Відеоогляд закинутого кінотеатру

Таки змонтував відеоогляд закинутого кінотеатру у Вишневому. Можна зацінити.



Нажаль, на i.ua 6ти хвилинне відео 1900х1080 не влізло би.

P.S.: Може хто знає, як помістити на відео значок каналу (копірайт)?

Класна вилазка

Нарешті злазив на легендарний недобудований опіковий центр на Троєщині. Справді, величезна територія, багато будівель. А ще — повно охорони і людей і частина території використовується (під склади чи офіси і виробництва). Всюду — сліди собак.

Коротше, нормально полазити не вдалося. Бо датчик стрьомності зашкалював. Дослідили тільки один корпус. Та й то, якогось дива не знайшли сходи.



А ще з'їхав на сраці з гірки, пройшовся на краю прірви, довелося лізти через колючі кущі. Це при тому, що дув сильний вітер і холодно. Зате нас не схопили.
Так що крута вилазка!

[ Іще фотка... ]

Помирилися. Але чи надовго?

Відвоював тумбочку. Ще й журнальний столик забрав до себе (ледве проліз через коридор, та й модельки ледве всунув у сервант). Зате тепер кицька не буде по ньому бігати і скидати журнали та модельки. І мамі не буде заважати. Хай хоч танцмайданчик робить у себе. Це ж класно! Ну так, тепер в кімнаті тісно. Але тіснота = затишок. Заодно і зміни в обстановці.

Думав вже взагалі закінчити цю комедію. Але помирилися. Хоча не вважаю себе винним. Хіба шо в тому, що не виправдав їхніх сподівань. Але інвестиції не завжди окупаються.

Шо робити? 1) Шукати роботу. Бажано з проживанням, щоб вдома рідко з'являтися. 2) Шукати можливості не ночувати вдома. Взимку це проблематично, а от навесні-влітку треба спробувати десь забомжувати. 3) Робити по дому все окремо. Ну, в принципі й так кожен сам по собі. Залишилось тільки готувати самому.

P.S.: А батьки ще й між собою сваряться. Е... «Сімейка Адамсів».

Ода самотності

Напередодні дня святого Валентина пропоную поговорити про самотність.

Всі мабуть чули, що в минулому році один відеоблогер і турист з України (Одеса), тезка (теж звали Максом), через самотність вирішив зробити самогубство. Це викликало резонанс в соцмережах. Ну і дало ще один привід замислитися над темою самотності. Тим паче, що у мене були періоди, коли не цінував життя, через самотність і нерозділене кохання. До 2013-2014 року ще шукав способи познайомитися хоча б з кимось (навіть було неважливо з ким — з дівчиною, чи хлопцем(!)). Але потім «забив». Та й, як показує практика (і кримінальні сводки), краще самотність, ніж сімейні сварки.

Що б там не казали, а одному бути непогано. Он, брат одружився — так тепер дружина зробила його вегетаріанцем і домогосподаркою). Тепер сам готує їжу — хоча до цього не вмів готувати. Є приклади серед знайомих, коли жінки «виїжджають» на чоловіках: «припахують» до хатніх справ. Одинаку в цьому плані простіше — йому потрібно прати тільки свої речі і прибирати тільки для себе. А можна і не прибирати, і ходити в брудному, як бомж. Коротше, як не крути, а відносини змінюють людей. В кращу чи гіршу сторону — коли як. Однак одному простіше. Чому?

1) Можливо карма бути самому. Так нафіг тоді рипатись?
2) Не треба ні за кого піклуватись і відповідати. Нерви ціліше будуть.
3) Не треба ні з ким радитись. Живи — як хочеш. З одного боку, це погано. А з іншого — свобода вибору.
4) Нікому компостувати мізки і ни з ким сваритися. Хіба шо воювати самим з собою. Але в такій війні нема ні переможців, ні переможених.
5) Ні з ким зайнятися сексом. Тю! Ну і шо? Є ж сублімація. А ще — порнушка. Ну, на крайняк, проститутки.
6) Відсутність турбот з виховання дітей, тещі, думати як прокормити ще когось крім себе. Відповідно, більше часу для себе.

Звичайно, в самотності є і багато недоліків. Самотні люди живуть менше, ніж сімейні. Зате цікавіше.
Та й дивлячись по батькам і знайомим розумієш, шо там, де двоє — сварки неодмінно будуть.

Сімейні сварки

Сварки вже задовбали! Все-таки правильно кажуть, що побут і гроші — основні джерела скандалів і сварок. А ще вірно підмічено, що на відстані кращі відносини з родичами. От і сьогодні мамка «завелася»: спочатку через «покращення» від держави, а потім через те, що відсовували тумбочку (бо ліхтарик впав).Позабирали з кімнати меблі. Ну і пофіг. Зате тепер більше вільного місця. А взагалі, була б можливість, або сам кудись виїхав (от тільки куди і з ким?), або батьків випер з хати. Хоча влаштувала б і робота, на якій можна було б ночувати. А поки сподіваюсь, що швидко «відійде» від злості.

Віконний маркетинг?

А шо це за мережевий маркетинг з продажів вікон? Люди ходять по квартирам і пропонують встановити пластикові вікна/двері.

Ввечері ні з того, ні з сього — кіпіш. Батько завів якогось мужика. Показав хату незнайомій людині(!). Начебто для обміру вікон, бо сходу ціну не сказав. Мол, для пенсіонерів знижки 30%. Та ще й кредит (в здоровому глузді хіба хто буде давати кредити пенсіонерам?). Як на ранок сказав батько: заманлива пропозиція. Але ж це повинно насторожити! І тєлік жеж дивиться, про аферистів.

Коротше, ледве мати випровадила. Я вже не став вмішуватись (хоча можливо і треба було).

Але не менш вразило, що ні з ким не порадився. Десь колись почув що не завадило би поміняти вікна. От сам вирішив зробити «приємне». Як його від цього відучити? Може це вже на старість (73 роки) бажання всім догодити?

І цікаво, шо то за "аферисти" такі? Розповідають, що по всьому місту ходять, пропонують поміняти вікна/двері.

Чи добре знаєте український автопром? (тест)

Випадково натрапив на тест на знання українського автопрому 90х.
http://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=37394
Результат: 7 з 10. «Прогорів» на ГАЗах і на моторі ЛуАЗіка. Але то такі запитання із підковиркою.

P.S.: Фотку в останньому запитанні стибрили в мене)

Радянські плакати на новий лад

Всі ми знаємо, що найважливішим з усіх мистецтв є кіно, але не менш важливим мистецтвом в СРСР були плакати. Так що є що обстібати.
Звичайно, це «баяниста» тема. Тому я зібрав найцікавіші і найсмішніші, на мою думку, приколи.

«З кожним днем все радісніше жЫть».


[ Іще плакатів! ]

Антимаршруткові протести: перші результати

Протести проти подорожчання проїзду в приміських маршрутках принесли результати, хоча і тимчасові. Ціни на проїзд повернули до попереднього подорожчання (12-13 грн. до Києва). Щоправда, водії маршруток кажуть, що це тільки на цей тиждень — доки в обласній адміністрації підраховують вартість перевезень. А потім проїзд може подорожчати ще більше — до 20 гривень (після останнього подорожчання було 15-16 грн.). Типу: от ми вам покажемо, як протестувати! Була б нормальна цивілізована держава, а не корупційна, то можна було б і розслабитися. А так, іще невідомо чим закінчиться це протистояння.

З радістю б скористався «аукціоном небаченої щедрості», але ж така холоднеча. Та й друзі не хочуть нікуди вилазити.

Таке лікування

Поставив рекорд з лікування. Хворію на астму. Тому при перших проблемах: ускладнення дихання, хрипи — не чекаю, поки стане погано, а користуюся балончиком. Раніше ліків вистачало надовго. Попереднього балончика вистачило на рік. А це випшикав за півтора місяця! Причому роздобув його «на шару» — за стільки то років лікар виписав бескоштовно по рецепту.

На упаковці написано, що розраховано на 200 доз. Як я міг стільки напшикати?! Хоча причини були. На початку року нефігово захворів. А хрипи і ускладнене дихання періодично з'являються.