хочу сюди!
 

Надежда

42 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Що ховається у вершковому маслі?

Гхі - це слово на санскриті, яке позначає очищене топлене коров'яче масло.
По суті, це вершкове масло, розтоплене за особливими правилами. У процесі топки з нього зникають шкідливі домішки, молочний білок (казеїн) та лактоза. Жирні кислоти у його складі мають короткий хімічний ланцюг,
тому краще засвоюються організмом і не підвищують рівень холестерину. При цьому масло не втрачає корисних речовин.
Згідно з аюрведою та іншими науковими дослідженнями, таке масло має омолоджуючі та тонізуючі властивості, покращує роботу печінки, підвищує імунітет, сприяє ясності та гострості мислення та інше.
Масло застосовують і зовнішньо: наприклад, для масажу, що оздоровлює суглоби і шкіру тіла.



Інформація з газети
3

Коментарі

123.08.22, 22:30

Я лінивий. А аюрведи взагалі напрягають.

    223.08.22, 22:33Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Я лінивий. А аюрведи взагалі напрягають.Це крута штука!
    Мені подобається.
    Не так багато його і уходить при приготуванні. Я вже не вживаю вершкове, тільки у такому вигляді.

      323.08.22, 22:36Відповідь на 1 від Nech sa paci

      В мене проблеми з травленням минули, як тільки я виключила дріжджі, пальмову олію у складі по максимуму у продуктах, майонез...
      Я думала я буду голодна ходити, навпаки - легкість всередині

        423.08.22, 22:37Відповідь на 1 від Nech sa paci

        адже кажуть: ми те, що ми їмо.
        і краще стежити за тим, що їмо. Тоді і менше ліків на лікування купляти..

          523.08.22, 22:38Відповідь на 2 від backslash

          Я взагалі вершкове рідко вживаю. А от сири й сметану їм.

          У мене була б легкість усередині, якби перестав їсти солодощі.

            623.08.22, 22:55Відповідь на 5 від Nech sa paci

            Я взагалі вершкове рідко вживаю. А от сири й сметану їм.

            У мене була б легкість усередині, якби перестав їсти солодощі.
            Солодощі - це швидкі вуглеводи (краще вживати складні). Вони шкодять і додають вагу. Магазині цукерки, пряник печиво, вафлі з пальмовою олією всередині - забудь про них! Треб підіймати історію народу нашого і дивитися що готували наші предки з додаванням меду та інших натуральних продуктів.
            Краще вже власноруч приготоване печиво, там хоч зрозуміло що всередині.
            У японців є національна страва солодка вагасі... Чомусь захотілося скуштувати

            https://tsn.ua/ru/zdorovya/korysni-statti/pochemu-yaponskie-zhenschiny-ne-stareyut-i-ne-tolsteyut-2133487.html

              723.08.22, 23:57Відповідь на 6 від backslash

              Дякую за листівку.

              Так, планую зав'я... зменшити споживання.

                824.08.22, 06:24Відповідь на 7 від Nech sa paci

                З гхі треба бути обережним.
                Це як смалець з сала. Якщо на ньому щось смажити, наприклад, і додати занадто багато на пательню (як це я зробила вчора ввечері у овочі для м'яса) - мене потім нудило. Бо наче смачне, а шлунок з дуже жирною їжею не хотів впоратися. Було не приємно..

                  924.08.22, 06:27Відповідь на 7 від Nech sa paci

                  Дякую за листівку.

                  Так, планую зав'я... зменшити споживання.
                  Паління теж шкідливе

                    1024.08.22, 23:32Відповідь на 9 від backslash

                    То віртуально.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна