Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Опозиціонери толерасти випустіть Тимошенко Ю. В. !!!

Три сопливих мужика опозиціонери що ви робите, чого ви сподіваєтесь рецидивістів наперсточників обіграти в наперстки ?

1) Чого ви хочете, чому даєте зекам рецидивістам час тягнути, стягувати беркут, виводити капітали за кордон ?
2) Яке право ви маєте людей морозити на майданах ? Чому ви вирішили людей на витривалість перевіряти ?
3) Що ще вам не доказали ригоанали, з ким ви сподіваєтесь легітимізувати революцію ??? Та в ВР нічим не кращі сидять !!!
4) Вас злякали наївні ригооброблені студенти євроінтегратори без політики ??? Тепер без ЮВТ нікому на себе відповідальність брати за революцію ? Та люди вже дії хочуть, закінчилась дискотека майданівська, не треба людям виборів 2015 р. !!!
5) Чому дозволяєте судити нормальних громадян України та відпускати титушок зеківських ??? 
6) Та не хочуть люди підписання зеком євроінтеграції, не хочуть щоб зек позорний підписував доленосні для України рішення !!!
7) Нікуди не ділись олігархічні накрадені у людей гроші, продажні криваві мєнти, місцева влада, допи та гепи ... титушки !!!
8) Хто ви є опозиціонери ? Чому граєте в гру ригоаналів по затягуванню часу, та не віддадуть рецидивісти абсолютну владу це й дитині зрозуміло.
9) НЕ ДАВАЙТЕ зекам МОЖЛИВОСТІ РОЗДІЛИТИ УКРАЇНУ, вони за все чіпатимуться !!!
10) Чому нема перехідного уряду, КОМУ з трьох тугодумів МИРНО БУДУТЬ ПІД КОНТРОЛЬ ПЕРЕХОДИТИ СИЛОВИКИ ?

ЛЮДИ НЕ БУДЕ ЄВРОПА З НЕЛИГІТИМНИМ ЗЕКОМ СПРАВ МАТИ ВІН ВЖЕ НІЧОГО НЕ ЗМОЖЕ ПІДПИСАТИ Й НЕ ПІДПИШЕ, НЕЗЛАМНА НАВІТЬ В ТЮРМІ ЛЮДИНА, РЕАЛЬНИЙ ЛІДЕР ЯКУ ПОВАЖАЄ ВСЯ ЄВРОПА ЗА ДВА РОКИ ПІДПИШЕ ВСІ УГОДИ Й ГОРДО ВВЕДЕ УКРАЇНУ В ЄВРОПУ.

НЕ ЖУЙТЕ СОПЕЛЬ ЯЦЕНЮК, ТЯГНИБОК, КЛИЧКО йдіть самі до силовиків, ставте питання перед силовиками з зеками вони та підтримують злочинців чи з єдиною легітимною народною владою і беріть вищий командний склад на майдан, БУДЬТЕ МУЖИКАМИ ЛЮДИ ВЖЕ ВСЕ ВСІМ ДОКАЗАЛИ, ВИ ПРОСТО НЕ МОЖЕТЕ ПЕРЕЙНЯТИ МИРНО ВЛАДУ !

0%, 0 голосів

77%, 30 голосів

18%, 7 голосів

5%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Посилання на Громадське телебачення й не тільки..

  • 03.12.13, 03:07
Громадське телебачення http://hromadske.tv

воно ж ВКОНТАКТЕ http://vk.com/club_hromadsky_tv

про "провокаторів" на Банковій (коротко) http://www.youtube.com/watch?v=bNoOLHgY6sU які насправді/ніби не провокатори, а просто випадково люди, які довго спілкувались з Беркутом і попали в середину, і оскільки поводились не агресивно, на них просто НЕ ЗВАЖАЛИ

десь о 3.15 в прямий ефір додзвонився хтось з з цих людей (розмовляв російською) й пообіцяв удень зайди до них в студію, засвідчити свою особу і показати фотки, зроблені "з середини" Беркута на Банковій.

а о 3.17 прямий вже ефір перервався :( коли кореспондент почав коментувати цей дзвінок.

Бандитськв влада діє бандитськими методами

  • 02.12.13, 21:48
Організацію штурму Банкової хочуть повісити на випадкових хлопцівПонеділок, 02 грудня 2013, 20:21


5 хлопцям, побитим "Беркутом" на вулиці Банковій 1 грудня, інкримінують організацію штурму адміністрації президента.

Про це повідомила представниця прес-служби Євромайдану Олена Кравченко, яка знаходиться в Київській міській клінічній лікарні, де перебувають побиті юнаки.

За її словами, хлопці були присутні під час штурму адміністрації президента, однак до активних дій не вдавалися.

"Коли "Беркут" почав розгін мітингувальників, вони намагалися втекти, однак не встигли, і були побиті силовиками", - заявила Кравченко.

Відео побиття хлопців вже є в інтернеті, зазначила вона.

Згідно з інформацією, юнаків затримали о 16.20, а в лікарню доставили лише в 20.20.

"Їх помістили у палату для затриманих. Вони знаходяться під охороною. До третьої ночі з хлопцями проводили слідчі дії без присутності адвокатів", - заявила речниця Євромайдану.

Вона підкреслила, що у хлопців струс мозку, переламані кінцівки та підозра на перелам ребер, тож вони можуть знаходитися в такому стані, що не усвідомлюють своїх дій.

За словами Кравченко, медики не інформують рідних про стан здоров'я затриманих, хоча запевняють, що медичну допомогу їм надають.

Окрім того, зазначила представниця прес-служби Євромайдану, 4 хлопцям призначили соціальних адвокатів, і лише один з них взяв свого адвоката.

Кравченко також підкреслила, що юнаки між собою не були знайомі і не є ні представниками ВО "Свобода", ні будь-яких інших організацій.

За словами адвоката одного із підозрюваних Олега Перицяцька, затриманим вже вручили повідомлення про підозру.

Відкрите засідання Шевченківського суду у цій справі має відбутися 3 грудня, однак час поки невідомий, додав захисник.

Українська правда

Майдан і журналісти: "Сердобольные стервятники"

  • 02.12.13, 17:43


Колеги, можете починати витягувати з-за пазух каміння...

От вже, воістину, що людям трагедія, то журналістам можливість попідтягувати рейтинги. Теракт, страшне ДТП, звіряче згвалтування, розгін демонстрації... Вони як стерв"ятники тут як тут. 

Звичайно, суспільство має знати, що відбувається, і журналісти зобов"язані поінформувати громадськість. Але що моторошніша новина, що кривавіший фото і відео матеріал, то краще для його величності рейтингу, і не жаліючи ні пальців, ні клавіатури, ми з колегами поспішаємо випередити конкурентів. Накопати подробиць і розмазати людську трагедію тонким шаром на якомога більшу площу.

Співчуттся до людського болю приходить потім. Поки не оприлюднений матеріал часу на співчуття нема.

Ні, не подумайте, що нам не жаль, що ми бездушні. Вже потім співчуття вибухає тротиловим еквівалентом. Сльози і соплі розтікаються на шпальтах газет і сторінках інтернет-видань, рясним дощем виливаються на телеглядачів і радіослухачів. І це щиро, справді щиро, але і тут з думкою про рейтинг.

Чому я це пишу? 
Відколи розігнали Майдан, кількість переглядів новин вражає. Здається, що навіть вночі люди перестали спати і переселилися в інформаційний простір. 

Вчора під час збору ілюстраційних матеріалів до подій в центрі Києва, коли перебирала криваве відео, згадала повість улюбленого фантаста Айзека Азімова "Сердобольные стервятники". Стало гидко...

(С) Я   
02.12.2013

Чому мене не буде на майданах...

  • 02.12.13, 10:10
тому, що

коли ти ТАМ, то майже нічого не знаєш, ЩО відбувається, а лише чуєш, що там тобі базікають в гучномовець..
всі ті штаби та центри повинні були б постійно, цілодобово озвучувати серед Майдану інформацію зі всієї України і у світі, пов'язану з цими подіями..

звісно ж ця інформація повинна бути "фільтрована", але люди на майданах повинні не просто мати ілюзію, що вони у центрі подій, а дійсно повинні бути НАЙКРАЩЕ інформовані..
На мою думку, те, що такої інформованості нема й близько, а натомість постійно виникають інформаційні провали (то все разом, а то - мовчанка і мусолення однієї і тієї ж інформації) свідчить про те, що народні маси СПЕЦІАЛЬНО утримують на майданах у "підвішеному" стані, так щоб люди "не пішли кудись і чогось там поганого не зробили"..

це ТЕХНОЛОГІЯ..
переконали мене у цьому ще й слова Тягнибока про те, що ми, мовляв, "знаємо, що робити", що є неправдою, бо як показали учорашні події біля пам'ятника Леніну (там був його брат, якого побив "Беркут" і чомусь відпустив) вони там біля пам'ятника нічого путнього не зробили.. 

може вони там у Свободі чи у всій опозиції й знають, що робити їм, АЛЕ
якби вони там дійсно знали, що робити й робили хоч щось, то цей Майдан би не знадобився..

Може богохульська дійсно прозріла

  • 02.12.13, 09:02
Інна БогословськаНародний депутат України
Обращение ко всем униженным и оскорбленным харьковчанам, которых пытаются сделать провокаторами02 грудня 2013, 07:14

Родной мой Город, моя любовь, моя "кислородная подушка", ХАРЬКОВ!

Дорогие мои сородичи, харьковчане. Стараюсь написать вам рано утром, чтобы успеть с вами поговорить до того, как вам начнет промывать мозги наша местная двухголовая власть и рассказывать о том, что в стране нужно вводить чрезвычайное положение.

Не верьте! Не молчите! Не поддавайтесь на эти провокации! Цель их только одна – сохранить свою беспредельную власть. А мотив и того примитивней – жадность. Абсолютная власть и бесчестно нажитые деньги – вот и вся их мотивация.

Им так понравилось унижать и оскорблять людей, забирать бизнесы, "перерабатывать бюджет" в свои карманы, вымогать деньги у предпринимателей для благоустройства, что они даже не могут представить себя обычными гражданами в нормальной стране с европейскими правилами. Для них человеческое достоинство, культура, наука, свобода человека, неприкосновенность частной собственности, свободные СМИ – как дуст для тараканов. Для них независимые суды, профессиональная прокуратура и милиция, свободное предпринимательство, отсутствие коррупции – невозможная среда для жизни.

А для меня – невозможная среда для жизни человека с чувством собственного достоинства – в Харькове при этой власти. И никакие чистые дороги и прекрасные парки не могут оправдать хамство, бескультурье, жадность, коррупцию и беспредел, творимый в моем родном городе этими ребятами. Они забирают у нас малую родину – самый любимый город.

Но их все устраивает – они "царюют"! Поэтому они делают все, чтобы сорвать наше приближение к европейским стандартам жизни. И сейчас им совершенно наплевать на то, что милиция бьет в кровь наших детей – студентов, которые дежурили на романтичном ночном майдане в центре Киева, обнявшись, как воробышки. Сейчас им наплевать на то большинство граждан Украины, которые хотят других, про-европейских правил и стандартов жизни в собственной стране. Они хотят, как и раньше, иметь эксклюзивное право пользоваться всеми благами в Европе в то время, как в Харькове огромное число людей в бедности и бесправии сводят концы с концами.

Имея поддержку меньшинства населения города и области, они пытаются от имени трех миллионов человек заявить о необходимости ввести чрезвычайное положение в Украине и снова поставить вопрос о разделении страны. Не дайте себя использовать, дорогие харьковчане! Депутаты областного и городского советов, не совершайте преступления против самих себя, своих семей и близких!

Спросите своих детей и внуков – хотят они жить в путинской России или в Европе? Ответ будет очевиден – в Европе. Всякий нормальный человек живет и для себя, и для детей и внуков. Так какое право имеет сегодняшняя власть устраивать богатую "европейскую" жизнь для своих семей, унижая и оскорбляя всех остальных, лишая абсолютное большинство детей и внуков надежды жить в стране, где достоинство, зарплата, бизнес и права человека будут свято охраняться?! Они хотят быть несменяемой и неконтролируемой властью. Беспредельщики – так говорит о них большинство моих сограждан. Уверена – Харьковчане не позволят их руками и голосами совершать провокации для кровавых расправ над нашими же людьми. Скажите свое "НЕТ" расправам над мирными протестантами, коррумпированной до мозга костей власти и хамскому отношению к людям – и мы наладим хорошую жизнь в нашей собственной стране.

С любовью и глубоким уважением, харьковчанка, Инна Богословская

Опа, десь близько "жопа"...

  • 02.12.13, 02:14
"В Севастополе просят Путина ввести войска в Украину"


а на Майдані зараз цього не знають ще...

"Я їхав додому..."

  • 01.12.13, 20:43
Друзі! Хворію, тому не можу бути з вами. Дописав вірша, який замислив ще влітку. Хоч щось...

Я їхав додому. За Доном кордон.
Вагони летіли крізь ніч, і крізь сон.
Хропіли купейні під стукіт коліс,
Скрипіли в плацкартах завали валіз.
Тікали за обрій мерянскі ліси.
І чулися звідкись дурні голоси.
Та ні, то не орки вертались з війни,
Не клан канібалів добув свіжини,
Не демони з пекла шукали утіх -
То гурт росіян розважався, як міг.
І звідти горлало, гриміло, гуло
Прадавнє, кондове чухонське мурло.
І був там один землячок-батрачок,
Від робства в тюменях сухий, як стручок,
На лестощі щедрий, на інше - скупий,
Для цілого світу покірно-тупий.
І був той земляк догоджати мастак,
Казав: "В Україні все гірше, не так..."
Підлещував п'яний задор москалів
В розмові про підлих, невдячних хохлів.
Казав, що подохнуть хохли без Москви,
Бо всі українці - то без голови,
Що за булаву один одного вбьють,
Що душу америкам запродають,
Що жертимуть скоро бадилля і гав.

Я їхав додому. Я чув. Я мовчав.
Чому? Бо позаду безумство років.
Я бачив багато таких байстрюків.
Пізнав, що образи відвертих розмов
Все ж краще брехні про братерську любов.
Бо знаю: ненавидять нас  москалі
Одколи Московія є на землі.
Та що вони люблять, москвинів сини?
З колисок ненависть плекають вони,
Бо в серці тримають пихатість і лють.
Брехнею годуються, нею живуть,
На захист гидоти виходять на бій.
Ненавистю дихають, моляться їй.
І так зачалося з прадавніх часів,
Коли вони вийшли з поганських лісів:
Одколи повстав на землі московіт,
Він люто ненавидів людство і світ!
І як зупинити таких без війни?
У злі їхнє серце, а з ним і вони.

Чому не пішов, не заткнув земляка?
Бо марні зусилля - ментальність така.
Криваві шляхи... В м'ясорубці віків
Загинув уславлений рід козаків.
А вижив бур'ян плазунів і невдах,
Що впав на коліна, схилився в боргах.
В уклінах на північ розбивши лоби,
Плював на батьківське, блював на гроби.
Зневажив себе, свою віру і рід,
Хоч шкірився зрідка на регіт сусід.
Хоч гірко, та вижив на трупах слов'ян
Гнучкий, з порожниною в серці, буря'н.
І вимерти б їм, та не можуть ніяк.
Живе в тому серці козак Залізняк.
Живе там буремність, кохання, пісні,
І думи про славні, звитяжнії дні.
Живе втаємничена злість на кремлян.
Живуть Наливайко, Сірко і Богдан.
І рано чи пізно настане доба
Коли вони в душах придушать раба.

Бо скоро світання і рідний поріг.
Позаду блукання, чаклунство доріг.
За Доном чарівна своя сторона.
Позаду Росія, навіки, до дна!

До Дону, в нічній пристанційній імлі
Розтануть чванливі, гучні москалі,
А їхній попутник замовкне, засне.
Росія для нього, як сон, промине,
Й загубиться десь у жахах, що пройшли,
У спогадах прикрих, в лахміттях імли...

Він вийде в Полтаві, без друзів, один.
В минуле обтрусить паскудство чужин.
А потім, в труси заховавши рублі,
Як пес побіжить до своєї землі.
Туди, де хатинка - мала, та своя.
Туди, де чекає велика сім'я,
На рідні, величні чумацькі шляхи,
Щоб вдома забути образи, гріхи.
Щоб бути собою у колі своїх.
Щоб більше не чути принизливий сміх.
Щоб більше ніколи не вірити снам.
Щоб думи козацькі співати синам.