Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Загальноукраїнський проект «Добрі речі».

            
Видавництво «Навчальна книга – Богдан» активно долучилося  до благодійного загальноукраїнського проекту  «Добрі речі».


Мережею магазинів «Дім книги»  розповсюджуються жовті пакети з написом «Добрі речі». Усі люди доброї волі можуть підтримати це благородне починання, взявши пакет у книгарні і поділившись з іншими речами, якими не користуються.

У межах акції співробітники видавництва збирали добрі речі у жовті пакети і 25 грудня 2013 року, в день святкування всім світом Різдва, відвезли їх у благодійну організацію «Карітас».


   У Тернопільському регіональному відділенні «Карітас» пакети «Добрі речі» прийняли з великим душевним теплом і щирістю. Тому хочеться висловити щиру подяку Надії Іванівні Харченко та іншим працівникам цієї організації за сприяння у добрій справі.

 

8

Коментарі

127.12.13, 11:47

Забыли только добавить, что Каритас - католическая международная организация. И представителям других конфессий лучше поискать аналогичные фонды при своих храмах. или помогать непосредственно нуждающимся.

    227.12.13, 12:25Відповідь на 1 від Донжон

      327.12.13, 14:30Відповідь на 1 від Донжон

      Забыли только добавить, что Каритас - католическая международная организация. И представителям других конфессий лучше поискать аналогичные фонды при своих храмах. или помогать непосредственно нуждающимся.От тільки якщо попросити пана Донжона на українському порталі писати українсько. мовою, то він зарепетує:
      - А нє всьйо лі равно! Міне такось какась спадручнєє...

      Пане Донжон, Всевишній у Всесвіті ОДИН і Ваш москальський патріархат не має свідоцтва від Небесної Канцелярії на приватизацію "Взірцевої Релігії",
      А тому хто допоможе нужденним, чи то за сприяння "Карітас", чи за сприяння чорношкірого макумбейро з околиці Сан-Пауло, всюдисуще та всевидяче Око Господне обов'язково запише на персональній скрижалі належні бонусні бали.

      Не баріться - займайтесь благодійністю!

        427.12.13, 16:01

        1. Я не православный и вообще не христианин.
        2. В конце моего комментария и содержится призыв помогать непосредственно нуждающимся (я так и делаю, например вчера участвовал в благотворительном концерте в детском доме).
        3. Агрессивный тон в теме о благодеяниях неуместен, равно как и нападки

          527.12.13, 16:43

          Люди. я вперше за декілька років побачила справжню щирість людей. Мене це надзвичайно розчулило, бо я вже думала, що безвідплатного добра у цьому світі не існує ... але коли ми прийшли у цю службу Карітас і нас зустріли щирі люди, вони прийняли від нас пакети, немов ми їм принесли якісь коштовні скарби... і це було не для піару чи там самореклами Люди, давайте любити один одного Бо добро перемагає Завжди