Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Дайте ультрасам Донбасу зброю - вулиці Донбасу знову стануть укр

Дайте ультрасам Донбасу зброю - вулиці Донбасу знову стануть українськими

Зброя на руках тіки в мусорських сотень алкокозацтва Авакова.
В українців зброї немає.
А на Донбасі діють самоорганізовані загони українців - палять машини окупантів, чинять спротив. У Маріуполі адміністрацію відбив зведений загон донецьких свободівців. Передали ментам. Менти віддали назад сепаратистам.
Як тільки зброя буде на руках в українців відразу на вулиці буде порядок.
Мусорів краще не питати. Мусора дійсно ні за що не відповідають і не мають відповідати. Вони єдина організована п'ята колона всередині України.
Згадайте перші дні після революції? Я чудово їх пам'ятаю. Я прекрасно пам'ятаю слова таксистів:"Где ГАИ? Их сейчас вообще нет. Есть проблемы на дорогах? Да нет. ГАИ обеспечивало крышу для мажоров и ублюдков на дорогах. Но люди сейчас вооружены. Поэтому ублюдки убежали со страны. Либо ведут себя тише. Поэтому на дорогах порядок. Практически не видел аварий".

А наш розвід-звіт з Донбасу ми вирішили засекретити. Поки навіть не знаємо як його передати вам.


Якщо коротко - все чудово. Але без нас. Наші брати з Донбасу умирають, нападають, захищають нашу землю. Не чешіть їм про непереможних зелених чоловічків. В Донецьку(!) колоради бояться ходити по місту поодинці. У них з трибуни постійні заклики "ходите по двое!! на нас нападают!!" Дончани, луганчани перемагають в диверсійних вилазках без жодної вогнепальної зброї.

І без нас. Без Києва. Без Турчинова. Без армії. Без мусорів.

Їхній бій - це не небесна сотня. Це туманний батальйон тому що я навіть не знаю чи колись ми узнаємо усі імена загиблих героїв опору Донбасу.


Звідси http://vk.com/ukrspilnota?w=wall-10211692_6587

9

Коментарі