= Українська дискотека 56 =

Пожертвував роботою і зробив (було натхнення) сет танцювальної україномовної музики. Цього разу 4 новинки. Класні переходи між треками.

Кукурузні палички

Кукурудзяні палички у моєму розумінні — солодкий продукт без ароматизаторів. Але в супермаркеті побачив незвичні кукурудзяні палички — з ароматом зелені і сметани. Тобто, цілком собі снек, як чіпси, сухарики чи грінки. Дивно, як до такого ароматизованого варіанту, та ще й не солодкого, додумалися.

На смак важко оцінити. По-перше, аромат зелені і сметани — це щось незрозуміле. Ну який аромат може бути у сметани або зелені? Не, ну цибуля, кріп має аромат. 
Як не дивно, аромат нагадував курку. На смак — солодко-солоний. Відчувалось, що у складі є глютамат натрію, але на упаковці ні цукрова пудра, ні сіль, ні підсилювач смаку не були вказані. Коротше, щось приховують. Проте, в цілому, продукт сподобався.


Покатався на човні

Вперше покатався на човні. Думав, що буде страшно, що укачає, але все пройшло спокійно. Навіть сподобалось.
Пейзажі такі, які з берега на зумі не вичепиш. От тільки готувались довго, тому прогулянка була у скороченому режимі.


Вдалося навіть пофоткати.
Правда, на човновій станції заборонено знімати, тому розгулявся лише на воді.
І нудистський пляж не додумався зняти(((

Така, як сонце

Класна пісня! letsrock
dance
 
Почув на KissFM. Захотілось дізнатись хто співає. 
І нагуглив, між іншим,сам!



Хода Захисників України

Сходив подивитись на альтернативну державній ході — Ходу Захисників України. Можна сказати, що це реакція на скасування військового параду. Потім, після заяв про організацію ветеранського маршу, у президентському офісі схаменулись і організували Ходу Гідності. Так і вийшло, що замість військового параду з технікою були дві урочисті ходи. Розкол?

Ну а оскільки за два роки склалася традиція спостерігати за святкуванням Дня Незалежності, то вирішив не порушувати традицію, а подивитись на те, що є. Звичайно, військовий марш з парадом техніки був би цікавішим, але, судячи за тенденцією, протягом 5 років у країні масштабних урочистостей (військового параду, так точно) напевно що не буде. Саме з цієї причини віддав перевагу ветеранському заходу.
А ще підготував текст (не пропадати ж заготовці?).


Отже, півтори години під сонцем.

= Українська дискотека 55 =

Зачекалися?! Свіжа танцювальна підбірка. Сет україномовної танцювальної музики.

Збірка: тут

Нігті

Нігтьова пластина на вказівному пальці зменшується. Це мене бісить. Таке буває після завусениць або коли травмується під нігтем (наприклад, скалку загониш). Мама каже: пофіг, що ніготь кривий. Ну так, а потім буде: "Добре, що ніготь взагалі є".

Кутикулу (шкіру над нігтем) треба підгортати, але то хоча б можна зробити (хоча і лінь). А от з такою деформацією навряд чи що вдієш.
Хіба шо зафарбувати відсутній трикутник? Але фіг відтінок підбереш.


Місто прикрашають

Місто прикрашають до Дня Незалежності. Правда, святкова програма нудна: фестиваль родинної творчості з двох днів скоротили до півдня.


Листяний ліс (Голосіївський)

Вперше побував у листяному лісі. Причому для цього не потрібно їхати на Вінниччину або Черкащину. Величезний масив листяного лісу є у Києві. Це — Голосіївський ліс.

Давно хотів у ньому побувати. Бо хвойні ліси звичніше.

В самому Голосіївському лісі, правда, нічого цікаво. Хіба шо ПТН-ПНХ. "Але це не точно".

А якщо серйозно...

Перебої з електропостачанням-2

Вчора передумав подорожувати, думаю, попрацюю. Раптом, ні з того, ні з сього, вирубається комп. Монітор ввімкнувся, а комп треба вмикати вручну. Вмикаю: навіть лампочка не загоряється. Ну, думаю, всьо, доклацався. Перевірив світло в кімнатах — в деяких кімнатах лампи світять, в деяких — ні. Ліфт не працює. Холодильник вимкнувся. Навіть водопостачання припинилося. Напевно, це щось з електрикою.

Нашому мікрорайону щось не щастить з електрикою. Лише місяць тому ремонтували квартальну трансформарну підстанцію. По логіці, мало працювати, але ніт — щось зламалося (мабуть так ремонтують).

Детальніші спостереження цікаві. Виявилось, що по одній лінії (з однією фазою) є струм, а по іншій нема. Але слабенький. Тому що вимикач підсвічується, а лампи не працюють. Пізніше дізнався, що не працювали два світлофори(!!!).

Вийшов прогулятись. Коли прийшов додому електрики не було не по одній фазі, а зовсім. Ремонтники явно не поспішали, але на ніч все полагодили.

Мабуть, треба замислится над безперебійником з індикатором напруги. І чому ще не додумалися робити лічильники з замірами і записом напруги?