Куда уходит любовь?

Сегодня на остановке, когда ждала маршрутку, видела несколько пар. Поскольку маршрутки не было долго, было время подумать. Ну вот, стоит пара влюблённых, счастливых… ни до кого им дела нет… Так вот, я задумалась: а куда же всё это девается после свадьбы? Можно встретить много парочек, которые целуются, в парку на лавочках, в обнимку в кинотеатре или просто идущих за ручки по улице… но эти пары не состоят в браке (ну или только что поженились). Куда же всё девается после свадьбы? Нет уже этого влюблённого взгляда, поцелуев… люди больше хотят отдохнуть друг от друга, нежели вместе пойти в кино, в ресторан (походы куда раньше были такими приятными и желанными).

Не ужели любовь так проходима? Или за серыми буднями хлопот, работы, прочих ежедневных проблем её просто не видно? В чём же истина вечной любви, да и можно ли её найти не смотря на постоянные проблемы и недоразумения?

Практически каждая пара создаёт брак по взаимной любви (брак по расчету и «залёту» я исключаю) , но далеко не все супруги прожив вместе 25 и более лет (а некоторые 10 и менее) могут похвастаться, что всё это время они любили друг друга и не изменяли. Как часто вы говорите своим женам или мужьям это заветное «люблю», да и значит ли это слово для вас то, что давным-давно – еще до свадьбы?


Ти щаслива людина?

Щось багато на сайті негативу. От я вирішила провести невеличке соцопитування, а скільки зараз на I.UA щасливих людей?

А ти щасливийlol , чи все в житті паскудноtears ?

 

Рейтинг блогов


65%, 17 голосів

8%, 2 голоси

27%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Я возвращаюсь!

Ху-у-у-х! Ну наконец-то я уже на каникулахsila . В последнее время (ну да, больше чем пол года) у меня совсем не было времени заходить на сайт и читать заметкиunsmile . Все, наверное, меня забыли… (ну… и… в общем-то и не все знали…).

Хочу похвалиться: я теперь бакалавр, вчера сдала последний гос. И хотя  впереди еще целый год учёбы, но до того 2 месяца КАНИКУЛ (ну как школьница прям); и парень в России до конца лета, а все подруги замужем (кароч кому я наф*к надо). Так что теперь я вся вашаsmile

Мужчины женятся тогда...

Несколько дней назад услышала мнение: «Мужчины женятся тогда, когда находят «матню», которая бы им готовила, стирала и убирала после них.» Простите за красноречивость:) Я с этим мнением согласилась. А вы согласны с этим?

Но у меня возник вопрос: а когда женщины выходят замуж? Думаю вы найдёте что на это сказать?


33%, 6 голосів

67%, 12 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

А вы верите в любовь?

Вот слушаю музыку… как всегда все песни о любви… Вот мелькнула мысль… иногда приходилось слышать фразу: «Любви нет, её не существует!». Существует мысль, что эт просто сначала заинтересованность, потом привязка, привычка… или просто… «У всех есть парень, а я что, хуже?» И все громкие слова – это просто так… ничего не значит…

Так вот, у меня вопрос: а Вы верите в любовь? Если да, то прокомментируйте, что такое любовь в вашем понимании?


95%, 19 голосів

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Опросик о свадьбах




Приветствую. Я тут, в последнее время, начала часто думать о свадьбе. Нет, не то, чтобы я себе платье подыскиваю и т д и т п. Да и под венец пока не зовут… Просто я всегда (в децтве)  считала, что самый удачный возраст, чтобы выходить замуж – это 19 лет. Ну… когда мне стукнуло 19 я поняла, что это мало, для меня. Хотя… может дело не в возрасте, а в самой психологической готовности? И вот, мне 21… а я себя ну никак не могу  представить в роли жены. И думаю: а к этому вообще можно быть готовой?

 

Ну и собственно говоря у меня нарисовался опросик. А в сколько лет вы выходили замуж (женились)? Ну и так, в коменты, на сколько вы в тот момент были готовы к этому шагу.


6%, 1 голос

0%, 0 голосів

6%, 1 голос

12%, 2 голоси

29%, 5 голосів

0%, 0 голосів

6%, 1 голос

0%, 0 голосів

6%, 1 голос

35%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Чего хотят женщины в день 8 марта:)

 И так! Скоро 8 мартаuhmylka . Я знаю, что многих парней интересует вопрос: «А что же подарить своей любимой в этот день?»question  Я решила вам немножко помочь. Не знаю на сколько у меня это выйдет, но попробую.look

И так, тема для обсуждения: что бы вы, дорогие девочки, девушки и женщины хотели бы получить в этот день от своих любимых? И в свою очередь к парням: что вы собираетесь дарить своим избранницам?

Не молчим. Обсуждаем. За одно можно и поговорить и о тех подарках, которые дарили в прошлые годы. Какой была реакция?

А еще и конкурс провести на самый оригинальный подарок. 

(Извините, коли боян).

Незакінчений щоденник

 Учора відсвяткував своє вісімнадцятиліття. Як завжди: алкоголь, сигарети. Друзі, можна сказати, змусили спробувати курнути травуsmoke . Спасибі друзямbazar . Гидота неймовірнаhuh . Упевнений, що більше в житті не вживатиму наркотиків.

Збрехав. Нудна компанія, робити було нічогоumnik . Викурили по косякуsmoke . Посміялися.boyan smeh uhmylka

У курінні трави не бачу нічого поганого. Залежності не викликає. Якийсь час відчуваєш легкістьangel , свободу, радістьsmile , любов до всіх і всього , що тебе оточуєlove, забуваєш про всі проблеми. По-моєму, це найкращий спосіб розслабитися.

Деякі з моїх друзів говорять, що я став на слизьку доріжку. Дурниця. Сила волі є. Звикання немає. У будь-який момент зможу кинути. Наркоманом бути не хочу і не буду. Наркомани — не люди, а живі трупи. До наркоманів усім байдуже, крім таких, як вони. Не хочу стати одним із них. Трава — незначний момент у моєму житті. Незабаром набридне.

Хто б міг подумати, що так багато людей у моєму дворі курять травку регулярноsmoke smoke smoke smoke . З'явилися нові друзіfingal blind fingal smoke drunk , багато старих друзів від мене відвернулисяwakeup . Дивні люди. Яка різниця, курю я чи ні? Ідеальних людей не буває. Це були несправжні друзі, вони просто шукали привід розірвати відносини зі мною — і знайшли.

Чесно кажучи, не розумію, що я робив раніше. Життя було нудним і одноманітним. Трава відкриває в мені й у навколишньому світі речі, яких я раніше не помічавlook moroz . Я насолоджуюся життям, мене багато чого цікавить. Але не хочу, щоб про це довідалася мама. Вона мене не зрозуміє, їй буде боляче. Як це — дізнатися, що твоє дитя, на яке покладали такі надії, — наркоман, їй же не станеш пояснювати різницю між наркоманом і растоманом, ким я помалу стаю. Мене це не лякає. Розумні люди говорять, що трава шкодить здоров'ю менше від сигаретchih .

Купую велику кількість у надійних людейblind blind  . Продаю ще надійнішимwhosthat. Із цього маю свій відсотокmoney . Подумати тільки: це — мій перший бізнесsmile .

Забив косяк перед парамиsmoke . Ніколи не думав, що вища математика — це так смішноlol .

Був на вечірці. Познайомився з хлопцями, що запропонували мені «екстазі». Я довго «ламався», але потім погодився на символічну дозу. Супер, я увійшов у ритм музики і танцював до ранкуletsrock sila .

Весь наступний день — депресія. Більше нічогоunsmile .

Колеса — це супер. Проковтнув одну таблетку — і тобі добреomguhmylka  . Сині сонячні промені освітлюють різнобарвну галявину, на якій я лежу. Мені добре, легко... Знаю, що завтра буде погано, все буде боліти. Але це — ніщо порівняно з кількома годинами блаженства.

Одного разу на черговій трансовій вечірці під «екстазі» я полетів у космосangel . Бачив зірки, міг до них доторкнутися. Було цікаво подивитися, що там на них. Раптом я згадав про маму, яку люблю, без якої не можу жити — повернувся на Землю, уже таку далеку... Прийшов до тями у лікарніah1n1 ah1n1 ah1n1 . Лікарі сказали, що в мене — сильний «передоз». Мене дивом відкачали. Мама, звичайно, про все дізналася. У той день я серйозно замислився над своїм життям. До чого я дійшовstena ! Більше — ніяких наркотиківnini .

Ходили до психолога. Він сказав, що я зможу подолати це самостійно, без допомоги лікарів.

Уже тиждень я без наркотиків. Важко... Мене тягне до... Сам не знаю до чого. А, ну звичайно, ось що таке — залежність.

Вийшов погулятиbeer . Від пива стало тільки гірше.

Ходив на медичне обстеження. У крові знайшли СНІД. Коли це я встиг? Хоча, звичайно, я ж не пам'ятаюhug , що було на вечірках... Хворобу не міг приховувати під своєї дівчини . Вона була єдиною людиною, яка мене завжди підтримувала й любилаheart, незважаючи ні на що tears. Пішла. Сказала, що це була остання крапля. Я зайшов надто далеко. Звичайно, її можна зрозуміти, ніхто б не витримав. Навіщо, для кого житиunsmile tears tears ? От чорт, що це зі мною? Звичайно ж, для мами. Піду-но я вип'ю пиваbeer .

Запійdrunk . Довгий запійdrunk drunk drunk . Глибокий запій.sleepy  Мене знайшли наркомани. Так, так, саме ті особистості, що розкладаються. Укололи мені дозу. Мені було все одно. Я навіть не пам'ятаю, що зі мною булоnevizhu .

Мати занепала духом. Вона ходила похмура. Схудла. Не хотіла зі мною розмовляти. Вона знала все і знала, що допомогти вже не може. Можливо, їй варто було б прив'язати мене до ліжка, поки я спавsleepy , і викликати лікаряah1n1 . Мене б забрали до лікарні, може, вилікували б. Мати не винна, її я не звинувачую. Не маю права.

Опинився вдома, слава Богу. Але мене щось гнітилоunsmile . Я вийшов надвір. Зустрів тих самих наркоманів і прийняв дозу. Цього разу я пам'ятав усе. Краще б не пам'ятати. Світ став чорним. Над моєю головою літали величезні птахи, сонце було чорне, люди перетворилися на монстрівdevil devil devil . Мене охопив страх, точніше, жах, я боявся невідомо чого, мене трусило, я постійно чув якийсь звукquestion , який не можу описати. Так продовжувалося увесь день.

Нарешті протверезіла голова. Я зрозумів, що дійшов до межі. Я вмер уже давно, заодно занапастивши долю своєї матері. Безглуздо жити й завдавати близьким болю. Мамо, пробач мене за все. Я завжди тебе любив. Мені не хотілося, щоб так усе закінчилося. Досить. Набридло. Усе...   (с)

 

 

Я не знаю, чи жила ця людина колись, чи ні, але з упевненістю можу сказати, що зараз її немає серед живих.

 

 

Вибір зроблено, а що ж далі?

Знаєте, коли щоразу приходить діло до виборів,я не перестаю дивуватись.Чому люди такі сліпі?Ладні один одному горло перегристи за придуману ідею, яку так і ніхто не втілить у життя.І Тимошенко і Янукович і так при владі, а толку то?Звідки такі надії,що як тільки хтось із них стане президентом,так наступить рай на землі (ну в залежності від того, хто кого підтримує).
Одні вважають, що як переможе Янукович (ну чи вже переміг), все, Україна мало не у велику вісімку війде, інші - що пів країни в Сибір вишлють.
Всі сваряться,накопишують негатив і цим самим руйнують найголовніше, те за що ніби боряться КРАЇНУ.Адже президент - це лише одна людина, а Україна - це 46 мільйонів...і якщо ми не навчимось бути добрими один до одного,розуміти один одного,слухати і допомагати один одному - то ніякий президент нам не допоможе.

Отож, ДАВАЙТЕ ЖИТИ ДРУЖНО!angel

Побажайте мені успіху.

Ну ось... сьогодні їду у дитячий табір. Ну... сьогодні виїжжаю, а буду там завтра. Буду там вожатоюnevizhu . От і трішки нервуюсьstena , дуже вже діти в наш час пішли...devil , а я маленька, безпомічнаangel ... їм аби:  smoke drunk beer drink tost , а за ними потрібно дивитисьlook stop , ще й якісь ігри грати, що вони зазвичай не хочуть робити.

Кароч, я хвилююсьwhosthat, адже вперше буду вожатою.

Ну все, пока-пока, їду car . Спишемось десь після 15 серпня. Ну, якщо та весела компанія не надумає спалити мене на костріdeath lol .