Нашо нам ті заборонені російські сайти

Оскільки громадськість цікавиться: а нащо нам заборонені російські сайти? Відповідь: щоб читати блоги з картинками. Бо багато блогерів (серед них чимало і українських) і далі розміщюють знімки на Яндексі. А Вконтакті треба лише для перегляду однієї сторінки (не «полунички», розслабтеся).

Ну і багато додатків на телефоні прив'язані до заблокованих ресурсів — карти, пошук в інтернеті, музика, соцмережі. Хоча це можна зробити і в звичайному браузері, без окремих додатків. Нехай, і не так зручно, як з окремими додатками.

Артем Пивоваров - Моя ніч (Shnaps Remix)

Дізнався про ще одного виконавця з запальними треками (хоча і в реміксованих версіях). Це Артем Пивоваров.

Класні баси!


Ржачний відеокліп від «Антитіл»

«Антитіла» випустили відеокліп на стареньку пісню з минулорічного альбому «Сонце». Пісня так собі. А от відеокліп повеселив.Хоча образ Джокера заїжджений.

Цікавий обхід заблокованих сайтів

Смартфон обрадував тим, що після оновлення системи, VPN перестав «дружити» з популярними безкоштовними сервісами. А Тор-браузера для телефону не знайшлося. Ставити щось інше не дуже хочеться. Нові програми не викликають довіри.

Але випадково прийшла думка: а чи може бути сайт для перегляду сайту? Сайт в сайті, так би мовити. Виявляється, що такий сайт є. Вводиш в строку адресу потрібного сайту — і відкриваються заблоковані ресурси. Наскільки це безпечно — ХЗ. Однак такий спосіб вбачаю незвичним і простим. Все ж краще, ніж сумнівні плагіни або платні невідомі програми.

Ранньоплідний горіх?

Побачив у місті молодий горіх, який плодоносить. Можете визначити за знімком вік деревця? Думаю роки 2-3.
У нас на дачі горіхи такого зросту не давали врожаю. Лише коли вимахали за 4 метри, після 7-10 років. От і дивно: чому так? Можливо, це якийсь низькорослий ранньоплідний горіх?


Смертельна беспечність

Зранку в Фейсбуці прочитав новину: на залізничному переїзді дівчина (кажуть, 27 років) потрапила під поїзд. Насмерть. А все через беспечність. Переходила колію в навушниках і не почула наближення поїзду. При цьому чомусь не побачила поїзд. Номінантка на дарвінінську премію. Жаль дівчину. Зовсім не цінують своє життя.

Бабахкало

Ніч. За декілька хвилин до 22ї. І раптом: відблиски. Потім з двох боків будинку — яскраві вогні і гуркіт. Аж вікна тремтіли. Кицька з переляку сховалася під стіл. А надворі загавкали собаки. Бабахкало некисло! Думав, що пополченці дісталися. А це так відзначали весілля (напередодні біля ЗАГСу були мажорні молодята, видно шо багаті). Салют прямо під вікнами! І о пізній годині. І це при тому, що з 2014го салюти в Україні заборонені. Добре, що будинок не підпалили своїми феєрверками.

Цікаво, хоча б хтось настучав поліції? Сумніваюсь.

LatexFauna - Серфер

Прикольна пісня! Дивно, що одразу не зацінив.

І відеокліп гарний. Приблизно такий відеоряд і уявляв.


Midnight Daddies & Helena - Є я

Вам мабуть набридла музика? А мені — ні. Тому продовжую знайомити з вітчизняними музичними новинками.
От, наприклад, класний танцювальний трек.

Раніше мені такий стиль не подобався. А тепер розпробував.


Життєві афоризми

Життєві афоризми. На відміну від листівок чи демотиваторів, що постять феміністки чи романтики, то це життєві реальні афоризми. Хоча можливо ви живете по-іншому?

Коли очікуєш фігні.


До речі, коли реальність співпадає з очікуванням, менше нервуєшся.

[ Читати далі ]