Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Чи зміниться тепер інформаційна політика "УП", "ДТ" та ТВі?



Цьогорічний День журналіста в Україні запам’ятався намаганням групи журналістів потрапити до резиденції Президента України у с. Межигір’я. Про це писало ряд видань і тому не будемо повторюватися. Нас зацікавив інший факт того дня.

Як повідомили сайти “Телекритика” та офіційне представництво Президента України, саме того ж дня Президент України Віктор Янукович зустрічався з журналістами провідних ЗМІ. На фото та на відео серед інших можна побачити керівників “Української правди” Олену Притулу, “Дзеркала тижня” Юлію Мостову, “ТВі” Миколу Княжицького.

До цього часу у народі ці ЗМІ асоціюють, як опозиційні (або – вільними від влади). То чи зміниться тепер інформаційна політика “Української правди”, “Дзеркала тижня” та ТВі?

Спільнота "Україна - Ukraine".
11

Коментарі

19.06.11, 17:04

Герман стоїть їз кошолкою. Мабуть, на базар вирішила збігати після пафосної зустрічі з холуями.

    Гість: Вуйко Любко

    29.06.11, 17:17

    Поживем - побачим....
    Маю надію, що не скурвляться....

      39.06.11, 17:47

      Варто і це подивитись
      http://video.telekritika.ua/show/no_comment/494-tam_eb***icheskiij_zabor !!!_06.06.2011

        49.06.11, 17:59

        Скажу відверто, що все гарно і не так зле, коли журналісти так святкують своє професійне свято в Україні. Молодці! Не бухлом і хавкою переймаються в цей день!
        Як, до речі, не розумію тих журналюх-учасників зустрічі з Януковичем - що такі вже голодні? Вони якраз і мундаки, бо фуршет - це не прес-конференція президента для жерналістів і її можна обминути.