Ще одна сценка з «Ліги сміху»

Дивився вчора «Лігу сміху»: так, нудно. Але, як це часто буває, найцікавіше залишили під кінець програми. Так що подивився на Youtube що прогавив.
Прикольна команда «Замок Любарта». Особливо колоритний сільський голова) Ну і пародист.

Лепс і Фредді Меркьюрі вийшли схожі. І прикол про напій — класний. Рекомендую.

"— Це директор сільського клубу, пародіст, Валєрка."


А що з погодою?

Зима не хоче відступати, але погода не зимова. То випаде сніг, то розтане. Вночі мінус, вдень плюс. Незрозуміло що надворі коїться. Я ж нікуди не виходжу. А це тільки зібрався в поїздку — так тепер мати відмовляє. Так така ж погода фіг зна скільки буде. Хоча насправді бентежить, що зараз сніг розтанув, а потім замерзне. Єдина надія, що вдень підтане.

Проводове радіо не працює

«Укртелеком» вий%бується (скоріше б він збанкрутував). Цього року проводове радіо часто стало працювати з перебоями. А з грудня буває по декілька днів нема. Так і на цей раз: вже другий день не працює "брехунець". І поскаржитись нема куди. Мабуть треба буде їхати до районного офісу і відключати.

Подзвонив на call-центр — а там взагалі про проводове мовлення нічого не знають.

P.S.: Знайшов спосіб віправити скаргу (дарма тільки дзвонив у call-центр). Правда, %ть, особисті дані. А й пофіг. Нехай знають своїх абонентів)

Запитання про новорічні ялинки

Запитання до аудиторії. Роздумую, чи їхати дивитися на новорічні ялинки біля Ocean Plaza, парка ім. Т.Шевченка, Софійської площі та Контрактової. Та й на Андріївському узвозі зараз, мабуть, ковзанка?

Два Dzidzio: хто є хто?

І знову про музику. Хоча не про пісні. Про виконавців. Як ви знаєте, 2016го відбулися зміни в складі гурту «Dzidzio» — Лесикм (Олег Турко) пішов з групи і створив клон «Dzidzio» — «Dzidz'OFF». Натрапив в Ютубі на аналітичний матеріал про бородатого музиканта. Та ще й розказаний голосом Дзідзя. Так от, можете дізнатися що на початку існувало два паралельних колективи з М.Хомою (це Dzidzio без бороди — якшо хто не знає). А також дізнаєтеся про історію гурту. І як так вийшло що стало два Дзідзья.


Христина Соловій — Хто, як не ти?

Христина Соловій з'явилася на музичному світі минулого року з двома хітами — «Тримай» і «Синя пісня». Того ж, 2015го, був виданий дебютний альбом співачки ( Що цікаво, «Тримай» і «Синя пісня» — єдині авторські пісні Х.Соловій на альбомі. Всі інші — народні). А потім ніяких звісток. І ось — нова пісня. Причому і композиція гарна, і відео класне.

музи

Антитіла "Сонце"

«Антитіла» вражають своєю активністю — за рік видають по декілька синглів (хітів), та ще й майже щороку випускають по альбому. Так, минулого року вони видали альбом «Все красиво» — і ось з'явився новий альбом «Сонце» зі свіжими піснями 2016го: «Танцюй», «Одинак» і популярним кавером на композицію гурту «Скрябін» — «Люди, як кораблі», презентованому в 2015 році.
До альбому ввійшло тільки 9 пісень. Зате всі виважені і якісні.

Цікаво, що всі пісні різнопланові.bravo

Весь альбом музиканти виклали для безкоштовного прослуховування(!). А для тих, хто має бажання підтримати колектив, можна купити електронну версію на платних музичних сервісах GooglePlay iTunes. Але «Антитіла» не обмежилися лише електронною віерсією альбому і випустили альбом на компакт-диску. Та й це не все: є версія DigiPack — флешка з додатковими ексклюзивними матеріалами.



Трекліст:
1. Танцюй
2. Два акорди
3. Твоє тіло
4. Лав
5. Одинак
6. Люди, як кораблі (cover «Скрябін»)
7. Дунай
8. Фари
9. Ми

Послухати можна на Soundcloud.

Ну а оскільки я з 2015 року є прихильником гурту, то пропоную рецензію альбому. І ви також пишіть відгуки.
[ Огляд альбому ]

Ну і сни!

Знову наснився абсурдний сон. Хоча абракадабра стала снитися з 2015 року. Але на цей раз сни були зовсім трешові.
В першому сні блукав по якимось зарослям і в кущах натрапив на кішкеу з кошенятами. Вони такі мімімішні, мукрочуть, що навіть погладив. Хоча подумав: дома й так стільки котів було, куди брати ще?
У другому сні наснилося що поїхав у Кримняш. Ніби там пенсіонери радіють, що тепер живуть у рашкостані. А молодь уникає розмов про політику. Кажуть, що ляпнеш щось не те і потім з Рашки нікуди не випустять. Послухав їхнє радіо — а там «скрєп» не помітно: половина пісень російських, половина іноземних.
Ну а третій сон про нове шоу Зеленського. Цього року він здивував стенд-ап шоу у «Вечірньому Києві», а мені наснилося що він вів якесь театрально-гумористичне шоу. Цікаво було додивитися ці сни-фільми. Але розбудили. Бо хто зна скільки б ще спав.

І що цікаво — на ніч тєлік не дивився. Звідки ж тоді такі сни? Можливо відображення останніх подій у світі?

BRO (Borisenko Brothers) - #Ніч#Секс#Рок-н-рол

Декілька тижнів не писав про нові відеокліпи. Хоча цього року було дуже багато відеоробіт від вітчизняних музикантів. І одними, хто здивував були Брати Борисенки. Тепер вони називаються по-інакшому — BRO (Borisenko Brothers). І вперше заспівали українською.

А от пісня хоч класна, але дивна — тільки один куплет. Хоча що тут співати — все ясно і просто: #Ніч#Секс#Рок-н-рол.


Illaria "Я жива"

Новий, третій альбом відомої співачки Ілларії. Платівка отримала назву від заглавної пісні «Я жива», яка вже давно відома. До альбому ввійшли й інші відомі пісні, більш старі: «Не відпускай», «Зацілуй». Всього ж до альбому ввійшли тільки вісім треків.


Трекліст:
1. Жива вода
2. Зацілуй
3. Не відпускай
4. Агапіму
5. Я жива
6. Танець під дощем
7. Мантра
8. Ангел світла

Послухати можна тільки на платних сервісах (наприклад, в iTunes).