Врятуйте наші вуха:)

Давненько не дивився «Уральських пєльменів». У них там стільки змін — нові актори. І хоча не так смішно, як раніше, можна відшукати ржачні сценки.


Поки місто спить...

Така весела пісня. Позитивний відеокліп) lol
Поки місто спить тягне пофілософствувати.

Насправді, душевна пісня з шикарним відеокліпом.


Квартальні стовпи

Ліси діляться на ділянки — лісові квартали. Ну і треба їх якось помічати. Для цього існують квартальні стовпи, що встановлюються на перетинах лісових кварталів або на межі лісу. По ним навіть можна визначати сторони світу — нумерація кварталів йде у певному порядку. Але прикол в тому, що вони всі різні за формою(!).

Стандартний квартальний стовп. Дерев'яний (значить сучасний — в Радянському Союзі їх робили бетонними).


[ Інші варіації квартальних стовпів... ]

= Українська дискотека №3 =

Свіжа українська дискотека. Нові треки. Тепер у вигляді міксу!

Бамбалейла!



СЛУХАТИ (256 кб/с)

Треклист:

 MMDance - Просто так (Ukrainian version)   (New 2017)
 Скрябін - Випускний (Flashtronica remix)   (2010)
 Mari Cheba - З тобою (MKurgaev & Boosin Official remix)   (2017)
 Без обмежень - Твої очі (Danielyan remix)   (New 2017)
 ONUKA - Svitanok (Tony Sanders remix)   (2017)
 Аркадій Войтюк - Вона (iPunkz & Gonibez remix)   (2017)
 Sonya Kay - Зоряний саундтрек   (2016)
 Антитіла - Бери своє (The Faino remix)   (2016)
 Артем Мех - Розмова (Mekh extended remix)   (2017)
 PATSYKI Z FRANEKA - VasЯ, OMG (Mojo & Kalashnikov Mashup)   (New 2017)
 Ewsei feat. Ruslana Lavor - Живи на повну кожен день   (2017)
 Брати Гадюкіни - Файне місто Тернопіль (DJ Konstantin Ozeroff & DJ Sky remix)   (2015)
 Аліна Башкіна - Вільна   (New 2017)
 Правиця - Губи солоденькі (iPunkz & Gonibez feat. BNCH Remix)   (2017)
 Kishe - До весни (Mordax Bastards & The Faino remix)   (2017)
 Помада - Cherry, cherry lady   (2008)
 Океан Ельзи - На небі (DJ Konstantin Ozeroff & DJ Sky remix)   (2016)

Дискотека №2

Як не нити?

Як не нити? Ниття — наше все! Хоча чого думати, що я люблю понити? Просто все складається не дуже добре. Вчора їздив по справах і прогулятися — тільки даремно витратився на маршрутки, так ніде не полазив, робота не підійшла, ще дали вакансію, на яку вже звонив (невже в Центрі зайнятості не вілдмічають? Чи спеціально?). А завтра піду перевіряти зір. І не здивуюся, якщо скажуть, що справи дуже погані. І де тут шукати причини для радості?

А, хоча є одна причина для радості — життя!

Нафіга така маршрутка?!

Не знаю, як назвати цей вид транспорту.... Не автобус, і не маршрутка. Таксобус.Або маршрутне таксі, що обслуговується автобусами великої місткості. Виглядає солідніше, ніж мінівени чи маленькі автобусики типу Богдана. Але по факту — фігня.

Треба було швидко доїхати, тому був змушений (не було іншого вибору) скористатись маршрутним таксі №208. На вид — як звичайний автобус. Тільки проїзд коштує дорожче. І їздить частіше, ніж 56 автобус. Сподівався, що цією «величезною маршруткою» доїду швидше, ніж 56 автобусом. Фігушки! Повзе, як автобус, а проїзд коштує як у маршрутці. Ще й стає на кожній зупинці. 40 хвилин добирався від Академу до Виставки. Знав би, краще б на автобусі поїхав. Все одно те саме, тільки дешевше.



Зате квитки видають. Все як у автобусі (в маршрутках зазвичай квитки не видають - примітка).


Скоріше б маршрут відібрали у «Київпастрансу». Он, 212, 239 «Київпастранс» втратив — і начебто ніхто не скаржиться, що стало гірше.
Краще вже нехай будуть тісні Богданчики, які довезуть швидше, ніж автобус. Ніж автобус в режимі маршрутне таксі, який їде стільки ж, скільки й звичайний автобус.

P.S.: А на зустріч все одно спізнився( Так що даремно озолотив перевізника.

Робота не підійшла

Вчора був просто «щасливий» день. Наснилась якась маєчня, не міг авторизуватись у Google і не підійшла робота.

От кажуть: «Йди працювати хоч куди». Ну, добре. Знайшов роботу. Звичайно, не за спеціальністю — але то не принципово. Головне, що подобалась. Нескладна, однак незвична для мене. Переповідати не буду, зазначу лише, що пов'язана з технічними рідинами. Ну добре, скажу — пакувальник лаків для нігтів. Це мене трохи стурбувало — але ж працювати треба. І мене з радістю були готові прийняти. Залишалась тільки одна річ — пройти медкомісію. І тут розпочинається саме цікаве (бо робота в принципі нескладна). Приходжу в поліклініку. Відстоюю чергу в реєстратурі. Звідти направляють до онколога(?). Виявляється, онколог з лікарем для медоглядів сидять в одному кабінеті. Але самого лікаря нема. Медстестра звільнилась. Ну шо робити? Я тоді бігом до знайомого лікаря. Розповідаю ситуацію, мол, так і так, знайшов роботу, але вимагають медогляд. Лікар сказав, що на такій роботі мені працювати не можна і медкомісію я точно не пройду. Ось такий облом! А я тільки налаштувався на нову роботу.

Ну що ж, будемо шукати далі. Може Центр зайнятості якусь фігню запропонує.

Так що, не всяка робота мені дозволена. Отак-от!

Гугол «порадував»

Гугол «порадував». Вчора спокійно заходив, а сьогодні не хоче приймати пароль. Шозанах?! Логін/пароль правильні. Як так може бути? Причому з Гуглом таке відбувається не вперше.

Нещодавно в Google зробили покращення для авторизації. Так може це вилізають баги? Чи хтось підібрав пароль?

Новина про демонтаж радянських пам'яток

Декілька днів не заходив на пейсбук — побачив замітку про те, що в нашому місті демонтують два пам'ятника, що потрапили під декомунізацію — Корчагіна і будівельникам вузькоколійки. Їх планують вивезти до майбутнього музею радянської пропаганди в Експоцентрі України (колишній ВДНГ). Не знаю добре це чи ні. Так хоча б якісь пам'ятки були. А після знесення у місті цікавинок і не залишиться. Ну а поки думаю: чи не подивитися і сфотографувати для історії?

Пам'ятник будівельникам вузькоколійки (фото автора, 2012 рік).

Кімнатні огірки

Хе-хе! Виявляється, можна виростити кімнатні огірки! На балконі висадили огірки, які дали врожай!
Ну, не спеціально. Спочатку висадили на россаду, але вимахали так, що винести з дому не поламавши неможливо. Тому залишили в хаті. І от дочекались врожаю.
А на дачі огірки ще не дозріли.