хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Остання газета

Сьогодні вийшов останній випуск газети "Сегодня"( як звучить!). Це залишалась єдина нормальна газета з різноманітними рубриками і програмою передач. Звичайно, там часто писали джинсу (замовні новини) — але де без цього? Всі ЗМІ заангажовані.

Пригадую як перестала виходити "Газета по-київськи". В ній було багато матеріалів про столицю. Було сумно, коли її перестали випускати. Як альтернативу вибрали газету "Сегодня". І ось знову треба вибирати нову газету. Що підкажете (чи що читаєте)?
1

Коментарі

129.09.19, 22:24

газети - вчорашній день, вся інфа є телефоні...нема чого портити бумагу і вирубувати ліс....правда для людей похилого віку газета ще має сенс...

    21.10.19, 09:24Відповідь на 1 від Недурка

    газети - вчорашній день, вся інфа є телефоні...нема чого портити бумагу і вирубувати ліс....правда для людей похилого віку газета ще має сенс...Газети — вербальна річ. Враження від прочитаного на матеріальному носієві і в інтернеті різні. До того ж, газету можна залишити, а статті на новинних сайтах з часом видаляють.

      35.10.19, 15:53Відповідь на 2 від Makcімаліст

      То зберігайте в себе сторінки на пам'ять як HTML.

      Для новин відкриваю УПячку. Колись був перейшов на НВ, але там погіршився інтерфейс.

      "Аналітику" і "злобу дня" можна шукати на ДТ, у газеті День, на YouTube (UkrLifeTV і т. д.), у соцмережах (Володимир Бойко — ходяча злоба дня).

        45.10.19, 16:00Відповідь на 3 від Nech sa paci

        На веб-сторінках не можна робити помітки ручкою. Немає рубрики анекдотів. І оселедець не загорнеш.
        У газети є застосування й після прочитання.

          55.10.19, 16:34Відповідь на 4 від Makcімаліст

          Для цього є безкоштовні газети перед виборами.