Про співтовариство

Український Віртуальний Опір - це добровільна, аполітична організація, що бореться з українофобськими настроями в інтернеті та підтримує українську ідею, що поширюється через світову мережу.

Наш офсайт www.uvo.cv.ua

ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС!

ТV 2015

Україна 2015 рік - виступ одного з "незалежних" каналів, що належать чинній владі у світлі початку нової кампанії...

"Экономика страны растёт бешеными темпами, благодаря инвестированию и экономии средств на ремонте и инновациях в Донецке запущен крупнейший завод по переработке лапши..."

Після закінчення першого сюжету, ведучий продовжує випуск далі:

"Факты коррупции замечены в рядах оппозиции..."

Опісля сюжету, ведучий кілька секунд п"є воду із склянки, що поруч і продовжує:

"Сегодня состоялся рабочий визит Президента во Львов, львовяне встретили Януковича радостно..."

"А у нас перерыв на социальную рекламу..."

Опісля "соціальної" реклами, ведучий продовжує випуск:
"Сегодня Виктор Фёдорович озвучил перспективы изучения Антон Палыча Чехова, как известнейшего украинского поэта..."
   "И напоследок - благодаря слаженой работе команды проФФФессионалов, теперь Президент может услышать каждого..."
.................................................................................The END?..

Привіт Оазису ВІД ЙОГО президента....

  • 13.05.10, 20:17




НАС МОЖЕШ ЗВИНУВАЧУВАТИ В ЧОМУ ХОЧЕШ, АЛЕ ТИ САМ ВИНЕН....

Ми можемо і повинні усунути від влади зрадників України!

  • 11.05.10, 20:38
  Три місяці влади Віктора Януковича позбавили мислячих людей будь-яких ілюзій, що його команда хоч щось робитиме для України. До влади прийшла примітивна малоосвічена аморальна банда, яка позавчора крала шапки, вчора — державні підприємства, а нині розпродає вже саму державу.

Ці люди не мають ідеології, бо для ідеології слід мати знання. Тут же діють звичайнісінькі «понятія», і навіть російська мова та совкова ментальність більшості нинішніх можновладців є не принципами, а рефлексами з часів СРСР.

 

За Януковича проголосувала тільки третина від загальної кількості виборців і менше половини тих, хто з'явився на виборчі дільниці. І в дні, коли весь світ відзначає 65 років розгрому нацистського режиму, згадується, що партія Гітлера також отримала на виборах менше половини голосів і так само, наплювавши на Конституції й закони Німеччини, узурпувала владу.

 

Держава і народ розглядаються нинішніми можновладцями лише як джерело швидкого особистого збагачення. Такі поняття як національні інтереси, права і свободи, справедливість, народний добробут та ін. для них просто невідомі. Вони навіть не розглядають Україну як свою вотчину, а банально здають її (за високозбагаченим ураном і Севастополем у черзі йдуть Керченська протока, газотранспортна та енергетична системи, авіаційна промисловість, стратегічні підприємства). Цей режим не можна назвати навіть окупаційним, бо окупанти не віддають завойоване. Наша ж правляча верхівка більше нагадує поліцаїв, які служать господарю в обмін на особисту вигоду.

А за своїм менталітетом вони є навіть не експлуататорами, а просто гендлярами. Вони здають все, бо не пов'язують своє майбутнє з Україною. Їх діти вчаться за кордоном, вони купують там нерухомість й активи. Їх зв'язок з Україною — лише підприємства та земля, які вони ще не встигли перепродати. Аби безперешкодно догризти Україну до кістяка, цій сарані потрібна необмежена влада та підтримка закордонних покупців. Таких вони знайшли в особі авторитарного російського режиму, який мучать фантомні болі від розпаду СРСР. І якщо влада янучарів триватиме довго, ми можемо не лише на довгі десятиліття забути про нормальний розвиток, але й втратити державну незалежність. Наївно думати, що комусь вдасться відсидітись і перечекати. Ці хлопці з часом прийдуть до кожного, від підприємця до вчителя чи робітника. Адже з кожним днем того, що іще можна вкрасти, стає все менше. Тому, щоб зберегти державність, забезпечити пристойне майбутнє собі і своїм дітям, ми маємо дати відсіч узурпаторам вже сьогодні. Тим більше, що для цього є всі шанси.

 

Понад 20 років тому умови були набагато гіршими. В країні дозволялася діяльність лише однієї партії — КПСС, керівна роль якої була закріплена в Конституції. Будь-яка інша громадсько-політична діяльність була під забороною. Не було опозиційних депутатів та засобів масової інформації. Навіть найменші акції протесту припинялися міліцією у найжорстокіший спосіб, а їх учасники масово заарештовувалися, після чого їх виганяли з роботи або навчання. Ці прояви недовольства замовчувалися. Цензура діяла офіційно, і без підпису цензора жоден матеріал не міг вийти в друк або ефір. Нам протистояла друга за потугою у світі держава — СРСР, а Європа і Америка прямо висловлювалися про небажаність здобуття Україною незалежності.

 

Але ми не склали рук, а продовжували діяти, і з кожним днем нас ставало все більше. Наша політична територія розширювалася, ми перемогли, здобувши незалежність і певні права та свободи.

 

Сьогодні наші стартові умови набагато кращі. Нас значно більше, ніж було тоді на початках. Ми маємо кращий доступ до інформації. В нас значно більше прав і свобод. Ми озброєні досвідом боротьби  і знаємо як смак перемог, так і шлях їх досягнення. І в наших силах зробити так, аби сьогодні зрадники України не мали спокою, як не мали його колись гітлерівські нацисти, які теж гадали, що Україна  вже стала їхньою назавжди.

 

І саме тому наші доморощені чи то окупанти, чи то поліцаї нас панічно бояться. Вони відносно легко перемогли своїх політичних опонентів після того, як здобули президентську посаду, але об'єднаний народ їм не перемогти. Саме панічним страхом перед власними громадянами обумовлена швидка здача формально українською владою національних інтересів України. Вони поспішають, поки ми ще роз'єднані, поки ми не зорганізувалися в єдиний кулак. Саме панічний страх змушує узурпаторів завозити до Києва міліцію з регіонів й обмежувати приїзд до столиці не лише орендованих опозицією, але й звичайних рейсових автобусів. Саме з переляку вони вводять неофіційну цензуру на телеканалах.

 

Однак сам по собі режим не впаде. Його повалить лише хвиля народного гніву. І нам слід не про’авити свій шанс та усім миром зорганізуватись для відсічі узурпаторам.

 

Для цього кожен з нас має підпорядкувати своє життя боротьбі з антинародною владою.

 

Це не так важко зробити. Сьогодні для опору владі не треба кидати роботу, брати до рук зброю, йти до лісу. Достатньо просто відвести дещицю власного часу на індивідуальні та спільні дії проти узурпаторів, а більшість зі 198 описаних теоретиком ненасильницького спротиву Д. Шарпом методів ненасильницьких дій, які дозволяють усунути від влади навіть тоталітарний поліцейський режим, не потребують і зміни звичайного ритму життя. Ці методи мають на меті мобілізувати та об'єднати активних і свідомих, активізувати пасивних невдоволених, змусити замислитися байдужих, засоромити продажних, посіяти сумніви в обдурених та деморалізувати захисників режиму. Цього реально досягти, якщо задатись метою, бути наполегливим та переконливим. Адже нинішній режим, для якого прості громадяни — лише звичайний дешевий ресурс для примноження статків жменьки олігархів, суперечить інтересам переважної більшості громадян України від Львова до Луганська, від Києва до Севастополя.

 

Кожен свідомий громадянин мусить застосувати щодо себе хоча б певні правила поведінки, аби досягти нашої спільної мети:

 

1) Намагатися здобувати якомога більше аналітичної й фактологічної інформації з інтернету та незалежних засобів масової інформації, аби мати аргументи для переконання інших людей;

 

2) Постійно і всюди ненав'язливо заводити розмови про зрадницьку, брехливу, узурпаторську, злодійську, аморальну, антидержавну сутність нинішньої влади. Особливо цінними такі розмови є в середовищі тих громадян (чи їх родичів), за спинами яких режим намагається сховатися від народного гніву — міліціонерів, військових, співробітників СБУ;

 

3) Організовуватися у групи однодумців для ведення боротьби з антинародним режимом або приєднуватися до вже існуючих груп. Співпрацювати з іншими групами, поєднувати з ними свою діяльність, проводити спільні акції чи долучатися до ініційованих іншими групами акцій;

 

4) Брати участь у якомога більшій кількості протестних акцій незалежно від того, хто їх організовує. До акції слід підходить з точку зору її суті, а не того, хто її проводить (винятком можуть бути лише особи, які мають імідж провокаторів). У підходах до участі в протестах слід забути антипатії, а керуватися лише критерієм підтримки чи непідтримки самих вимог акції та способу її проведення. На нинішньому етапі нам слід об'єднати зусилля в боротьбі з узурпаторами та бити в одну точку. Водночас це не означає, що ми таким чином погоджуємося з приходом на заміну нинішнім можновладцям будь-кого. В процесі формування широкого руху відсічі зазіханням на нашу державність, наші права і свободи, ми маємо сформувати запит на чесну владу й домогтися, аби наступна влада вже не змогла обдурити народ, як її попередники;

 

5) По можливості прибувати до відділків, де перебувають затримані за участь в протестних акціях люди, використовувати скоординовані дистанційні способи для визволення затриманих;

 

6) Взяти моральне зобов'язання перед собою проводити роботу хоча б в маленькому середовищі. Якщо кожен з тут сьогодні присутніх візьметься поширити листівки, газети, наліпки хоча б у своєму будинку, або просто кольоровим фломастером по дорозі на роботу і додому писати на численних рекламних оголошеннях, що ними обліплені стовпи і паркани, «Геть режим зрадника Януковича» і т. ін., невдовзі у всіх киян у підсвідомості вже сидітиме необхідність якомога швидшого повалення влади зрадників-узурпаторів.

Ці, та інші прості способи мирного спротиву, якщо він буде проводитись системно, з часом призведуть до того, що нас під урядовими будівлями буде не кілька тисяч, а мільйон — і жоден режим не встоїть перед такою силою, а захищати владу стане просто нікому.

 

Ми не маємо права дозволити собі пасивно споглядати, як банда узурпаторів нищить нашу державу, нашу економіку, наші перспективи на нормальне життя. Зупинити зрадників на троні можемо тільки ми, звичайні чесні громадяни України. Ніхто інший за нас цього не зробить.

 

Час протистояти свавіллю!       Час об'єднуватися!             Час дати відсіч антинародному режиму!

 

[email protected]    

067–656–17–14, 066–726–63–87, 063–452–97–09

 

Зробимо "руський" офіційним! Я за - а Ви?..

   Чи підтримуєте Ви ідею надання руській статусу офіційної мови України - я так, як єдину офіційну. 
   Прошу прочитати мої аргументи.
   "Назва Русь з‘являється вперше щодо території Середньої Наддніпрянщини в середині VI століття, у творі сирійського автора Псевдо-Захарія Ритора. Псевдо-Захарій говорить про народ „рос”, що мешкав на північний захід від Приазов‘я, тобто, на Середньому Дніпрі. 
У творі готського історика Йордана (VI століття), який описував ще більш ранні події IV століття, йдеться про народ «россомони», який мешкав у Середній Наддніпрянщині.  Природно, що ані в VI, ані тим більше в IV столітті жодних варягів у регіоні бути не могло. Перший історично зафіксований напад скандинавів належить до 787 року (їхній напад на Англію). Це перша дата появи вікінгів на міжнародній арені.  У „Житті Стефана Сурозького” – творі невідомого автора Х століття – у зв‘язку з подіями кінця VIII століття згадується руський князь Бравлин і його похід на Сурож (Судак) та все узбережжя від Херсонеса до Керчі. Знову-таки, ім‘я князя явно не варязьке, а похід відноситься до часу, коли варягів у регіоні не було.  Середньоазійський вчений аль-Хорезмі у своєму географічному творі "Книга картини землі", написаній між 836-847 роками згадує ріку Друс (Данапрос-Дніпро), яка тече з Руської гори, вочевидь, з Київських гір.  Чергове свідчення про народ Рос знаходимо у франкській хроніці „Бертинські анали” від 839 р., тобто знову таки до приходу варягів у Новгород. Оповідаючи про посольство візантійського імператора до двору імператора франків, хроніст-очевидець пише: „він також послав з ними (послами) якихось людей, які сказали, що вони, тобто їхній народ, зветься Рос і що їхній король зветься хакан, прислав їх до нього візантійського імператора, як вони твердять, заради дружби”.  Між тим, перші достовірно відомі дані про контакти подніпровських слов‘ян із варягами датуються лише серединою ІХ століття. Тобто, якби варяги принесли ім‘я русинів, воно ніяк не могло би бути зафіксоване у VI-VIII століттях.  „Варязька теорія” походження назви Русі так полюбилася в СРСР через те, що дозволила „не помічати” сотні літописних згадок, у яких чітко й однозначно стверджувалося, що Русь – це виключно землі сучасної Центральної, а з кінця ХІІ століття й Західної України. " (http://sd.org.ua)
   Отож бачимо, що назва "Русь" в першу чергу означала ті землі, що лежать зараз у межах сучасної України. І означалися вони, як Русь і мова була "руською" (не плутати з російською) .
  Та що вже казати - король Данило титулувався, як король Русі (доречі на відміну від Невського - який носив титул [УВАГА!] -Великого князя Руського (Новгород), а пізніше лише Великого князя Суздальського (і ніяк навіть не руського - тобто Суздаль не був частиною Русі)). 
   Залишимо в спокої цих достойників і звернемося до Литви - сама Великолитовська держава формувалася в першу чергу за рахунок земель Білої і Чорної Русі (Червона на початку формування Литви ще була незалежна - згодом в унії з Литвою і Польщею) - 9 з 10 жителів були русини, або "руські" (не зовсім правильне формулювання - оскільки "руські" ніколи не означало самоназву народу, скоріше приналежність чогось до народу русинів, русів, або русичів). Відкинемо в бік питання про литовців, тобто хто вони і яке мають відношення до русів (українців). А от назва держави офіційна була така: "Велике князівство Литовське, Руське і Жоматійське".
   Українці стали більшістю у тій державі і диктували моду у літературі та культурі - офіційною мовою стала "руська", або "давньоукраїнська". 
  В 17-у столітті  у переписці Хмельницького з царем Московським - згадується переписка "Князя Руського і Царя Московського". Тобто Гетьман титулувався, як "Князь Руський" (не російський і не український) - причина була в тому, що Хмельницький претендував не лише на землі України (Червону та Чорну Русь), але й на территорію Білої Русі (яку фактично він і підкорив).
  Навіть сьогодні частину Західної України називають Руссю, а частину населення русинами.
  Тепер звернемося до мови, мовою якою користувалися на Русі, в Литві, в Гетьманаті - була староукраїнська мова, або руська - логічним продовженням якої, на сьогоднішній день являється сучасна українська мова.
   Однак не треба забувати - що Україна це позначення географічне, позначення Чорної і Червоної Русі, яке використовувалося задля позначення поєднанної держави Півдня Русі з 12 століття - оскільки Полоцьк і Пінськ (центри Білої Русі) підпали під контроль Литовців приблизно після смерті Ярослава Мудрого. Отож Русь, яка стала фактично об`єднанною Чорною (Малою) і Червоною (Золотою) частинами, мала якось називати своє нове двоєдине іство.
   Порівнюючи на сьогодні білоруську і українську мови - однозначно можна сказати про їх спільне походження, спільну граматику, спільну фонетику і спільний менталітет. Тим паче вважаючи, що дві Русі - Чорна і Червона на сьогоднішній день поєднані в Україну - то і руською мовою, як мовою більшості треба вважати українську.
   Отож я вважаю, що руська має стати офіційною - як мова спілкування між сучасними східнослов`янськими народами - білорусами і українцями, нащадками триєдиної Русі - Білої, Чорної і Червоної.
  
       

Почему Януковичу осталось недолго быть Президентом

   Итак прошло два месяца как пришёл к власти Янукович, толком он ещё не смог провести ни одно серьёзное решение, не сделал даже начала какой-либо реформы и тем не менее уже есть основания предпологать, что его правление будет недолгим.

   С самого начала правления Януковича стало ясно, что Партия Регионов далеко не монолит - сразу выделились отдельные группы, которые было чуть не начали грызотню за определённые места в Кабмине и Администрации. Например очень известно высказывание представителя закарпатского клана - Шуфрича в отношении вновьназначенного главы Секретариата Левочкина, о том что этот человек мягко говоря "не компетентен".

   Но настоящий раскол случился в рядах после назначения Азарова Премьером - против этого выступил Ахметов и Фирташ - два наиболее влиятельных представителей донецкого и киевского кланов. Затем последовали перестановки внутри партии, которые убрали сторонников Фирташа и Ахметова от управления партией...

   Дальше - больше было продолжено пребывание ЧФ РФ на территории Украины. Естественно это немного остудило пыл олигархов - Ахметова, Фирташа, Шуфрича. Естественно ведь по-сути договор написан так, что Украина взамен получает 30%-ную скидку на газ - в обмен на БЕСПЛАТНОЕ пребывание Черноморского флота у берегов Севастополя - но таким образом открывается схема, когда газ фактически дешевеет - а бюджет просто недополучает те средства (которые можно списать на необдуманую политику правительства Тимошенко - и не отвечать за отсутствие этих средств в бюджете) при всём том, что газ действительно дешевеет (но Украина всё-равно недополучает деньги в бюджет) для олигархов и их предприятий. Честно говоря - пусть сейчас меня накроют валом сторонники оппозиции - пребывание ЧФ РФ, так или иначе надо было продолжить - мы просто ещё не достаточно сильны что-бы дать пинок их флоту - НО ЦЕНА ВЫЗЫВАЕТ МНОГО ВОПРОСОВ (в год Россия платит 100 млн долларов - что в 15 раз меньше, нежели платят американцы за своё размещение базы Румынии). 

   Но вернёмся к кадровым назначениям - итак министром образования назначен... Табачник. Да-да Табачник - человек, который официально заявлял о не существовании украинской нации, человек прослывший знатным украинофобом и... вором музеев. Говоря о фактах - и Вакарчук не отличался способностью нормально управлять Мин. Образования - но тем не менее этот человек не был замечен в каких-либо криминальных действиях, не слыл расистом (что кстати для Табачника как для еврея - само по себе "нонсенс"!) и украинофобом. Что сделал Вакарчук? - зайдите в Википедию и посмотрите количество статей на украинском языке - сегодня их уже более 200 тысяч, а год назад было 100. Но забудем на секунду, о том, что Табачник украинофоб и посмотрим на конкретные действия - кроме заявлений о введение русской литературы и языка, кроме заявлений о переписи истории (а кстати есть вещи невозможные - так как наши литературоведы в основном с Запада, к сожалению на Востоке количество историков отличается в разы и при всём желании это не исправить ни за год, не за два, ни за пять и даже не за десять) он отменил ЗНО (зовнишне нэзалэжнэ оцинювання) - вернее как отменил, он его оставил... но только сделал его для "галочки" - а реально вступает в ВУЗ тот кто имеет хорошие оценки в школе.   
   
   Вы знаете, лично я в школе для многих был примером для подражания - я был самым умным учеником в классе (собственно говоря когда после 9-го шёл переписывать документы - мне директор сказала - "ты пойдёшь в гуманитарный класс, иначе его прийдётся отменить"), учавствовал в олимпиадах по истории (занимая призовые места - кстати до сих пор моё имя висит на доске почёта в школе), паралельно занимаясь шахматами и занимая там тоже призовые места (от скромности не умруpodmig). НО ФАКТ В ТОМ, ЧТО У МЕНЯ БЫЛИ ДАЛЕКО НЕ САМЫЕ ЛУЧШИЕ ОЦЕНКИ В КЛАССЕ - ТАК КАК У МЕНЯ НЕ БЫЛО РОДИТЕЛЕЙ (НИ В КОЕМ СЛУЧЕ НЕ ПОДУМАЙТЕ, ЧТО Я СИРОТА) ДАРЯЩИХ НА ДЕНЬ УЧИТЕЛЯ УЧИТЕЛЯМ ХОЛОДИЛЬНИКИ И ДИВАНЫ, НЕ БЫЛО РОДИТЕЛЕЙ НОСЯЩИХСЯ ПО УЧИТЕЛЯМ И ПРОСЯЩИХ СВОЕМУ ЧАДУ ПОСТАВИТЬ ОЦЕНКУ ПОВЫШЕ И НЕ БЫЛО ЖЕЛАНИЯ УНИЖАТСЯ ПЕРЕД ЭТИМИ САМИМИ УЧИТЕЛЯМИ С ПРОСЬБОЙ ПОСТАВИТЬ ОЦЕНОЧКУ ПОЛУЧШЕ. ДЛЯ МНОГИХ ЗНО СТАЛ ВЫХОДОМ ИЗ СИТУАЦИИ - КОГДА БЫЛИ ЗНАНИЯ, НО НЕ БЫЛО ДЕНЕГ (конечно-же в нашей стране можно и ЗНО подкупить - но шанс намного ниже, чем школьного учителя - хотя-бы потому, что надо узнать КОГО подкупать и ГДЕ). 

   
   Вообще назначения в новосформированном правительстве - это что-то из разряда "Очевидное-невероятное" - чего только стоит Цушко - министр ЭКОНОМИКИ (неужели в Украине всё так плохо?), интересно конечно так-же увидеть весь "донецкиий" состав Кабмина, в котором среди 3-х министров - 2 из Донецка (Анекдот: "Меняю московскую прописку - на донецкую - с доплатой"). Назначения новой власти это конечно что-то - например милиционеры с криминальным прошлым...
        
  
Нынешняя власть старается создать себе надёжную опору среди криминала, дабы можно было иметь неофициальные рычаги влияния на "непокорных".
         

   Далее были заявления в Европарламенте, о том, что ну не было геноцида (может и народа такого небыло) украинского народа. Вообще многие об этом говорят, говорят о том, что и русские подверглись голоду и казахи... Дак ребята - а что Вам мешает тогда обратится к Москве с требованием выплатить репарации за содеянные Советским Союзом злом? Москва - полноправный правопреемник (юридический) СССР - с его имуществом, с его правами и... с ответственностью за его действия (почитайте международное право). 
 МОЖЕТ ЭТОГО ВООБЩЕ НЕБЫЛО? МОЖЕТ ЭТО НЕ НАШИ ДЕДУШКИ И БАБУШКИ БЫЛИ?


   Правительство Азарова орало на весь мир о том, что они найдут деньги на всё и вся - но сейчас оказывается, что в бюджете дефицит... И это узнали только после 2-х месяцев пребывания у власти (воистину команда проФФФесианалов!). Выход найден - надо отменить единый налог (к слову чуть-ли не единственный правильный шаг к малому предпринимательству в Украине за 19 лет). Итого будем иметь страну без малых предприятий...

   
   Далее больше - увеличеный пенсионный возраст и... новый Трудовой Кодекс - который вместо 8-ми часов делает 12-ти часовым рабочий день (замечу с той-же оплатой). Куда идём?..

   Развал силовых структур и армии - наверное это не совсем то, что хотели-бы новые люди у власти - но... Идея увеличения пенсионного возраста для силовых структур уже вызвала массу уваольнений офицерского состава. Действительно з/п прапорщика - 1200-1700 грн, пенсия - 2000 (после 20 лет выслуги). Поэтому существует негласный договор между силовыми структурами и правительством - 20 лет служим, получаем пенсию и уходим работать в коммерческие образования. Кстати формула всем выгодна - была...


   На сегодняшний день, лично меня интересует проект "Сапсан", который может усилить нашу страну в геополитическом и стратегическом смысле - ракетный щит Украины - будет-ли?

   Очень-бы хотелось услышать услышать куда Мы идём - Европу (то-бишь в ЕС), или в Азию (то-бишь  в Россию)


   
   Какие договора будут подписаны 17 мая - хотелось-бы услышать весь список, чем жертвует Украина? Останемся-ли Мы завтра с авиастроением, будет-ли у Нас Своя атомная энергетика? Будут-ли у Нас свои национальные интересы и будут-ли национальные выгоды?
   Или всё-же это будут российские валенки под демократическим лейблом?

   Вообще очень странная власть - сформировать коалицию, так чтобы обойти Конституцию не имея легитимного большинства - Закон для всех разный?
   


   А теперь самое острое - деление на Восток и Запад. Сейчас новой властью активно мусируется вопрос о том, что Запад и Восток абсолютно разные народы... Интересно считал-ли Киев Западную Украину Русью?! - Да считал, это территория звалась Червона, или Золотая Русь.
   


  Отдельный вопрос - кто сделал противостояние в стране - сделав тех, кто при Кучме (заметьте не упоминаю ющенко) прощали один другого и понимали - кровных врагов, готовых вцепится один другому в горло?

  И ОСНОВНОЕ - НА ТРИ ТЫСЯЧИ ОППОЗИЦИОНЕРОВ ВЫДЕЛЕНО ТРИ ТЫСЯЧИ МИЛИЦИОНЕРОВ - ЧТО ЭТО КАК НЕ БОЯЗНЬ ПОТЕРЯТЬ ВЛАСТЬ?...



Анекдоти про... МОСКАЛІВ;)

1933 рік. Україське село. До криниці підійшов чоловік і схилився, щоб випити води. Підбіг дід і застерігає: — Чоловіче, не пий! Москалі воду отруїли! — Что ви гаварітє? — Я гаварю: пєй мєдленна, вада халодная, горла прастудіш.
Морські навчання Україно-НАТО. На рейді два підводних човни - американський атомний та наш славний дізель “Запоріжжя”. Американський капітан (АК) до українського капітана (УК): АК: Ви українці нічого не здатні зробити. Ваша бляшанка 20 вузлів навіть не дасть. УК: (звертаючись до машиніста): Миколо, дамо 20 вузлів? - у відповідь: Так, пане капітане. Після того - АК: Ви все одно нездари, 30 вузлів не дасте. УК: (звертаючись до машиніста): Миколо, дамо 30 вузлів? - у відповідь: Так, пане капітане. Знову повторюється розмова, але цього разу про 40 вузлів, знову наш капітан бравурно питається Миколи і у відповідь - “Ні, пане капітане, 40 вузлів не дамо”. І з впевненістю: “З москалів ласти позпадають”.
хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Украинец в процессе завтрака (кофе, круассаны, хлеб, масло и джем) видит русского, который жуя жвачку, садится возле него. Украинец игнорирует его, но русский все равно начинает первым разговор. Русский: \” Вот вы, украинцы, едите хлеб полностью ?\” Украинец: \” Конечно.\” Русский: (после взрыва огромного пузыря) \” А мы нет. В России, мы только едим мякоть. Корку мы собираем в специальный ящик, перерабатываем, превращаем в круассаны и затем продаем Украине. \” Русский довольно ухмыляется, в то время как украинец молча продолжает завтрак. Русский: \” Вы едите джем с хлебом ?\” Украинец: \” Конечно.\” Русский: (пропуская жвачку сквозь зубы и ухмыляюсь) \”А мы нет. В России, мы едим только свежие фрукты, затем собираем кожуру, семечки и качаны в специальный ящик, перерабатываем, превращаем в джем и продаем Украине.\”

Украинец затем спрашивает: \” Вы сексом занимаетесь в России ?\” Русский с ухмылкой: \” Конечно.\” Украинец: \” А что вы делаете с презервативами после использования ?\” Русский: \” Выбрасываем, конечно.\” Украинец: \” А мы нет. В Украине, мы собираем их в специальный ящик, перерабатываем, расплавляем в жвачки и затем продаем России.\”

хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Створив Господь мавпу. А тодi дивиться - ні, людина все ж краще. Ну, збирає вiн усiх мавп i каже: щоб до завтра менi людьми стали! Ну, мавпи цiлу нiч хвости вiдрiзали, голились, зрештою, прокидається Господь - краса! Живуть люди у бiлих хатах iз вишневими садочками, хрущi над вишнями гудуть i т.д. Але що це? Деякi мавпи все ще у лiсi по деревах стрибають! Ну, вiн як гримне на них: “Я Господь ваш, я вас створив, як ви смiєте не пiдкорятись словам моїм?!” Мавпи перелякались, поховались у кущах, аж тодi найсмiливiша вилазить i каже забуханим голосом: “А мы па-украински не панимаем!”

ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Судилися єврей та українець. Судді дали 15 років.

ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Ідуть два кума по московській дорозі, їх обганяє мотоцикліст без голови. Подивились один на одного, здвинули плечима. Через деякий час їх знову обганяє мотоцикліст без голови. Один кум говорить іншому: - Куме, давайте перейдемо на іншу сторону дороги, або перекладіть косу на інше плече!

ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Першокласник кримської школи приxодить після уроків додому,та й мовить домашнім по-українськи: - А в нас в школі всі уроки тепер та по-українськи ведуться.А ще сьогодні після занять ми анкету заповняли,то я в графі національність написав,що я yкраїнець. Всі очі вилупили…а батько й каже: -Гаваріш,что yкраінєц тєперь? Ну-ну…Значіт завтра поєдєш в школу не на лєгковушке,а на автобусе,как всє бaндеровци єздят.Понял? А дідусь і собі: -А в школу внучєк на завтрак я тебе дам нє 5 долларов,а 1 грівну.Как в украінском банкє,1 к 5-і.Харашо? А мати: -Ну вот сейчас Ми будєм кушать осетрінку с крабамі,каторую дядя с Дальнєго вастока прівєз,а Ти будєш кушать картошку,как украінци.Харашо? Сидять всі їдять…А мати знову,підморгуючи до всіx з усмішкою,та й каже: -Ну што синочєк,как оно,xарашо бить украінцем,а-а-а? А той мовчазно так,насуплено та й каже: -Я…я всього тільки як годину українець,а як вас москалів вже ненавиджу..

ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

В москалів в усіх анекдотах про українців українці скупі і злі. А в українців в анекдотах про москалів москалі зазвичай мертві…

ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

В Чехословаччині вирішили утворити Міністерство морського флоту. У Москві страшенно здивувалися. - Навіщо воно вам? У вас же немає моря! - Ну й що? -здивувалися чехи. - У вас же є Міністерство культури.

ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Син питається батька: -Тату а що наш прапор означає??? -Синє небо і жовті поля! -А москальський? -Червоні квіти на білих могилах. -А синій? -Синій - то вони у нас паскуди вкрали!!

ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Чорним морем пливе американський есмінець. Аж перед есмінцем виринає субмарина з жовто-блакитним прапором. Поки американці заходяться шукати по довідниках чий же це прапор, що за держава, з підводного човна пускають дві торпеди й топлять есмінець. Субмарина занурюється на перископну глибину та в капітанській рубці відбувається розмова: - Петре, а ти впевнений, що то були москалі ? - Авжеж, бачив скільки зірок на прапорi!

lol

Янукович! Я свою Батьківщину не продаю!

Дорогий друже!

Сьогодні твою Батьківщину намагаються продати недобросовісні політики прикриваючись примарними вигодами для простого народу. Задля особистого збагачення та утримання при владі вони віддають наш збройний потенціал, наші стратегічні підприємства, підтримують існування на території України іноземних військових баз та готові перетворитись у маріонетку російських та американських політиків.

Ми вважаємо, що господарями української землі та народного господарства є не продажні олігархи та їх політичний представник Янукович, а саме ми - українці! В знак протесту проти антинародної політики теперішнього режиму та в знак солідарності з усіма небайдужими українцями які відстоюють право на свою людську гідність ми започаткували Інтернет флеш-моб акцію - "Янукович! Я свою Батьківщину не продаю!".

Якщо ви вважаєте себе Людиною, Громадянином, Господарем своєї землі, а не безмовним бидлом, сірим електоратом, жертвою політиків-олігархів, не боїтесь відкрито висловити незгоду із здачею економіки та території України іноземним державам, якщо ви хочете щоб Янукович пішов із посту Президента України, заявіть свй протест поставивши у всіх соціальних мережах де ви зареєстровані (facebook, vkontakte, odnoklassniki, livejournal, youtube, форуми і тд.) в якості портрету до свого профілю (аватару) запропоновану нами картинку, що долучена до цього повідомлення - http://s52.radikal.ru/i136/1005/51/c13b1a365a01.jpg,  а в якості "статусу" - фразу "Янукович! Я свою Батьківщину не продаю!

". c13b1a365a01.jpg

Цю акцію уже підтримали сотні українських патріотів, наша мета - привернути увагу громадськості до загрози втрати своєї Батьківщини.

Час початку акції - 11 травня, термін підтримки картинки та статусу - 1 тиждень.

З усіма питаннями та пропозиціями щодо цієї та наступних акцій в мережі звертайтесь до нас:

Український Віртуальний Опір :

www.uvo.cv.ua

http://www.facebook.com/group.php?gid=389055493851

http://vk.com/club14415018

http://politiko.com.ua/group331

http://community.livejournal.com/bryhada_ua/

http://www.youtube.com/group/WeAreUkrainians

http://blog.i.ua/community/2177/

http://www.ppd.org.ua

Молодая Гвардия без мифов...

  Сейчас на всю Украину разносится весть про скандальное установление в Луганске памятника жертвам ОУН-УПА - то бишь немцам и фашистам, уничтожившим "Молодую Гвардию".
   
   Противонемецкое подполье формировалось по большей части с помощью так называемых Походных ОУН(б), которые были направлены в разные регионы Украины с целью образования местных ячеек национальной власти. Именно эти Походные группы и стали ядром противонемецкого сопротивления. И если на западноукраинских землях это сопротивление имело вид широкой военизированной партизанской войны (особенно по созданию осенью в 1942 году Украинской Повстанческой Армии), то в центральной и восточной Украине через специфических социальных национальные и естественные условия он набрал виду пропагадивно-диверсионной борьбы, то есть мелкого вредительства, саботажа, изготовления и распространения агитационных открыток, наказания особенно одиозных предателей из числа местного населения. О масштабности этой борьбы свидетельствуют цифры архивных документов (к недавние тщательным образом скрытых - а кое-где и до сих пор скрытых! - от широкой огласки) : так пресцентр УСБУ по Днепропетровской области предоставляет численность ОУНОВСКИХ подпольщиков в около 800 человек. 
   Поэтому каким было Краснодонское подполье, какую расцветку оно имело? Здесь будет уместно обратиться к такой интересной фигуре как Евгений Стахов, человек, который непосредственно был свидетелем и участником тех далеких уже событий, которые обстоятельно описаны в его книге "Сквозь тюрьмы, подполье и границы", выданной в 1955 году в диаспорном издательстве "Рада".
Евгений Стахов родился в Перемышле за несколько месяцев перед тем как 1 ноября 1918 года во Львове вспыхнуло восстание и была создана Западно-украинская Народная Республика. После поражения освободительных соревнований его родителям пришлось выехать на эмиграцию, в Чехословакию. После возвращения в Украину, тогда оккупированную Польшей, юноша становится пылким сторонником идей Дмитрия Донцова, что призводе его в конечном итоге в ряды Организации. В марте 1939 года он пробирается на Закарпатье, чтобы защищать Карпатскую Украину от венгров.
   В ОУН было все семейство Стаховых. Старший его брат, Владимир,  имел должность министра иностранных дел Украинского Государственного Правления. Его старшую сестру, Ольгу Тузив, подпольщицу, в 1943 году замучили большевики у Баранов. Сестра его жены, двадцатилетняя Наталья Винникив была осуждена большевиками (печальноизвестный "процесс 59-и") к расстрелу. Спаслась она потому, что во время панического побега совецких власцев в 1941 году об узниках просто забыли.
   Карпатская Украина, Киев, Кривой рог Кременчуг, Горловка, Новомосковск, Камъянське, Знаменка, Мариуполь, Краматорск, Славянск, Сталино - вот только начало его маршрутов. Вместе с Походными группами ОУН он организовал украинское подполье на Большой Украине. И вот в своих воспоминаниях Стахов подходит к теме "Молодой Гвардии" :
 
"Лемех [Василий Кук - руководитель Походных групп на восточноукраинских землях, впоследствии последний Главнокомандующий УПА] послал в Луганск руководить подпольем новых людей. Осенью 1942-го лепи была выслана Екатерина Мешко и студент Теодор Личмана (заметьте ЕВРЕЯ). Они организовали широкое подполье. И где-то в декабре ко мне пришло известие, что они встретили молодых людей, которые записывали знаки на немецких военных машинах, собирая данные для разведчицы Любви Шевцовой.. Мы хотели привлечь этих молодых людей к сотрудничеству.."
   
   В 1955 году Стахов увидел в Нью-Йорке афиши советського фильма "Молодая Гвардия". "Понятное дело, я не мог то пропустить мимо внимания"! Под впечатлением от фильма Стахов очень внимательно прочитал вышеупомянутый роман Фадеева. Так и родились его остро критические рецензии и на роман, и на фильм, печатные в эмигрантских изданиях "Украинский самостійник" и "Современная Украина". Это вызывало огласку и в Украине. Юрий Смолич, писатель -"сталинец", брызгая слюной на пленуме СПУ гневно клеймил "писак из Мюнхена", которые посмели заявить, что "героическая "Молодая Гвардия" - это кучка буржуазных украинско-немецких националистов"! Но Стахов тоже не молчал. Он публиковал новые и новые материалы в диаспорной прессе. Их не могли читать в Украине, но все же кое-кто из историков имел к ним доступ и уже складывал представление о масштабах фальсификации событий в Краснодоне.
   "В своих статьях и интервью я утверждаю со всей ответственностью: коммунистического подполья на Донбассе не было. Мы просто не могли бы на него не натолкнуться в своей деятельности.. За два года немецкой оккупации мы на Донбассе вообще не встретили ни одного сторонника Сталина. Зато были наши открытки и остались документы гестапо, которые свидетельствовали, что там активно действовало националистическое подполье. И население знало о нас - мы разбрасывали и развешивали открытки гестапо арестовывало и уничтожало наших воинов", - пишет Стахов ту правду, которой очень не хочется знать мифотворцам.
   В общем ка-бы там ни было, но хранящиеся в Краснодонском музее простреленные комсомольские билеты членов "Красной Гвардии" только свидетельствуют об фальсификации истории Советским Союзом - участников подполья выкинули живьём в шахту, а не пристрелили...
  А в этот момент миллионы жителей Востока слепо верят антиукраинской пропаганде, утверждающей что ОУНовцы - фашисты...

Як боротися з піратами...

   Дивлячись ТВ, читаючи газети і журнали, слухаючи радіо - Ми постійно наштовхуємося на повідомлення про захоплення сомалійськими піратами українських громадян.
   Наша влада не дивлячись на її колір - ніколи не могла зробити достойної відповіді, а ресурси для відповіді у нас є...
   Є спеціальні загони для операцій по звільненню заручників, наприклад 73-й окремий морський центр спеціальних операцій ("морські котики").

Військова частина - А-1594

Місце дислокацій - Очаків, Миколаївська область

Підпорядкування - подвійне, Командуванню ВМСУ та ГУР МОУ.

   Задачі Центру:

- проведення розвідувальних заходів;

здійснення диверсій;

- підводне мінування;

- розмінування;

- захоплення суден;

- захоплення берегових споруд.

 Підрозділ може бути задіяний поза територією України. 

У розпорядженні Центру знаходяться на ступні судна: "Переяслав", "Нетішин", "Сватове" та інш. 

Підрозділи бойових плавців Центру комплектуються виключно офіцерами та контрактниками. Окрім водолазної бійці проходять парашутну та альпіністську підготовку. Значна частина бійців володіє іноземними мовами та залучається до оперативних заходів ГУР МОУ.

Історія Центру розпочалася півстоліття тому, ще за радянських часів. Бійці тодішньої 17 бригади спеціального призначення ЧФ першими здійснили стрибки на воду з парашутом у водолазному спорядженні, а також без парашута з надмалих висот. Першими десантувалися з торпедного відсіку підводного човна. А після розвалу СРСР бригада одною з перших присягнула на вірність Україні 10 квітня 1992 року, ще до офіційного розподілу флоту між Україною та Росією. Ключова роль у цій події належала тодішньому командиру бригади Анатолію Карпенку. До 2004 року частина базувалася на рукотворному острові Первомайський.

 

На озброєнні Центру стоїть спеціальна підводна зброя: пістолет СПП-1 та автомат АПС, а також автоматичний пістолет Стечкіна, зброя АК-серії, СВД, РПГ-26.  

Тож допоки терпіти будемо зухвалі напади піратів?..
                                                              Частина матеріалу взято з www.mil.in.ua