хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Цікаві сни

Наснилися цікаві сни. Хоча думав, що не засну, бо день видався нудним і перед сном знову згадував минуле.

У сні на вулиці знайшов двох рудих котів: Рижика (який жив у нас, і відійшов у інший світ півтора роки тому) і Персика (що жив у брата, але потім загубився). З братом забрали їх додому. І хоча цей сон був навіяним — напередодні згадував про нашого улюбленця, не очікував, що насниться такий несподіваний сюжет. Дивно й те, що коте снився всього лише декілька раз. Та й то, більше приходив у ві сні, коли його не стало.

Наступний сон був про вилазку по закинутому будинку культури якогось заводу. Походивши по першому поверху, залізли на другий. Однак супутник сказав, що треба просуватися обережно, бо з вікон видно сторожку. Побродили по поверху, а потім «розвідка» повідомила, що сторож зайшов у будинок.

Ймовірно, після невдалої вилазки пішли шукати іншу заброшку. Неподалік знайшли бомбосховище. Полазили по підземеллям, але нічого цікавого не знайшли.

Потім знайшли закинуту церкву. Чи Васильківська, чи Василя. Думали подивитися, але була зачинена. Цікаво й те, що церкви почали снинится з кінця 2015 року.

От тільки що б усе це означало?
1

Коментарі

Гість: InnaFL

130.01.17, 15:53

Навіяно денними думками

    230.01.17, 19:13

    в сонник подивіться...мені от Ванга приснилась...що це означало б...

      331.01.17, 10:19Відповідь на 1 від Гість: InnaFL

      Мабуть. Не виключено.