For You (Remix)

По радіо крутять ось такий ремікс на пісню Maruv "For You".
Звичайно, можна по різному ставитися до її персони, але музику створює класну.


Вишневий цвіт

Знову фоточка квітів. Вишня, по-моєму.


Тичинки і пестики

В школі, на уроці ботаніки.
Вчителька:
— Тичинки  і пестики — статеві органи рослин.
Голос з дальніх рядів:
— От, блін! А я їх нюхав!
(Анекдот)

Ходив на прогулянку, пофоткав квіточки. Того шо треба щось пофоткати.
Оскільки був з торбами, взяв маленький фотік. Щоб відзняти макро (квітки великим планом) довелося поморочитися.


ЧитайТе!

По радіо, буквально декілька хвилин тому, почув про інтерв'ю Зеленського на інформаційному порталі РБК Україна https://www.rbc.ua/ukr/news/vladimir-zelenskiy-nam-vygodno-raspustit-1555546435.html А оскільки він рідко виходить зі зверненнями на публіку, то будь-яка інформація варта уваги. Ну і цікаво ж знати, які думки у вірогідного переможця президентських виборів. Тим паче, нема впевненості, що дебати з Зеленським відбудуться.

Що стосується свого вибору — почекаємо дебатів. Чим довше триває виборчий процес, тим більше сумнівів... причому стосовно обох. Все залежить від того чи відбудуться вони, і що скажуть обоє кандидатів.

Сраний Android

Щоб витратити пакетний трафік на мобільний інтернет переставив сімку з кнопкового телефону на смартфон з ОС Android. Ну що складного? Але смартфон глючить — купа значків "Увага", екран як негатив — ніхріна не видно. До цього (а може і через це) недостатньо місця на картці пам'яті: довбані оновлення нема куда записати. І найцікавіше, що не можна вивільнити місце — тому що системні файли багато жруть (майже як на комп'ютерному Віндовс) і навіть при бажанні їх не можна прибрати. І от шо робити?

Як думаєте, глюк може бути пов'язаний з нестачею місця на картці?

Ну і це не все: на Ютубі купа реклами. Браузер теж в суцільному спамі. Є якийсь блокувальник реклами для Android 5.0?

А так, все більше переконуюсь, що Віндовсфон кращий, ніж сраний Android.

Русня і совкодрочери: загострення перед виборами

Дивує, чому у русні і совкодрочерів (а часто це нероздільні поняття) загострення до виборів... До українських виборів. Яке їм діло до наших виборів? Чомусь у нас при виборів президента Мордору істерики не помічав. Хоча, за "поребриком" вибори не такі цікаві як у нас, але їм повинно бути пофіг хто переможе. Тим паче, що у нашої країни немає ядерної зброї і запасів нафти. Але шось метушаться. Мабуть, сподіваються, що переможе проросійський кандидат. І от прикол: спочатку русняві поцреоти агітували за Зеленського. Але після заяв про зовнішню політику, про Донбас і Крим, ополчилися і проти Зеленського. Само собою зрозуміло, що кацапи проти діючого президента.

Напевно, від того, що аргументи скінчилися пустилися в совкодрочерство і видають таємниці про державні бункери.
https://russos.livejournal.com/1465585.html Пропоную нагадити українофобському метроблогеру. Нехай краще розкаже про метро-2, яке у них є.

Бджілка виросла

Бджілка виросла. Змінилась і музика.
По-моєму, вийшов непоганий музичний фільм.


Нестабільний підробіток

На роботі перестановки. Нові люди. Тому із завданнями знову нестабільність. Місяць акліматизовувався новий співробітник. Обіцяв, що завалить роботою. Але не поспішає. А може, того, пройшов випробувальний термін — і звільнився (або звільнили)?

Правда, є один плюс — підняли оплату. Хоча сракою чую — треба шукати іншу, більш стабільну, роботу.

Вибори всіх розсварять

Вибори всіх розсварять. Дуже нагадує нещодавній відбір на пісенний конкурс "Євробачення", який розділив аудиторію на два протиборні табори. Та й було б наївно вважати, що вибори президента будуть менш запеклими, ніж музичнний конкурс.
А оскільки в будь-якому разі будуть переможець і переможений, то все одно будуть незадоволені. Цікавить, як уживатись будете?

Агов, сталкери!

Розчарувався в дружбі. Півтора роки тому друзів поменшало, а ось, походу, знов. Давня подружка морочить голову. З новим знайомим сталкером лише один раз за рік(!) злазив на заброшку. Інші знайомі, які не сталкери, теж важкі на підйом. Ну, вони ще молоді, можуть не поспішати. А я після 35 став більше цінувати свій час. Хочеться обїздити хоча б те, що можна. В компанії або з напарником це веселіше, ніж самому. Ось такі справи...

Можливо, в них просто з'явилися інші справи, або з іншими друзями цікавіше. Бо я бухати не вмію. До походів теж не готовий. А просто туристичні поїздки — це банально. От і думай: чи шукати когось, чи ні? А якщо шукати, то де? Сайт iznanka — дохлий. А нічого іншого не знаю. Ось був би Slando — можливо, були б шанси. А можливо, причина в недовговічності дружби те, що знайомих знаходив в інтернеті, а не реалі?

Та якщо вже тут, то дам клич — може когось цікавить сталкерство. Бо одному лазити по заброшках стрьомнувато.