Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Знову про поточний момент, шляк би його трахнув...

 Чесно попереджаю, конспірологія чистої води. 

Так от, схоже що "крєпкі хазяйствєннікі" не просто падають, а входять у штопор, й весь народ, що допустив такий анекдотичний ідіотизм, як нинішня влада, теж валить у той же штопор...

До речі, дефіцит бензину у Росії (!?) імхо є ознакою, що Пу має величезні проблеми з власною мафією, котра схоже не бажає терпіти вже Пу, й починає компанію зі збудження народного невдоволення, у даному випадку - з продажу прибрали бензин. Ну а що містечкова мафія "ходить" під світовою - для мене факт очевидний, хоча можливо вони й самі цього не розуміють, просто "грають" за правилами, котрі Ротшильди установлюють.

Так що Януковичу допомоги від Пу чекати не випадає, ну а різні піндоси з самого початку знали, що воно таке - наша "команда проффесіоналів". 


16

Коментарі

19.06.11, 06:04

Фантазия БЮТовцев свободна от рамок банальной логики и тривиального здравого смысла. Вчера они объявляли Тягнибока ставленником пророссийской партии регионов, а сегодня он уже агент целой мировой закулисы! Не удивлюсь, если завтра бютовцы разоблачат в нем агента марсиан, желающих помешать Юлии Владимировне стать президентом Украины...

    Гість: ТарасЧупринка

    210.06.11, 21:59Відповідь на 1 від Gaydamaka

    Він ще й на венеріанців підробляє. БЮТ про це завтра усім розповість

      Гість: lyo Dnepr

      310.06.11, 22:12Відповідь на 1 від Gaydamaka

      Я пацтулом от голосования. Да уже и дети понимают, что Тягныбок - это подстава на прикорме у олигархов. 30% Шустер ему рисует. Рисуй, не рисуй, все равно получим... шайбу

        410.06.11, 22:26

        Толи еще будет! Мені здається, що чім ближче до виборів, тим більше бруду. А Коломойський фінансує декілька лідерів одночасно (може ще не визначився на кого ставити), то трошки пізніше ці "нові" лідери почнуть активізовуватися.

          510.06.11, 22:40Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

          Я пацтулом от голосования. Да уже и дети понимают, что Тягныбок - это подстава на прикорме у олигархов. 30% Шустер ему рисует.Рисуй, не рисуй, все равно получим... шайбуДак у каких олигархов? Донецко-американских или российско-марсианских?

            610.06.11, 22:40

            таки да.....лидеров, угодных для всех - нет , народ опять разведут

              710.06.11, 22:44Відповідь на 1 від Gaydamaka

              Я вам хочу дать ответ, но сразу предупреждаю, что простое отрицание без аргументов меня не убеждает.У меня есть к "Свободе" много вопросов, как и у вас, только вы их ищите с заинтересованной стороны, а я нет, и ответов на поверхности просто нету, это и порождает некоторые домыслы.Ну давайте в месте ответим на вопрос со статьи, про доминирование свободовцев на каналах олигархов?

                810.06.11, 22:48Відповідь на 7 від Нормальний

                Доминирование свободовцев на каналах олигархов существует лишь в воображении самих олигархов

                  Гість: lyo Dnepr

                  910.06.11, 22:49Відповідь на 5 від Gaydamaka

                  Бени и Фени... Для не посвещенных расшифровка: Коломойского, Фирташа, братьев Клюевых. Эти ребята ставят на этот проект.

                    1010.06.11, 22:53Відповідь на 9 від Гість: lyo Dnepr

                    Бени и Фени... Для не посвещенных расшифровка: Коломойского, Фирташа, братьев Клюевых. Эти ребята ставят на этот проект.Чё-то маловато олигархов - надо бы добавить. Хотя бы Ахметова с Медведчуком, или Пинчука с Ярославским

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна