Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Спільна Справа требует создания "антигитлеровской" коалиции

  Ни для кого не секрет, что малый и средний бизнес (в отличии от крупного) за годы независимости прошел нелегкий путь становления и сейчас, после экономического кризиса подвергается самым тяжелым ударам со стороны нынешнего режима, который после отмены конституционной реформы 2004 года по сути является оккупационным.

Если в 30-е годы уничтожение <<куркулей>> происходило на фоне индустриализации страны, то сейчас режим пытается дограбить и уничтожить ту государственную промышленность, которая еще осталась. Никто сейчас не возьмется даже приблизительно оценить размер убытков нанесенных Украине оккупационным режимом.

Дискомфорта не ощущают разве что чиновники и работники частных структур, связанных с самой <<системой>> и паразитирующих за счет ограбления граждан.

Очевидно , что в нынешних условиях ни изменения в налоговый кодекс, ни самые прогрессивные законопроекты не помогут даже в случае, если будут выполнятся. Маховик уничтожения среднего класса запущен и набрал обороты. Самый оптимистичный вариант: <<Налоговые каникулы для малого и среднего бизнеса>> уже сейчас будет малоэффективен. Мы прошли точку невозврата и находимся на стадии, когда для выживания необходимы серьёзные дотаци. Если ранее для развития достаточно было не мешать, то после такого массированного удара по малому и среднему бизнесу, ему уже требуется помощь.

Более того, режим взялся физически уничтожать самый малый бизнес. По всей стране горят магазины, кафе, сносят киоски и целые рынки. Сегодня мы находимся на стадии военных действий аналогичных началу войны в 1941 году, когда советские войска отступали и оставляли города и деревни на разграбление фашистам. Люди тогда еще верили, что советская армия быстро вернется и разгромит оккупантов. А те герои, которые держали оборону еще на границе, погибали. В то же время промышленность активно эвакуировалась .

Вот и сейчас некоторые предприниматели переносят бизнес западнее по Украине или вообще за границу. Инвесторы поспешно оставляют оккупированную территорию. Началась массовая эвакуация предпринимательской деятельности...

На фоне того что. граждане уже не доверяют политическим партиям, они начинают самоорганизовываться для самосохранения. И как в годы второй мировой войны готовы создать аналог <<Антигитлеровской коалиции>> с политическими структурами для победы над общим врагом .

Пока что оппозиция не готова к диалогу с гражданами. Мы подобное уже проходили, к сожалению - пока некоторые страны будущей антигитлеровской коалиции размышляли, давать ли отпор общему врагу, пожар войны полыхал вовсю, сметая людей, разрушая целые страны .
Хочется отметить, что после второй мировой войны страна хоть и была разрушена, но осталась без долгов. На сегодня же каждый(!) гражданин Украины, по оценкам экспертов, должен в среднем около 10 тысяч гривен МВФ и различным финансовым структурам.

Как граждане Украины мы не можем спокойно наблюдать как оккупационный режим уничтожает нас и будущее наших детей !Мы объеденяемся! Наше гражданское движение <<Спільна справа>> проводит мобилизацию единомышленников - сознательных граждан, которые точно знают чего они хотят, как они это будут делать и их мотивацией будет не смена одних <<царьков-оккупантов>> на других, а демонтаж оккупационной системы, путем создания механизмов для полной подконтрольности чиновников всех рангов непосредственно народу - единственному источнику власти в нашей стране, как задекларировано в 5-ой статье Конституции Украины.

По сути мы добиваемся. установления конституционного строя в Украине, который за 20 лет независимости так и не был установлен. От каждого из нас зависит, сумеем ли мы добиться не декларативного, а подлинного народовластия.

А.Кравченко

Ахметов виявився удвічі біднішим за НУНСівця

  • 09.06.11, 17:10


 Дохід депутата від Партії регіонів Ріната Ахметова в 2010 році склав 34,2 млн. грн., що майже в 2 рази менше, ніж у депутата від "Нашої України" Олександра Третьякова.

Про це пише газета "Дело".

Згідно з представленими Ахметовим даними, загальна сума його сукупного доходу за 2010 рік склала 34,229 млн. грн., з якої тільки 211 тис. грн. – депутатська зарплата. 

Основну частину своїх надходжень в 2010 році – 30,8 млн. грн. – Ахметов отримав як дохід від відчуження цінних паперів і корпоративних прав, ще 1,367 млн. грн. йому принесли відсотки по банківських внесків. 

У структуру доходу депутата також входить матеріальна допомога й подарунки - 1.85 млн. грн за минулий рік.
За 2009 рік Ахметов показав дохід 4 524 267 грн.

Виходить, що визнаний у різноманітних рейтингах найбагатшим українцем Ахметов виявився зараз удвічі біднішим за колегу по парламенту Третьякова, який минулого року отримав дохід 64,44 млн. грн.

Та й родина Третьякова живе багатше, ніж родина Ахметова. Як випливає з декларації НУНСівця, у 2010 році члени його родини отримали сукупний дохід у розмірі 2,324 млн. грн., а члени родини Ахметова мали у своєму розпорядженні тільки 491,8 тис. грн. 

Родині Ахметова належить житловий будинок площею 362 кв. м, який поступається розмірам дому родини Третьякових площею 526 кв.м. 

Щоправда, Ахметов володіє двома квартирами загальною площею 1 242,1 кв м і гаражем 60,8 кв м, чого немає в його колеги-"нашоукраїнця".

Чи зміниться тепер інформаційна політика "УП", "ДТ" та ТВі?



Цьогорічний День журналіста в Україні запам’ятався намаганням групи журналістів потрапити до резиденції Президента України у с. Межигір’я. Про це писало ряд видань і тому не будемо повторюватися. Нас зацікавив інший факт того дня.

Як повідомили сайти “Телекритика” та офіційне представництво Президента України, саме того ж дня Президент України Віктор Янукович зустрічався з журналістами провідних ЗМІ. На фото та на відео серед інших можна побачити керівників “Української правди” Олену Притулу, “Дзеркала тижня” Юлію Мостову, “ТВі” Миколу Княжицького.

До цього часу у народі ці ЗМІ асоціюють, як опозиційні (або – вільними від влади). То чи зміниться тепер інформаційна політика “Української правди”, “Дзеркала тижня” та ТВі?

Спільнота "Україна - Ukraine".

Повернемося до целєполаганія

  • 09.06.11, 16:20
 Початок статті тут  endryx.livejournal.com/448954.html

Добре, повернемося до целєполаганія. Яка ж мета насправді могла б бути й повинна взагалі бути? (Фігассє питаннячко, да? ) Так от, взагалі можна відповісти дуже просто.Отже: 

Народитися у затишному родильному будинку, з материнського лона бути прийнятим добрими руками вмілих лікарів.

Спокійно зростати у сім"ї, бачачи кругом себе не загнаних й вічно зморених батьків, котрі весь свій час тратять на заробляння грошей, а добрих тата й маму, котрі спокійні прийшли з роботи й не втупилися у телевізор, або не впали п"яні на диван, а погралися зі мною, розповіли казку, навчили чогось корисного...

[ Читати далі ]

Жилищным инспекторам разрешат проникать в спальни к людям

  • 09.06.11, 14:41
  Проект Жилищного кодекса предусматривает создание в Украине Жилищно-коммунальной инспекции, сотрудники которой получат право беспрепятственного доступа в квартиры и дома жителей Об этом заявил народный депутат от Нашей Украины, член парламентского комитета по вопросам ЖКХ Виктор Матчук. Как сообщает пресс-служба депутата, он требует исключить из Жилищного кодекса данную норму. В противном случае нашеукраинцы голосовать за проект не будут. «Ни в коем случае нельзя допустить того, чтобы кто-то в государстве получил право на свободный, без согласия гражданина, доступ в его жилье. А последняя редакция законопроекта Жилищного кодекса позволяет этим инспекторам, грубо говоря, без разрешения залезать в спальню к человеку», - отметил Виктор Матчук. Депутат соглашается, что функции осмотра жилья нужны: «Инспектор, например, должен иметь возможность проверить, не снес ли человек несущую стену, не изменил ли системы отопления, не совершил ли какое-то другое действие, угрожающее ему самому или соседям. Но подчеркиваю - это должно происходить исключительно с согласия хозяев квартиры или с санкции суда» По мнению Матчука, данная норма Жилищного кодекса угрожает безопасности граждан, поскольку под видом жилищно-коммунального инспектора в помещение без разрешения может попасть любой преступник. http://focus.ua P.S. Хоча б Конституцію почитали, але що їм Конституція....

Листовки в Донецке: "Помогите! Быки отбирают нашу землю"

  • 09.06.11, 14:27
В Донецке появились листовки обвиняющие сына президента в захвате детской площадки ФОТО здесь:
http://novosti.dn.ua/details/156429/

Інтерв’ю з Юрієм Шухевичем

  • 09.06.11, 13:08
http://sna.in.ua/archives/9369 Інтерв'ю взяте членами організації Патріот України, яка входить у склад соціал-національної асамблеї (СНА).
Вадим Тризуб. Пане Юрію, ви брали безпосередню участь у політичних процесах, результатом яких стало здобуття Україною незалежності у 1991 р. Розкажіть, будь ласка, як це було?

Юрій Шухевич. Я повернувся в Україну в жовтні 1989 року до Львова і відразу включився в політичну діяльність. Я не був членом Української Національної Партії (Приходька), але близько так контактував з ними – це була перша націоналістична партія, тому що РУХ був громадсько-політичною організацією, УРП ще тоді не було – вона тільки зароджувалася і не була ще створена формально. По-перше: ми намагалися згуртувати всі націоналістичні сили, а по-друге: ми брали участь у співпраці зі страйковими комітетами Львівщини, брали участь в організації тих страйків, що відбувалися на Галичині та контактували з іншими по всій Україні. Потім почався дуже широкий рух за те, щоб наші хлопці служили тільки в Україні, а не за її межами, щоб їх не посилали в гарячі точки. Багато хлопців втікали з армії, і ми за допомогою обласних рад їх влаштовували у військові частини тут на місці (частини були у Львові та Новгород-Волинську). Був утворений Комітет за створення Українських Збройних Сил, хоч ще існував Союз, також Комітет солдатських матерів. Ми самі брали безпосередню участь у цих комітетах і направляли все в національне русло.

[ Читати далі ]

Україна готова до силового повалення промосковського режиму

  • 09.06.11, 09:31
Українці не просто приходять до ідеї неминучості озброєного повстання — з
кожним днем вони все більш готові до силового вирішення питання власних
прав. Про це пише українська преса. І навряд чи їх вже зможуть зупинити
і голені «братки», що звично наймаються Партією регіонів для фізичного
протистояння людям, і продажна, до кінця прогнила міліція, яка частково
втіче, а частково підтримає народ у момент збройного повстання.
Партія регіонів дуже круто узялася за бандитські методи в країні, що
встигла відвикнути від тотального страху і звикла до якоїсь, хай і
символічної, свободи. Закони бізнесу Донбасу, за якими будь-яка успішна
справа бізнесмена, що не має «даху», повинна передаватися у власність
Ріната Ахметова із закріпленням за колишнім власником лише 10% від
власності замість ста, не приживаються для країни в цілому.Українцям не залишається вибору: роль бидла, голодного і безправнішого,
ніж коли б то не було, вони виявилися не здатні приміряти на себе і
сьогодні навіть колишні прихильники Партії регіонів, позбувшись дуже
багато чого, ненавидять вождів свого вибору до бажання вбивати їхніх
сподвижників. І жахливе падіння в економіці для більшості простих людей
підштовхує таке жадання насильства до реального прояву.
Хтось говорить, що повстання буде вже до початку осені, хтось відводить
«терпилам» від народу майже цілий рік, але навіть еліта регіоналів
прагне максимально вивести з країни гроші і зібрати максимум сьогодні,
твердо розуміючи: питання повстання — тимчасове питання, до якого слід
встигнути максимум вкрасти і забратися.
Україна вже втратила союзників скрізь: від її керівництва однаково
нудить і в Кремлі, і в Брюселі. Замашки крімінальників (а велика частина
владної еліти країни має кримінальне минуле), які одночасно базуються
на чистому беззаконні як бандитському, так і міліційному, викликають
масове відторгнення у всіх — в цьому команда Януковича зуміла об'єднати
абсолютно всіх від самої України до міжнародних делегацій.
І навряд чи варто чекати великодушності від понівеченого народу, який
сьогодні атакують кримінальними представниками у вигляді рейдерськіх
компаній, міліційними атаками з вищим ступенем нахабства й історично
корумпованими судами, в яких хіба що прибиральниць не набирали з
Донецька. Рішення українських судів з донецькими суддями, з одного боку,
смішать Європу, але з іншого є прекрасним стимулом для все більшої
кількості людей водночас узятися за зброю.
Україна майже прийшла до збройного повстання, і навіть якщо чисто
теоретично припустити, що влада зуміла б проконтролювати потоки зброї,
здатної вистрілити в її бік, цього вже буде мало: сотні людей буде
потрібно для перевороту серйозні види озброєння, десятки тисяч
обмежаться простою стрілецькою зброєю, а мільйони проведуть повстання
навіть голіруч — в Україні цю масу вже ніхто не зможе зупинити. І порох
для такої зброї мільйонів забезпечує донецька влада, пишуть українські
ЗМІ.

КЦ

Сьогоднішня тема - про целєполаганіє

  • 09.06.11, 03:25


Сьогоднішня тема - про целєполаганіє, тобто про те, що перед початком справи треба визначитися, а що ж власне ти хочеш отримати в підсумку? Це не якась абстракція, целєполаганіє потрібне перед початком будь-якої справи, й суспільне життя не виняток. Що ж ми маємо зараз як мету існування для кожного з людей і для суспільства в цілому? На практиці, й усі до цього звикли, ми маємо лише одну мету - заробити грошей. За рідким виключенням, у переважній більшості випадків це саме так. 

[ Читати далі ]

Знову про поточний момент, шляк би його трахнув...

  • 09.06.11, 03:14
 Чесно попереджаю, конспірологія чистої води. 

Так от, схоже що "крєпкі хазяйствєннікі" не просто падають, а входять у штопор, й весь народ, що допустив такий анекдотичний ідіотизм, як нинішня влада, теж валить у той же штопор...

До речі, дефіцит бензину у Росії (!?) імхо є ознакою, що Пу має величезні проблеми з власною мафією, котра схоже не бажає терпіти вже Пу, й починає компанію зі збудження народного невдоволення, у даному випадку - з продажу прибрали бензин. Ну а що містечкова мафія "ходить" під світовою - для мене факт очевидний, хоча можливо вони й самі цього не розуміють, просто "грають" за правилами, котрі Ротшильди установлюють.

Так що Януковичу допомоги від Пу чекати не випадає, ну а різні піндоси з самого початку знали, що воно таке - наша "команда проффесіоналів". 

[ Читати далі ]