Залізний капут

Залізний капут. Версія від трансформерів. Кіношники прикольнулись і зробили роботом англійський танк часів Першої Світової - Mark IV.


Повний пі...

Повний пі... Те, що коїться в країні більше нагадує абсурд. "Справедливі" суди, проросійські реваншисти, програш у ПАРЕ. Звичайно, звинувачувати нового президента не треба — у нього поки немає власних депутатів в парламенті. Та й повнота влади йому дістались у спадок від попередника, який хотів підім'яти побільше повноважень. Але не розрахував з амбіціями і тепер навряд чи може розраховувати на представництво у Раді. А пі...ць, який коїться — це результат бездіяльності Пороха, який не провів судову реформу і люстрацію. Зеленський судами не керує і свої закони протиснути у парламент теж не може. Єдине, що насторожує в "слузі народу" — його підслужники. Бо щось занадто вони проросійські. Таке враження, що голосували не за "Слугу народу", а за "жОппо блок". Хоча насправді не всі голозували за Зе, а скорвіше, проти шоколадного бариги. Так що, не здивуюсь, якщо рейтинги ЗеКоманди знизяться (вже кажуть, що з 47 до 42%).

А от до самого Зеленського претензій немає. Якщо він себе веде, як Порошенко (в плані порушення Конституції і законів і просування своїх людей), це звичайно, погано. Але він, як мінімум, не гірший за попередника. Ну, поки...

Що отримаємо? Реванш рашистів. Точно так само, як інфантильний Ющ проклав дорогу Янику. Так і брехливий Порох відкрив шлях для рашистів.

Катастрофи може й не буде. Однак країна не просунеться у розвитку.

Веселий був деньок...

Декілька годин був на базарі. Ну, якби сам пішов, то впорався в б швидше.
Потім по справах виходив.
А ще електрику вимикали разів 7. Тільки зберешся щось написати — блим!
Ледве написав звіт.
Надодачу помітив, що з'явились дві родимки. Напевно, це після вилазки по аеродрому. Все-таки, сонце шпарило, жах.
По радіо кажуть, що треба звертатись до сімейного лікаря, а там черги такі. І скажуть: "Шукайте дерматолога і самі перевіряйте родимки". А що ще можуть сказати?
Сподіваюсь, наступний тиждень буде кращий. Правда, родимки нікуди не дінуться...

Погодка...

Запропонував подружці з'їздити на закинутий колгосп на Броварщині. Зранку виходив — небо ясне. Лише зі сходу хмарина. А по приїзду в Київ було отаке.

В селі.
Я: — А може, ну його? Не підемо?
Мері: — Та чого, даремно хіба їхали?

Думав, що програму вилазки доведеться скоротити. Проте облазили майже все. І не потрапили під дощ. Точніше, дощ був. Просто ми його перечекали під навісом.

= Українська дискотека 53 =

Дочекалися! Новий танцювальний сет. Підготував давно, але представляю вашій увазі тільки зараз, до Дня Конституції. Більшість пісень вже добре відомі, але є дві новинки. Переходи між треками класні.


Якщо плеєр не працює, збірка окремо: http://music.i.ua/user/6728933/127573/

Смуга прокрутки

Не те, щоб дуже хвилює (хоча є таке)... Скоріше, дивує. Звідкісь на блозі на Dreamwidth при завантаженні сторінки на секунду з'являється і зникає смуга прокрутки. Причому, всередині поста. Подивився по іншим блогам (навіть з таким оформленням, як у мене) — а у них такого нема. Списую цей глюк на "вдосконалення" сайту. А може просто пост важкий. Одним словом, незрозуміло.

Поки сидів на толчку

На ХР такого не було! Поки сидів на толчку, комп'ютер сам перезавантажився. Оновлення не стало чекати, коли зроблю свої справи. Мовляв, відсутність відповіді = мовчазна згода. Хоча ж нещодавно оновлення вже приходило.
Коротше, треба вимикати комп, якщо відлучаєшся надовго.

Супер... гіперкар

Битва за швидкість і потужність триває. Mercedes-Benz, спільно зі своїм спортивним підрозділом AMG, випустили гібридний гіперкар Project One. Потужність машини — 1085 к.с.(!). При цьому, бензиновий двигун об'ємом 1,6 л.!




Температурний рекорд

Вчора був температурний рекорд. В кімнаті нагріло до +31. В вночі трималось на +30. Добре, що після грозового фронту похолодало. Але ненадовго. А найцікавіше, що обіцяного дощу як не було  вчора, так і сьогодні не буде.

В принципі, вдома в тіні краще, ніж на сонці надворі. Але все одно дуже спекотно.

Звіт про вилазку

Ліньки репостити сюди. Та й не хочеться додатково піарити ще й цей блог і розкручувати заброшку (хоча вона й так відома), тому ось посилання на репортаж в ЖЖ. Він величезний.