Спекотний сталк

Додумався у 31 градусну спеку поїхати на вилазку. Але півтора місяці не було сталків, тому зважився на таке безглуздя.
Отже, спека. Засмажився на сонці — тепер як негр. Натоптав понад 20 кілометрів. Ще й взяв участь у шоу "Ригають усі". А потім ледве не заночували посеред заброшки, бо маршруток на Київ вже не було.

Але об'єкт епічний. Якщо цікаво, можу розписати детально пригоди.





0%, 0 голосів

100%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Затори нашого городка

А наше місто помаленьку рівняється на столицю. Світлофорів більше, рух інтенсивніший. Хоча якщо головний генератор заторів в Києві — величезна кількість автівок, ремонти і аварії, то в Боярці це залізниця. Сьогодні поїзди рухались дуже повільно. Можливо, ремонтують колії. Внаслідок довго закритого переїзду утворився величезний затор. Маршруток за таких умов не пофоткаєш, тому вирішив подивитись наскільки розтягнулась черга з автівок. Затор ростягнувся на 1 кілометр!

Як думаєте, коли для Боярки затори стануть звичним явищем?


"Збираємось!"

Повторю давній анекдот:
"- Кожного року, 31 грудня, ми з друзями збираємось...
— І йдете в баню?
— Ні, просто збираємось. Ми — трансформери!"

Ось цікава сценка. Конструктікони — трансформери будівельні машини: кар'єрний самоскид, кар'єрний самоскид з напівпричепом, бетонозмішувач, навантажувач, кар'єрний екскаватор, бульдозер. Незрозуміло тільки в яка машина на перших секундах відео. Якийсь Komatsu HD465. Гугл такого не знаходить.

Дочекались фільму про покемонів

Піка-піка-чу! Думав: чому про трансформерів зняли фільми, а про покемонів - ні. І от, дочекались фільму про покемонів.
Однак не зрозумів, чому немає персонажів мультсеріалу — команди "R", Еш та його друзі. Коротше, тема розкрита не повністю.

Фільм створений по грі "Детектив Пікачу". Це типу як спін-офф по відношенню до мультсеріалу "Покемони".
Поки не дивився. В російській озвучці не хочу дивитись. А у нашій, по тєліку поки не показували. Думаю, через декілька років дійде і до телеканалів.


Дзвоники

Дзвоники — квітки літа. Бур'ян, хоча і виглядають гарно, і мають солодкий аромат.


Чорне морозиво

Чорне морозиво? А от уявіть, буває й таке! До чого тільки не додумаються!
Чув про таке морозиво ще рік тому. Їх в Україні виробляють навіть декілька фірм. Буває з лимоном і колою. Читав відгуки і облизувався. І ось вмовив своїх розщедритись на чорне морозиво.

Це, по-моєму, "Рудь", зі смаком коли. Майже як Кока-Кола, тільки морозиво. І чорного кольору (хоча кола коричнева).
Чорне морозиво має аромат коли. Начинка (іншого кольору) — теж зі смаком коли.
Морозиво занадто солодке. Хоча в начинці присутня кислинка. А ще швидко тане і дуже водянисте. Напевно, роблять із розведеного сухого молока. Цим і не сподобалось.

Коротше: переваги — незвичний вигляд і аромат, натуральні барвники (вугілля). Недоліки — пересолоджене і водянисте. На один раз.
Але якщо хочеться чогось незвичного — можете спробувати.


"Налітай, подешевшало-2" Або дивовижні правила ринку

В магазині виставили на продаж мінеральну воду невідомого виробника. Всього за 6 чи 7 гривень за 1,5 л. Запропонував купити на пробу. Та й народ мабуть теж купляє, бо це найдешевша мінералка. А потім через два дні ця сама мінералка вже коштувала 9 гривень. І тепер найдешевша вода коштує більше, ніж деякі інши види мінералок.

Бажання магазину наварити побільше зрозуміло, але зі збільшенням ціни зменшується попит. Напевно, що в мінусі не будуть. Просто тоді, за ті самі гроші, можна вибрати більш відому і кориснішу мінералку.
Дивовижні правила ринку.

Будівництво Шулявського мосту: продовження

Подивився на продовження будівництва Шулявського мосту.
Без шляхопроводу проспект Перемоги виглядає незвично.
Темпи робіт радують. Думаю, до кінця року буде новий міст.


Затори об'їжджають не лише через Виборзьку, а й по іншим вуличкам. Начебто це зекономить час або пальне.

Оце так акція!

Оце так акція! Купив вермішель швидкого приготування "Мівіна". Іноді хочеться щось з'їсти, а нічого смачненького нема. Думаю, раз на місяць можна себе потруїти хімозою. Так ось, біч-пакет виявився з акцією. Почитав: 1) код є не на всіх упаковках; 2) "Гарантований" виграш насправді не гарантований - тільки кожен 10-й отримає. 3) Виграш 5 грн., а SMS майже 1 грн.:) Проаналізував, що виграш може не перекрити витрати. Коротше, азарт зник. Ну, думаю, хоча б подивлюсь, чи є код. Але от прикол - виграшного коду немає. Причому ще з спеції не доклали! Оце так акція!

Коротше, бажання купляти вермішель швидкого харчування (особливо, "Мівіну") повинно пропасти надовго.

А-а-а! Спека!!!

Щороку таке. Те саме. Але все одно важко звикнути. Пітнієш. Мимохіддю загоряєш (без пляжів і солярію). Сонце лупить так, що без сонцезахисних окулярів на вулицю можна не виходити. Дуже спекотно! Плавиться тіло й мізки. Нічого не хочеться робити. А на наступний тиждень обіцяють +30 - +32°С. І думаю, у липні-серпні буде ще спекотніше.

Тепер, хоч би й хотів, фіг куди поїдеш. Хоча... а коли мене зупиняло, що весь спітнілий? Шоу "Пітніють усі" — у всіх маршрутках країни. rofl

Радує хіба що те, що дощі мають припинитися.