Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Сни...

Чотири ночі вже минуло, як закінчились вибори, а мене ніяк не відпускає... Ця тема не йде мені з голови, переслідує мене уві снах.

Перший сон був звичайним, я навіть не звернув на нього уваги - ходжу по сусідніх дворах, спілкуюсь з людьми, розповідаю свої думки, плани, всі мені раді, у мене з"являються нові друзі, прихильники, підтримка... А потім пригадую, що вибори вже закінчились, і так дивуюсь, що прокидаюсь...

Другий - трішки дивкуватіший... Сон був присвячений вигадуванню дизайну листівок, підбірці рекламних текстів і боротьбі з конкурентами. Стільки крутих ідей виникло!!! Коли прокинувся, дуже шкодував, що це мені не наснилось ДО того, як почалась агітація. (-:

Третій сон хоч і був дуже реалістичним, але в ньому вже відбувалось таке, чого в принципі відбутись ніяк не могло... Я був з подружкою, яка допомогала мені під час виборів, і ми познайомилися з жінкою, яка балотувалась від Партії Регіонів (Правда, уві сні вона чомусь стала брюнеткою, хоча в житті я її бачив блондинкою). Ми з нею дружньо поспілкувались по душам, і вона запропонувала мені свою допомогу, запросила до себе в гості. Її дім чомусь знаходився в балці між проспектом Кірова та проспектом Гагаріна - ззовні звичайнісенький приватний бутиночок по типу селянської мазанки, навколо нього ніякого паркану, у дворі не бігають собаки, все чистенько, охайненько. Коли зайшли всередину, дизайн змінився на хай-тек, повсюди був зроблений якісний ремонт, стояли коштовні речі майже як в музеях, а сам дім вразив мене своїм об"ємом - тут було більше 40 кімнат, до яких проходив цілий лабіринт коридорів. Сама вона пішла вперед, а ми трішки замешкались і швидко загубили її, потім довго блукали коридорами, але так її і не знайшли там. Здивований та засмучений я прокинувся.

Сьогодні мені нанився четвертий сон. В ньому я став роботом. (Здається, тиждень тому я з сином дивився мультфільм про хлопця-робота, і тепер став таким самим). Наскільки я пам"ятаю, я перетворився на нього спеціально, щоб швидше та ефективніше провести передвиборчу кампанію. Але чомусь я знову опинився у військовому інституті, на тому ж самому факультеті, і там були мої однокурсники. Вони мене відразу впізнали, і навіть не запідозрили, що я тепер став роботом. Це було зручно, тому що мені потрібно було якнайшвидше звідти звалити, щоб продовжити передвиборчу агітацію. Доки я розробляв план дій, дуже цікаво було знову побувати в тому місці, та в тому часі, який став для мене переломним моментом в житті. Чи то ностальгія мене зачепила, чи просто хотілось трішки змінити обстановку, але замість однієї доби я провів у тій військовій частині цілих дві доби замість однієї. Другу добу присвятив роздумам та прогулянкам по найкращим місцям в Києві, які я люблю згадувати, коли і не сплю (-: За розробленим планом я надурив декілька охоронців, систему сигналізації. На той час я вже добре розумів, що можна дуже пошвидшити повернення додому, якщо використовувати всі роботовські можливості, тому я активно літав, лазив по стінах, рив тонелі, масувався під місцевість і таке інше (-: Вже коли додому залишався останній ривок, і коли в голові була ясна думка, як мені зараз буде найкраще та найшвидше провести всю агітаційну програму, як мені вигідно подати всі роботовські переваги людям, щоб ті пішли за мною, як і що я робитиму, коли все закінчиться... раптом прокинувся (-:

----------------

Кажуть, уві снах мозок розбирає ті проблеми, які залишились нерозрішеними вдень.. судячи з того, що всі сни у мене перенасичені темою виборів, у мене стільки невизначеностей накопичилось, що потрібна не одна ніч, а цілий тиждень... Звісно, хочеться вже якось вийти з цієї теми, переключити увагу на інші важливі речі, зконцентруватись на наступних подіях, але доки сни є такими цікавими, колькоровими, реалістичними та повчальними, то хай будуть (-:

Ваш, сномрійливий Миколка.

9

Коментарі

анонім

15.11.10, 08:49

пока стресс не снимешь сны будут и дальше снится ))) я думаю ты знаешь как выплескивать эмоции надо ))

    25.11.10, 08:52Відповідь на 1 від анонім

    ти не спиш????

      анонім

      35.11.10, 09:25

      я сплю уже без кошмаров ))) они мне так долго снились я с ними расправилась сразу

        45.11.10, 13:57

        виходь вже зі своїх лабіринтів-снів , будемо дивуватися життю далі...

          56.11.10, 01:19

          Думав не коментувати... Але вже як на те... Це була можливість для самореалізації й навряд подібне "відпустить"... Звичайно ж, шок та стрес опісля провалу, адже цілком зрозуміло, що успіх залежить від самої людини та її дій (для успішних, - саме так і є)... З цим доведеться жити й сприймати "як є"... Можливо, цей досвід ще згодиться.

          P.S. А що там далі?