Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Соціологи про перспективи наступних виборів

  • 29.09.14, 21:24
Крім Блоку Порошенка у Раду проходять ще 5 партійПонеділок, 29 вересня 2014, 15:04 
список

У Верховну Раду проходять 6 партій, серед яких лідирує Блок Петра Порошенка, а "Радикальна партія" Олега Ляшка втрачає популярність.

Про це свідчать дані опитувань КМІСу та Фонду "Демініціативи імені Ілька Кучеріва".

Так, якби вибори до Верховної Ради відбувалися у передостанню неділю вересня, то голоси виборців поділились би так (тих, хто визначився і піде на вибори - 47%):

Усі Хто прийдеПартія6 вересня
18,3%39,5%Блок Петра Порошенка (Ю.Луценко)+5,4%
4,8%10,4%Радикальна партія Олега Ляшка -9,7%
3,6%7,8%"Батьківщина" (Ю.Тимошенко)-2,4%
3,2%6,9%"Громадянська позиція" (А.Гриценко) -3,6%
2,7%5,8%"Народний фронт" (А.Яценюк)
2,4%5,2%"Сильна Україна" (С.Тігіпко)
2,2%4,7%"Свобода" (О.Тягнибок)-3%
2,1%4,5%Компартія (П.Симоненко)
2%4,3%"УДАР" (В. Кличко)
1,2%2,6%"Об’єднання Самопоміч" (А.Садовий)-1%

3,8% (8,2%) - за усі інші партії загалом.

22,5% опитаних вирішили не брати участі у голосуванні, а 29,0% досі не визначилися, за кого голосувати.

Оскільки опитування проводилось до повної реєстрації учасників виборів, то у ньому відсутній Опозиційний блок.

Опитування проводилось з 12 по 21 вересня 2014 року методом особистого інтерв'ю. Опитано 2035 респондентів, що мешкають у 110 населених пунктах усіх регіонів України (окрім Луганської області та АР Крим).

Інтерв’ю, які мали проводитися в Луганській області, були проведені в Донецькій області, населення якої за своїми електоральними та багатьма іншими політичними орієнтаціями найменше відрізняється від населення Луганської області.

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0.95 і за дизайн–ефекту 1.5) не перевищує: 3.3% для показників близьких до 50%, 2,8% — для показників близьких до 25%, 2,0% — для показників близьких до 10%, 1,4% — для показників близьких до 5%.

Українська правда

Ми живемо поруч із скаженою собакою...

  • 29.09.14, 21:11
Перемир’я може бути порушене через справу про "геноцид російськомовних", - Аваков.
Денис Марценко 29 вересня 2014, 20:33

Російська справа про «геноцид російськомовних» в Донецькій області, яку порушив Слідчий комітет РФ, може спровокувати адекватну реакцію з боку України.

Про це заявив у ефірі одного з українських телеканалів глава МВС України Арсен Аваков. Новину передає «Преса України».

"Ми з вами розмовляємо російською мовою. Я російськомовний український політик. І таких більшість у зоні конфлікту, і проблем із цим немає, і не було ніколи. Коли ми говоримо про рішення російського слідчого комітету РФ, це привід піти знову в атаку після припинення вогню. Ми повинні розуміти, що живемо поруч зі скаженою собакою", - пояснив міністр. 

Аваков переконаний, що не можна не реагувати на такий крок з боку РФ.

"Я думаю, що це черговий фактор російської політики, який дає нам підставу правильно коригувати нашу політику", - зазначив посадовець.

Нагадаємо, представник СК РФ Володимир Маркін заявив, що його відомство порушило кримінальну справу про геноцид російськомовного населення на південному сході України. Він сказав, що стаття 357 Кримінального кодексу РФ (геноцид) передбачає до двадцяти років позбавлення волі або страту.

Свіжак з АТО

- Слава нації!
- Пи**ець російській федерації!
- Йо-хо-хо, і бруківка з площі!

Увага

  • 29.09.14, 17:31
Після тривалих, важких, кровопролитних боїів рашистським військам лугандонії вдалося звільнити лугандонів від українських: зарплат, пенсій, стипендій, соціальної допомоги....

   Слава рашистським окупантам, які дали лугандонам те, чого вони заслужили 

87%, 13 голосів

0%, 0 голосів

13%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Україна має статус ядерної держави!



Його величність Твітер може підтвердити, що вчора 27 вересня мій останній запис у ньому був наступного змісту: "Все - йду спати: зробив Україні статус ядерної держави, отже начебто день не змарнував."

Мій друг Жорж Дикий любить повторювати: - В кожному жарті є доля правди, але і в кожній правді є доля жарту.

Тому можете сприймати хто як хоче всі мої правдиві побрехеньки, але знаєте, коли сповна уповноважені люди починають корчити дурників, що навіть звичайні не надто утаємничені у світову дипломатію люди бачать брехню і фальш, то де інші фахівці? Чим вони займаються? Маю на увазі Міністерство закордонних справ України, як і політологів та інших ідеологів, що базікають про всяку дурню і не бачать простих очевидних речей.

Для прикладу, де заява від будь-кого з наших державних структур на звинувачення у відповідальності України за збитого російськими фахівцями-військовими з надсучасного Зенітно-ракетного комплексу "Бук" малоазійського авіалайнера? Чітка офіційна юридично і фахово обгрунтована заява - де? Немає. Чому?!

Те, що українські військові не могли цього злочину зробити навіть помилково, говорить той факт, що під час Антитерористичної операції взагалі жодного разу (жодного разу!) не застосовувалися будь-які ЗРК з боку українських державних сил, тому що не було цілей для того. В небі літали виключно літаки АТО! Потреб у ЗРК не було, тим паче такого класу, як "Бук".  Тільки терористи і то не з місцевих, а виключно з підготовлених і досвідчених воєнспеців зі збройних сил Російської Федерації мали і використовували подібне озброєння. Про ЗРК "Бук" взагалі навіть можна визначити поіменно, хто це був - настільки то є унікальні фахівці. То в чому питання? Де? Де документи УКРАЇНСЬКОГО СЛІДСТВА по цій катастрофі? Немає.

Дивним чином всі зайняті не конкретикою, а якимись абстракціями включно до того, що за будь-яких варіантів винувата тільки Україна, бо це її повітняний простір і вона за нього відповідає. Перепрошую, але коли лівійські терористи підірвали авіалайнер в небі Великобританнії, ніхто навіть не заікнувся про відповідальність англічан в цій авіакатастрофі. Чому наші дипломати, політики і політологи мовчать про подібні світові преценденти? На якого біса ця свора паразитів? Десь хтось з простих користувачів Інтернету починає рокривати всю правдиву картину подій та варіанти наслідків для України, а з державних і вищих політичних кіл - ні мур-мур, загальні фрази і сором'язливі образи: - Ах, як таке можна було подумати про нас, щоб ми щось десь чогось...

Приблизно так само я і став тим, хто зробив Україну державою з ядерним статусом, тому що жодного розумного прояву ініціатив та заяв з боку державників України не чув і напевно що не почую. Але ж це як кажуть і коню зрозуміло, що коли договір розірвано і не укладено іншого, то автоматично (автоматично!) відновлюється ситуація "статус кво" на момент укладання договору. Такою є загальна правова норма! Не може такого бути, що одна сторона розірвала угоду, а інша і далі її виконує, бо вважає угоду чинною і все. Якщо будь-яка зі сторін відмовляється офіційно чи просто за фактом її порушення від угоди - значить угода припиняє свою дію! Все, іншого не дано. І сторони набувають статусу, який мали на момент укладання угоди, а далі вже можуть судитись і передомовлятись.

В Будапешті була угода поміж Україною і Російською Федерацією про те, що держава України відмовляється від статуса ядерної та віддає всю, абсолютно всю наявну на її території ядерну зброю РФ в обмін на гарантіїї повного захисту державного суверенітету України та цілісності її кордонів, убезпечення від будь-яких агресивних посягань як політичними впливами, так і військовим чином. Дві сторони домовлялись, а гарантами домовленості виступили США та Великобританія, як дві світові ядерні держави - наголошую, що це не учасники угоди, а її гаранти і свідки. З ними Україна не домовлялась про свою територіальну та державну безпеку - договір про це був виключно з РФ. Кому передавалась вся зброя - той і відповідає. Все правильно. Як і правильно, я вважаю, що Україна майже демілітаризувалась, тому що для чого утримувати армію маючи поряд такого могутнього гаранта безпеки? Погодьтесь, що ніхто навіть уявити не міг, що агресором стане саме гарант безпеки. Проте так сталося.

Тепер маємо те що маємо: угоди немає. Її знищено і прямими заявами, і діями РФ, а значить Україна так само позбавляється всіх зобов'язань по цій угоді і має повне право повернути собі статус ядерної держави. Самої ядерної зброї вже, ясна річ, не повернути, але погодьтесь, що і сам-по-собі статус ядерної держави є досить знаковою величиною, тому що він надає нам право у будь-який момент виробляти і мати ядерну зброю! А це вже не хухри-мухри в світовому міждержавному процесі: статус ядерної держави.

Таким чином вітаю всіх: Україна є ядерна держава!

Богдан Гордасевич

100%, 11 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Гаплик Леніну в Харкові!





Опубліковано 28 вер. 2014

ВИДЕО самого падения! Только что записал! 28.09.2014! Ленинопад, В Харькове снесли! Сори что без звука. Я только предоставляю информацию. Если благодарны за информирование - ставьте лайк, буду писать дальше. ПРАВДИВОЕ ОНЛАЙН ТЕЛЕВДЕНИЕ!

Полетів у теплі краї!


... і не забути відправити гуманітаркою на ДАМбас


Прощались з героєм на колінах



На Старосамбірщині, що у Львівській області, односельці на колінах вшанували загиблого бійця в АТО

В с.Сушиця Старосамбірського району Львівської області на колінах вшанували пам'ять загиблого бійця одеського спецбатальйону «Шторм» Степана Петровського, якого саме ввозили в його рідне село.

Все це відбувалося під "Плине кача...". Хлопець загинув на Луганщині. Тіло перевезли в рідне село Сушиця у Львівській області. Кожен житель вийшов назустріч бійцю і став на коліна.



«Суцільні гідність і повага, до живих і до мертвих. Прекрасні, гідні люди, біля кожної хати ідеальний порядок. Людям, які привезли "нашого Стьопку" вони з такою ж гідністю без істерики говорять "якщо ви нам привезете ще десятьох, ми все поїдемо в Київ», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці одеський журналіст Віра Запорожець.

Друзі хлопця пишуть, що він кілька тижнів тому поступив на шостий курс ЛНУ. Він мріяв про диплом і власну родину.


Відео знято з автомобіля показує, як на протязі більше трьох кілометрів стоять жінки, чоловіки, люди літні та діти, молодь на колінах, з українською символікою і зі сльозами на очах.

Цей вияв солідарності показує велику пошану до бійця, який пішов захищати рідну землю, рідну сім*ю, нашу Україну.

Слава герою, Степану! Слава йому за те, що оберігав нас і слава батькам, що народили і виховали ЛЮДИНУ



http://myzhovkva.com/news/1957