хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Заява С.Власенка щодо продовження В.Януковичем політрепресій

Сергій Власенко: Ніякі силові заходи, які проти мене застосовує Янукович, не зупинять мою протидію встановленню в Україні диктатури та роботу по захисту Юлії Тимошенко
12:15

Заява Сергія Власенка щодо продовження В.Януковичем політичних репресій.

Третього січня проти мене починають безпрецедентне по своєму цинізму політичне судилище нібито за застосування мною фізичної сили проти моєї колишньої дружини в 2008 та 2011 роках. За це мене за надуманими але очевидно політичними мотивами будуть засуджувати та кидати у в’язницю.

Я зразу хочу чітко та однозначно заявити, що я ніколи не застосовував фізичної сили до своєї колишньої дружини і в матеріалах справи немає жодного доказу цього факту. Адміністрація президента Януковича використовує мою колишню дружину в якості інструмента для моєї  фізичної ізоляції та політичного знищення.

Мета Януковича дискредитувати мене, як захисника та політичного союзника Юлії Тимошенко, зруйнувати систему її захисту в українських та європейських судах, використовуючи проти мене самі брудні технології, які принизять мене в очах суспільства та світу. Саме такими технологіями зовсім нещодавно користувалася радянська репресивна машина, яка, наприклад, видатного патріота України, борця за незалежність нашої держави В’ячеслава Чорновола безпідставно обвинувачувала та засудила нібито за зґвалтування жінки. Для того, щоб скомпрометувати небезпечних для авторитарного режиму людей, їх завжди намагаються облити найчорнішим брудом, який може знищити головне – моральність їх боротьби проти диктаторів та безправ’я.

У зв’язку з загостренням політичної атаки проти мене та початком 3 січня безпрецедентного судилища заявляю:

Перше

Я ніколи НЕ застосовував будь-якої фізичної сили проти своєї колишньої дружини, з якою я проживав у шлюбі всього два роки і вже більше п’яти років ми з нею знаходимося в розлученні та зовсім не спілкуємося.

Для мене як для людини і чоловіка є неприпустимим будь-яке фізичне насильство над будь-якою жінкою.

Я прошу окремо кожного журналіста в будь-яких матеріалах, які ви будете готувати на цю тему, донести до всіх громадян України, що я ніколи не застосовував сили до своєї колишньої дружини, бо я знаю, що проти мене буде активізована вся пропагандистська брудна машина діючого режиму, і я розраховую тільки на ваш чесний захист та допомогу.

Друге

Ви всі добре розумієте, що сотні тисяч жінок в Україні потерпають від домашнього насильства і що від сотен тисяч побитих, замучених, зґвалтованих жінок славні органи міліції відмовляються навіть приймати заяви про злочин їхніх чоловіків, а вигадане насилля проти моєї колишньої дружини придумали через п’ять років після нашого розлучення, суд-медекспертизу зробили через п’ять років після вигаданого побиття, справу порушила та сфальшувала ціла Генеральна прокуратура (цілих 6 (шість) прокурорів та безліч слідчих управління з розслідування особливо важливих справ), а розглядати цю справу в суді проти мене 3 січня буде близька соратниця радника Януковича Андрія Портнова, голова самого одіозного суду України - Печерського суду м. Києва - та член ганебної Вищої ради юстиції пані Отрош. Очевидно, що навіть в судах  Януковича не залишилося жодного судді, який готовий би був на виконання такої брудної роботи проти мене.

Все це говорить про те, що розправа зі мною в суді 3 січня розпочинається за прямою вказівкою Віктора Януковича, під кураторством Андрія Портнова та з метою руйнування захисту Юлії Тимошенко в українських та європейських судах та дискредитації мене, як захисника та політичного однодумця Юлії Тимошенко.

Третє

Я уважно вивчив всі матеріали сфабрикованої проти мене справи, і, як людина, яка має правову освіту, стверджую, що жодногобудь-якого доказу таких брудних обвинувачень проти мене в матеріалах кримінальної справи НЕ ІСНУЄ і весь так званий суд буде банальним фарсом.

І останнє четверте

Ніякі силові, жорстокі заходи, які проти мене застосовує Віктор Янукович, не зупинять мене в моїй протидії встановленню в Україні диктатури, не зупинять мою роботу по захисту Юлії Тимошенко.

Режим вже антиконституційно позбавив мене повноважень народного депутата, вже рейдерськи, по-розбійному забрав у мене всі мої заощадження та має майно, неодноразово робив на мене фізичні атаки, а зараз вже планує кинути мене за грати. Але я планую іти вперед попри все та ліквідувати разом з усіма, хто готовий до боротьби режиму Януковича. А готових боротися сьогодні вже десятки мільйонів, і Майдан є цьому живим доказом.

Слава Україні,
Сергій Власенко
26.12.2013 року

7

Коментарі

Гість: SСHUTZE

126.12.13, 15:05

Власенко нормальный человек,просто ему не повезло,но ето временное явыще.