Сік з трави:)))

Сік з трави:))) Їстівної. З естрагону (тархун).
Але той чувак примудрився вижати сік і з м'яти. Притому, що ні тархун, ні м'ята не соковиті.


Отакі перекладачі:)))

Ось такі перекладачі... "З добавленням".
Одразу помітно, що з російськомовного регіону. Дніпропетровщина.


Отак позичати...

Думаєш: нормальна людина, людина слова... А виявляється, ні.
Півтора місяці тому їздив зі знайомим на вилазку. Вже писав про ту історію: доки лазили, маршруток на Київ не було. Треба було їхати до іншого міста, а потім вже з нього до столиці. Оскільки це були додаткові непередбачувані витрати, у знайомого грошей не було в запасі. А у мене були.

Разів п'ять казав, що поверне. Але то не було терміналу, то грошей. То просто забув. І божиться, що віддасть. Але щось не віриться.

Вирішив для себе: нехай не віддає. В молитві вказано: "Як прощаєм борги винуватцям нашим". Все одно той борг не виб'єш.
Просто викреслив з контактів. Подивлюсь, якщо через 2 місяці не віддасть, то видалю з друзів.

Я якщо в когось і позичаю, то намаюсь найшвидше віддати (щоб не забути і не бути винним).

Класна назва фоток:)))

Скаржився що на моєму смартфоні на мобільній Windows фотки мають довгу назву. А фотки на новому Androidо-фоні мають ще довші назви. До того ж, назва складається не з дати, а з наобум складених літер і цифр.


Був правий

Виявилось, що по роботі був правий — але від цього ще образливіше за "наїзд". Непорозуміння дістало. Мама каже, що може залишишся? Навряд чи. Не перший випадок.

Як не дивно, після вчорашніх розбірок ліг спати раніше і спав міцно. Ще й сни снилися.

Питання, правда, де шукати. Підходящу вакансію на місцевому заводі за 2 дні зняли:(

Знову вільний

Те, що повинно було статись: непорозуміння по роботі досягло піку, тому вирішив знову стати безробітним. Тим паче, фріланс не можна назвати нормальною роботою: зір псується, все одно відволікаєшся, робочі аспекти складніше вирішувати. З новим співробітником одразу було зрозуміло, що не вдасться співпрацювати: то не було зв'язку, то роботу не надсилали, то якісь претензії незрозумілі (самі кажуть як робити, а потім вимагають інше), то не можуть дати інформацію по необхідній продукції. 

Можливо, буде привід влаштуватись кудись. Все одно я не так часто подорожую. Можна працювати "від дзвінка до дзвінка".

Прохолодна спека

Повідомляють що температура не надто висока: +23 - +25. А за відчуттями — наче +28 - +30. Тільки вийшов на вулицю — одразу спітнів. Домашні теж скаржаться, що дуже спекотно. Чув, що сприйняття температури може відрізнятися від фактичних показань, але якось не помічав цього. Мабуть старію)))

Хоча, смажитись на сонці недовго. Вже серпень — а там скоро і осінь.

Народний рецепт

Схоже, мариновані огірки з кетчупом чилі стали справжнім сучасним "народним рецептом". Тому що вже на упаковках кетчупу пишуть рецепт.

Пекуче морозиво

Збирався вшпарити відгук на одному з популярних сайтів відгуків (otozvik), але прочитав, що там куйня діється, гроші за відгуки не хочуть платити, понижують рейтинги, забирають собі авторське право на матеріали — так шо ну їх у сраку. Напишу краще тут.

Спробував нове морозиво. Пломбір-ескімо зі смаков журавлини і перцю чилі. Пломбір, тому що виготовлений із молока і вершкового масла. Ескімо — означає глазуроване морозиво.
Наповнювач незвичний: солодко-гострий. Що приємно, барвники натуральні. А от на смак дуже гостре. Хоча джем тільки під глазуррю і зовсім небагато в самому морозиві. Так що якщо їсти вприкуску з глазуррю або морозивом, то пекучість можна заїсти.

Морозиво мені сподобалось. Радує вага: 110 г.. Коштує дорого (21 грн.), але це виправдано. Правда, воно занадто гостре.



Хмарна замануха

Як так розумію, One Google — це аналог OneDrive від Microsoft.
Об'єм більший, ніж у останнього, але замануха безкоштовним безлімітом — розводняк. Насправді, безкоштовно, як і у звичайному акаунті Гуглу, лише 15 ГБ. Те, що додатковий об'єм потрібно купляти не написано.