NEW RADA (авт. Чепинога) - нам усім для розрядки))

От всі заходилися рассуждать про одкриті списки… Списки-списки… Нужні вони вам ті списки. Тім болєє, шо ніхто не знає шо воно таке, ті одкриті списки… І уж ще більше тєм-болєє – тєм болєє, шо всьо одно наіпуть… Хоч з одкритими, хоч з закритими… Работа така… Нічого лічного… Відкриті списки в українському тлумаченні означають, шо “списки, мол, відкриті, нєсітє дєньги, бо скоро закриються”… Велкам, бля…

Значно важніше, як на мене, внести существенні зміни в регламент роботи нового парламенту і ліквідірувать дісгармонію в роботі вищого законодавчого органа…

Напрімєр, мало хто зна, шо обичному дєпутату, шоб випить, треба йти аж у лічний кабінєт. Бо в парламентському буфеті продається тільки всяке гавно, тіпа коньяка “Ужгород” (закарпатці, соррі, конєшно, ну гавно – воно гавно, всьо равно). І це ше добре якщо кабінєт у тебе на Садовій. А якшо аж на Лесі Українки?… Це вже треба їхать, а воно ж пробки, гаїшники і тд. Наліцо – нарушеніє тєхніки безопасності…

Тому я предлагаю, шоб на трибуні всігда стояв коняьк в графині, а не якась пальона водка, як січас… Бо народ должен знать, чим питаються їхні слуги… Якшо не коньяк, то хотя би якась сливова наливка… І тоді ми будемо знать, що оцей брєд, який несе з трибуни депутат такий то – це зовсім не брєд, а вполнє прілічний тост. “Лехаїм!” - так сказать… Будьмо, гей!

Кстаті, про “гей”… Давно пора для депутатів зробить на місці туалєту нову комнату “Інтімная”… А то ходять по всяким підворотням, ховаються, ше попростужуються… А так, - хай буде окреме помєщеніє… На дверях треба повісить об’яву: “Бабам не входіть! Ключі у Ляшка”

Далі! Треба существенно разнообразить меню. Сьогодні депутати давляться бутербродами з дешевою красною ікрою. Од цього у них ізжога і погане настроєніє. Од цього ніяких хороших законів не получається. Тому нада ввести в раціон, напрімєр: биточки свині з кокаїном і гірчицею… Тоді вони будуть приймать хороші в нужні закони, тіпа Закон про те, шо “Пашлі всі нахуй, хулі не ясно?”…

Ще треба устроїть одну комнату під назвою “Покаянная”… Депутати – люди грішні і їм треба каяться за всякі свої подлості практично круглосуточно… В “Покаянну” треба положить якісь святі мощі, напрімєр, - з свині… (О! - А ще треба в буфеті вести в меню карпаччо з свиного рила, тонкої нарєзки. Це буде патріотично і креативно)…

Также треба ввести серйозні ізмінєнія в систему “Рада”… Напрімєр, я предлагаю, щоб при кожному виступлєнії, яке починається зі слів “Шановний український народе!”, - діпутата сильно било током. Возможно, даже навсігда…

Трансляцію засідань Верховної Ради нам показувать не нада… Краще показувать все те, шо депутати роблять тоді, коли не у парламенті. Це значітєльно інтірєснєй, бля буду… Для цього їм треба прив’язать на голови відєокамери, як ото собакам вішають в анімал-планет…

Ше можна поставить камери в туалєті, напротів унітазу. І організувать постояннодєйствующе шоу “Думи, мої, думи…”

Коло Верховної Ради треба поставить таку фанерку, де буде намальований якийсь чоловік в костюмі, напрімєр, Голохвастова. А замість голови хай там буде дірка. І кожен депутат буде обязаний раз в місяць засунуть туди голову, а кожен виборець матиме право його ударить в ліцо… Оце і буде імператівний мандат, і люстрація одноврємєнно….

Так… Шо там ше такого можно придумать… Якшо, напрімєр, в депутати пройде Литвин, то треба шоб він ходив в парламент тіки в українському рушнику, як Ганді. А коло нього треба поставить чашу-плакатєльніцу, бо уборщиці жалуються, шо постоянно калюжа коло нього… А може то і не від сліз, хрен його зна… Ну калюжа є, совершенно точно…

Ну і якусь стікляну клітку зробить, а туди посадить Ганну Герман і Інну Богословську і дать їм в руки по пльотці і по електрошокеру, хай розважаються…

В общим, у мене ше куча ідей. Обдумаю – напишу…



Від бійця "Донбасу"


Мне будет 36. А жить я начал пол года назад. 
Свобода дала мне смысл.
Война дала мне друзей.
Я помню всех кто погиб.
Я знаю всех кто ранен.
Мы Всё одно целое.
Мы Донбас.



...а Гелетей поки що звертається до матерів рашистських солдатів

Командир добровольческого батальона территориальной обороны Донецкой области «Донбасс» Семен Семенченко потребовал от министра обороны Украины Валерия Гелетея срочно разбомбить террористов на востоке Украины.

Об этом сообщает «Обозреватель» со ссылкой на заявление Семена Семенченко, записанное в областной клинической больнице им. Мечникова в Днепропетровске.

Комбат «Донбасса» рассказал ситуацию вокруг прорыва военной техники РФ близ Мариуполя.

«Часть танков ушла к северу в сторону Кутейниково, Старобешиво и Комсомольска. Близ Моспино, где находятся силы сепаратистов, ударила танковая группа по Старобешиво, где выстроен артиллерийский заслон сил ЗСУ и бронетехника», — заявил Семенченко, добавив, что эту информацию ему предоставил его боец.

«Связь с Иловайском временно потеряна. В результате побега танковых колонн противника еще со вчерашнего дня начался прорыв в секторе «Д», создалась угроза оперативного окружения всей группировки в районе Иловайска», — добавил он.

Комбат уточнил, что под Иловайском сейчас находится батальон «Донбасс», часть батальона «Днепр», 40 бригада, и отдельные части медицинских батальонов, например «Миротворец».

«Сейчас немедленно необходимо пока не зацементирован фронт ВСУ нанести удар с обязательным использованием бронетехники. Это единственный вариант не допустить сейчас там трагедии и наоборот уничтожить прорвавшегося врага», — подчеркнул он.

«Я не понимаю причин странного бездействия. Я конечно понимаю, что сегодня следующий день после празднования Дня Независимости, но я обращаюсь напрямую к министру обороны Валерию Гелетею и требую от имени наших бойцов и тех людей, которые там под угрозой окружения, немедленно нанести удар имеющимися силами с использованием бронетехники в район Кутейниково и Моспино. В район Старобешиво всего прорвалось около 50 единиц техники, кроме того часть пришла из Донецка и Старобешиво», — сказал Семенченко.

Он уверен, что нет ни одной причины по которой бойцы должны потерпеть там поражение.

«Нужны быстрые и решительные действия, тем не менее я еще час назад получил команду, чтобы мы оставались там и продолжали зачистку. То есть первое — нужно срочно овладеть ситуацией, понять что там происходит. Просто поднимите трубку телефона, товарищ министр. И второе необходимо нанести удар с использованием бронетехники, иначе все то, что может произойти, будет на вашей совести», — обратился к Гелетею Семенченко.

«Пока на этих локациях действуют только диверсионные группы и отдельные единицы бронетехники, нужно срочно нанести туда удар и тогда все, что мы увидим — это горящие основы танков и разбегающиеся русские наемники. Если нет — мы увидим совсем другую отрицательную картину», — подытожил комбат «Донбасса».



http://inforesist.org/kombat-donbassa-trebuet-ot-geleteya-nemedlenno-razbombit-terroristov/







ООН затвердить програму "Нафта в обмін на памперси" ;)

Россияне подрались в норвежском магазине из-за памперсов

Около 50 жителей Мурманской области устроили драку в магазине норвежского муниципалитета Сер-Варангер из-за памперсов. Об этом сообщает FlashNord.

«Я сам видел, как целый поддон подгузников раскупили всего за 20 секунд. Скупка подгузников — это проблема, которая длится уже долгое время, но теперь поведение русских групп становится все более агрессивным», — рассказал региональный директор сети Rema 1000 Ронни Репвик. По данным Репвика, мурманчане вычислили график привоза памперсов и в назначенный час дежурят в магазинах.

Местные предприниматели признают, что покупатели подгузников из России приносят норвежским магазинам существенный доход. Тем не менее агрессивное поведение таких клиентов в супермаркетах собираются пресекать при помощи специально нанятых охранников.


http://lenta.ru/news/2014/08/25/pampersy/

На жаль, не постановка...

Журналіст ТСН Андрій Цаплієнко опублікував на своїй сторінці вFacebook список із імен 19 людей, які брали участь в якості полонених на параді в Донецьку 24 серпня.

"Українські військовослужбовці були на "параді зла". Нижче список. Він уточнюється. Це необхідно для фонду обміну полоненими", – написав він.

Ось цей список:

1. Білий Дмитро Юрійович. М. Новоград-Волинський, В / Ч 30 омбр.

2. Литвинюк Олександр Олександрович. Село Пашутинок Хмельницької області. В / Ч 30 омбр.

3. Соловей Олексій Валентинович. М. Новоград-Волинський, В / Ч 30 омбр.

4. Сергійчук Дмитро Володимирович. Село Кирилівка Мала Житомирська обл,. В / Ч 30 омбр.

5. Шека Сергій Вікторович. М. Новоград-Волинський, В / Ч 30 омбр.

6. Кильницький Володимир Миколайович. М. Новоград-Волинський, В / Ч 30 омбр.

7. Циклаур Олександр Шотаєвич. Село Михайлочко Хмельницької області. В / Ч 30 омбр.

8. Лановий Роман Володимирович. Село Оконськ Волинської області. В / Ч 30 омбр.

9. Іванов Юрій Васильович. М.Рівне, В / Ч 30 омбр.

10. Цьопа Тарас Іванович. , М. Рівне, В / Ч 30 омбр

11. Ріщіковець Леонід Сергійович. Село Луко, Рівненської області, проживає в м. Кузнецовськ. 2-й бат ТРО м.Рівне.

12. Матюх Олександр Миколайович. Село Бутово, Рівненської області, проживає у Рівне, Мойновская 39. 2-й бат ТРО м.Рівне.

13. Власюк Олег Олександрович. м Новоград-Волинський, 30 омбр.

14. Букія Юрій Зурабович. Село Брани, Горохівського р-ну, Волинської області. 51 омбр

15. Антипчук Олексій Іванович. Г. Новоград-Волинський,. 30 омбр.

16. Туганбаев Сергій Байжановіч. уродженець с. Растов, Київської області. 30 омбр

17. Морський Віктор Миколайович. Г. Київ, 30 омбр.

18. Зайнчковський Сергій Йосипович. Село Грушки Житомирської області. 30 омбр.

19. Підполковник 51-ї бригади Володимир Сахневич.

Як відомо, парад в окупованому Донецьку провели на противагу київським параду до Дня незалежності. При цьому полонених українських військових провели через "коридор ганьби".



http://www.pravda.com.ua/news/2014/08/25/7035745/

10 незвичайних та цікавих фактів про Україну

А ви знали, що в Україні один із найбільш відвідуваних у світі McDonald's і найдовший тролейбусний маршрут? Всі знають, що в Україні знаходиться географічний центр Європи, а от хто знає, що в Україні є своя "Сахара"?

До Дня Незалежності редакція ТСН.ua обрала 10 найцікавіших, але маловідомих фактів про Україну.

1. Гімн України складається всього з шести рядків Український гімн складається всього з шести рядків, а не чотирьох куплетів і двох приспівів. Другий, третій та четвертий куплети гімну, написаного поетом Павлом Чубинським і композитором Михайлом Вербицьким, не були затверджені в 2003 році. Вони не були затверджені тому, що депутати Верховної Ради вирішили їх не зовсім коректними через слова "Станем браття в бій кривавий від Сяну до Дону", що мало на увазі претензії на території Росії та Польщі.

2. Найдовший тролейбусний маршрут Як не дивно, але найдовший у світі маршрут тролейбуса знаходиться в Криму, а його протяжність становить 95 кілометрів. Маршрут з'єднує Ялту і Сімферополь. Протяжність маршруту становить 95 кілометрів. Сама по собі дорога настільки барвиста і мальовнича, що протягом поїздки складно відірвати свої очі від вікна. Звідти відкривається розкішна панорама на кримські гори, які в тандемі з морем приворожують та зачаровують.

3. Один з найбільш відвідуваних McDonald's у світі Чи знали ви, що дев'ять ресторанів швидкого харчування McDonald's в Україні увійшли в топ-100 найбільш відвідуваних закладів американської мережі? Ви будете здивовані, але це дійсно так. McDonald's, який знаходиться біля київського залізничного вокзалу, останні шість років входив у трійку найбільш відвідуваних закладів мережі фаст-фуду в світі. У 2010 році, він посів третє місце серед 30 тисяч закладів. В 2011 році - друге серед 33 тисяч закладів.

4. Найкоротша центральна вулиця Всі доленосні події для України у всі часи відбувалися в епіцентрі головної столичної вулиці, оспіваної поетами багатьох поколінь. Можливо, багатьох здивує той факт, що Хрещатик, центральна вулиця Києва, не так вже й велика, як може здатися. Хрещатик є найкоротшою центральною вулицею столиці в Європі Хрещатик є найкоротшою центральною вулицею столиці в Європі. Починається від Європейської площі, проходить через Майдан Незалежності, і закінчується Бессарабською площею. Довжина Хрещатика становить 1225 метрів.

5. Найглибша станція метро в світі Станція метро Арсенальна у Києві є найглибшою в світі - 105,5 метрів. Її побудували в числі перших п'яти станцій в столиці України, в безпосередній близькості від будівлі парламенту. Фото з соцмереж Станція метро Арсенальна у Києві є найглибшою в світі Назву станція отримала від розташованого поруч великого заводу Арсенал. Арсенальна з 1986 має статус пам'ятника архітектури.

6. Пісня, яка обігнала за популярністю "Yesterday" Одну з найвідоміших пісень у світі - Summertime - Джордж Гершвін написав під враженням від колискової "Ой ходить сон коло вікон" у виконанні Українського Національного хору, яку він почув у Нью-Йорку. Арія Summertime вийшла з під пера відомого композитора в 1935 році, а написана вона була для опери "Поргі і Бесс". З часу своєї появи, пісня була виконана у різних вокально-інструментальних інтерпретаціях. Вважається, що за кількістю різних виконань арія випереджає знамениту пісню Yesterday "біттлів". Станом на травень 2014 року відомо приблизно 67 146 публічних виконань арії Summertime.

7. Екологічно чисті ракетоносії На дніпропетровському заводі Південмаш виробляють екологічно найчистіші ракетоносії у світі - Зеніт 3SL. Завдяки яким Україна є співвласником проекту " Морський старт " (разом з США, Росією та Норвегією). NASA 3SL - найбільш екологічно чисті ракетоносії у світі. Даний проект полягає в запуску комерційних вантажів на орбіту з плавучого космодрому на екваторі. Так, всі пуски "Зеніт-3SL" були виконані з плавучої платформи "Ocean Odyssey" в рамках проекту " Морський старт". Решта її модифікації запускалися з космодрому Байконур. Українська "Сахара"

8. Олешківські піски часто називають українською "Сахарою". Площа пісків, які розкинулися на території кількох районів Херсонської області, становить понад 160 тисяч гектарів, що робить їх найбільшою пустелею Європи. Олешківські піски добре видно з космосу. Олешківські піски часто називають українською "Сахарою" Фауна представлена близько 1 тис. видів комах, 5 видами плазунів, десятками видів птахів. Тут є і дикі кабани, і вовки, і фазани. Але найцікавіше те, що тут мешкає найбільша популяція тушканчика-емуранчика.

9. Найбільший намальований прапор України Набережну на Оболоні в Києві тепер прикрашає гігантський стометровий прапор. На початку червня 2014 року його намалювали місцеві жителі. Загальна площа прапора становить 1700 квадратних метрів. Як кажуть організатори, роботи було багато. Спочатку їм довелося очистити бетонний схил від трави, замазати дірки, а тільки потім почати розфарбовувати. На величезний прапор пішло півтонни жовтої і синьої фарби.

10. Всесвітньо відома різдвяна пісня "Щедрик" - це різдвяна українська народна пісня, яка отримала всесвітню популярність в музичній обробці Миколи Леонтовича, який написав її в 1916 році. Англійською мовою відома під назвою "Carol of the Bells". Пісня прозвучала у багатьох закордонних фільмах. Наприклад, в улюбленому всіма фільмі "Сам удома" вона є одним з найголовніших саундтреків. Крім того, численні кавери "Щедрика" набирають неймовірну кількість переглядів на YouTube.

ЗІ СВЯТОМ всіх!!!!

Джерело ТСН.

Урок нєнавісті.

Нєнавість биваєт разной. Можна падать на пол і біть по нєму ножкамі і ручкамі с крікамі в пространство "нінавіжу" - істєрічкой бить вєсєло, но мало кто оценіт. Можно собрать компанію істєрічєк, всєм вмєстє падать на пол і біть по нєму ручкамі і ножкамі создавая рєзонанс. Долбойоби любят компанію. Но ето скучно, потомушо суєта нєпрактічная. 
А можна нєнавідєть тіхо. Тіхонєчко так, дєлая то шо надо, і нє забивая про нєнавість. Іногда спрашивать в сєбя - ну, шо ти там? Живая? А она із тєбя в отвєт - та нє сси, тута я, жду. А ти єй - ну, тута і харашо, а там в Донєцкє упирі банкєт устроілі, слишала? А она тєбє - слишала, нє сси, тута я, жду. І ти дєлаєш то, шо надо дєлать. А она ждьот. І от когда она дождьотся - а она всєгда дожидаєтся - смотрі, блять, вніматєльно смотрі, шоб ломом не промахнуться по кому нє надо. А по кому надо - пиздячить. С удовольствієм, с нєнавістью, за всю хуйню, ломом по горбу.