хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Трохи лірики

За своє життя я втрапляв в бійку 2 рази, перший раз у школі, другий нещодавно після Нового Року. В обох випадках мені ламали носа, тому я вкрай обережна людина щодо бійок і масових акцій. Ще пару місяців тому я й подумати не зміг, куди доля занесе мене.

Сьогодні озирнувся і побачив як змінився світ, суспільство і я. Інколи стою на блокпосту в військовій формі, в броніку і шоломі. Не вистачає лише вогнепальної зброї для щастя. А іноді готуюсь до серйозної справи - захисту ОДА, або міськради з бітою в руках.

Раніше з отриманої зарплатні я йшов гуляти в нічний клуб, або купував собі якийсь гаджет. Зараз-же я купую собі з цікавістю берці, рації, військову форму. Буде ще трохи грошенят і почну процедуру оформлення вогнепальної зброї, аби мати хоча-б помповик. Дивно все, але сьогодні це здається абсолютно нормальним.

Тепер я розумію ізраїльтян, які все життя живуть в небезпеці і особливо не нервують.від цього. Нажаль в нас нема тепер іншого вибору, адже хочеш миру - готуйся до війни

8

Коментарі

130.04.14, 22:45

"В обох випадках мені ламали носа"
Не дрейфь, в этот раз носом не отделаешься. Вместо берцев, кеды купи - в них убегать удобней.

    230.04.14, 22:49

    И глянь тут, можно ли назвать то место где ты дежуришь блокпостом. http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82
    Ягнёнок на заклание. Без обид. Думай.

      31.05.14, 08:44Відповідь на 2 від AZV

      Зброя у добровольців є - не турбуйтесь

        41.05.14, 22:57

        Все це закономірно,в кацапофашиста земля повинна горіти під ногами,з кожного вікна в ноього повинні стріляти і кидати гранати.