Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

САНКЦІЇ (Чепиногине)

  • 02.08.14, 11:46
Як відомо, вчора Петро Порошенко позбавив пільг мешканців Конча-Заспи і Пущі-Водиці. Читателі @repka-club інтересуються, яких саме услад та наслаждєній позбавлені жителі цих елітних посьолків.

Нам удалось роздобить документ. С огромним трудом, конєшно, ну нам для вас нічого не жалко. Ми не цитіруєм весь документ полностью, щоб не завдати глибоких душевних травм мешканцям цих посьолків, бо їм і так січас тяжело.

Але наводимо найсуворіші санкції з документа.

Ітак. Шо предлагається.

1. Начиная со слєдующего года жителям цих посьолків у Петров пост категорично воспрещається їсти чорну ікру столовою ложкою. Тільки – чайною, або за нєімєнієм таковой – десертною.

Всі, хто буде пойманий за поїданням чорної ікри в Петров пост столовою ложкою, будуть незамедлітєльно переведені на строжайший режим червоної ікри на період не мєнєє 24 часов, і їхні портрети будуть опубліковані в мєсній газеті “Нива олігарха”

На щастя це жостке правило не распостраняється на тих, хто в дорозі, за рульом, на беременних, а также на тих, у кого погане настроєніє, чи, не дай боже, депресія…

Для контроля цього вопроса вже создана спеціальна кав’яр-поліція, і їй з бюджета виділено 15 мільярдів доларів.

2. Жителям посьолків, пребивающих на високих государственних должностях, категорично воспрещено грабить трудовий народ в нерабоче врем’я, а также з 14-ї до 16-ї години кожен третій четвер в ті місяці, в назві яких є буква “ю”

3. Жителям посьолків, які увлікаються свиноводством, отнині запрещено скармлювать свиням, пребивающим в лічному пользованії, - перигорські трюфеля в цілому вигляді. Тепер – тіки мєлко порізані, або в крайнєм случаї – мєлко натерті. Желатєльно з пастою, звареною альданте…

4. Не оминули репресії і владєльцев елітних собак. Тепер їх не можна поїть шампанським “Крісталл”, а можна тільки “Дом-Періньоном”, не пізніше урожая 1995 года. Ісключенія в цьому вопросі допустімі тільки для собак, що в холці не вище 165 сантиметрів

5. (це самий жосткий пункт, і ми довго думали, чи публікувать його в планє защити “общественной моралі”)… Отнинє жителям посьолків, які зайняті в сферах, связанних з високим процентом корупції та взяточнічества, не дозволяється брать взятки на вєс. Всі взятки должні буть строго перещитані в присутствії заказчика. Ну, слава богу, мова йде про персчьот тільки пачок, а не отдєльних купюр…

В общим, десь так. Понятно діло, шо жителі посьолків крайнє возмущени і кажуть, що такого беспрєдєла не було даже за Януковича. Также, по нєкторим даним, вони готують Яхтомайдан. І собіраються подавать до європейського суду по правам чєловєка. Юрісти кажуть, шо шанси добиться справделивості і скасувати явно незаконні санкції – довольно високі…

https://www.facebook.com/vitalii.chepynoga/posts/798960253481999

побільше б таких випадків!

  • 02.08.14, 01:08

Боевики из «ЛНР» по ошибке уничтожили отряд «ДНР» с «замминистром иностранных дел «ДНР»


Возле Луганска был убит российский диверсант, так называемый советник «губернатора «ДНР» Павла Губарева, «замминистра иностранных дел «ДНР» Александр Проселков. Об этом УНН сообщили в штабе Антитеррористического центра.

По словам силовиков, по данным разведки, А.Проселкова убили боевики из так называемой «армии Юго-Востока», который подчиняется вожаку луганских террористов В.Болотову.

«По предварительным данным, Проселкова сопровождали автомобили с каким-то грузом. На колонну было совершено нападение террористами «ЛНР», которые, вероятно, что подумали, что это колонна сил АТО. В результате перестрелки погибли несколько террористов, в том числе и А.Проселков. Это уже выяснилось впоследствии», — отметили в АТЦ.

Они добавили, что украинские военные не принимали участия в этой «операции».

«Такие нападения на колонны не редкость, ведь, благодаря действиям сил АТО, террористы почти полностью утратили коммуникацию между собой, а потому нападают друг на друга, на автоколонны, и грабят и убивают друг-друга», — отметили силовики
.


http://inforesist.org/boeviki-iz-lnr-po-oshibke-unichtozhili-otryad-dnr-s-zamministrom-inostrannyx-del-dnr/


Українцям порадили видалити себе з російських соцмереж



31 липня 2014 о 16:30
unian.ua

У Росії з 1 серпня набуває чинності антитерористичний закон, який надає Федеральній службі безпеки (ФСБ) законний доступ до особистих даних користувачів, зареєстрованих на російських інтернет-ресурсах.

Таким чином, новий закон легітимізує вручання ФСБ в особисте життя не тільки росіян, а й іноземців.

Згідно з новим законодавством, власники поштових серверів, соціальних мереж, блог-хостингів, форумів і т.п. будуть зобов'язані за першою ж вимогою надавати представникам російських державних структур дані своїх користувачів, включаючи логіни, паролі, електронні адреси, список друзів та контактів, адресати переданих повідомлень, їхню кількість і обсяг, листування та іншу особисту інформацію.

У зв'язку з цим служба безпеки України попереджає користувачів-громадян своєї країни утриматися від використання інтернет-ресурсів російської доменної зони, враховуючи триваючу агресію Росії на території України.

«Нові повноваження надають ФСБ можливість отримувати наявну в інтернеті інформацію про українські події, чутливі персональні дані, щоб надалі використовувати її у шкоду інтересам національної безпеки», — наголошується у повідомленні.

Нижче наводимо перелік російських блогів, соцмереж і форумів:

Яндекс, ВКонтакте, Одноклассники, Одноклассники.КМ.РУ, Фотострана, блоги@mail.ru, Мой мир, Мой Круг, Отдохнули.ру, Соседи-Онлайн, LiveInternet, LiveLib, VeniVidi, Привет.ру, 100 Друзей, Limpa.ru, Toodoo, LJ.Rossia.org, Моя живая страница, Тейсти, MirTesen.ru, Дневник на TKS.RU, БэбиБлог, Я талант, Клерк.ru, Beon.ru, Блогус, Вебкруг, ITBlogs, Dogster, Факультет.ру, RuSpace, Spaces.ru, Diary.Ru, Telefoner.ru, Re:vision, Сообщество влюбленных в кино, Рыболовный клуб, Карта для любителей рыбалки, За Баранкой, Автокадабра, U-mama.  

Нагадаємо, російська влада взялася за регулювання рунету і посилення контролю за інтернет-провайдерами з квітня поточного року у зв'язку із загостренням відносин із Заходом після анексії Криму. Також за китайським зразком почала розроблятися внутрішньоросійська інформаційна система (інтранет) «Чебурашка». Остання забороняє використання Gmail, Skype, Facebook, а замість Google передбачає державну пошукову систему «Гугол», як повідомляв раніше «Комерсант».


100%, 17 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Тетяна Родіна заявила про бажання змінити національність в паспо

  • 01.08.14, 23:27
Луганська топ-модель і актриса Тетяна Родіна заявила про бажання змінити національність в паспорті.

“Коли людям не подобаються їхні імена та прізвища, які їм дали батьки, вони, досягнувши повноліття, можуть їх поміняти на які захочуть. Я думаю, що вже досягла того віку, щоб поміняти свою національність”

“Один з мої улюблених афоризмів – ” Свою думку не міняють тільки дурні і небіжчики “. Я не відношу себе ні до перших, ні, тим більше, до других. До чого я це? Та ось до чого.
Я все життя з гордістю заявляла, що я – росіянка, що в мені немає ні краплі української крові, що я просто народилася на Україні і прожила там всі 37 років. Я не вчила українську мову в школі, так як дітей військових звільняли від вивчення національної мови, тому зараз я, як собака – все розумію, але сказати не можу! На свій сором, говорю українською в 10 разів гірше, ніж англійською (хоча намагаюся). В одному зі своїх інтерв’ю я якось сказала – Україна мені нічого не дала ... тепер бачу, як я помилялася – вона мені дала ВСЕ!! Будинок, друзів, родину, кар’єру, вона дала мені зрозуміти, що значить РОДИНА, і що я не випадково ношу таке ж прізвище!! Що за свою Батьківщину треба боротися!! Я рада, що потихеньку я позбавляються від “друзів” на своїй сторінці, які люто ненавидять мою Батьківщину, і здобуваю все більше і більше тих, з ким “скуті одним ланцюгом, пов’язані однією кров’ю”. Так, я не говорю по-українськи, в мені тече російська кров, але я – УКРАЇНКА по духу, за думками, за боргом! З російського в мені залишилися тільки мова (великий і могутній), берізки і пісні. Дуже багато російсько-радянських пісень, які я ніколи не перестану співати, бо вважаю, не можна змішувати мистецтво з політикою. Як то кажуть - котлети окремо, мухи окремо.

Я пишаюся Україною, я пишаюся народом, який готовий померти за свою землю, свою країну, свою Батьківщину, я навіть пишаюся тими росіянами, які не дали промити собі мізки і тверезо оцінюють ситуацію навіть перебуваючи серед усього цього бруду, який ллється з російських ЗМІ. Не повірите, я вивчила український гімн!! Зізнаюся чесно, до минулого тижня я його не знала ... “– пише Родіна.

Украинский бизнесмен готов заплатить 200 000 долларов за голову

  • 01.08.14, 17:08

Украинский бизнесмен готов заплатить 200 000 долларов за голову
российского десантника-садиста Грицюка.

Известный украинский бизнесмен отдаст 200 тысяч долларов человеку, который "возьмет живым или мертвым" российского десантника из Санкт-Петербурга Дмитрия Грицюка, глумившегося над телами украинских десантников, убитых российскими террористами в Шахтерске.
В редакцию "Цензор.Нет" позвонил один известный украинский бизнесмен и сообщил следующее:

"Я шокирован фото и видео, где российский военнослужащий из Санкт-Петербурга Дмитрий Грицюк глумится над телами украинских десантников, убитых российскими террористами в Шахтерске. В свое время я был кадровым офицером Советской армии, но подобного человокененавистнического отношения у нас никогда не воспитывали. Мне стыдно видеть, кого сейчас воспитывают российские вооруженные силы - у этих солдат нет ни чести, ни совести, у них отключены моральные барьеры. Это не воины, это дикая орда. Моя компания оказывает серьезную поддержку армии, милиции, Нацгвардии и СБУ. Но я хотел бы из своих личных средств назначить награду. То подразделение вооруженных сил, правоохранительных органов либо спецслужб Украины, которое возьмет живым или мертвым российского подонка Дмитрия Грицюка, получит премию в размере 200 тысяч долларов. Средства будут переданы на счет независимого фонда в банке. Гарантом передачи средств бойцам прошу стать сайт "Цензор.Нет".

В параші сьогодні траур:

* Яценюк залишився
* Верховна рада ПЛІДНО попрацювали. Навіть БЕЗ коаліції проголосували за ПОТРІБНІ закони!!!
 * Виборча кампанія скоротиться в тривалості до 45 днів (мені і тижня би хватило )
* вибори будуть за НОВИМ законом.

* ВИБОРИ БУДУТЬ!!!!



Благодійна вистава

19 СЕРПНЯ О 19 ГОД., НА ГОЛОВНІЙ СЦЕНІ
 ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ДРАМТЕАТРУ
 ВІДБУДЕТЬСЯ БЛАГОДІЙНА МОНОВИСТАВА
ЗА ТВОРАМИ ГРИГОРА  ТЮТЮННИКА  "ВІЧНА ЗАГАДКА ЛЮБОВІ"



      

        Автор вистави та виконавець Микола Булат

 Квитки на моновиставу, продаватимуться з 12 серпня, в касі театру.
 Кошти з вистави підуть на закупку амуніції для армії.

ЗАПРОШУЮТЬСЯ ВСІ НЕБАЙДУЖІ УКРАЇНЦІ, А ТАКОЖ БЛАГОДІЙНІ
ОРГАНІЗАЦІЇ!
СЛАВА УКРАЇНІ!!! Героям Слава!

Хай кашкет іде по колу!

Увага! Видавництво "Навчальна книга – Богдан" проводить благодійну акцію!
Хай кашкет іде по колу!

При обстрілі бойовиками Зеленопілля на Луганщині загинув Ігор Борис: у нього залишилася дружина і маленька дитина...
Люди, допоможемо разом родині загиблого солдата!

  
                  

Купуйте книги із серії "Книга одного вірша" і 5 гривень із кожного придбаного примірника піде на допомогу маленькій донечці героя!
 

https://bohdan-books.com/catalog/book/107488/
https://bohdan-books.com/catalog/book/107489/

Книги можна купити у мережі магазинів "Дім книги"

https://bohdan-books.com/where_buy/

Замовити на сайті видавництва "Навчальна книга – Богдан"

https://bohdan-books.com/news/uvaga_blagodiyna_aktsiya/