Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Янукович: Основне завдання чинної влади - поліпшення життя грома

  • 04.08.11, 17:50
Янукович: Основне завдання чинної влади - поліпшення життя громадян
               
  Основним пріоритетом діяльності влади є поліпшення життя громадян.
Про це заявив Президент України Віктор Янукович. "Головною метою всього, що ми робимо, є поліпшення життя людей. На першому місціполітика, спрямована на подолання бідності", - зазначив В. Янукович.

Президент переконаний, що першочерговими завданнями влади є підвищення рівня життя незахищених верств населення, створення нових робочих місць.

"Перше, що ми повинні зробити - підвищити рівень життя бідних людей, дати робочі місця молодим, щоб вони могли забезпечити свою сім'ю. Створити умови для всіх, хто здатний працювати. Щоб у людей були мотивації працювати, і вони завжди отримували гідну заробітну плату" , - підкреслив Президент.

"Справедлива політика держави повинна бути в основі пріоритетів, про які я говорю постійно", - резюмував Віктор Янукович.

Цим всерівно, аби ракету з бомбою кинути ...

  • 04.08.11, 09:11
Державний ракетний центр (ДРЦ) імені академіка В. П. Макєєва пропонує знищувати загрожують Землі астероїди за допомогою ядерних вибухів.Заряди пропонується доставити в космос за допомогою ракет-носіїв "Союз-2" і "Русь-М".
Астероїди діаметром до 300 м пропонується знищувати ракетами "Союз-2", і до 600-700 м - ракетами "Русь-М". Про це говориться в презентації ГРЦ ім.Макеева, представленої на конференції "Тиждень космосу", що пройшла в Іспанії. Про це передає "Інтерфакс".

З середини XX століття астрономи почали масово виявляти астероїди, які зближуються із Землею, і зараз щомісячно відкривають десятки таких космічних тіл. Серед них є і потенційно небезпечні. Зараз на Землі відомо кілька сотень кратерів ("зоряних ран"), що виникли в результаті зіткнень з космічними тілами. Їх діаметр варіюється від десятків метрів до сотень кілометрів, а вік відрізняється від десятків до 2 мільярдів років.


Регіонали віддали 1 млн бюджетних коштів регіоналам

  • 04.08.11, 08:57
Ловкость рук - і нікакого мошеннічєства. На честь святкування того, що ми християни, регіонали віддають гроші регіоналам. Платять - платники податків, звісно.


1 млн грн, виділений з бюджету КДМА на святкування Дня Хрещення Русі, освоїла організація, пов’язана з Партією Регіонів.

Як повідомляє "Вісник державних закупівель", тендер на організацію і проведення програми виграла міжнародна громадська організація "День Хрещення Русі".

До складу членів правління організації входить народний депутат від Партії регіонів Василь Горбаль, що також є главою опікунської ради громадської організації. Крім нього Партію регіонів у міжнародній організації "День Хрещення Русі" представляє глава фракції Партії регіонів у Київській міськраді Олексій Омельяненко.

Святкові заходи пройшли 28 липня. У Києві на Співочому полі хедлайнером музичного шоу стала російська співачка Олена Ваєнга. Також у концерті взяли участь хор київської духовної академії та семінарії, групи С.К.А.Й. і "Джанго".
Автор: Інфопорн
За матеріалами: Украньюс

Кирил не папа московський!!!

  • 04.08.11, 08:13
Далі мовою оригінала.
Патриарх Московский Кирилл, похоже, превратился в Украине на блюдо с не очень хорошим привкусом. То, которое не съели с первого раза, поставили в холодильник, через несколько дней попробовали, а в нем что-то не то.

Даже президент Виктор Янукович, который во время первого визита московского гостя чуть ли не хвостом за ним вился, теперь ограничился приемом в своей крымской резиденции. Не поехал на молебен в Киев, послал вместо себя греко-католичку Анну Герман. Да и верующих на Владимирской горке собралось не больше двух тысяч. Кое-кто говорит, тысяча.

Кирилл претендовал на творца нового геополитического объединения, своего рода православного Папу Московского. Говорил о необходимости объединения под началом Москвы трех народов в так называемый русский мир. Очевидно, хотел продемонстрировать кремлевской власти, что и он может быть ее равноправным партнером и воссоединителем постсоветского пространства.

Говорят, Кирилл параллельно активизировал кулуарную работу по ликвидации автономии Украинской православной церкви Московского патриархата. Но так испугал украинское духовенство, что в его рядах усилились сепаратистские настроения. Владыки попробовали принять документ, который закрепил бы церковные вольности, приобретенные за 20 лет независимости страны. Кириллу удалось остановить этот процесс. Однако идея не исчезла.

Социологи подтверждают, большинство верующих симпатизируют собственно украинским церквям. Поэтому церковный блицкриг Москвы не мог не провалиться.

Юрий ЛУКАНОВ

Азаров проти москалів!!!

Уряд Азарова дав премію антиросійській книжціrofl
03.08.2011
2 серпня в Державному комітеті телебачення і радіомовлення відбулося засідання Комітету з премії Івана Франка в галузі інформаційної діяльності, який шляхом відкритого голосування визначив лауреатів.
Про це повідомляється на офіційному сайті Держкомтелерадіо.
Поміж інших нагород згадується, що у номінації "За кращу наукову роботу в інформаційній сфері" лауреатом став Володимир Білінський (Дунаєвщина, Хмельницька область) за книгу "Країна Моксель, або Московія", видану у 2011 році.
"У книзі повідомляються факти, взяті з історичних джерел, що свідчать про справжню історію Російської імперії у неспотвореному вигляді, - зазначає сайт Держтелерадіо. - Книжка дає змогу пізнати причини замовчування й викривлення офіційною радянською історіографією правди про московитів і Московське князівство".
Володимир Білінський про походження росіян у статті для ІП "Москва і Московія"
Премію ім. Івана Франка в галузі інформаційної діяльності засновано 2004 року. Нею відзначаються автори нових оригінальних публіцистичних творів, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства.
Премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка - 27 серпня - у розмірі 2 тисячі грн кожна за рахунок коштів, передбачених на цю мету в державному бюджеті, і розподіляється Державним комітетом телебачення і радіомовлення України в чотирьох номінаціях.
Держкомтелерадіо - центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується Кабінетом міністрів України.

Магія правосуддя: Ландик зник із СІЗО

  • 02.08.11, 15:46
Може незабаром виявиться, що Ландика взагалі не існувало, що він лише ілюзія, яку ЗМІ перетворили на реальність? Одним словом - всі розводять руками - ну нема того Ландика, що ви від нас хочете. Хтось кудись його забрав.

Депутата Луганської міськради Романа Ландика наразі немає в СІЗО міста Краснодар (РФ), де він мав перебувати після затримання російськими правоохоронцями. Про це повідомило видання НБН з посиланням на джерело в слідчому ізоляторі Краснодару.

"Нещодавно приїжджали ваші - зокрема і правоохоронці - і забрали його", - повідомило джерело.

Раніше заступник генпрокурора України Ренат Кузьмін заявив, що Роман Ландик, затриманий у Краснодарському краї, перебуватиме під вартою до прийняття Генпрокуратурою Росії рішення про його екстрадицію в Україну.

Відсутність Романа Ландика в Краснодарському СІЗО підтвердив і начальник відділу інформації та громадських зв’язків ГУ МВС Росії по Краснодарському краю полковник внутрішньої служби Ігор Желябін.

"Я бачив начальника спецустанови і запитував його про вашого депутата Ландика. Дійсно, начебто як його в нас немає", - повідомив Желябін.

Нагадаємо, 7 липня прокуратура Луганської області порушила стосовно Ландика кримінальну справу за жорстоке побиття дівчини у луганському ресторані "Баккара".
За матеріалами: ТСН

Літак Качиньського знищили двома вибухами

  • 30.07.11, 11:37
За інформацією польського видання Niezalezna, голова парламентської комісії з розслідування російського теракту 4/10 Антоні Мацеревич повідомив в четвер 28 липня, що, згідно американським експертам, літак Качиньського був знищений 2 сильними вибухами, а не горезвісною «березою».При цьому американський експерт професор Казимир Новачик вказав, що причиною вибухів була зовнішня дія, а не проблеми всередині літака.Мацеревич відзначив, що на даний момент парламентська комісія поки що не інтерпретує, а тільки збирає факти і відмовився повідомити, що послужило, на його думку, причиною знищення літака 2 вибухами, викликаними зовнішньою дією.Мацеревич відзначив, що професор фізики Казимир Новачик з Мерілендського університету в США протягом багатьох місяців працював над показами приладів знищеного польського авіалайнера, які були досліджені в американському місті Редмонді.Новачек очолює групу американських експертів, і зроблені ним висновки про знищення літака 2 сильними вибухами не його особиста думка, а результати розслідування всієї групи фахівців. Літак був знищений вибухами на висоті 15 метрів, додав Мацеревич.На питання про те, що він думає про звіт польшевицького міністра МВД Міллера про знищення літака, Мацеревич відповів, що він його ще не читав. Проте, в аеропорту Смоленська були охоронці з польського БОР. Якби вони вели чесну гру, вони повинні були б взагалі заборонити посадку літака з польським президентом в Смоленську.Мацеревич підкреслив, що у зв'язку із співучастю польшевиків в Смоленській катастрофі уряд Туска зобов'язаний подати у відставку.Нагадаємо, що 29 липня у Варшаві польшевицька комісія представила т.з. «підсумкову доповідь» про причини і обставини російського теракту проти Ту-154 Качиньського під Смоленськом у квітні 2010 року. Публікацію доповіді польшевіки неодноразово відкладали, починаючи із зими 2010 року.На політкоректну думку польшевиків, причиною знищення тербандою ФСБ військового Ту-154М імовірно російською ракетою земля-повітря стало «зниження лайнера нижче за мінімальну висоту на високій швидкості, а також пізній відхід на друге коло». При цьому в документі не названі прізвища людей, відповідальних за трагедію.Польшевики стверджують, що екіпаж літака не відреагував на сигнал системи про небезпечне зближення із землею. Крім того, за даними польшевиків, російські диспетчери давали неправильні команди пілотам урядового військового лайнера. У доповіді наголошується «незадовільний стан системи освітлення» на аеродромі в Смоленську (росіяни збили літак о 10 годині ранку)За висновками польської комісії під керівництвом досвідченого польшевика, голову МВС Єжи Міллера, екіпаж літака Качиньського при заході на посадку «припустився багатьох грубих помилок, а рівень підготовки екіпажу загрожував безпеці пасажирів».Також екіпаж не звернув уваги на можливість альтернативної посадки на аеродромі у Вітебську і на попередні прогнози погоди в районі посадки під Смоленськом.Нагадаємо, що раніше польські опозиційні ЗМІ вказали, що альтернативної посадки росіяни не пропонували, свій аеропорт не закрили, а прогнози погоди льотчикам подавалися з Варшави старі і свідомо брехливі.Зниження лайнера нижче прийнятної висоти, за свідченням польських і іноземних експертів, відбулося через застосування російськими чекістами міконінгу, а замість диспетчерів, за даними польської опозиції в контрольній башті сиділи чекісти, що отримували інструкції з Москви, як заманити літак в намічене місце його знищення російською ракетою.У літаку, згідно польській пресі, були високопрофесійні кращі польські льотчики, що логічно, інакше б їм не довірили президентський політ.Чекістський МАК в Москві 12 січня 2011 списав вбивство тербандою ФСБ за наказом Медведєва і Путіна президента Польщі Качиньського і вищого польського керівництва на п'яних і неписьменних польських льотчиків.Польшевики, яким доводиться думати про перемоги на виборах, залишилися невдоволеними списуванням теракту ФСБ 4/10 виключно на польську сторону.

Скоро киянам стане легше жити ...

  • 30.07.11, 10:40
    Всем депутатам Киевсовета нужно выдать планшеты iPad. А средства на их приобретение должны быть выделены из городского бюджета. Об этом заявил в интервью«ЛИГАБизнесИнформ» лидер фракции Партии регионов в горсовете Алексей Омельяненко.
    «Документы для рассмотрения на заседаниях будут отправлять им на личные электронные ящики. Таким образом, мы получим колоссальную экономию бумаги, и никто из депутатов уже не сможет
сказать, что не получил проекты решений», - сказал политик.
     По его словам, планшеты будут собственностью Киевсовета, и ими будут пользоваться депутаты нетолько этого созыва, но и следующих.