хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Повний пі...

Повний пі... Те, що коїться в країні більше нагадує абсурд. "Справедливі" суди, проросійські реваншисти, програш у ПАРЕ. Звичайно, звинувачувати нового президента не треба — у нього поки немає власних депутатів в парламенті. Та й повнота влади йому дістались у спадок від попередника, який хотів підім'яти побільше повноважень. Але не розрахував з амбіціями і тепер навряд чи може розраховувати на представництво у Раді. А пі...ць, який коїться — це результат бездіяльності Пороха, який не провів судову реформу і люстрацію. Зеленський судами не керує і свої закони протиснути у парламент теж не може. Єдине, що насторожує в "слузі народу" — його підслужники. Бо щось занадто вони проросійські. Таке враження, що голосували не за "Слугу народу", а за "жОппо блок". Хоча насправді не всі голозували за Зе, а скорвіше, проти шоколадного бариги. Так що, не здивуюсь, якщо рейтинги ЗеКоманди знизяться (вже кажуть, що з 47 до 42%).

А от до самого Зеленського претензій немає. Якщо він себе веде, як Порошенко (в плані порушення Конституції і законів і просування своїх людей), це звичайно, погано. Але він, як мінімум, не гірший за попередника. Ну, поки...

Що отримаємо? Реванш рашистів. Точно так само, як інфантильний Ющ проклав дорогу Янику. Так і брехливий Порох відкрив шлях для рашистів.

Катастрофи може й не буде. Однак країна не просунеться у розвитку.
1

Коментарі

Гість: Букашки

13.07.19, 11:43

Порохобот плачуться всі повертаються. Шо ЦВК їх реєстру як кандидатів в депутати. А хто ж їх реєструє як не Пороха квоти

    23.07.19, 11:45

    Катастрофи може й не буде....Як що зекоМанду і клоуна пошлють наюх досить швидко

      33.07.19, 12:08

      А не пробовали работать? Знаете ли, - отвлекает от установления справедливости у других под свою дудку.

        43.07.19, 14:24Відповідь на 3 від Hz50

        Пробували, але зараз нема натхнення.

          53.07.19, 15:47

          от не дивно, що саме інфантильна і ледача істота, яка до 40 років живе з батьками, топить за зе. Ви зробили мій день. Згадую Ваш блог, коли батьки у Вас меблі забрали ))) ото у зе електорат ))))

            65.07.19, 19:28Відповідь на 5 від Анна-Марія

            от не дивно, що саме інфантильна і ледача істота, яка до 40 років живе з батьками, топить за зе. Ви зробили мій день. Згадую Ваш блог, коли батьки у Вас меблі забрали ))) ото у зе електорат ))))Я взагалі не показник. А батьки щось забирають постійно: то квітки їм заважають, то ще шось. Вже звик.

              75.07.19, 19:36Відповідь на 5 від Анна-Марія

              Можете віднести мене до протестного електорату.

                85.07.19, 19:37Відповідь на 7 від Makcімаліст

                Можете віднести мене до протестного електорату.
                не смішіть мене, бо лусну