BRO (Borisenko Brothers) - #Ніч#Секс#Рок-н-рол

Декілька тижнів не писав про нові відеокліпи. Хоча цього року було дуже багато відеоробіт від вітчизняних музикантів. І одними, хто здивував були Брати Борисенки. Тепер вони називаються по-інакшому — BRO (Borisenko Brothers). І вперше заспівали українською.

А от пісня хоч класна, але дивна — тільки один куплет. Хоча що тут співати — все ясно і просто: #Ніч#Секс#Рок-н-рол.


Illaria "Я жива"

Новий, третій альбом відомої співачки Ілларії. Платівка отримала назву від заглавної пісні «Я жива», яка вже давно відома. До альбому ввійшли й інші відомі пісні, більш старі: «Не відпускай», «Зацілуй». Всього ж до альбому ввійшли тільки вісім треків.


Трекліст:
1. Жива вода
2. Зацілуй
3. Не відпускай
4. Агапіму
5. Я жива
6. Танець під дощем
7. Мантра
8. Ангел світла

Послухати можна тільки на платних сервісах (наприклад, в iTunes).

Вершковий лікер

Ніколи не дегустував вершковий лікер (з лікерів пробував лише Амаретто). А це, на Новий рік захотілося чогось незвичного. Бо алкоголь вже майже не вживаю.
В супермаркеті на вибір було три смаки: полуниця, диня і фісташки. Разом з домашніми вирішили вибрати зі смаком дині. Якби ціна була меншою, то взяв би й з іншим смаком. Тому поцікавлюсь: може з вас хтось пробував такий напій?


Вивчення етикетки не дуже обрадувало: поряд із вершками і спиртом (дивне поєднання, чи не так?) ароматизатор і барвники. Причому барвники, які небажані для використання (Е102 і Е110 - якщо не помиляюсь). Дивно, чому не захотіли використовувати натуральні.

Мабуть на смак щось типу слабоалкогольних коктейлів?

Тінь Сонця "Буремний край"

А ось і справжне українське! Та ще й хардкор (назви пісень про це говорять)! П'ятий альбом гурту «Тінь Сонця» під назвою «Буремний край». Звучання стало ще більш важким. Хоча стиль залишився незмінним — козак-рок. А пісні традиційно патріотичні.
Через неформат пісні з альбому не почуєш на радіо. Алеи тим цікавіше послухати альбом.



Трекліст:
1. Ромко живий
2. Громом і вогнем
3. На відблисках мого меча
4. Промінь волі
5. Вітер з гаєм розмовляє
6. Дорога
7. Осокори
8. Слобожанський рок-н-рол
9. Вишневий садок
10. Зродились ми великої години

Послухати можна ТУТ.

Новорічний фестиваль на ВДНГ

Сходив на ВДНГ. Цьоко року вхід зробили безкоштовним. Подивитися було що: купа розваг — замок льодових скульптур, гірки, каток, резиденція Діда Мороза. А ще креативна ялинка.


Щоправда, розваги дорогі. До Діда Мороза — 200 гривень. Каток — 150 (якщо у вихідні). Але можна прийти просто подивитися.

[ Читати далі ]


День відкритих дверей в філії музею громадського транспорту

Якщо довго нема в онлайні значить або нема інтернету, або є важливіші справи. podmig

Вчора сходив на екскурсію до філії музею громадського транспорту, що розташувалась на території колишнього автобусного парку №3. Був просто шокований станом експонатів — ходової техніки дуже мало. Однак хочеться вірити, що машини відреставрують швидше, ніж вони згниють.


Давно мріяв там побувати. І от, мрії збуваються.
Хоча картина депресивна. Але кажуть, в 2017 музей відкриють.
[ Читати далі ]

"Автолегенди" скінчилися

Можливо ще зарано про це казати, але схоже, що "Автолегенди СРСР" для вітчизняних збирачів модельок скінчилися.. 6 років розповсюджували, але вирішили закрити достроково. За цей час деякі встигли звикнути.

Не так давно закрили представництво видавництва в Україні. А потім з'явилися чутки від наближених до видавництва, що журнальну серію у нас можуть прикрити. Розповідали, що після 180го номеру «Автолегенди» не будуть постачатися в Україну. При тому, що саму серію не закривають. Навіть більше — «Автолегендам» нема кінця і краю: заплановано до 221 номера. А от український ринок стали вважати безперспективним. Йсмовірно, тут зіграло роль обідніння населення, зменшення ринку продажів (за рахунок Криму) і те, що деякі колекціонери і збирачі перестали купляти «Автолегенди».

Але цікавий не лише сам факт дострокового закриття серії — планували, що "журналку" дотягнуть до 180 випуску.  Однак 177 номер в деякі кіоски не завезли. І в моє місто в тому числі. А ще Ікажуть, що то був останній випуск.

В такій ситуації одні колекціонери зітхнуть із полегшенням, а інші — із сумом. Не знаю до кого з них себе віднести. З одного боку, серія вже давно себе вичерпала та й якість поганенька. Та й для гаманця краще. А зекономлені кошти можна витратити на щось корисне. А з іншого боку — і після 180го номеру будуть цікаві випуски, які вже навіть не купиш (бо в Росії вони давно були в продажу). А якщо купляти нові випуски із-за кордону, то це дорого обійдеться. Десь 240-250 гривень.

До речі, «Автолегенди СРСР» була єдиною журнальною серією з модельками, яка росповсюджувалась по Україні. А тепер не буде жодної.

P.S.: Походу кіпіш зарано підняв. Начебто ще завозять.

Про нові світлофори

Запитували який трафік для світлофорів у Боярці. Так ось відповілдь-фотопідтвердження. Трафік не щільний, але постійний потік машин, як мінімум, з трьох напрямків.

Особливо черги перед перехрестям утворювались на другорядній дорозі. Фото зроблене у вихідний день.


[ Читати далі ]

Pianoбой «Шампанські очі»

Давайте про щось веселіше. Хоча, не знаю чи це доречно в даному контексті. Нещодавно пор радіо почув класну пісню Pianoбоя «Шампанські очі». Після пошуків у Youtube виявилось, що пісня — переспів Кузьми Скрябіна. А ще є відеокліп на пісня у версії Pianoбоя.

Кліп новий (ось чому пісня з'явилась в ротації?). А сам кавер, я так розумію, 2015 року.



Мені пісні Pianoбоя не подобаються. Але ця композиція сподобалась.

Іще про банківські комісії

Не хочу показатися нудним, але забув дописати до попереднього допису . Може щось порадите. Весь час сплачували за комунальні послуги через пошту. І за це не брали комісію. Скільки в платіжках написано — стільки плати. Але настала криза, Укрпошта в ауті — поштове відділення ледь не закрилось: відновили роботу, але платежі вже не приймають. А щоб заплатити через банк треба доплачувати за послуги банку. А це хоч мєлочь, але нериємно. Причому комісію беруть як у Приватбанку, так і в державному Ощадбанку.

Одна надія, що в пошті знову будуть приймати комунальні платежі, або пошта остаточно розвалиться.