Чого повтікали міністри?

"Шо його казать, якщо воно канєшно..?"(с)

Чого після інавгурації президента Гройсман та міністр масово заявили відставку? Схоже на те, як щури тікають з човна, який тоне. Можливо, передчувають кораблетрощу? Так капітан поки ще не збирається пускати корабель на рифи. Хоча, може злякалися заяв про коригування курсу? Напевно образились через намір розпустити парламент? Або не хочуть працювати чесно (в це більше віриться). Інакше чим можна пояснити? Нашим можновладцям не притаманно подавати у відставку навіть за звинуваченнями у кримінальних справах та корупції. Зазвичай, міцно тримаються за крісла. А тут ні з того, ні з сього...

Серед усього цього дивує, що Луценко не збирається йти у відставку. А як же, "масовий інстинкт"?

P.S.: Є ще одна версія: Гройсман і міністри не хочуть розділяти відповідальність з новим президентом. А чому (вірні Порошенкові, чи просто не знають що чекати від нового президента) — це питання.

Новий президент (онлайн-трансляція)

Онлайн-трансляція інавгурації нового президента. На відміну від попередника не ховається за охороною. Всі бажаючі мали змогу зробити селфі з новообраним президентом.
І, на відміну відПорошенка і Януковича, казусів поки ще не було.


Сподіваюсь, що з ним боротьба з корупцією буде активнішою і когось з високопосадовців таки посадять. Ну і надіюсь, що не зрадить національним інтересам. Щоб усі Портнови-Коломойські обламалися.

Дитяча велогонка

В країні день жалоби (навіть два дня жалоби) по репресованим радянським режимом. По логіці, відмінені масові розважальні заходи, але ніт! Інавгурацію проводити не можна, а дитячу велогонку — будь ласка. Якось дивно. Хоча, можна закинути, мовляв, масштаб заходів різний. Так, це захід "місцевого рівня". Схоже, що самі учасники (точніше, батьки учасників) і організували. Думав сходити, пофоткати. Однак нічого цікавого. Дітвора: хто їде, хто не може — перебирає ногами. Я в дитинстві так "їздив" — відштовхувався ногами, а не крутив педалі) Був би зараз років на 30 молодше — міг взяти участь у таких змаганнях, не вміючи їздити на велосипеді (до речі, й зараз не вмію).

Шо сказати? Ведучі чомусь російськомовні. Крім учасників, глядачів немає зовсім. "Междусобойчик" якийсь.
Діти ледве не влаштували аварію. Поки одні учасники їдуть по трасі, інші дітки їдуть назустріч. Обійшлося без зіткнення, але мамаша не змогла  нічим зарадити. Звичайно ж, пішки за дитиною на вєліку не вженешся)


Коротше, зробив один кадр і пішов гуляти по місту(
P.S.: На наступний тиждень обіцяють музично-патріотичний фестиваль "Під покровом Тризуба". Так що думаю, буде цікавіше.

Враження від фільму

Вчора подивився легендарний фільм про "Ді Капріо, який спав у коні". Цікаво ж... І не стільки бородатим Лео. Більше хотілося дізнатись чому те кіно отримало "Оскара" і що в ньому такого незвичного? А то раніше чув про нього лише жарти. Тому ледве відірвавшись від роботи, вирішив подивитись. Бо все одно по радіо нема шо слухати, а "на сон грядущий" треба щось спожити. Хоча таке на ніч - не найкраща ідея. Тим паче, що фільм довгий.

Отже, "Той, що вижив" справді вражає моторошними сценами про боротьбу з ведмедем і ночівлі у череві коня. Та й сюжет насичений, хоча і неспішний. Знято переконливо. Але, незважаючи на те, що персонаж Ді Капріо вижив, після такого фільму фіг заснеш. На ніч треба дивитися порнушку комедії.

Нова тролейбусна лінія

В Києві будують нову тролейбусну лінію. Проте, не заради нового маршруту, а для того щоб зіпсувати старі.
Скоріш за все, розвороту біля метро "Лісова" вже не буде.


Нова пісня від Вітальки

Віталька, він же Гарік Бірча, представив нову пісню. І цього разу зробили відеокліп, в якому знялася учасниця "Ліги Сміху".

Тепер-то знаю, що звучало на "Шансоні". Ех, це ж український народний шансон!
Слухать можна.


Все, що треба знати про Порошенка

Порох все ніяк не вгомониться після програшу. 1) Створюють провокації проти Зеленського. 2) Намагаються проштовхнути закони про обмеження президентських повноважень. 3) Роздає нагороди всім без розбору. 4) Відтягує дату інаугурації нового президента. Коротше, Порох хоче спровокувати політичну кризу, щоб полегшити кацапам захоплення України. Від політичної нестабільності програє тільки країна. 5) Кадрові перестановки. Все це виглядає як політична агонія.


Виявляється, було "Євробачення"

Вчора вночі випадково натрапив на трансляцію "Євробачення". Послухав трохи. Ну, є гарні пісні, але без участі України інтересу спостерігати за конкурсом нема. Тим паче, що за відсутності учасника від країни, голосувати не можна. Так який тоді сенс слідкувати за "Євробаченням"? Який сенс транслювати зрозуміло — щоб не дискваліфікували на наступний рік і щоб не оштрафували. Але чи багато зацікавлених? Особливо, враховуючи пізній час трансляції.

А ще є запитання: чи оштрафують Україну за зміну правил відбору під час самого відбору? От це цікаво. А хто там виступає без нашої участі — то вже на любителів "Євробачення".

Комп'ютерний збій

Вчора, ні з того, ні з сього комп'ютер перестав реагувати на мишу і клавіатуру. Потім сам в аварійному режимі вимкнувся. А при завантаженні написав, що не бачить системного диску. От тобі на! Комп то новий! Ще рік не пройшов, як зібрав.
Знайомий порадив розібрати. Подивився: наче все ціле. І майже за рік пилюки мало. Коротше, переставив карту пам'яті. Зібрав — і все запрацювало.




ADAM - Потреба

Новинка від  гурту "ADAM". Кльова пісня. Ще з повтором приспіву, як подобається. Ну і текст суперовий.