Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

А давай ВСІ РАЗОМ зустрінемось

Пропоную зустрітися всім разом.
На Червоній площі, в Москві.

А також пропоную з понеділка записуватися в цікавий тур у вашому військоматі.

Слава Україні!

Не знаю, як у москалів.

  • 02.03.14, 00:16
В наших  дідів та прадідів вважалося за честь вмерти зі зброєю в руках захищаючи власну землю. І якщо ми існуємо то варто  про це замислитися.

Ще одна Кримська війна чи Третя Світова?



Події останніх днів лютого 2014 року в Криму виглядали досить дивно: тихо і спокійно жив собі півострів, жодних заворушень чи інших проблем, аж раптом нізвідки з'являються військові, щоб захистити людей від фашизму і ще чогось, невідомо чого. Всі в абсолютному шоці і аж тепер стало ясно, що то була прихована і вже відтепер - неприхована окупація Криму військами Російської Федерації.
Нагла і нічим не спровокована агресія військ РФ проти суверенної світової держави України є настільки шокуюча, що важко не те, щоб дати пояснення, а взагалі осягнути. Хіба що на думку спадає класична фраза з байки Крилова "Вовк та ягня": "Ты виноват уж тем, что хочется мне кушать" - іншої причини важко віднайти. Провал зимової олімпіади в Сочі з шаленим кошторисом потрібно якось приховати, так само і загальну соціальну кризу в країні-імперії треба чимось перекрити, тому розпочато війну, яка все спише...
Ще пригадалась одна стара пісня з такими словами: "Хотят ли русские войны, спросите вы у тишины..." і мені завжди звучало автоматично продовження наступного рядка пісні у такому звучанні: "И отвечала тишина: -Да!!!" Пісня загалом досить непогана, але ж брехлива, що вже не раз доведено раніше і ось зараз. Важко пояснити, чому ця народність має таку жагу лізти до сусідів наводити свої порядки, які і порядками важко назвати. Однозначно нас очікує широкомаштабне паскудство, на яке я відповідаю, на жаль, не автоматною чергою, а чергою анекдотів на цю тему зумисно російською:

-Видел, что клика Путина вытворяет в Крыму? 
-Теперь: спасибо жителям Кузбасса за президента…
  
-Если коренное населения Крыма татары против перехода под юрисдикцию России, то зачем тогда референдум?
-А когда это мнение коренного населения интересовало оккупантов? Не они же будут голосовать, а окупанты.

-Почему россияне митингуют в Крыму, в Харькове и в Донецке?
-Потому что в Москве их за это уже бы посадили!!!

-Говорят, Путин хочет сделать Януковича правителем Крыма. 
-То есть в Бахчисарае из дворца крымского хана сделают дворец донецкого хама?

Киселев на канале "Россия". Новости:
-Cегодня здание Парламента Крыма окружили агрессивные толпы татарских бандеровцев.

Надпись на стене туалета: Путин, обдолбаный извращенец, долби свою Кабаеву, а не Украину!

Кого Бог хоче погубити,найперше відбирає розум

  • 01.03.14, 19:12

 В цілому світі неможливо знайти ще один народ, націю, яка б з такою ганьбою і приниженням падала на коліна і кланялася в ноги своєму споконвічному гнобителю і агресору і з такою радістю ішла в добровільну кабалу, з якої не буде вже виходу… Нема більше в світі народу, який би так ненавидів мову своєї країни, землю, яка їх носить і терпить стільки віків… нема і не було народу, який би прославляв жорстоких безсердечних убивць, винищувачів своїх же братів, продажних тварюк, які зрадили не те що свій народ, а своїх матерів і свою душу… Невже той кривавий тиранюга, за яким пекло давно вже плаче, зомбував не тільки свою підстилку на ім’я янукович, але й половину України???Це просто в голові не вкладається.Дякувати Богу, є і на сході,і в Криму адекватні прості ЛЮДИ, яким Бог по своїй милості зберіг розум і чисту душу.Правда, живеться їм зараз як серед зграї лютих вовків.Шкода, що старший брат настільки недоумкуватий, що не може і не хоче зрозуміти того, що злочини проти Духу, проти людських душ не будуть прощені ні на цьому світі, ні на тому. Зазомбована частина України навряд чи почує голос розуму,за них потрібно лише молитися.А  служителів пуціна хочеться застерегти-Прийшли хлестати чужу кров,самі ж у ній і потонете рано чи пізно!

Останні новини - зведення підготовки бойових дій

  • 01.03.14, 14:02
скріншот з головної сторінки Української правди http://www.pravda.com.ua


Потап і Настя: вру татарам - пророча пісня :) слухати всім !!!

  • 01.03.14, 13:52
звиняйте, відео на Ютубі не знайшов :(

В общем вру татарам щас вам будет здесь опять..

А тим часом у Донецьку...

  • 01.03.14, 13:43
..... штурмують ОДА і вимагають приєднання до Росії..

Потрібно озброювати народ

бо розкольників озброять вмить, як у Криму.

Янукович показав справжнє лице (відео)

  • 01.03.14, 00:47
не втримався привселюдно


"Да ниспошлет Господь всем силы и разума одолеть..."

Cлева - глава крымского правительства Кривошеин, по центру - Главнокомандующий Русской армией Врангель, справа-генерал Шатилов, Крым, 1920 г. 

Приказ Правителя юга России и Главнокомандующего Русской Армией. Севастополь. 29-го октября 1920 года.

Русские люди. Оставшаяся одна в борьбе с насильниками Русская армия ведет неравный бой, защищая последний клочек русской земли, где существует право и правда. В сознании лежащей на мне ответственности, я обязан заблаговременно предвидеть все случайности. По моему приказанию уже приступлено к эвакуации и посадке на суда в портах Крыма всех, кто разделяет с армией ея крестный путь, семей военнослужащих, чинов гражданского ведомства, с их семьями, и отдельных лиц, которым могла бы грозить опасность в случае прихода врага. Армия прикроет посадку, памятуя, что необходимые для ея эвакуации суда также стоят в полной готовности в портах, согласно установленному расписанию. Для выполнения долга перед армией и населением сделано все, что в пределах сил человеческих. Дальнейшие наши пути полны неизвестности. Другой земли, кроме Крыма, у нас нет. Нет и государственной казны. Откровенно, как всегда, предупреждаю всех о том, что их ожидает. Да ниспошлет Господь всем силы и разума одолеть и пережить русское лихолетье.

Генерал Врангель.

Врангель П.Н. Записки. Кн.2. // Белое дело. Летопись Белой борьбы., Берлин, 1928. С. 235.

Главнокомандующий Русской Армией П.Н.Врангель в кругу офицеров и правительства Крымской республики, 1920 г. 

Генерал Врангель у графской пристани. Последние дни перед эвакуацией, ноябрь 1920 г.

Напишіть, хто це помітив.

  • 28.02.14, 16:17
В Ростові виступає двійник без двох родимок та з іншими вухами, візьміть будь-яке його фото і порівняйте з тим, що показують на російському каналі.