хочу сюди!
 

Дария

34 роки, риби, познайомиться з хлопцем у віці 25-45 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Желтая слива.

uhmylka И так называют. Но чаще просто алыча. А у нас, на иностранный лад, марабель. chih Разновидность дикой сливы. Растёт где попало и как придётся.
parik Опять же, ходил в "койкуда" и надрал походу. На кумпотик хватит. И вишни, разумеется. wakeup Ещё нужна вода и сахар...но это секретная информация whosthat





zlo Ну и кумпотик. Теперь остынет и в морозилку. mmmm Я не дотерплю prostite



Українська музика 2576







0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

По над вечоровою дорогою...

По над вечоровою дорогою,

У далекосиній вишині,

Їде місяць хмарною пірогою,

Індіанські думає пісні.

А внизу, у білі сни закутане,

Задрімало літо молоде,

І душа минулого незбутого

Тябунятко спогадів веде.


Про засмучення

Пару днів тому писав, що трапилось з телефоном. Дослідив анамнез і дійшов до висновку, що злетіла прошивка. Ремонтувати навряд чи хтось візьметься, тому буде валятись.
Картка пам'яті працює (вперше перевірив на ноуті) — і то добре. Бо теж хоч якась часточка спогадів і минулого. Тож змирився. Дійшов до стадії прийняття. Але поламаний телефон — не єдина причина для засмучення: ноутбук перестав тримати заряд 100% навіть будучи підключеним до живлення (що мені здавалось абсурдним). Невже так може бути?! Причому дозаряджатись до 100% не хоче (мабуть, почне заряджатись після розрядження нижче 80-90%). Хоча нагугливши інфу вичитав, що батарея в ноуті може зноситись за 3-4 року. Печально.

Ну і третя причина для засмучення — проблеми з фотохостингом. Але після декількох відкривань у новій вкладці всі картинки відображаються. Правда, згадав, що інші хостинги періодично гальмували, але поточний сервіс, схоже, буде гальмувати на постійній основі.

Порадувала лише дегустація. Але вона сама до мене не прийшла. Все інше засмучує. А від новин взагалі ціла палітра хрінових емоцій.

Українська музика 2575







33%, 2 голоси

0%, 0 голосів

33%, 2 голоси

33%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.