KAZKA - Плакала: ще одна версія

Вже писав про три ремікси на хіт гурту "KAZKA" "Плакала" з їхнього дебютного альбому. Так ось, нещодавно дізнався про ще один класний ремікс. Слухайте.


Стріми

Прикольна штука — стрісми (це пряма трансляція на відео). Раніше ігнорував, точніше пропускав стріми улюблених відеоблогерів. Але вже декілька раз, випадково, натрапляв на прямі трансляції. І не лише на відеоблогерів, а й на дебати на Олімпійському. Шо скажу: прикольно. Хоча одна справа — стрім з якоїсь події. І зовсім інше — стрім відеоблогерів. Хоча й на них можна почути відповіді на деякі запитання. Але , в цілому, це просто вбивання часу. Звичайно, я маю на увазі цікавих відеоблогерів, а не стрімерів чи стрімерш.

А ви дивитесь прямі трансляції на Ютубі?

Вибори: підсумки

З виборами все. Видихаємо. "В Україні, на відміну від Росії і Білорусі, президенти міняються". Добре це чи погано? З одного боку, це добре. Як мінімум, це унеможливлює диктатуру. Та й олігархи біля "корита" будуть інші. З іншого боку, під час військового протистояння новий президент може і погано. Але дивує позиція так званих "патріотів": ну ви ж знали, що Порох мав низький рейтинг? Знали ж! І все одно захотіли вибори. Тому не розумію ниття. Можна ж було ввести військовий стан і відмінити вибори? Те ж саме стосовно відбору до "Євробачення-2019": треба було думати на етапі відбору учасників, а не після оголошення фіналістів. Тому так: не фіг ображатись.

Істерію порохоботів не поділяю. Хоча б тому, що і Яник не одразу розвернув у бік Рашки. Тому в разі чого буде час для згуртування. Та й по почуттю гумора Зеля пересмішить Путлєра з тупими анекдотами.

P.S.: Чув, перехожі говорили, що Порошенко ухилявся від запитань на дебатах. Так що народ у більшості проти шоколадного олігарха.

Ну а на виборах черг не було. Це дивно. Можливо, вдень було людніше.

For You (Remix)

По радіо крутять ось такий ремікс на пісню Maruv "For You".
Звичайно, можна по різному ставитися до її персони, але музику створює класну.


Вишневий цвіт

Знову фоточка квітів. Вишня, по-моєму.


Тичинки і пестики

В школі, на уроці ботаніки.
Вчителька:
— Тичинки  і пестики — статеві органи рослин.
Голос з дальніх рядів:
— От, блін! А я їх нюхав!
(Анекдот)

Ходив на прогулянку, пофоткав квіточки. Того шо треба щось пофоткати.
Оскільки був з торбами, взяв маленький фотік. Щоб відзняти макро (квітки великим планом) довелося поморочитися.


ЧитайТе!

По радіо, буквально декілька хвилин тому, почув про інтерв'ю Зеленського на інформаційному порталі РБК Україна https://www.rbc.ua/ukr/news/vladimir-zelenskiy-nam-vygodno-raspustit-1555546435.html А оскільки він рідко виходить зі зверненнями на публіку, то будь-яка інформація варта уваги. Ну і цікаво ж знати, які думки у вірогідного переможця президентських виборів. Тим паче, нема впевненості, що дебати з Зеленським відбудуться.

Що стосується свого вибору — почекаємо дебатів. Чим довше триває виборчий процес, тим більше сумнівів... причому стосовно обох. Все залежить від того чи відбудуться вони, і що скажуть обоє кандидатів.

Сраний Android

Щоб витратити пакетний трафік на мобільний інтернет переставив сімку з кнопкового телефону на смартфон з ОС Android. Ну що складного? Але смартфон глючить — купа значків "Увага", екран як негатив — ніхріна не видно. До цього (а може і через це) недостатньо місця на картці пам'яті: довбані оновлення нема куда записати. І найцікавіше, що не можна вивільнити місце — тому що системні файли багато жруть (майже як на комп'ютерному Віндовс) і навіть при бажанні їх не можна прибрати. І от шо робити?

Як думаєте, глюк може бути пов'язаний з нестачею місця на картці?

Ну і це не все: на Ютубі купа реклами. Браузер теж в суцільному спамі. Є якийсь блокувальник реклами для Android 5.0?

А так, все більше переконуюсь, що Віндовсфон кращий, ніж сраний Android.

Русня і совкодрочери: загострення перед виборами

Дивує, чому у русні і совкодрочерів (а часто це нероздільні поняття) загострення до виборів... До українських виборів. Яке їм діло до наших виборів? Чомусь у нас при виборів президента Мордору істерики не помічав. Хоча, за "поребриком" вибори не такі цікаві як у нас, але їм повинно бути пофіг хто переможе. Тим паче, що у нашої країни немає ядерної зброї і запасів нафти. Але шось метушаться. Мабуть, сподіваються, що переможе проросійський кандидат. І от прикол: спочатку русняві поцреоти агітували за Зеленського. Але після заяв про зовнішню політику, про Донбас і Крим, ополчилися і проти Зеленського. Само собою зрозуміло, що кацапи проти діючого президента.

Напевно, від того, що аргументи скінчилися пустилися в совкодрочерство і видають таємниці про державні бункери.
https://russos.livejournal.com/1465585.html Пропоную нагадити українофобському метроблогеру. Нехай краще розкаже про метро-2, яке у них є.

Бджілка виросла

Бджілка виросла. Змінилась і музика.
По-моєму, вийшов непоганий музичний фільм.