Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Загальноукраїнський проект «Добрі речі».

            
Видавництво «Навчальна книга – Богдан» активно долучилося  до благодійного загальноукраїнського проекту  «Добрі речі».


Мережею магазинів «Дім книги»  розповсюджуються жовті пакети з написом «Добрі речі». Усі люди доброї волі можуть підтримати це благородне починання, взявши пакет у книгарні і поділившись з іншими речами, якими не користуються.

У межах акції співробітники видавництва збирали добрі речі у жовті пакети і 25 грудня 2013 року, в день святкування всім світом Різдва, відвезли їх у благодійну організацію «Карітас».


   У Тернопільському регіональному відділенні «Карітас» пакети «Добрі речі» прийняли з великим душевним теплом і щирістю. Тому хочеться висловити щиру подяку Надії Іванівні Харченко та іншим працівникам цієї організації за сприяння у добрій справі.

 

Вы еще смеете пугать нас евросоюзом? русские сенсации

  • 26.12.13, 22:10
В Европе их кастрируют, в Америке дают пожизненное...
Почему в России самый мягкий закон о педофилии?
Впервые — тайная секта педофилов во власти.
Двойная жизнь депутатов, мэров, прокуроров...
Элитные курорты для олигархов-извращенцев.
И «зайчата» для модных продюсеров.
Как шоу-бизнес затягивает детей в сети разврата?

Метастази Антимайдану:

  • 26.12.13, 17:55
незабаром уся країна перетвориться на Маріїнський парк (questionquestionquestion)

 
Не встигли на Хрещатику оголосити про утворення Народного об’єднання «Майдан», як очільники та натхненники розпущеного вже Антимайдану і собі вирішили щось таке замутити

antimaydan5

От же мавпяче кодло! Крадуть ідеї не червоніючи. Ще починаючи з 2004 року на кожен людський Майдан у них своя «отвєтка» – потворна й недолуга, але в організаційному плані – досить потужна. Що є, то є. Бабло перемагає зло.

Цього разу «громадська ініціатива», очевидно, народилася ввечері 23-го, коли кілька десятків розпущених антимайданівців, яким не заплатили добових і преміальних за активну громадську позицію, тинялися урядовим кварталом у надії знайти потвору, яка не додала бабла (бо спіонерила його у кращих традиціях самих роботодавців). Потвору так і не знайшли, але ті, хто споглядав за цим броунівським рухом із вікон «Зоряного» та готелю «Київ», вирішили, що «протестувальники за владу» не розходяться, бо прагнуть продовження банкету. Того, що люди прийшли за кревно заробленими двома сотками гривень, нікому і в голову прийти не могло. Бо ж вони настільки щиро і не блимнувши оком говорили на камеру, що антимайданівцям ніхто не платить, що, мабуть, вже й самі у це повірили. Таке буває.

 

Антимайдан прийде до кожного

Отже, наступного дня після офіційного розпуску татаро-монгольської регіональної навали комендант блакитного наметового містечка Олександр Зінченко повідомив про створення «Площі єднання» – видозміненого формату Антимайдану, представництво якого буде тепер у кожному (!) населеному пункті. Тобто не лише Києву таке щастя. Це незугарне видовище мають лицезріти всі. Відсидітися у своєму затишному містечку, не враженому раніше «анти»-вірусами і «анти»-телами, вже не вдасться. Антимайдан, трансформований у «Площу єднання», прийде до кожного.

За словами Зінченка, в організації не буде політиків, лише громадські активісти. «Людям мало простору, вони хочуть продовжувати далі», – пояснив комендант, звідки єсть пішла громадська ініціатива. Випереджаючи запитання про те, хто ж це все насправді організовує (хоча і так зрозуміло), Зінченко запевнив, що вчорашні мешканці Антимайдану можуть самі організуватися, без керівної ролі згори: «Побудували життя, там прекрасно, чистота». Прекрасну чистоту ми мали сумнівне задоволення бачити на численних фото того, що залишилося від Маріїнського парку: зламані ліхтарі, вибита плитка, гори сміття, загажені туалети.

 

Для ПР закон не писаний

До речі, розгром Маріїнського парку порегіональною ордою викликав широкий суспільний резонанс – і не лише серед обурених киян. За інформацією «Української правди», Національний екологічний центр України звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою покарати організаторів провладного збіговиська у Маріїнському. Екологи кажуть, що мітингувальники так засмітили парк, що це призвело до його деградації. І звертають увагу на те, що це є порушенням законодавства.

antimaydan

Так, за словами заступника голови цієї організації Олексія Василюка, умисне знищення або пошкодження територій, узятих під охорону держави, та обєктів природно-заповідного фонду карається штрафом або позбавленням волі до трьох років – згідно зі статтею 252 Кримінального кодексу України. А 38 стаття Закону України «Про природно-заповідний фонд України» говорить, що «на території парків-памяток садово-паркового мистецтва заборонена будь-яка діяльність, не повязана з виконанням покладених на них завдань і є загрозою їх збереженню». Навряд чи в екологів наявні ілюзії щодо адекватного реагування з боку Генпрокуратури та покарання винних. Їхнє подання – швидше, знак відчаю. Коли мовчати не можна, хоча і розумієш безперспективність будь-яких кроків. Адже всі знають, для кого в Україні закони не писані.

 

До уваги коментаторів

Передбачаю нашестя блакитних тролів, які зараз піднімуть у коментах вий на тему: «Чому автор не пише про срач, який розвели євромайданівці на Хрещатику?» Тому відповім відразу, аби люди розслабились: автор не пише про срач на Євромайдані, тому що там його нема, чому автор є безпосереднім свідком. Є по периметру біля контейнерів гори складеного в пакети сміття, які не завжди вчасно вивозяться через перебої з транспортом. На самому ж Майдані чистіше, ніж навколо нього, оскільки мешканці не лінуються за собою прибирати. І не лише за собою. Коли Антимайдан знявся з місця і позбавив нарешті від своєї присутності змучений Маріїнський парк, до нього вирушили кількасот євромайданівців, аби наскільки можна допомогти комунальникам і хоч трохи поприбирати за «захисниками влади». Звичайно, прибрати все було нереально.

 

Технологія розколу

Схоже, Маріїнський – лише квіточки. Якщо взяти до уваги, що Антимайдан, як один монолітний шмат самі знаєте чого, розсипався на мільйон дрібних бризок, можна уявити, що такий самий срач матимемо у масштабах цілої країни. Так що подання від екологів до Генпрокуратури – не останнє. Їх чекає ще багато неприємних сюрпризів.

antimaydan4

Але безлад і розруха – не основні негативні наслідки, які «громадська ініціатива» активістів Антимайдану, ймовірно, може принести країні. Бо якщо одна організація штучно створюється в піку іншій – мається на увазі розкол. Тільки розкол. І нічого, крім розколу. Між Сходом і Заходом, між україномовними та російськомовними, між прихильниками влади і симпатиками опозиції, між «люмпенами» й інтелігенцією. Неважко передбачити як протистояння на місцях між осередками й активістами «Площі єднання» та НО «Майдан», так і те, хто ці конфлікти провокуватиме. Також можна припустити, що це протистояння рано чи пізно переросте формат наметово-кабінетної штовханини, виплеснеться на вулиці та призведе до локальних «міжвидових» сутичок – передвісників громадянської війни – найгіршого, що може статися з країною.

Це найстрашніший сценарій того, у що може вилитися цей – уже прикладний – розкол, який почала культивувати влада на Антимайдані в Києві. І продовжуватиме вирощувати на місцях за допомогою «опорних пунктів» організації, які цинічно названо «Площею єднання».

 

Чергові «галавєшкі»

До речі, на підтримку «громадської ініціативи» захисників влади виступив Михайло Чечетов. Нічого нового він, правда, як завжди не сказав (та й ніхто не очікував), із рамок свого репертуару не виходив, улюблений прийом – на біле говорити чорне і навпаки – не зраджував. Словом, як завжди (читати цю «бєлібєрду» без ридань неможливо, перекладати – тим більше. Тому наводжу мовою оригіналу): «Достигнув своих целей, отстояв целостность и независимость Украины, участники акций в поддержку курса Президента завершили свои мероприятия и предложили активистам майдана разъехаться по домам. Но предупредили, что если только митинг на майдане будет продолжаться, они вернутся в столицу и вновь встанут на защиту интересов Украины». Яким чином і від кого герої «відстояли цілісність і незалежність України» та звідки впевненість, що її інтереси таки збігаються із курсом президента – Чечетов не пояснив, це було б занадто складно. Зате розповів, що громадська організація «Площа єднання», ініційована захисниками влади, ставить за мету зберегти мир і порядок у країні, а ось НО «Майдан», навпаки, створене для її розколу.

Тобто, на думку зірки «Ютубу», вимога перезавантаження влади та проведення реформ прокуратури, міліції, судової системи – це речі, які розколюють країну. А ось відстоювання цих сумнівних цінностей сприяє збереженню миру та порядку в ній. Що не зрозуміло? «…І галавєшкі».

Аліса Кречет

pic.

Злив Майдану сьогодні поставить крапку

  • 26.12.13, 15:35
 на будь-яких перспективах жити в нормальній державі

 

Можна знайти сто причин не йти на Майдан. Не ходити на акції протесту, не мерзнути на барикадах, не клеїти прокламації, не роздавати агітки.

 

Я особисто можу знайти двісті причин – без ідіотських, на кшталт – Я люблю Партію Регіонів, Януковича, Лєніна, Сталіна, Путіна, Клюєва, Захарченка, Царьова, Гітлера, Муравйова, ненавиджу телячу мову, Європу, Бандеру, Шухевича, Шевченка, Україну, не знаю, що таке честь, мораль, віра, відповідальність , Батьківщина, прапор….

 

Чисельні причини «не вийти на Майдан» для людини з нормальними соціальними рефлексами:

 

Це не справжня революція, я дочекаюся наступної, коли роздаватимуть зброю, білих коней та посади членів реввоєнсовєту справжнім (читай – таким як я) героям.

 

Опозиція не така, яка б мала очолити революцію, штабом керують не ті, кого б хотілося бачити, до моєї думки ніхто не дослухається, кругом бардак, не зрозуміло, які плани та перспективи перемоги….

 

Я не люблю Юлю, Тягнибока, Яценюка та не вірю в Кличка….

 

Сценарій Євромайдану написаний Льовочкіним, Путіним, ФБР, ФСБ, жидами, москалями, олігархами.

 

Я дуже цінний екземпляр, комп’ютером цвяхи не забивають, краще я буду в соцмережах критикувати кожен крок горе-революціонерів, висвітлювати кожну помилку та давати цінні поради.

 

Від мене більше користі в дискусіях на форумах та десятках репостів, а ще я - той десять тисяч двісті одинадцятий експерт з написання революційних стратегій та тактик…..

 

Моїм героїзмом та жертовністю скористаються покидьки, хтось заробить політичні дивіденди.

 

Нас знову взують та зрадять. Все одно ми програємо, нас вже злили і т. ін.

 

Дома тепло та затишно, треба святкувати Новий Рік та Різдво….

 

Я стомився, хворію, не бачу сенсу, не маю сил та наснаги.

 

Треба ходити на роботу, заробляти гроші, їхати до Одеси/Польщі за товаром, водити дітей до школи, тато/мамо/бабця/дідо заслабли, нема/шкода грошей на квиток, не знаю, звідки стартують волонтери на Київ… Я боюся морозу, грипу, ОРЗ, туберкульозу, педикульозу, беркутів, тітушок, бомжів.

 

Мене звільнять з роботи, поб’ють, оштрафують, заарештують, заберуть/знищать бізнес, спалять машину, покалічать/вб‘ють…

 

Для того, щоб мати шанс жити, треба зробити зусилля над собою та пройти через вогонь на вихід з палаючої будови. Любов до України, ненависть до брехні, підступності, жорстокості та безпринципності, відповідальність перед майбутніми поколіннями, почуття гідності, наявність совісті та честі, здатність до співчуття... Розуміння того, що тільки масовий протест, помножений на роботу опозиції в парламенті, захистить тебе і твоїх дітей від свавілля та терору з боку негідників. Треба чітко усвідомити, що зупинитися сьогодні – це не просто стовідсотково унеможливити вибори-2015, та й будь-які вибори.

 

Злив Майдану сьогодні поставить крапку на будь-яких перспективах жити в нормальній державі. Не вигадуй виправдань про те, що справжня революція та справжні провідники – попереду. Не буде кращої опозиції, не буде кращих провідників. Будуть масові погроми та зачистки суспільства до стану Сахари.

 

Гопота ніколи не зупиняється. Вони не дадуть тобі шансу відсидітися, відкупитися. Місця в зграї вже зайняті, тобі й мені відведена роль жертв або «терпіл».

 

Вячеслав КИРИЧЕНКО


Українська дилема для Заходу.

  • 26.12.13, 14:06
Чому західні лідери та громадська думка все ще вагаються, коли йдеться про підтримку масових протестів проти режиму Януковича

Європа спостерігає за по­дія­ми в Україні з надією, поганими передчуттями, втомою і цинізмом. Юрби, які майже місяць стоять на Майдані, надихають її лідерів своєю боротьбою за демократію та вимогами щодо тісніших зв’язків із ЄС. Західні політики захоплюються мужністю цих людей і принципово засуджують використання сили проти мирних демонстрантів, а також відкриту спробу Москви шантажувати українську владу. Але водночас багато європейських чиновників знають, що Кремль сприймає Угоду про асоціацію між Україною та ЄС, котра нині зайшла в глухий кут, як прямий виклик президентові Путіну. І ще вони мало сумніваються в тому, що Росія не лише готова застосувати силу на підтримку Януковича, а й піти на відверту конфронтацію із західними країнами, захищаючи його промосковську політику.

Тим часом барикади на вулицях Києва у багатьох на Заході викликають відчуття дежа вю. Нинішнє протистояння дуже схоже на повтор Помаранчевої революції 2004 року, тільки цього разу, схоже, немає опозиційних лідерів, яким варто довіряти, чіткої стратегії в демонстрантів і простого вирішення давньої проблеми з національною єдністю та ідентичністю в Україні. Відтак сподівання на тріумф демократії і на те, що уряд Януковича буде змушений піти у відставку, стримує стурбованість із приводу того, що опозиційні політики довели свою слабкість, розділеність і неспроможність вирішувати питання із впливовими олігархами та глибоко вкоріненою культурою корупції.

Західних лідерів вразило прийняте в останню хвилину рішення Януковича відмовитися від Угоди про асоціацію з ЄС. Вони вірили, що, попри тиск Москви, той не був готовий заблокувати всі довгострокові економічні переваги від Угоди. Але Захід не міг замовчати невтішну ситуацію з дотриманням прав людини в Україні або відмовитися від вимоги щодо звільнення Юлії Тимошенко. Несподіване й непоштиве рішення українського президента не підписувати домовленість дало західним лідерам змогу усвідомити, наскільки жорсткого тиску з боку Москви зазнавав Київ. Однак дальша поведінка Януковича – відправка спецпідрозділів міліції для побит­­­тя й арешту протестувальників на Майдані – означала втрату ним будь-якої надії на поновлення переговорів із Брюсселем. Відтак на Заході ніхто не вірить йому і не готовий дати другий шанс.

Попри те, ЄС активно шукає компромісу. Покинути Україну й віддати її росіянам Захід не може: це було б зрадою обіцянок допомагати колишнім радянським республікам у впровадженні демократії до їхньої політичної культури. Тому Європа відіслала до Києва високопосадовців, які мали переконати Віктора Януковича розпочати переговори з опозиціонерами й відмовитися від силового втручання. Однак президент розпорядився про черговий наступ на демонстрантів під час перебування високої делегації ЄС у Києві. Це було цілковитою зневагою, що спонукала держсекретаря США Джона Керрі висловити «огиду» (дуже різке слово для західного політика).

Однак підтримка, яку Захід готовий надавати опозиції, не безмежна. Тамтешні уряди не можуть відкрито втручатися у спра­­ви України. Навчені сумним досвідом в Угорщині, Польщі та Чехословаччині, вони знають, що обіцянки підтримати антиросійські протести без жодної практичної допомоги є найгіршим з усіх варіантів. Краще не обіцяти більше, ніж готові дати Україні. Хоч як це прикро, громадська думка в багатьох європейських державах переймається нею не надто, принаймні не настільки, щоб зважитися на відкриту конфронтацію з Москвою.

Друга дилема для Заходу: із Кремлем усе одно треба підтримувати функціональні відносини. Росія – постійний член Ради Безпеки ООН, без співробітництва з нею буде дуже складно припинити воєнні дії в Сирії або пом’якшити кризу на Близькому Сході. Однак Путін – непростий партнер, він із підозрою ставиться до намірів Заходу. Його уявлення формувалися під впливом холодної війни та служби в КГБ. Для нього та його покоління, як він сам зізнався, розпад СРСР був найбільшою геополітичною катастрофою в історії. У своїй політиці він завжди намагається повернути колишні радянські республіки до російської орбіти. Саме тому Москва просуває розширення Митного союзу, до складу якого нині входять три держави. Україна – важлива ланка цієї політики, і будь-які спроби Заходу наблизити її до ЄС будуть сприйняті Путіним як виклик для однієї з найбільш фундаментальних складових його політики.

Ось чому західні лідери не поспішають обіцяти демонстрантам свою підтримку, обмежуючись захопленням їхньою сміливістю й рішучістю. Насамперед це стосується Великої Британії, яка тільки-но починає налагоджувати зв’язки з Москвою після шести років надзвичайно поганих відносин на тлі вбивства колишнього російського агента Алєксандра Літвінєнка в Лондо­ні. Британський прем’єр-міністр Девід Кемерон стриманий у своїх висловлюваннях щодо України. Він сподівається на вигоди для Туманного Альбіону у зв’язку зрозширенням торгівлі з Росією, а також на те, що переконає РФ узяти у свої руки організацію мирної конференції в Женеві щодо Сирії.

Більш прямолінійну позицію обрали британські ЗМІ. У нещодавній редакційній статті The Times закликала Януковича піти у відставку з огляду на те, що його президентство зводилося до зловживання владою, жахливого економічного регулювання та втручання Росії у внутрішні справи України. The Economist написав, що застосування сили проти мирних демонстрантів у Києві свідчить про його моральну поразку й підкреслює, наскільки він далекий від суспільства. «ЄС відмовляється від зв’язків із Вік­тором Януковичем, однак має дати зрозуміти, що за кращої влади мрія українців про вступ до європейської спільноти може зрештою здійснитися», – зазначив впливовий тижневик.

Успішна британська літераторка українського походження Марина Левицька написала для The Guardian, що після Помаранчевої революції соціум розчарувався у владі, а сьогодні українські націоналісти «загнали себе в шалені антиросійські настрої». Однак, за її словами, молодь на Майдані не хоче гратися в політичну розплату. Для неї, як пише Левицька, ЄС уособлює сучасний світ, прозорість у політиці, прощання з тягарем минулого і свободу від російського панування. Нове покоління українців вважає себе частиною глобальної спільноти молодих людей. Однак авторка запитує: «Чи готовий до них ЄС?». Вона побоюється, що стиль європейських політиків не такий уже й далекий від Януковича і Тимошенко, як їм здається.

Її відповідь підкреслює непрості аспекти реакції Заходу на події в Україні. Він може співчувати протестувальникам. Але Україна має тривалу історію політичної кризи та корупції у вищих ешелонах влади, у зв’язку з чим багато західних компаній не поспішають у неї інвестувати. Країна отримує менше інвестицій у перерахунку на особу, ніж більшість колишніх радянських республік. Нині тривають розмови про запровадження персональних санкцій із боку ЄС проти представників режиму Януковича. Однак західні лідери гадають, що санкції можуть і не знадобитися, бо він утратить владу швидше. Велика проблема України полягає в тому, що хоч би хто прийшов до керма, країна залишатиметься заручницею геополітичного змагання між Росією та ЄС, нікуди не подінеться її внутрішній розкол і не з’явиться сильний лідер. З огляду на це вона завжди буде непростим партнером для підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

 Майкл Бініон    
Велика Британія

=====================================================

До чого нас закликає  Майкл Бініонquestion hypnosis  .

Путин терпит поражение.

  • 26.12.13, 13:02
 Поддержка Януковича дорого ему обойдется, - Олег Соскин

 Последние события свидетельствуют, что Путин проигрывает системную схватку внутри пространства СНГ. Он совершил колоссальную ошибку, вмешавшись во внутренние дела Украины и поддержав режим бандократии Януковича и Азарова. Теперь ему это будет очень дорого стоить.

Во-первых, начнется ослабление его позиций внутри страны, ведь он подорвал свой авторитет серьезнейшим образом, по сути, дав деньги на содержание бандитской группы, которая захватила власть в Украине, и которую хочет устранить народ Украины в соответствии с Конституцией. Фактически Путин открыто выступил против украинского народа, финансово, экономически и политически продлил агонию этого режима. Без его поддержки этот режим был бы уже уничтожен.
Во-вторых, Путин терпит поражение в своих амбициях по поводу создания Евразийского союза, как геополитической и геоэкономической надструктуры, цель которой — воссоздание Российской империи. Путин ослабил позиции Российской Федерации, подрывая ее финансы и экономику. Ведь при огромном дефиците государственного бюджета, при огромном государственном долге, который стремительно продолжает расти, он выделил деньги для поддержания бандитов в другой стране. Итак, геополитические и геоэкономические позиции Путина внутри Евразийского и Таможенного союзов ослабли. Лидеры Белоруссии, Казахстана поняли, что Путин хочет отнять у их стран суверенитет, и они понимают, что в условиях усиления борьбы Украины за свой суверенитет, восстания народа, если они сами поддадутся Путину, это может стать последней каплей, которая приведет к тому, что и в Белоруссии и Казахстане начнутся национальный восстания против режимов, которые продались кагебистскому, кремлевскому руководству.
Ухудшение позиций Путина будет только нарастать, особенно в связи с запланированным на 26 января в Москве миллионным митингом мусульман против исламофобии. Подготовка к этому миллионному маршу будет иметь для России колоссальные последствия.
Путин, вмешавшись во внутренние дела Украины, подорвал свой статус внутри страны и в рамках геополитического образования Евразийский союз. И ослабление его позиций будет происходить очень быстро. Начнется стремительное падение его авторитета, силы. Начнутся серьезные выступления внутри России. Этому будет очень способствовать Олимпиада в Сочи. Так что процесс распада России начнет приобретать реальные очертание и выходить на поверхность. И Украине надо серьезно готовится, наконец мы имеем шанс снова обрести состояние сильной центральноевропейской державы, как Руси-Украины. Естественно, что нам надо будет подхватить отпадающие от Российской Федерации русско-славянские части. Эти регионы могут органически войти в геополитическую и геоэкономическую ткань новой Украины, перезагрузка которой произойдет в новом формате республики Русь-Украина.
Олег Соскин, профессор, директор Института трансформации общества
Первоисточник: osp-ua.info
Соскин Олег

Заява С.Власенка щодо продовження В.Януковичем політрепресій

  • 26.12.13, 12:52
Сергій Власенко: Ніякі силові заходи, які проти мене застосовує Янукович, не зупинять мою протидію встановленню в Україні диктатури та роботу по захисту Юлії Тимошенко
12:15

Заява Сергія Власенка щодо продовження В.Януковичем політичних репресій.

Третього січня проти мене починають безпрецедентне по своєму цинізму політичне судилище нібито за застосування мною фізичної сили проти моєї колишньої дружини в 2008 та 2011 роках. За це мене за надуманими але очевидно політичними мотивами будуть засуджувати та кидати у в’язницю.

Я зразу хочу чітко та однозначно заявити, що я ніколи не застосовував фізичної сили до своєї колишньої дружини і в матеріалах справи немає жодного доказу цього факту. Адміністрація президента Януковича використовує мою колишню дружину в якості інструмента для моєї  фізичної ізоляції та політичного знищення.

Мета Януковича дискредитувати мене, як захисника та політичного союзника Юлії Тимошенко, зруйнувати систему її захисту в українських та європейських судах, використовуючи проти мене самі брудні технології, які принизять мене в очах суспільства та світу. Саме такими технологіями зовсім нещодавно користувалася радянська репресивна машина, яка, наприклад, видатного патріота України, борця за незалежність нашої держави В’ячеслава Чорновола безпідставно обвинувачувала та засудила нібито за зґвалтування жінки. Для того, щоб скомпрометувати небезпечних для авторитарного режиму людей, їх завжди намагаються облити найчорнішим брудом, який може знищити головне – моральність їх боротьби проти диктаторів та безправ’я.

У зв’язку з загостренням політичної атаки проти мене та початком 3 січня безпрецедентного судилища заявляю:

Перше

Я ніколи НЕ застосовував будь-якої фізичної сили проти своєї колишньої дружини, з якою я проживав у шлюбі всього два роки і вже більше п’яти років ми з нею знаходимося в розлученні та зовсім не спілкуємося.

Для мене як для людини і чоловіка є неприпустимим будь-яке фізичне насильство над будь-якою жінкою.

Я прошу окремо кожного журналіста в будь-яких матеріалах, які ви будете готувати на цю тему, донести до всіх громадян України, що я ніколи не застосовував сили до своєї колишньої дружини, бо я знаю, що проти мене буде активізована вся пропагандистська брудна машина діючого режиму, і я розраховую тільки на ваш чесний захист та допомогу.

Друге

Ви всі добре розумієте, що сотні тисяч жінок в Україні потерпають від домашнього насильства і що від сотен тисяч побитих, замучених, зґвалтованих жінок славні органи міліції відмовляються навіть приймати заяви про злочин їхніх чоловіків, а вигадане насилля проти моєї колишньої дружини придумали через п’ять років після нашого розлучення, суд-медекспертизу зробили через п’ять років після вигаданого побиття, справу порушила та сфальшувала ціла Генеральна прокуратура (цілих 6 (шість) прокурорів та безліч слідчих управління з розслідування особливо важливих справ), а розглядати цю справу в суді проти мене 3 січня буде близька соратниця радника Януковича Андрія Портнова, голова самого одіозного суду України - Печерського суду м. Києва - та член ганебної Вищої ради юстиції пані Отрош. Очевидно, що навіть в судах  Януковича не залишилося жодного судді, який готовий би був на виконання такої брудної роботи проти мене.

Все це говорить про те, що розправа зі мною в суді 3 січня розпочинається за прямою вказівкою Віктора Януковича, під кураторством Андрія Портнова та з метою руйнування захисту Юлії Тимошенко в українських та європейських судах та дискредитації мене, як захисника та політичного однодумця Юлії Тимошенко.

Третє

Я уважно вивчив всі матеріали сфабрикованої проти мене справи, і, як людина, яка має правову освіту, стверджую, що жодногобудь-якого доказу таких брудних обвинувачень проти мене в матеріалах кримінальної справи НЕ ІСНУЄ і весь так званий суд буде банальним фарсом.

І останнє четверте

Ніякі силові, жорстокі заходи, які проти мене застосовує Віктор Янукович, не зупинять мене в моїй протидії встановленню в Україні диктатури, не зупинять мою роботу по захисту Юлії Тимошенко.

Режим вже антиконституційно позбавив мене повноважень народного депутата, вже рейдерськи, по-розбійному забрав у мене всі мої заощадження та має майно, неодноразово робив на мене фізичні атаки, а зараз вже планує кинути мене за грати. Але я планую іти вперед попри все та ліквідувати разом з усіма, хто готовий до боротьби режиму Януковича. А готових боротися сьогодні вже десятки мільйонів, і Майдан є цьому живим доказом.

Слава Україні,
Сергій Власенко
26.12.2013 року

Бімба для Ахмєтова та Фірташа від Азірова

  • 26.12.13, 12:42
Друзі! Ця інформація для вас стане "бімбою"!)) А для Ахметова з Фірташом атомною "бімбою"!!! Максимальний репост, будь-ласка! Інформацію "розкопав" Андрій Бондаренко, який є Міністром Кабінету Міністрів у тіньовому уряді "Свободи"!
п.6 підпункт 1 Прикінцевих положень проекту закону про Держбюджет на 2014 рік передбачає скасування пункту 197.13 статті 197 Податкового кодексу України, який передбачав звільнення від оподаткування ПДВ операцій із ввезення на митну територію України природного газу. Таким чином до нової "зниженої" ціни на природний газ у 268.5$ за 1000 кубометрів додасться ПДВ в розмірі 20%. Тобто ціна на природний газ складатиме 322,2$ за 1000 кубометрів, а враховуючи, що Янукович з Путіним домовились лише за знижку на I квартал 2014 року і Газпром ймовірно не забажає застосовувати для України понижуючий коефіцієнт. Ціна на газ з урахуванням ПДВ з 1 квітня складе понад 500$ за 1000 кубометрів. Іншими словами, Янукович " кинув" своїх спонсорів обіцянкою знизити ціну на газ для їхніх підприємств!
А Ахметову і всім мешканцям Донбасу Янукович передав додатковий "привіт" не продовживши квотування на імпорт вугілля в Україну (за інформацією Міністра економіки Ігоря Прасолова). Це означає, що підприємства будуть споживати більш дешеве вугілля з-за кордону, зокрема з Росії, замість того, щоб купувати вугілля з шахт Донбасу. Це справжній удар не тільки по олігархам, а насамперед по простим людям з Донецької та Луганської областей, які можуть втратити робочі місця.

Як в ніч на 30 листопада зливали Євромайдан.

  • 25.12.13, 16:39

Приховані записи Дзиндзі

Відео Андрія Дзиндзі подій на Євромайдані за 4 години до розгону! Особливо цікаві 11.30 і 17.30 хвилини. На відео організатори чітко зазначають що вони прийняли рішення розпустити Євромайдан!