У нового стоматолога

В основному блозі писати не став. Хоча цікава ситуація.

Хочеш, не хочеш — а раз на рік доводиться ремонтувати зуби. Причому часто в один і той самий час. Добре, коли є постійний лікар. Однак з минулого року довелося шукати нову лікарку, бо знайому перевели на іншу посаду. Так шо такі справи... Звичайно, підхід трохи інший. Але зуби шлікувати треба.
На днях трапилася проблема з зубами. Терпів пару днів, а коли стало зовсім нестерпно, подзвонив до стоматолога. Виявилось, що вона у відпустці. Сказала, щоб не чекав, поки вийде з відпустки, а йшов до спеціаліста, до якого (чи якої) направлять у реєстратурі. Так і зробив. Хоча нервувався. Новий лікар мене не знає. Я не знаю лікаря. Розпитування, історія зубів. Ще підписав идоговір, що ознайомлений з умовами лікування. Мабуть це після трагічних випадків у стоматологічних клініках, що показували по тєліку. Порадували і подорожченням. Звернувся би на декілька днів...

Здивувала методика лікування: нерв видалили одразу. Зазвичай його вбивають миш'яком, і лише під час другого візиту видаляють. А тут все й одразу. Так шо зекономив час і нерви. За два візит, за два дні справився. Раніше таке лікування могло розтягуватись на тиждень. А ще ж нові матеріали. Час не стоїть на місці.

Зрпозумів, що відчували клієнти, коли працював дизайнером. Сам відчув, що спокійніше мати справи з тим, кого знаєш. Але новою лікаркою залишився задоволений.
Тільки тепер питання: до кого далі звертатися, якщо виникне потреба? До попередньої лікарки, чи до нової?

RIYA - Не боюсь (DJ JEDY Deep Remix)

Класний ремікс. Подобається більше, ніж в оригіналі.


"Приколи" з Флікром

Готував фотозвіт (після тривалої перерви) — і стикнувся з несподіванкою: завантажені на Флікр фотки перестали показуватись, як на самому сайті, так вбудованих вна інші сайти. Поки шукав по форуму, все само владналося.
Тепер розумію, що Яндекс не такий вже й поганий)

Arturo Mass - Спека

Ви таке не любите, але то нічого. lol
Не пройшло й півроку, як дізнався щеодного музичного виконавця. А пісні його крутять на радіо.
Не дивно, що нічого не знаходив, бо гуглив "Артур Алмаз".lol

Отож, слухаємо спекотний літній хіт.


Ну і дощик (Night version)

Продовження теми про вчорашню зливу.
Пофоткав калюжі у нічному антуражі, у відблиску ліхтарів. Не з першого разу вийшло. Але такі відфоткав. І без няких штативів - з рук.

Після проїзду машини.


[ Ффотки! ]

Ну і дощик!

Вчора під вечір розпочалася злива з грозою. Блискавки на все небо. І час від часу гуркотіли прямо під вікнами. Лило годину. А потім всі постили в Фейсбук наслідки зливи. Тому і я (нехай і не в Фейсбуці, а тут) похизуюся вчорашньою зливою.

А розпочиналося все з того, що небо затягли хмари. І настали сутінки.
Могло обійтися й без дощу, якби не такі суцільні хмари.


[ Такий дощик! ]

Нашо нам ті заборонені російські сайти

Оскільки громадськість цікавиться: а нащо нам заборонені російські сайти? Відповідь: щоб читати блоги з картинками. Бо багато блогерів (серед них чимало і українських) і далі розміщюють знімки на Яндексі. А Вконтакті треба лише для перегляду однієї сторінки (не «полунички», розслабтеся).

Ну і багато додатків на телефоні прив'язані до заблокованих ресурсів — карти, пошук в інтернеті, музика, соцмережі. Хоча це можна зробити і в звичайному браузері, без окремих додатків. Нехай, і не так зручно, як з окремими додатками.

Артем Пивоваров - Моя ніч (Shnaps Remix)

Дізнався про ще одного виконавця з запальними треками (хоча і в реміксованих версіях). Це Артем Пивоваров.

Класні баси!


Ржачний відеокліп від «Антитіл»

«Антитіла» випустили відеокліп на стареньку пісню з минулорічного альбому «Сонце». Пісня так собі. А от відеокліп повеселив.Хоча образ Джокера заїжджений.

Цікавий обхід заблокованих сайтів

Смартфон обрадував тим, що після оновлення системи, VPN перестав «дружити» з популярними безкоштовними сервісами. А Тор-браузера для телефону не знайшлося. Ставити щось інше не дуже хочеться. Нові програми не викликають довіри.

Але випадково прийшла думка: а чи може бути сайт для перегляду сайту? Сайт в сайті, так би мовити. Виявляється, що такий сайт є. Вводиш в строку адресу потрібного сайту — і відкриваються заблоковані ресурси. Наскільки це безпечно — ХЗ. Однак такий спосіб вбачаю незвичним і простим. Все ж краще, ніж сумнівні плагіни або платні невідомі програми.