Виявляється, було "Євробачення"

Вчора вночі випадково натрапив на трансляцію "Євробачення". Послухав трохи. Ну, є гарні пісні, але без участі України інтересу спостерігати за конкурсом нема. Тим паче, що за відсутності учасника від країни, голосувати не можна. Так який тоді сенс слідкувати за "Євробаченням"? Який сенс транслювати зрозуміло — щоб не дискваліфікували на наступний рік і щоб не оштрафували. Але чи багато зацікавлених? Особливо, враховуючи пізній час трансляції.

А ще є запитання: чи оштрафують Україну за зміну правил відбору під час самого відбору? От це цікаво. А хто там виступає без нашої участі — то вже на любителів "Євробачення".

Комп'ютерний збій

Вчора, ні з того, ні з сього комп'ютер перестав реагувати на мишу і клавіатуру. Потім сам в аварійному режимі вимкнувся. А при завантаженні написав, що не бачить системного диску. От тобі на! Комп то новий! Ще рік не пройшов, як зібрав.
Знайомий порадив розібрати. Подивився: наче все ціле. І майже за рік пилюки мало. Коротше, переставив карту пам'яті. Зібрав — і все запрацювало.




ADAM - Потреба

Новинка від  гурту "ADAM". Кльова пісня. Ще з повтором приспіву, як подобається. Ну і текст суперовий.


Даремно з'їздив

Буває таке... Даремно з'їздив. Збирався подивитись закинуту базу відпочинку, але праві були коментатори, що там закинутого не так вже й багато. Коротше, знайшов на карті базу відпочинку, яка виглядала закинутою. Але по приїзду виявилось, що там є охорона.

Ну, хоч з подружкою зустрівся. І то непогано.

= Українська дискотека 52 =

Новий сет україномовної танцювальної музики. Цього разу тільки 2 новинки і одна нова пісня в іншій версії — KAZKA.
Переходи між треками повинні сподобатись.




Посилання на збірку: http://music.i.ua/user/6728933/127568/

І це ліс?!

Надибав карти лісництв (там є багато лісових угідь, хоча деяких лісництв немає). Так здивувався, що всі яри теж відносяться до лісу. Наприклад, тоненька смужка лісопосадки в Святопетрівському — лісовий квартал (їх там аж два). А у школі розповідали, що ліси діляться на квартали 1х1 км або 0,5х0,5 км. А це навіть лісом назвати важко. Хоча, он, навіть квартальний стовп є.


Коротше, карта чогось не вставляється: https://www.google.com/maps/@50.3729194,30.3013222,3a,90y,203.48h,94.6t/data=!3m6!1e1!3m4!1sp6E1NgTcg_8R0d62WgNm1A!2e0!7i13312!8i6656

Бомбосховище

Збулась ще одна з мрій — полазати по бомбосховищу.
Нажаль, лізти знову довелося самому.

P1270179

Але те, що побачив потім мене шокувало.

Парк Кіото

Рік тому вперше пройшов по парку Кіото. Але сакури тоді ще тільки-тільки розцвітали. Проте цього року застав цвітіння. Ось декілька фоток.



Парк гарний. Сподобався.

Щось зламалось на сайті...

Щось зламалось на сайті: неможливо завантажити фотки. Пише: "ImageMagick fail". Ну, нехай. Значить, не покажу, а розкажу.
Вибрався на вилазку, сумістивши з прогулянкою. Подивився парк Кіото. Виявляється, сакури ще не відцвіли! Алея гарна, мені сподобалась (при тому, що майже кожен рік фоткаю квіточки). А потім була стрьомна вилазка. І на завершення, оглянув будівництво нової тролейбусної лінії.

= Українська дискотека 51 =

Ще один новий танцювальний сет. Правда, цього разу свіжих треків нема, проте є 3 пісні, які щезвучали в моїх дискотеках. Це "On I Ona" з піснею "Від ілюзій", яка раніше була в оригінальній версії, тепер вже в реміксі (який з трудом дістав); Jamala з реміксом на "Крила" і реміксована "Мелодія" від Hardkiss. Ну а всього 17 треків. Думаю, вам повинно сподобатись.