Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Дар від полковника.

  • 29.07.11, 20:59

Лівійський лідер Муамар Каддафі подарував годинник голові Прогресивної соціалістичної партії Наталії Вітренко. Наприкінці своєї прес-конференції, соціалістка звернулась до журналістів:

"А ви сфотографували, який подарунок мені подарував Муамар Каддафі? Він подарував мені годинник! Оце пам'ять! Вчора їх вручив мені представник посольства. Це на знак вдячності, що ми ведемо боротьбу за справедливість, що ми їздили до Лівії, не злякалися, були під бомбардуванням, приїхали - і розказуємо всім правду. Муамар Кадафі оцінив нашу позицію. Справжній полковник!", - сказала лідер ПСПУ.

На запитання, чи зроблені вони з коштовного металу Вітренко відповіла: "Це, здається, звичайний метал. Найбільш коштовне в цьому годиннику - це портрет Каддафі. Оце справжня коштовність".

Нагадаємо, що у квітні цього року Наталія Вітренко відвідала Лівію, де взяла участь у Міжнародній конференції в столиці Лівіїї Тріполі.

 

Патріарху від ФСБ вказано ціль – Україну

Прага – Впливові аналітичні видання Заходу заявляють про «ймовірну роботу нинішнього патріарха РПЦ Кирила свого часу на КДБ для шпигування за парафіянами за межами Росії» і переконані, що «він і надалі зберігає глибокі контакти з Федеральною службою безпеки Росії». Газети також констатують, що чергове скасування зустрічі президентів Медведєва і Януковича означає лише, що «поступок із боку Росії не буде». Путін збирає у Всеросійський народний фронт і сили з-за кордону, поки що «ближнього», і приймає до ВНФ маргіналів із України…

Відоме американське аналітичне видання «Стратфор» вважає, що Москва активізує використання Російської православної церкви і Патріарха Кирила як свого агента для розширення впливу у так званих російських сферах випливу в «ближньому зарубіжжі», особливо в Україні. Про це свідчить чергова поїздка Кирила до України, де він знову зустрічався з Президентом Януковичем і главою Грузинської православної церкви патріархом Іллею Другим. Експерти зі «Стратфора» не дивуються тому, що РПЦ є слухняним інструментом у руках Путіна та Медведєва. Це, по-перше, стара московська традиція – тримати в руках церкву як політичний інструмент. Це робили Сталін і Єльцин, так робить російська влада і нині. Адже Україна, Грузія, Білорусь – це православні держави. Тим більше, що після смерті «непокірного для Кремля Олексія Другого» до керма РПЦ Кремль долучив Кирила, який, як кажуть американські експерти, «ймовірно, працював у КДБ в радянський час, допомагаючи службі поширювати свою пропаганду та шпигувати за парафіянами за межами Росії». У «Стратфорі» стверджують, що «Кирило й надалі зберігає глибокі зв’язки з Федеральною службою безпеки». А Путін таким чином «перетворив церкву на сильно політизовану машину, коли патріархія почала чинити вплив на рішення в питаннях соціальних груп і зовнішньої політики». Метою РПЦ, як усюди заявляє Кирило, є «посилення його впливу на всі слов’янські і східні православні громади». Автори редакційного аналізу «Стратфора» також попереджають, що нині «метою Кирила є посилення впливу Москви на Київ, ослаблення відколотих православних церков в Україні»… Тут наголошено також, що «патріарх Кирило проголосив Київ серцем Російської православної церкви» і «збільшив кількість своїх поїздок до України, шукаючи підтримки в її різних частинах».

«Москоу Таймз» інформує про приєднання української лівої сили, Прогресивної соціалістичної партії України Наталії Вітренко, до Всеросійського народного фронту Володимира Путіна, що створений для політичної підтримки останнього на наступних у 2012 році президентських виборах у Росії. ПСПУ Вітренко здавна виступає за відновлення єдності України, Росії і Білорусі в єдиній державі. Тепер партія Вітренко братиме активну участь в агітації за Путіна. Речник Путіна Дмитро Песков привітав партію Вітренко в середу з її приєднанням до ВНФ і заявив, що « Фронт є відкритим для всіх прихильників». 

Як таке можна назвати??? Я не знаю.

  • 28.07.11, 20:28

В городе Омск (Россия) родители дали новорожденной имя Медмия, назвав ее в честь Президента страны Дмитрия Медведева. «Медведев первый по-настоящему либеральный демократический президент России. Мы долго думали, как назвать нашу дочку. Был бы сын, дали ему имя Дмитрий. В конце концов, попробовали сократить «Медведев Дмитрий Анатольевич» до аббревиатуры и получилось очень красивое женское имя», – сказали родители. Как уточняется, ударение в имени Медмия ставится на последний слог.

До візиту Кирила - про його ковчег...

«Паллада», одна из самых роскошных яхт России, принадлежит патриарху Кириллу.

Стоимость судна составляет 4 000 000 долларов.

«Паллада» стоит на причале у Никольского скита Валаамского архипелага, возле Валаамской резиденции Патриарха. Для неё построен собственный причал, а местные говорят, что на ней катают VIP-гостей. Общая длина - 32 м Ширина - 7,45 м Осадка при полной загрузке - 1,8 м Крейсерская скорость - 12,5 узла Запас хода - 2500 морских миль Запас топлива – 24 000 л Запас пресной воды - 3000 л Двигатели - 2 х Caterpillar 3196 (2x374 л.с.) Материалы корпус/надстройка - сталь/ алюминиево-магниевый сплав Класс - Det Nordske Veritas (DNV) +1A1 LC Yacht R0 E0. Соответствует требованиям МСА Размещение гостей - 8 человек в 4 каютах Экипаж - 4 человека в 2 каютах Проектант - Guido de Groot Design/Guinton Naval Architects/МССЗ Дизайн интерьеров - Guido de Groot Design Джерело>>>

«Сім смертних гріхів московських попів»

27 липня Київська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» проведе акцію проти церковної окупації України. Під час акції працюватиме фотовиставка «Сім смертних гріхів московських попів», повідомила прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Захід відбудеться на перехресті вулиць Трьохсвятительської і Костьольної.

Люди, це НЕ ЖАРТ!

  • 24.07.11, 21:27
Президент Росії Дмитро Мєдвєдєв запропонував Україні та Білорусі разом з Росією відзначити в 2012 році 1150-річчя російської державності. Про це він заявив 22 липня в Москві.



"Я вважаю, що ми цілком могли б відзначити цю подію разом з нашими близькими країнами, я маю на увазі, передусім, Україну та Білорусь. У нас спільні історичні та духовні корені", - відзначив Мєдвєдєв.

"І 2012 рік, він є важливим роком не лише для нашої країни, тим більше що державність наша відповідно до канонічної теорії поширювалася, що називається, з півночі - північного заходу на південь, і в цьому сенсі ми зацікавлені, щоб наші партнери прийняли також в усьому цьому участь"
, - сказав президент РФ.

Між тим, 24 серпня Україна готується відзначити 20-у річницю незалежності. 15 липня президент Віктор Янукович підписав указ, яким скасував парад військ на свято в Києві, а також в інших містах країни.

Ще не вмерла і не вмре!!!



24.07.1991 - Біля Київської міськради піднято на щоглі синьо-жовтий прапор України!
Друзі, у кого є ДОМА СИНЬО –ЖОВТИЙ, підтримайте!!! Підніміть його СЬОГОДНІ (вивішуйте на балконі, у дворі, з вікон!!! Хай бачать ВСІ… «ЩЕ НЕ ВМЕРЛА Україна» !!!

Чехи про ГОЛОДОМОР

"Неврожай, що про нього ви читали в основному тексті, не міг би спричинити голодомор, якби більшовики не вивезли з сіл практично все збіжжя та харчі".
Завжди цікаво подивитися на себе очима сусідів. Ось як виглядає згадка про Голодомор в Україні 1932-1933 рр. у чеському підручнику з історії для 9-го класу:
"Голодомор, що стався на Україні в 1932–33 рр., був жахливим лихом. Кількість жертв, за деякими оцінками, сягнула 7 млн. На Україні панує погляд, що голодомор штучно влаштували більшовики, а низка фахівців вимагає визнати його умисним геноцидом.
Адже неврожай, що про нього ви читали в основному тексті, не міг би спричинити голодомор, якби більшовики не вивезли з сіл практично все збіжжя та харчі.

Сторінка підручника >>>>   ТИСНИ

Вони були їм потрібні для постачання до міст, що розросталися у зв'язку з розбудовою промисловості. В обмін на збіжжя вони також купували за кордоном устатковання та не в останню чергу накопичували велетенські резерви на випадок війни.
Однак зерно через недбале зберігання гнило у сховищах під збройною охороною, тоді як по селах мерли люди, яким військо перешкоджало податися деінде. Окрім того, ухвалено закон про розкрадання державної власності, за яким могли стратити й того, хто підібрав на колгоспному полі кілька колосків.
Становище було таке жахливе, що люди від голоду йшли на людожерство. Влада у відповідь розвішувала оголошення "Їсти мертвих дітей — варварство".
Вихідні дані книжки: Djepis 9 pro zkladn koly Nejnovj djiny. Veronika Vlkov. Vydavatel SPN-pedagogick nakladatelstv, 2009