Про співтовариство

Український Віртуальний Опір - це добровільна, аполітична організація, що бореться з українофобськими настроями в інтернеті та підтримує українську ідею, що поширюється через світову мережу.

Наш офсайт www.uvo.cv.ua

ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС!

2 Mr. Yanukovich What are your purpose?

Набрав в Google ключевые слова: "Россия занимает место в мире", можно обнаружить, что:

Россия занимает ... семидесятое место в мире по использованию передовых информационных и коммуникационных технологий ... 3 место в мире по числу сотовых абонентов ... второе место в мире по численности мигрантов ... 147 место из 168 по степени свободы прессы ... 3 место в мире по притоку мигрантов ... 3 место в мире по угону машин ... 3 место в мире по распространению детской порнографии ... 15 место в мире по числу пользователей Интернета ... 2 место в мире по числу самоубийств ... 1 место в мире по числу курящих детей

.. 134 место в мире по продолжительности жизни ... 2 место в мире по числу журналистов, убитых за последние десять лет ... 2 место в мире по количеству заключенных на 1000 человек ... 8 место в мире по числу обучающихся иностранных граждан ... 2 место в мире среди производителей пиратских дисков ... 2-е место среди стран мира по числу детей, усыновленных в США ... 4-е место в мире по потреблению слабого алкоголя ... 2 место в мире по распространению поддельных лекарств ... 3 место в мире по количеству тоталитарных сект ... 14-е место в мире по объему золота, находящегося в государственном резерве ... 1-е место в мире по числу миллиардеров, преследуемых правоохранительными органами ... 21 место в мире по количеству запатентованных изобретений ... 2 место в мире по поставкам оружия ... 16-е место в мире по валовому национальному доходу ... 97-е место по доходам на душу населения ... 2 место в мире занимает подводный флот РФ (?) ... 1 место в мире по абсолютной величине убыли населения ... 3 место по числу беженцев ... 51-ое место среди наиболее коррумпированных стран ... 2 место в списке стран, обладающих наибольшим количеством стрелкового оружия ... 65-е место в мире по уровню жизни ... 182-е место по общему коэффициенту смертности среди 207 стран мира ... 1 место по числу авиакатастроф в мире ... 1 место в мире по продажам крепкого алкоголя ... на первом месте в мире по темпам роста табакокурения ... 57-е место в мире по качеству жизни

Це і є мета нинішньої влади?.. Бути схожими на Росію?..

Трохи гумору

 

 

 

 

 

 

 

Зверніть увагу як Путін хреститься:

 

 

                                                                                               Дякую за підбір фото Астрабесту, модератору УВО.

Молитва

Господи, Боже наш! Царю над царями! Царю неба і землі, твердиня мого життя! Перед Тобою, що дозволив мені дожити до дня сьогоднішнього, складаю я звіт. Господи мій, перед Тобою і Твоїм поглядом мої зобов'язання і справи... Дозволь мені бути першим у Святій Битві в цей день, не залишай мене ні в прямуванні по шляху істинному, ні в помислах.

Зміцни в мені любов до моєї Нації, щоби міг я в її інтересах і навіть проти її волі рятувати її від Твоїх ворогів.

Господи мій, ниспошли мені щастя дожити до Перемоги, але якщо це занадто багато, то сподоби мене козацької смерті, дай мені можливість померти за Тебе й Україну, щоб душа моя могла служити Тобі во віки віків, а моя кров щедро оросила поля моєї Батьківщини; щоб ті, хто прийде після нас, звернувши свій погляд на наші справи і могили, могли сказати: "Вони впали за Бога, Україну, Свободу..."

В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Антиукраїнська меншість святкує перемогу

Відбулося чергове політичне реаліті-шоу „вибори без вибору”.

Політикани та шумовиння всіх мастей і калібрів досхочу напіарилися в ЗМІ, вилили один на одного заздалегідь визначену кількість лайна (якісного креативу та нового компромату не спостерігалося – переважно заяложені штампи), для годиться почубившись, зайнялися перерозподілом посад, сфер та важелів впливу. Електорат рахує зароблені тяжкою агітацією та голосуванням копійки. Працівники штабів кандидатів зводять дебет з кредитом, готують звіти про успіхи, пояснення поразок і витрат готівки та тихцем підраховують поцуплені тисячі у.о. Одні кандидати обґрунтовують перемогу, інші шукають (і знаходять) причини та винних у поразці.

У кожного з учасників перегонів, залежно від статусу та орієнтації, своє бачення подій, їх причин та наслідків. Ми, націоналісти, маємо свій погляд як на події, так і на їх учасників. Перш за все варто зазначити, що „обраний більшістю народу” новий прізідєнт реально обраний лише 33,8% виборців, або 26,8% населення України (що відповідає кількості росіян – 17,3%, згідно перепису 2001 р. плюс певна кількість зросійщених співгромадян та яничар-запроданців з червоних бандугрупувань). Таким чином, прізідєнта Януковича обрали виключно залишки окупантів та зрадники-покручі. А допомогли їм у цьому безвідповідальність і бездіяльність помаранчевої команди та зневіра і пасивність української громади. Якщо Тимошенко і Ющенко цілеспрямовано й наполегливо йшли до такого фіналу всі п’ять років свого кермування, то пасивність громади викликана не тільки їх „діяльністю на благо нації”, а, насамперед, браком націоналізму в свідомості мас.

Вражає ставлення до свого програшу людини, яку на минулих виборах підтримала переважна більшість українців, людини, яку саме народ зробив Президентом і яка, не зробивши жодного кроку назустріч людям з обіцяних десяти, геніально розтринькала весь кредит довіри своїх виборців та посилила ворогів. Заява Ющенка, що цей народ ще не доріс до демократії – не тільки плювок у душу всім тим, хто захищав Україну і демократію на Майдані – це визнання своєї нікчемності, дріб’язковості, нездатності до адекватної оцінки ситуації та ефективної діяльності. Звичайно, лише народ винен у тому, що не покараний жоден із фальсифікаторів виборів-2004, лише народ винен, що бандити сидять не в тюрмах, а в парламенті, уряді, відтепер – і в креслі президента, народ винен у гризні за владу серед „любих друзів”, у неповноті та непослідовності реформ, в угодах з ПР, в економічних та політичних помилках, у корумпованості і службовій невідповідності посадових осіб та службовців, у знищенні армії, медицини, освіти, вітчизняного виробника тощо. Подібне вже було. Свого часу керманичі УНР так само кляли: народ – за несвідомість, забувши, що лише під його тиском замість культурної автономії проголосили незалежність; отаманів – за отаманщину, забувши, хто розпустив армію і хто захищав державність ціною життя. Ні, пане екс-Президент, народ лише належним чином оцінив Вашу діяльність, а перемога антиукраїнської меншості стала можливою лише завдяки нікчемності переможця виборів-2004.

Тимошенко, діючи за радянськими принципами „створюємо проблему, а потім її героїчно долаємо” та „головне – вчасно і красиво відзвітувати”, напоролась на те, за що боролась. Виявилося, що Україна – це не тільки Вона, а оцінюють її не лише за зовнішній вигляд після макіяжу чи фотошопу. Результати її діяльності, м’яко кажучи, залишають бажати кращого, за вмінням брехати не відстає від Янука, а в інтриганстві – перевершує. Але – обдурила сама себе. Намагаючись смоктати дві цицьки (західну і московську) одночасно, всіляко уникала визначення своєї позиції щодо національно важливих питань та загравала з ворогами України, внаслідок чого втратила голосів більше, ніж придбала. Звинувачуючи (і небезпідставно) ПР у фальсифікаціях, нічого не зробила для їх недопущення (фальсифікатори виборів-2004 не тільки на свободі, а при владі та посадах; технічні та організаційні можливості фальсифікацій не усунені – „мертві душі” у списках як були, так і залишилися, списки неповні, проблеми з внесенням до списків та голосуванням вдома тощо). Напевно тому, що і сама не проти скористатися цими технологіями. Але ж не врахувала, що прибуток від фальсифікацій лише в Донецькій області значно більший, ніж від тих же дій у декількох західних областях. Її авантюрний розрахунок на сліпу всенародну любов і підтримку реальними справами аж ніяк не підкріплений, а за блудливі оченята та солодкі обіцянки плюс трохи грошенят на Майдан людей не виведеш.

Результат виборчого шоу цілком закономірний: влада за час свого правління зробила все можливе і навіть неможливе для втрати довіри нації, чим і скористався їх основний опонент. Практично вся діяльність „помаранчевої” команди (Президент, прем’єр, уряд, депутати, урядовці середньої ланки тощо) була спрямована на самознищення та збереження ворогів України. Причина цього одна: відсутність націоналістичної складової та ідейного стрижня в діяльності НУНС та БЮТ і, відповідно, домінування особистих, шкурних інтересів над державними, національними. Настанова на особу, а не на ідею, на дерьмократію, а не на націократію, на ліберастію, а не на здоровий націоналізм завжди програшна як для окремого політичного гравця, так і для нації та держави в цілому.

Ще в 2003 році Провідник ВО „Тризуб” ім. С.Бандери В.Іванишин у праці „На розпутті велелюднім” писав, що без якісних змін політичної системи будь-який наступний президент буде гіршим за попереднього, оскільки він приречений діяти в інтересах свого клану і зовнішніх сил, а не в інтересах народу, нації, держави.

У черговий раз відіграла свою ганебну роль і злочинна тактика дерьмо-ліберастів щодо переорієнтації національно-визвольної боротьби на боротьбу за соціально-економічні питання, з боротьби за права нації на боротьбу за права людини. Лише підміна основних пріоритетів, понять, цінностей з національних на так звані загальнолюдські дозволила прийти до влади антиукраїнській меншості. Ми закликали і закликаємо до єднання навколо національної ідеї, а не навколо безідейних партій та блоків і чергових месій-шахраїв. Ніхто з них не ощасливить народ з своєї панської ласки і не поділиться вкраденим у народу статком. Лише Орден Української Нації, створений для реалізації української національної ідеї та захисту прав і свобод українців, здатен забезпечити гідне життя народу і розквіт України. Лише у звершенні національної революції можливе вирішення всіх проблем нації (також і обрання гідного президента від більшості народу). Тож єднаймося навколо національної ідеї та наближуємо національну революцію! Боротьба триває, нація переможе!

Слава Україні! Воля або смерть!

С днём Победы! Ja, ja - bcke...

  Сегодня 65 лет падения немецкого Рейха, этот день Мы украинцы должны почтить как день скорби, скорби за миллионы погибших украинцев. Погибших за интересы (как оказалось) тех кто сегодня находится у власти.

  Кто за словами правды и скорби прячет ложь и злорадство, те кто прикрываясь светлыми идеалами делает всё для уничтожения украинцев, делает всё для уничтожения инакомыслия, всё для того чтобы в мире правила только одна держава...

  

  Итак представляю Вашему вниманию документы о отце Януковича:

  Не напоминает-ли этот приказ немецкого начальства своему холую, начальнику полиции Фёдору Януковичу подобный приказ даный сыну этого полицая его московским начальством?..

     Ну понятно откуда у нашего преЗека судимости - это семейное...

  Как говорится яблоко от яблони недалеко падает...

  Для него Вы быдло, Вы говорите о "нациках и бандеровцах - прихвостнях немцев"? - ТОГДА ПОСМОТРИТЕ КТО РАСПРОСТРАНЯЕТ это - СЫН НЕМЕЦКОГО ПОЛИЦАЯ! 

  И ПОКА НАШИ ДЕДЫ И ПРАДЕДЫ ОТВАЖНО СРАЖАЛИСЬ ЗА УКРАИНУ В СОВЕТСКОЙ АРМИИ И В УПА - ОТЦЫ И ДЕДЫ ТЕХ КТО СЕГОДНЯ У ВЛАСТИ ЛИЗАЛИ САПОГИ СВОИМ ХОЗЯЕВАМ, СЕГОДНЯ ОНИ ЛИЖУТ САПОГИ УЖЕ ДРУГИМ ХОЗЯЕВАМ - НО МЕНЯЕТСЯ-ЛИ СУММА ОТ ПЕРЕСТАНОВКИ СЛАГАЕМЫХ?...

Інтернет і політика.

Зараз активно набирають народ на роботу в політичну блогосферу та соціальні мережі. Суть роботи: коментування записів в блогах, форумах, соціальних мережах Вимоги: - українська мова - досвід роботи з блогами (або журналістика) не менше 2-х років Основна направленість: - підтримка нинішньої "лінії партії" - організоване мочилово активних блогерів (чи їх окремих постів), які негативно пишуть про владу - вкидування через блоги "цікавої інформації"   Російським путьом йдемо, панове?
                                                                                            http://kotyhoroshko.livejournal.com
   Чи бачили Ви скільки останнім часом з`явилося нових "фігур" на Фокусі, скільки нових блогів, та коментаторів? 
   Думаєте - ідейні? Чомусь сумніваюсь, що всі - хоча не заперечую існування і таких.
   А тепер кілька ремарок.
   
    Ремарка 1. Що таке український Інтернет? 
     
     За підсумками осені 2009 року Інтернет-аудиторія в Україні склала 8 млн. 250 тис. унікальних користувачів, що на 1 млн. 613 тис. більше аналогічного показника осені-2008. Про це свідчать результати дослідження, проведеного компанією "GfK Ukraine" на замовлення Української асоціації Інтернет-реклами (УАІР).

Найбільша динаміка приросту аудиторії спостерігається в містах з населенням 50-100 тис. мешканців - зростання за рік склало 14%. Також, в 2009 році Інтернетом користуються набагато активніше - денне охоплення в поточному році склало 31% жителів України у містах з населенням від 50 тис. (включаючи мільйонники) проти 18% в 2008 році.

    ТЕПЕР РАХУЄМО - 8 млн. людей, припустимо 3 млн. не представляють собою цінності, як виборці - а ось інші 5млн це виборці, які завтра будуть голосувати за якусь політфігуру. 

     Це нереалізований ресурс, ресурс більший аніж усі інші медіа - бо тут може бути двостороннє спілкування. Спілкування між виборцем і об`єктом вибору.

   1. УАнет (український Інтернет) - це ресурс із 5 млн. потенціїних виборців.

   Ремарка 2. Бостонська бійня, або головне правило ПіаРу.

   В березні 1773 року в результаті заворушень з англійцями, було вбито трьох американців. По офіційним даним їх розстріляли у натовпі...

   Приблизно з такими заголовками вийшли газети в Бостоні під пильним оком Самюеля Адамса (дідусь-засновник ПіаРу). А що-ж насправді сталося у славному місті Бостоні?

   Насправді - місцеві хлопці напиячилися з англійськими вояками - і в п`яному угарі почалася бійка. Однак враховуючи жорстокі дисциплінарні покарання англійські вояки поспішно зникли ще до переростання конфлікту до активних дій...

   В потасовці, що виникла було застрелено (місцевими) троє чоловік (досить нормальне явище для того часу).

   Але в газетах було написано: "...в результаті заворушень з англійцями, було вбито трьох американців. По офіційним даним їх розстріляли у натовпі..."

   Задайте собі питання - де набрехав Самюель Адамс?..

 

    2. Будь, що можна подати при певному світлі, при цьому кажучи лише правду...    

 Ремарка 3. Лише статистика

Де більше молоді на Заході, чи на Сході, а динаміка де краща? Причина в першу чергу в екологічній чистоті Заходу і забрудненого Сходу, це неможливо буде змінити у найближчі 40-50 років...

    3. Завтра на Заході України населення буде більшим за Схід...

    Враховуючи усі ремарки хочу зробити висновок:  

    1. ВЛАДА ГОТУЄТЬСЯ ДО БОРОТЬБИ ЗА ІНТЕРНЕТ-ПРОСТІР, оскільки це більше 5-ти мільйонів виборців і їх кількість збільшується.

    2. На опозицію буде поливатися маса бруду, який буде виглядати як правда - оскільки і буде правдою, але з іншим освітленням.

    3. Нас будуть роз`єднувати будь-яким способом - не гнушаючись найжахливішими провокаціями.

САМЕ ВІД ТЕБЕ ЗАЛЕЖИТЬ СЬОГОДНІШНЯ СИТУАЦІЯ В КРАЇНІ - НЕ ВЕДИСЯ НА ПРОВОКАЦІЇ ПРОПЛАЧЕНИХ АНТИУКРАЇНСЬКОЮ ВЛАДОЮ КОРИСТУВАЧІВ, ВІР В УКРАЇНУ, ВІР В НАШ НАРОД - ЛИШЕ УКРАЇНЦІ ЗМОЖУТЬ ПОБУДУВАТИ СИЛЬНУ УКРАЇНУ!

English version

February 25 
Yanukovych gained authority 
President of Ukraine 
SBU lifted the ban on entry to Ukraine 
Zatulin 
On the site of the President disappeared chapter on Famine 
NBU 
issued a silver coin dedicated to the inauguration 

March 
Lytvyn announced the elimination of the coalition 
YTB-PSD-BL. Defined procedure violated Regulation 

March 
Parliament sacked the government 
Tymoshenko 

March 5 
Yanukovych and 
Medvedev agreed on a joint military parades May 9. Yanukovych: 
"All roads lead to Moscow" 

March 9 
Yanukovych 
Shevchenko Prize reduced from 170 to 130 000 USD 
Council 
laws changed, allowing to form a coalition "carcasses" 

10 March 
Prosecutor closed the criminal case 
against Tsushko 

March 11 
Announced 
Coalition tushok "The government approved Azarov. The government - no 
women. 29 Cabinet members - European record 

March 15 
Started 
student revolts against Minister Tabachnik 

17 March 
The government took over management and NTU 
appointed its new leadership - Benkendorf Arfush 

19 March 
Azarov: "Reforms - not women's right" 
ATC regional office heads back odious Salo, loom, 
Rusin 

March 20 
Organizing Committee 
headed by Herman sends to Eurovision singer Alesha. Ukraine 
penalties for violation of procedure. Alesha reveal plagiarism 

24 
March 
Pechersky raysud closed all criminal 
case against Baku 

March 25 
Government 
KSCA instructed to take steps to "prevent protests near 
premises of the presidential administration and the Cabinet of Ministers "On 
Zaporozhye said that to put the monument May 9 Stalin 

26 March 
Demolition of external testing: 
200-mark certificate, abolished mandatory tests Ukrainian 

27 March 
Yanukovych awarded Fidel and Raul Castro 
Orders 
Semynozhenko proposed union of Russia and Ukraine 
Belarus 

March 30 
Tabachnik 
lifted from the Ukrainian state examination for Bachelors 

31 March 
In Kiev, stole documents on privatization 
for the last 4 years 

April 1 
PGO 
stopped the investigation of the poisoning of Yushchenko. 

April 
Donetsk District Administrative Court overturned decree 
conferring the title of Hero of Ukraine Bandera 

April 3 
Yanukovych 
Natskomissii eliminated with freedom of speech, rule of law Natskomissii 

April 
Yanukovych sent thanks for the support of 
presidential elections citizen of Nigeria, Pastor Sunday Adelaja 
First 
channel stop translation "sync" into Ukrainian 
Tymoshenko 
summoned to the Prosecutor 

April 7 
MoJ 
introduced a bill on capital, which cancels the direct election of mayor 
Kyiv. Earlier, Parliament abolished local elections on May 30 

April 
Constitutional Court to legitimize coalition tushok " 
Ministry of Energy 
announced an increase in purchases of gas in Russia 
Education 
Ukraine and Russia agreed to "Lesson Memorial Day Victory. 
Recommended to focus on the heroic pages of common history 
CIS Countries 

April 9 
Collision in 
Ukrainian House. Police and people in civilian detain journalists 
and activists "Freedom" 
Bodelan back to Odessa. Since 2005 
he hid from the investigation in Russia. 

10 April 
Meeting Azarov and Putin. Putin: Ukraine 
made interesting proposals " 

April 12 
Visit 
Yanukovych in the U.S.. Ukraine agreed to pay all stocks 
highly enriched uranium in Russia and the U.S. 

April 13 
Parliament 
Council approved the new leaders of committees. The requirement of Regulation 
transferring control of the Committee ignored the opposition 

16 April 
Reporters Without Borders expressed 
deterioration of the situation with freedom of speech in Ukraine 

17 April 
The Government has prepared a decision on the transfer of supplies 
Gas oblgazami Firtash 

April 19 
Azarov 
and La Scala. Guard blocked the entrance to the premier orchestra of the palace "Ukraine" 
viewers late 

April 20 
Head 
investigative group in case of poisoning Klimovich resigned 

21 April 
Tuple Yanukovych on the road to Boryspil 
got in an accident. Man killed 
Yanukovych and Medvedev signed 
agreement to extend to 25 years period of the Black Sea 
Fleet in Ukraine 
Agreement on Ukrainian-Russian joint venture in 
aviation industry: 51% owned by Russia, Antonov Design Bureau transferred to 
authorized capital 
Agreement on construction of bridge 
Kerch-Kuban 

April 22 
Constitutional 
The Court refused to review the legality of the location of the Black Sea bases 
Fleet in Crimea 
Yanukovych's press conference. Representatives 
regional mass media on behalf of the AP selected the administration. 
Kiev media journalists were not allowed to ask questions 
Tabachnik: 
in secondary schools need to turn the course of Russian literature 

23 April 
Azarov: "We are ready to sell gas pipe" 

26 April 
In BP registered a bill 
abolition of a 50% quota for Ukrainian th product in television and radio 

27 April 
Parliament ratified the agreement on the Black Sea. 
Fierce fighting in the assembly hall. The meeting was held without a quorum of 226 
votes 
The Supreme Council of demonstrations in protest 
Black Sea against the ratification of agreements. Clashes between police and 
demonstrators 
Parliament approved the 2010 budget - without 
discussion and consideration according to the procedure 
Parliament 
changed the regulations: oppositions may be several 
Yanukovych in 
Strasbourg: "acknowledge Holodomor as genocide - wrong 
Havana 
bridge in Kiev converted to travel convoy Yanukovych 

28 April 
Lutsenko: MP Pinchuk (PR) and its two 
Assistant severely beat neighbor 
Disclosure filed 
criminal case against Tymoshenko Cabinet officers 
Severinsen 
(Ex-Rapporteur of PACE in matters Ukraine): "Ukraine is focusing 
power in the hands of one person. There is a systematic violation 
Constitution " 
Gryshchenko: President Medvedev to visit Ukraine 
preparing more than 10 agreements 

April 29 
In 
Lugansk billboards appeared with a portrait of Stalin 
Open 
letter "Reporters Without Borders to Yanukovych: President of the statement is 
meet the real situation with freedom of speech in Ukraine 
Semynozhenko: 
"Obligatory Ukrainian dubbing films not offered benefits" 
Government 
proposed to rename the missile cruiser "Ukraine" 

30 April 
Azarov and Putin agreed to jointly 
modernize the Ukrainian gas 
Putin proposed that the 
Gazprom and Nafohaz of Ukraine ". Azarov ready "to study" suggests 
Russia 
and Ukraine discuss association Atomenergomash (U.S.) 
"Turboatoma (Ukraine) 
Statement of the European Union: EU concerned 
situation, which is in Ukraine with freedom of speech 
President 
instructed to develop and submit to the VR package of amendments to KonstytutsiyiDali 
be?.

Андрій 
Шевченко, "Українська правда"

Два місяці всенароднонеобраного преЗека

25 лютого
Янукович набув повноважень президента України
СБУ скасувала заборону на в'їзд в Україну Затуліну
З сайту президента зник розділ про Голодомор
НБУ випустив срібну монету, присвячену інавгурації
2 березня
Литвин оголосив про ліквідацію коаліції БЮТ-НУНС-БЛ. Визначену Регламентом процедуру порушено 
3 березня
Верховна Рада відправила у відставку уряд Тимошенко
5 березня
Янукович та Медведєв домовились про спільні військові паради 9 травня. Янукович: "Всі дороги ведуть у Москву"
9 березня
Янукович зменшив Шевченківську премію зі 170 до 130 тисяч грн
Рада змінила Регламент, дозволивши формувати коаліцію "тушками"
10 березня
Генпрокуратура закрила кримінальну справу проти Цушка
11 березня
Оголошена коаліція "тушок"Рада затвердила уряд Азарова. В уряді - жодної жінки. 29 членів Кабміну - рекорд Європи
15 березня
Розпочалися студентські бунти проти міністра Табачника
17 березня
Уряд перебрав на себе управління НТКУ і призначив її нове керівництво - Бенкендорф, Арфуш
19 березня
Азаров: "Реформи - не жіноча справа"На посади начальників обласних УВС повертаються одіозні Сало, Варцаба, Русин
20 березня
Оргкомітет на чолі з Герман відправляє на "Євробачення" співачку Альошу. Україну штрафують за порушення процедури. Альошу викривають у плагіаті
24 березня 
Печерський райсуд закрив усі кримінальні справи проти Бакая
25 березня
Уряд доручив КМДА вжити заходів для "недопущення акцій протесту біля приміщень адміністрації президента та Кабінету міністрів"У Запоріжжі заявили, що до 9 травня поставлять пам'ятник Сталіну
26 березня
Демонтаж зовнішнього тестування: 200-бальний атестат, скасовано обов'язкові тести українською
27 березня
Янукович нагородив Фіделя та Рауля Кастро орденами
Семиноженко запропонував союз Росії, України та Білорусі
30 березня
Табачник скасував державний іспит з української для бакалаврів
31 березня
У Києві вкрали документи про приватизацію за останні 4 роки
1 квітня
Генпрокуратура зупинила розслідування справи про отруєння Ющенка. 
2 квітня
Донецький окружний адмінсуд скасував указ про присвоєння звання Героя України Бандері
3 квітня
Янукович ліквідував Нацкомісію зі свободи слова, Нацкомісію з верховенства права
6 квітня
Янукович надіслав подяку за підтримку на виборах Президента громадянину Нігерії, пастору Сандею Аделаджі
Перший канал припинив переклад "синхронів" на українську
Тимошенко викликали до Генпрокуратури
7 квітня
Мін'юст представив законопроект "Про столицю", який скасовує прямі вибори мера Києва. Раніше Верховна Рада скасувала місцеві вибори 30 травня
8 квітня
Конституційний Суд узаконив коаліцію "тушок"
Мінпаливенерго оголосило про збільшення закупівлі газу в Росії
Міносвіти України та Росії домовилися про спільний "Урок пам'яті" до Дня Перемоги. Рекомендовано зосередитися "на героїчних сторінках спільної історії країн СНД"
9 квітня
Сутичка в "Українському домі". Міліція та люди в цивільному затримують журналістів та активістів "Свободи" 
Боделан повернувся до Одеси. З 2005 року він переховувався від розшуку в Росії.  
10 квітня
Зустріч Азарова та Путіна. Путін: "Україна зробила цікаві пропозиції" 
12 квітня
Візит Януковича у США. Україна погодилася віддати всі запаси високозбагаченого урану Росії та США
13 квітня
Верховна Рада затвердила нових керівників комітетів. Вимога Регламенту про передачу "контрольних" комітетів опозиції проігнорована
16 квітня
"Репортери без кордонів" заявили про погіршення ситуації зі свободою слова в Україні
17 квітня
Уряд підготував рішення про передачу поставок газу облгазам Фірташа
19 квітня
Азаров і La Scala. Охорона прем'єра заблокувала вхід у партер палацу "Україна" глядачам, що запізнилися
20 квітня
Керівник слідчої групи у справі про отруєння Ющенка Климович подала у відставку
21 квітня
Кортеж Януковича по дорозі в Бориспіль потрапив у ДТП. Загинула людина
Янукович та Медведєв підписали угоду про продовження на 25 років терміну перебування Чорноморського флоту в Україні
Домовленість про українсько-російське СП в авіаційній галузі: 51% належатиме Росії, АНТК Антонова передається до статутного фонду
Підписана угода про будівництво мосту Керч-Кубань
22 квітня
Конституційний Суд відмовився перевіряти законність розташування баз Чорноморського флоту в Криму
Прес-конференція Януковича. Представників регіональних мас-медіа за дорученням АП відбирали облдержадміністрації. Журналістам київських медіа ставити запитання не дозволили
Табачник: в середні школи потрібно повернути курс російської літератури
23 квітня
Азаров: "Ми готові продати газову трубу"
26 квітня
У ВР зареєстровано законопроект про скасування 50%-ої квоти на український продукт у теле- та радіоефірі
27 квітня
Верховна Рада ратифікувала угоду про ЧФ. Жорстока бійка в сесійній залі. Засідання пройшло без кворуму у 226 голосів
Під Верховною Радою масові демонстрації на знак протесту проти ратифікації чорноморських угод. Сутички між міліцією та демонстрантами
Верховна Рада затвердила бюджет-2010 - без обговорення і без дотримання процедури розгляду
Верховна Рада змінила регламент: опозицій може бути декілька
Янукович у Страсбурзі: "Визнавати Голодомор геноцидом - неправильно"
Гаванський міст у Києві переобладнали для проїзду кортежу Януковича
28 квітня
Луценко: нардеп Пінчук (ПР) та його двоє помічників жорстоко побили сусіда
Генпрокуратура порушила кримінальні справи проти посадових осіб Кабміну Тимошенко
Северинсен (екс-доповідач ПАРЄ у питаннях України): "В Україні йде зосередження влади в руках однієї особи. Відбувається систематичне порушення Конституції"
Грищенко: до візиту президента Медведєва Україна готує більше 10 угод
29 квітня
У Луганську з‘явилися біл-борди з портретом Сталіна
Відкритий лист "Репортерів без кордонів" до Януковича: заяви президента не відповідають реальній ситуації зі свободою слова в Україні
Семиноженко: "Обов‘язковий дубляж фільмів українською не приніс користі"
Уряд запропонував змінити назву ракетного крейсера "Україна"
30 квітня
Азаров та Путін домовилися про спільну модернізацію української ГТС
Путін запропонував об‘єднати "Газпром" та "Нафогаз України". Азаров готовий "вивчити" пропозиції
Росія та Україна обговорюють питання об‘єднання "Атоменергомашу" (Росія) та "Турбоатома" (Україна)
Заява Євросоюзу: ЄС стурбований ситуацією, яка складається в Україні зі свободою слова
Президент доручив розробити і внести до ВР пакет змін до КонституціїДалі буде?!. 
Андрій Шевченко, "Українська правда"

МАНІФЕСТ Звернення ВО „Жіноча Січ” до українського народу

МАНІФЕСТ Звернення ВО „Жіноча Січ” до українського народу

Промосковський окупаційний режим на чолі з холуями януковичами-азаровими відкрито почав руйнувати державу Україну. Під загрозою порушення – цілісність, суверенітет та безпека нації. Під загрозою знищення – національний фундамент – сім’я, родина!

Ми, українське жіноцтво, заявляємо рішучий протест діям влади, що направлені на знищення України, як фізичне, так і духовне. Ми виявляємо готовність діяти націоналістичними методами, які протиставляємо бандитським методам злочинної влади, що має на меті лише власне збагачення!

2-3 травня 2010 року Божого відбулася установча конференція нової націоналістичної Всеукраїнської Організації „Жіноча Січ”.

Ми закликаємо жінок України долучатися до лав ВО „Жіноча Січ” у боротьбі за встановлення Української Самостійної Соборної Держави. Бо лише УССД зможе принести нам, українцям, благодатне життя на своїй рідній землі, спокій в українські родини!

Ми закликаємо чоловіків бути активними у боротьбі за національну свободу й благополуччя!

Ми, українські жінки, будемо міцною підтримкою тим чоловікам, які покладають життя за УССД, і гідним прикладом для тих чоловіків, які лише мають намір вступити у боротьбу за Українську Державу!

Добро Нації – добро наше, наших родин, наших дітей й онуків. Зігноруємо національні інтереси заради власних – погубимо себе як жінок, як матерів, штовхнемо український народ у нову неволю, заслужимо прокляття і мертвих, і живих, і ненароджених українців.

Національна революція – єдиний шлях боротьби з ворогами Української Держави! Не дамо знищити українські родини! Виборемо майбутнє своїх дітей! Слава Україні! Героям Слава!

(096)1106050 [email protected]

Про что не говорят россияне



В современной России уже не всегда запрещают объективное изучение так называемых "белых пятен" в истории второй мировой войны и такое утверждение начинает терять объективность. Но еще вовсю действуют и существуют определенные рекомендации по освещению этих проблем на телевидении. Но! Это объясняют тем, что основным зрителем ведущих каналов РТ является маргинальная публика, которая за свою жизнь не брала в руки ни одной книги, кроме, разве что, букваря. Поэтому у некоторых русских еще не сформировалось аналитическое мышление, в частности, способность переосмысливать определенные "устоявшиеся" факты истории и постулаты окружающего бытия. А тем временем в свет вышло несколько книжек, которые подробно освещают ранее запретную тему русских на службе Гитлеру. И в то же время с "переписчиками истории" - теми, "кто отбеливает преступления нацистов", призывает нас бороться российское руководство. Но с каждым годом все новые и более тяжелые преступления вешают "независимые" исследователи на украинских националистов: они и "кресты железные" из рук Гитлера получали, и Хатынь жгли, и вообще - дьяволы и уроды.
 
"Если так пойдет и дальше, то окажется, что Гитлер в действительности был Гитлеренком, - написал один из авторов газеты" День ", - и никакого отношения к Национал-социалистической партии Германии не имел - в действительности он был основателем Организации Украинских Националистов. Неужели именно украинцы под его руководством начали кровавое завоевание Европы и Советского Союза. Они ведь единолично организовали всевозможные концентрационные лагеря с печами для сжигания людей. 
  Как говорят в народе, в чужом глазу пылинку видит, а в своем и бревна не замечает. Так и руководство Российской Федерации. Которое, обвиняя дивизии "Галичина", "забыло" о 
2-х миллионах русских, воевавших в рядах немецкой армии. Эта цифра приведена в авторитетном журнале "Вопросы истории" за 2004 год. Ведь, кроме армии Власова, существовало немало русских формирований, которые сотрудничали с немцами, а еще были целые автономные территории, где немцы под своим флагом позволили россиянам самоуправления. Такой территорией был округ с центром в поселке Локоть. 
 

Локоть - небольшой поселок в тогдашней Орловской, а ныне - в Брянской области. В ноябре 1941 года через месяц после захвата Локтя германскими войсками, два инженера местного спиртзавода - Константин Воскобойник, бывший белогвардеец, и Бронислав Каминский создали местное Локотское окружное самоуправление и военизированную милицию, чтобы бороться с большевиками. Милиция называлась Российской освободительной народной армией (РОНА). 
Мало кто знает, что в художественной форме история Локотской республики отразилась в романе Анатолия Иванова "Вечный зов" и снятом по роману популярном сериале. 
Политика Локотской республики строилась по принципу "С Великой Германией - на вечные времена!" Локотское самоуправления просуществовало с ноября 1941-го по август 1943. 
Берлин признал автономию Локотской республики уже через 2 недели после официального обращения. Гитлеровское командование на Восточном фронте получило приказ всячески поддерживать и защищать русских национал-социалистов. Во внутреннюю жизнь Локотские республики немцы фактически не вмешивались. 
События, войны, происходившие в начале, в западных районах Орловской области (ныне юго-восток Брянской области) не совсем согласуются с привычными представлениями об общем патриотическом подъеме советского народа и мобилизации всех сил на отпор врагу. В докладной записке начальника штаба партизанского движения на Брянском фронте старшего майора госбезопасности Матвеева сообщается о том, что в первые месяцы войны с Германией в Брасовское, также в некоторые другие соседние районы вернулись несколько десятков раскулаченных и высланных в период проведения коллективизации, которые в расчете на близкий конец советской власти "уже присматривались к тому, что было в своей собственности, прикидывая, во что обойдется ремонт жилого дома, каким образом использовать" свою "землю, выгодно восстановить мельницу и т.д.", нисколько не скрывая своих настроений от тех окружающих. В той же записке отмечались и сильные антисоветские настроения среди крестьян Брасовского района, и засоренность местных партийных и советских организаций "чуждым элементом", и то, что в годы войны "по сравнению с соседними районами Брасовский район дал из числа партийно-советского актива относительно меньший процент партизан и относительно больший предателей ". 
Пожалуй, одно только обстоятельство отличала Брасовский район от соседних, а именно то, что в царские времена эти земли входили в состав Комарицкий волости и принадлежали императорской фамилии, а в неприметном поселке Локоть находилось имение великого князя Михаила Александровича Романова. Не зная крепостного права и послереформенного «обогащения», Брасовские крестьяне жили спокойной и размеренной жизнью, пока бурные события революции, гражданской войны и коллективизации не положили конец этому самодостаточном существованию. То, что для бывших дворцовых крестьян коллективизация стала не "вторым изданием" крепостного права, а "первым", явилось причиной скрытой неудовлетворенности новой властью, вылившегося наружу, когда сама эта власть оказалась такой, что висит на волоске. 
Почти за две недели до появления танковой дивизии в Локте, в этом состоянии полной неопределенности собрались сельские и поселковые старосты вместе с выбранными депутатами большинством голосов приняли решение назначить "губернатором Локтя и окружающей земли" инженера завода по производству спирта Константина Павловича Воскобойника, а его заместителем Бронислава Владиславовича Каминского. Для поддержания порядка был сформирован отряд милиции численностью свыше 100 человек. Во время стремительных атак вермахта в 1941 году за несколько дней с момента эвакуации (или побега) представителей советской власти на территориях воцарилась анархия, сопровождающееся грабежами и убийствами. Сначала милиция служила именно для поддержания относительного порядка в районе Локтя. Подобные части существовали и на многих других территории России. 
Воскобойник и Каминский основали свою республику через месяц после того, как гитлеровцы оккупировали Брянщину. И вот теперь обращаю внимание на самое интересное! Вспомните кратковременную, чтобы не сказать мгновенную историю независимой Украины, провозглашенной во Львове Бандерой и Стецько и трагический финал подавляющего большинства ее основателей. Берлин не признавал любых форм национального государства на территории оккупированной Украины. А вот Локотская республика просуществовала до 1944-го года. Существующая здесь административная система во многом повторяла систему, которая практиковалась в других оккупированных областях. Главным отличием было то, что вся полнота власти на местах принадлежала здесь не немецкой комендатуре, а органам местного самоуправления. Любым немецким властям запрещалось вмешиваться во внутренние дела "Локотской волости. Немецкие предприятия на территории Локотского округа ограничивали свою деятельность лишь помощью и советами руководителям округа и его районов. 
На территории округа даже была осуществлена удачная попытка создать и легализовать свою партию - Национал-социалистическую партию России (НСПР) и неудачная попытка даже создать российское правительство. 
Локотское самоуправление было официально оформлено немецкими властями 15 ноября 1941. Сначала власть его распространялась лишь на Локотский район, а в конце Локотский округ охватывал 8 районов Орловской и Курской областей (Брасовский, Суземский, Комаричский, Навлинский, Михайловский, Севский, Дмитриевский, Дмитровский. 
Эти районы делились на 5 - 6 волостей, каждая из которых имела волостное управление во главе с волостным старшиной, во главе района стоял русский бургомистр со своим аппаратом управления. Сначала головой самоуправления, когда оно имело статус района и уезда, был бургомистр Константин Воскобойник, а после гибели - его заместитель Бронислав Каминский, ставший затем обер-бургомистром Локотского округа. 
По своим размерам Локотский округ превышал территорию Бельгии. Население округа составляло +581 тысячу человек. В округе, несмотря на то, что это была оккупирована территория, действовали свои Уголовно-процессуальный и Уголовный кодексы. 
 
Грубые нарушения дисциплины, убийства на почве пьянства влекли за собой применение наказания в виде казни. За дезертирство из РОНА была установлена мера наказания в виде лишения свободы на срок три года с обязательным полной конфискацией имущества.
Был случай, когда по личному распоряжению Каминского было проведено следствие и суд над двумя военнослужащими венгерского корпуса в составе немецкой армии за мародерство и убийство. Преступники были осуждены и публично казнены. 
Исполняла смертные приговоры палач Локотского округа русская Антонина Макарова, казнила около 1500 человек, в том числе партизан и членов их семей, женщин и подростков (была расстреляна 1978 по приговору советского суда). 
Еврейское население Локотского округа было полностью уничтожено. В расстрелах особенно отличился начальник полиции Суземского района россиянин Прудников. Так, в Суземке было расстреляно 223 еврея. 
Государственным флагом республики служил нынешний государственный флаг Российской Федерации. Правда, на него вешали то немецкую свастику, то готический крест, то архангела Михаила. 
Сам факт существования пусть небольшой, но все же российской фашистской державки стал для Кремля источником постоянной тревоги. Сталину регулярно докладывали о состоянии дел в Локоте и окрестностях. К границам республики подтянули значительные силы специальных отрядов НКВД, замаскированных под красных партизан. И дело тут было не в милитаристский мощи брянских сепаратистов. Численное количество их армии вместе с милицией никогда не превышала 15 тысяч человек. Капля в море на фоне миллионных армий СССР и Германии. Сталина, как опытного партийца, больше пугала идеология, которая пришлась по душе (хотя и по разным соображениям) определенной части советских граждан. 
При минимальном контроле со стороны немецкой администрации Локотское самоуправление достигло заметных успехов в социально-экономической жизни округа: здесь была отменена колхозная форма хозяйствования и введена необременительная система налогов. Конфискованное при так называемом "раскулачивания" советской властью имущество безвозмездно возвращалось бывшим владельцам, при утрате предусматривались соответствующие компенсации. Размер подушной участка для каждого жителя самоуправления составлял около 10 гектаров. За время существования самоуправления были восстановлены и пущены в эксплуатацию многие промышленные предприятия, занимавшиеся переработкой сельскохозяйственной продукции, восстановлены церкви, открыто 9 больниц и 37 медицинских пунктов, действовало 345 общеобразовательных школ и 3 детских дома, театр в поселке Локоть, и даже спортивные клубы. В первые же дни были открыты практически все закрытые советской властью церкви. Издавались свои газеты. 
Российская национал-социалистическая республика просуществовала около двух лет. Затем Каминского, его вооруженные силы, милицию и администрацию организовано эвакуировали в Витебскую область, где под их контроль передали немалую территорию. 
История Локотской республики завершилась осенью 1944-го года. В то время Каминский и компания зверствовали уже в Варшаве, подавляя антигитлеровского восстания поляков. Чувствуя близкий конец, Каминский попытался предложить свои услуги командованию УПА, но получил решительный и категорический отказ. Вскоре "комбрига Каминского", как он себя называл, пристрелили гестаповцы, а остатки его войска влили в состав генерала Власова. 
Однако не все было так хорошо, происходили постоянные бои с партизанскими отрядами, шла фактически гражданская война. 
Республика имела и собственные силы. В конце декабря 1942 в ряды РОНА входило 13 батальонов численностью 10 тысяч человек, она была экипирована снастями, гранатометами и пулеметами. 
В начале 1943 года вооруженные формирования на территории Локотского округа насчитывали 15 батальонов численностью 12 - 15 тысяч воинов. По мнению историка Бориса Соколова, в середине 1943 г. общая численность РОНА не превышала 12 тысяч, и она не в состоянии была самостоятельно справиться с партизанскими отрядами, которые превосходили ее по общей численности, что вызвало необходимость привлечь к помощи венгерские и немецкие оккупационные войска. Каминский проводил мобилизацию мужчин 18 - 20 лет. 
Советские партизаны, связанные с НКВД, нападали на население округа и вели боевые действия с РОНА. С мая по октябрь 1942 партизаны 540 раз пытались атаковать охранные силы округа. 
Несмотря на террор и убийство местных гражданских лиц партизанами, руководство округа поддерживало порядок жестокими репрессиями против лиц, заподозренных в связях с партизанами. 
Волна террора в ответ вылилась в чрезвычайно большое число жертв. Было расстреляно, повешено и замучено более 10 тысяч человек, в частности были сожжены заживо 203 человека. Полностью сожжены 24 деревни и 7300 дворов, разрушено 767 общественных и культурных учреждений. С одного лишь Брасивского района на работу в Германию были изгнаны 7 тысяч человек. 
5 сентября 1943 Локоть освободили силами 2-го танкового батальона 197-й танковой бригады 30-го Уральского добровольческого танкового корпуса совместно с частями 250-й стрелковой дивизии. При отступлении немецкой армии вооруженные формирования Локотского округа под командованием Бронислава Каминского, а также члены семей военнослужащих и все, кто не хотел оставаться на советской территории (30 тысяч человек), в августе 1943 года пошли вместе с немецкой армией в город Лепель Витебской области, где на время была создана Лепельская республика, а РОНА участвовала в военных операциях против партизан до лета 1944 Отсюда бригада РОНа в составе войск СС была переброшена в Польшу, где, в частности, участвовала в подавлении Варшавского восстания. 
Уже после ухода РОНАа сопротивление советской власти, сопровождавшееся частыми вооруженными столкновениями с подразделениями НКВД, продолжалось на территории Брянщины и Орловщины до 1951 года. 
Сегодня представители некоторых политических сил России видят в политических силах, которые создали Локотскую республику, свои корни. А нам тем временем рассказывают, что руководством нацистов был Степан Бандера, который в действительности находился в немецких концлагерях, русские историки пачкают УПА, которая боролась за независимость на территории которой проживало украинское население, защищала еврейское население и формировала национальные подразделения УПА из татар, грузин, азербайджанцев и других национальностей. История вещь таинственная, но запущенная в нее ложь рано или поздно возвращается бумерангом к ее авторам. 
http://www.ukrnationalism.org.ua