Роман Скорпіон — Поцілую

В 2016му писав про музичні новинки, але тепер захотілося розповідати лише про ті пісні, які «торкають».
От нещодавно, на «Русскому Радіо-Україна» вночі почув запальну пісню. Згодом ще й почали розкручувати. Куплети коротенькі, приспів простенький. Та й сама пісня коротка — менше 3х хвилин. Але приставучий мотив! І мелодія прикольна.

Виявилось, що пісня «Поцілую» у виконанні Романа Скорпіона (псевдонім, напевно?) зовсім не нова. А ще знайшов кліп.



Міми чимось нагадують приставучих аніматорів на Майдані Незалкежності і Софійській площі.

А де Перрі?

 Якщо раніше «тащився» від «Покемонів», то з осені 2015го захопився мультом «Фінеас і Ферб». Класний мультсеріал!  Причому незважаючи на те, що по тєліку крутять не перший рік, періодично натрапляю на небачені серії. Хоча це й не дивно — мультсеріал складається аж з 222 серій!


  Хто не бачив — мульт складається з декількох сюжетних ліній: сімейки Флетчерів з підлітками, які постійно щось вигадують, і боротьби качкодзьоба Перрі (за сумісництвом секретного агента) з професором-лиходієм. Всі персонажі колоритні. Гумор в наявності.

 І саме головне, що не набридає.Далі — ще декілька скриншотів.

[ Читати далі ]


Реакція на подорожчання проїзду в маршрутках

Як не дивно, подорожчання проїзду в приміських (і міських) маршрутках викликало резонанс і в нашому місті. Було проведено засідання транспортної комісії. Однак до згоди не дійшли. Зате знайшли важелі впливу на маршрутників. Від розірвання договору на перевезення до заборони відстою в межах міста. Сподіваюся, що якісь конкретні заходи будуть здійснені.

Новий фургончик від ЗАЗ

Оце так новина! На ЗАЗі (чи як він вже називається: «ПромАвтоІнвест»?) зробили новий фургончик. На базі Vida (Aveo 2го покоління). Причому запустили серійне виробництво!

Модель пропонується лише з механічною коробкою передач і 1,5-літровим двигуном потужністю 84 к.с.. Також є можливість встановлення ГБО (газобалонного обладнання). Правда, у разі використання газу, а не бензину, потужність падає до 76 к.с..Автомагнітоли в комплектації нема. Зате є подушка безпеки.
Вантажопідйомність — 750 кг.

Також можна замовити причіп-фургон, в такому ж стилі, як і машина.

Машина коштує 284 тис. грн.. Причіп — 50 тис. грн..



Цікаво, що в серію пішов новий варіант, не схожий на два попередні прототипи. На мою думку, дизайн гівняний і негармонічний: 1) бокова лінія просто плавно зникає біля корми, 2) круглі задні ліхтарі не поєднуються з прямокутними передніми фарами. Схоже, на ЗАЗі економлять на дизайнерах, а конструкторське бюро вже давно розігнали. А можливо просто захотіли уніфікувати з Ланосом пікапом.

[ Читати далі ]

І чого хорошого?

Розповідаєте, що одне ниття і скарги. А що зараз хорошого? Політику не маю на увазі. Основні претензії до змін, здоров'я і погіршення економіки. Справджується правило: «Чим далі — тим гірше». Я от не можу знайти ні однієї гарної новини. Хоча ні, в Верховній зраді через Ляшка пересварилися. І може ще переведення громадського транспорту на електронну оплату. Маршрутникам буде важче приховувати прибутки. А так, більше ніякого позитиву.

Протести проти здорожчання проїзду?

Вау! Походу каша заварилася. https://politeka.net/397750-pod-kievom-zreet-antimarshrutochnyy-bunt-foto/ Назріває антимаршрутний протест! А я-то думав, що народ у нас «терпили». Хоча віриться з трудом. Цікаво, чи будуть протести у нашому місті?

Уря! Маршрутки знову подорожчали

Йоу-йоу! Не пройшло й місяця як маршрутки знову подорожчали! В грудні було подорожчання проїзду на 1 гривню. Але схоже маршрутникам цього виявилося замало: тепер ціни наздогнали Обухівські і Бориспільські маршрутки. До «Академмістечка» і «Житомирської» — 16 гривень. До «Святошино» — 17. По місту тепер 5 гривень. За якихось довбані 4-5 кілометри?! Ахрінєть! Як кажуть, «це бізнес, малята!»

Підняли б проїзд до 30 гривень одразу. Нащо мєлочиться? І, саме головне, квитків то не видають. Значить «каса» тіньова. Якщо нема обліку, то значить може бути приховування податків. Наслати на них податкова. Але мабуть у них є «криша».

https://politeka.net/397587-proezd-v-kievskoy-marshrutke-podorozhaet-do-16-griven-foto/

P.S.: Що ж, з'явилися причини придивитися до електричок. Там хоч трохи дешевше. Або користуватися приватними автівками, типу сервісу бла-бла-кар.

Як тільки кудись зберешся

Як тільки кудись зберешся... Або друзі не зможуть скласти компанію. Або погода зіпсується. Або й те, й те. Мабуть, така карма сидіти вдома. Якби ж ще в блогах було багато нового і цікавого, то воно ще більш-менш не нудно. А так, ще читати нічого. Сум-нудьга. Хоча й до цього мені не звикати.

А ще ж півмісяця 2017 року вже нема. Як швидко біжить час!

Ну, не буду про сумне. Тільки відійшов від спогадів. Краще помріяти. Майже рік ще попереду.

Найкращі українські хіти - пісні Незалежності (частина 3)

 Продовження першої і другої частини хіт-параду найкращих українських пісень. 26 пісень вже позаду. Попереду — чергова підбірка найпопулярніших вітчизняних пісень.

[ Читати далі ]