Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Газета "Сегодня" несе русскоязичне світло Західній Україні

  • 23.08.11, 11:28

Заголовок взято з Фейсбуку Отара Довженка. Далі подаємо мовою оригіналу газети "Сєгодня".

"Сегодня" приготовила подарокъ для Западной Украины - саму себя на русскомъ языке. Ко Дню Независимости Украины отпечатанъ специальный номеръ газеты "Сегодня", который будетъ распространяться во Львове 24 августа.

Этот подарокъ - первый выпускъ регионального издания "Западная Украина. Сегодня". С 1 сентября онъ будетъ выходить ежедневно на русскомъ языке.

В первомъ выпуске ри ключевые фигуры региона - мэръ Львова Андрей Садовый, губернаторъ Львовщины Михаилъ Цимбалюкъ и бывший глава УГКЦъ Любомиръ Гузаръ, одинъ из безусловныхъ моральныхъ авторитетовъ нации - призвали, судя по заголовку в газете, не роптать. Вот и не ропщите, пока "Сегодня" несетъ светъ Западной Украине. Это ведь подарокъ.


За матеріалами: Сегодня

У Сибір як на свято! (ролик від Комісії з Історичної Правди)

Депортація у Сибір естонців за версією Комісії з історичної правди (Росія)- А що таке "депортація"? - Вас відправлять у подорож. - Ура, діти, ми їдемо в подорож! - А куди? - В Сибір.

Провокаційний ролик "Депортація", виготовлений естонською продакшн-студією Catapult films - схоже, наприкінці 2009-го.

Життєрадісна реклама сімейної подорожі 1941 року на Далеку Північ, яка викликала скандал в Естонії і в Росії. "Калаш" у руках одного з депортуючих робить подію по-сучасному зловісною.

Наприкінці фільму йдуть титри "Знято за фінансової підтримки комісії з історичної правди Держдуми РФ".

Такої комісії в російському парламенті не існує - очевидно, естонці підкололи комісію з протидії спробам фальсифікації історії на шкоду інтересам Росії при президенті РФ, створену у травні минулого року.

Уроки БРЕХНІ (безкоштовно)

  • 22.08.11, 00:23

1)ДАЛА СЛОВО....ВЗЯЛА СЛОВО  "Справедливість є і за неї ВАРТО боротись"

2)ТАК ВСЕ ПОЧИНАЛОСЯ 

3)ПУТІН НЕРВУЄТЬСЯ, АЛЕ ОПАНОВУЄ СЕБЕ  Уявляю Путіна, який говорить правду...А що б Ви відповіли на його місці журналістам???

4)ТАК ЦЕ ПРОКОМЕНТУВАЛИ МОСКОВСЬКІ ЗМІ.  Але про "вонючий газ" промовчали. Росіянам не можна наносити таку страшну ПСИХІЧНУ травму.

Ми не раби???

Як довго нам, Українцям, доведеться терпіти це знущання. Може вистачить захищати Януковича чи Тимошенко.Може вистачить обирати МЕНЬШЕ ЛИХО.Є Україна, є Українці. Янукович --- не наш президент.Тимошенко --- не наша опозиція.УКРАЇНЦІ, ЛЮДИ,  ПРОКЛЯНІТЬ СВОЄ ОДВІЧНЕ РАБСТВО. ПОРВІТЬ КАЙДАНИ. РОЗПЛЮЩТЕ ОЧІ. Вони у ВАС відбирають Україну, минуле, майбутнє і щоденне життя. 

Донецькі пенсіонерки Джарти і Януковичу: «Туди вам і дорога»

  • 19.08.11, 08:49

Сьогодні була затримана група людей, які планували провести мітинг протесту по шляху проходження кортежу Януковича з донецького аеропорту до Макіївки, де сьогодні проходила «церемонія прощання» з Джарти. Про це «Острову» повідомили в прес-службі Донецького міськвідділу міліції.«Вони затримані і знаходяться в Київському райвідділі. У них вилучено плакати «образливого для Януковича змісту». Зараз складається протокол за частиною 185. прим 4 Адміністративного Кодексу. — «Проведення несанкціонованих мітингів», — повідомили в прес-службі.У міліції не змогли назвати точну кількість затриманих, однак за інформацією «Острова», група пенсіонерок вирішила використати похорон Джарти для проведення акції протесту. Вони мали намір зустріти кортеж Президента, який прибув попрощатися зі своїм «подєльніком», з плакатами образливого для Януковича і покійного Джарти змісту. Планувалося, що жінки в чорних хустках помахом руки вкажуть Януковичу дорогу на цвинтарі в Макіївці, підкріпивши цю дію транспарантами зі словами «Туди вам і дорога».

Джерело: Політклуб

І мені будуть доказувати, що руССкіє хочуть добра Україні???

  • 17.08.11, 15:17

"Антонов" обвинил россиян в торможении развития совместных проектов

          Руководство "Объединенной авиастроительной корпорации" России тормозит развитие совместных проектов в области авиации - выпуск пассажирского самолета Ан-148 и транспортных Ан-124 и Ан-70.Об этом в ходе авиасалона "МАКС-2011" сказал заместитель генерального конструктора ГП "Антонов" Олег Богданов.

В частности, он подчеркнул, что технологические возможности позволяют возобновить производство Ан-124 и наладить производство Ан-70 в Ульяновске уже в 2014 году, однако руководство российской "ОАК" настаивает на переносе старта производства на 2016 год.

По словам Богданова, согласно предложенным планам со стороны Украины, к 2020 году может быть выпущено 19 самолетов Ан-124 и 63 самолета Ан-70, однако из-за позиции "ОАК" этот показатель будет вдвое меньше.

Кроме этого О. Богданов подчеркнул, что это касается также выпуска самолетов Ан-148 на Воронежском заводе.

По его словам, согласно прошлогодним планам, согласованным с бывшим руководством "ОАК", в 2011 году должно было быть выпущено 28 самолетов, а на практике будет выпущено только 4 единицы.

Он подчеркнул, что таким образом нарушаются кооперационные договоренности.

По его словам, в Киеве сделано три комплекта крыльев для этого самолета, но Воронеж их не берет.

Джерело:  УНИАН-экономика

Щасливий шлюб України та Росії підійшов до кінця – німецькі ЗМІ

  • 17.08.11, 00:32
Видання Die Welt. 16.08.2011

Газета відзначає, що на початку свого правління Президент Віктор Янукович активно співпрацював з Москвою, отримуючи безліч різних пропозицій з її боку по зближенню двох країн.
«Все здавалося ідеальним, але ідилії настав кінець. І конференція в Сочі це наочно продемонструвала, де не вдалося домовитися практично з жодного питання», – пише видання.
І хоча, підкреслюється у публікації, українські представники неохоче говорять про провальну конференцію, тим не менш, розбіжності інтересів України і Росії – гігантські.
«Не так давно парламент України проголосував більшістю в три чверті за курс інтеграції з ЄС. Київ і Брюссель ведуть переговори про укладення Угоди про асоціацію, яка включає в себе положення про зону вільної торгівлі. До кінця року планується парафування договору», – говорить видання, нагадуючи, що головний інтерес Москви – створити навколо себе систему держав-васалів з слухняними політиками.

А от Вам і лідер!

Захід і США більше не роблть ставки на нинішню владу і опозицію в Україні. Вони починають "розкручувати" нам нового ЛІДЕРА!rofl
Впливова «Нью-Йорк Таймз» публікує розлогий матеріал із Києва від Ендрю Крамера, котрий не виключає, що нинішній чемпіон світу з боксу і лідер молодої політичної партії України – «Удар» – Віталій Кличко має можливості вийти в претенденти на політичній арені в Україні. Кличко ненадовго покинув свої приготування в Австрії до нового захисту світового боксерського титулу і приїхав до Києва з політичною метою – продемонструвати свою незгоду з політичним переслідуванням владою опозиціонера Юлії Тимошенко й набрати при цьому політичні бали. Газета нагадує, що рейтинг «Удару» Кличка досить високий і ця партія пройшла до місцевих органів влади у 15 областях із 25. Водночас, як зауважує Ендрю Крамер, Кличко не «заплямував» себе на виборних посадах в Україні, політичні погляди його цілком європейські та й мову українську він також шанує. До 35 відсотків українських виборців розгублені, бо не знають, за кого їм голосувати на виборах, і Віталій Кличко у цьому випадку не лише критикує владу, але й із розпорошеною опозицією України обережний. Він каже також, що «нинішня влада та опозиція, котрі періодично міняються місцями, варті одне одного».omg

ІЗ БЛОГУ Мустафи Найема

  • 16.08.11, 13:03
Хай ВИБАЧАЄ мені моє нахабство Мустафа. Але дозволила собі розмістити ЙОГО останню статтю, звичайно з посиланням на автора.
Я не поважаю "Обозреватель" (Бродського), за їхню однобокість висвітлювання подій. Але "УП" поводить себе не меньш ЗААНҐАЖОВАНО (БЮТ)!

16.08.2011 12:28 _ Мустафа Найем
Воровство "Обозервателя" и вопрос к штабу БЮТ

Вчера на сайте "Обозреватель" появилась публикация "Как это делают на УП". Автор заметки утверждает, что в его распоряжении оказался "текст "Ответы из СИЗО" – фрагменты якобы интервью Тимошенко для Мустафы Найема из "Украинской правды"". По словам моего, надо понимать коллеги, "Мустафа в СИЗО не был, да и Тимошенко для встречи с журналистом из-под ареста никто не выпускал", а ответы написал "написал спичрайтер – нардеп Виталий Чепинога".
Несмотря на мое скептическое отношение и к этому изданию, и самоуважению его собственника, вынужден отреагировать.
Сначала хронология событий. 8 августа в перерыве первого судебного заседания по делу Юлии Тимошенко после ее ареста я подготовил 25 вопросов. Вопросы были набраны и распечатаны на редакционном компьютере и не передавались по электронной почте. Подготовленный лист А4 в единственном экземпляре я передал Ольге Федоровне Трегубовой в зале суда. Тут же при мне эти вопросы были переданы лично в руки Юлии Тимошенко.
С того дня буквально на каждом судебном заседании я неоднократно напоминал Юле Владимировне о том, что мы ждем скорейшего ответа на эти вопросы. Спешность была связана с тем, что вопросы касались обстоятельств первых дней ареста, и со временем они морально устаревали. Свидетелей таких моих разговоров множество – начиная от журналистов, которые работают в суде и заканчивая сотрудников штаба БЮТ.
Теперь, по сути.
То, что сделал "Обозреватель" – это банальное воровство, которым, в общем-то, никто никого не удивил. Насколько я понимаю, исходя из врезки к заметке, цель была уличить штаб БЮТ в том, что интервью Юлии Тимошенко пишет Виталий Чепинога. Если это так, у меня два простых вопроса:
- к чему была публикация всего текста интервью?
- и где доказательства того, что это делал конкретно Виталий Чепинога, а не, к примеру, Марина Сорока? А может, все-таки, сама Юлия Тимошенко?
В данном случае я больше, чем "Обозреватель" заинтересован в том, чтобы интервью Юлии Тимошенко для УП давала сама Юлия Тимошенко. Но ребята не потрудились указать хоть один документальный факт в доказательство своего предположения. Могу подсказать: выложите сканы или принтскрины почтового сообщения.
Вчера я отправил Михаилу Бродскому СМС с просьбой убрать с сайта "Обозреватель" текст "Как это делают на УП". Мое требование основывается на том, что авторство вопросов принадлежит все же мне. Господин Бродский дал утвердительный ответ, однако текст до сих пор находится на сайте. Выражаясь терминами своего друга и коллеги Сергея Лещенко, это к вопросу о журналистском шлеппрестве.

Не меньше вопросов к БЮТ. Учитывая тот факт, что вопросы существовали в единственном экземпляре и мной они не передавались электронной почтой, я делаю единственно возможный вывод: утечка произошла именно из штаба БЮТ. Я не хочу излагать свои догадки: произошло ли это случайно, специально или еще каким-то другим способом.
Насколько я понимаю, на данный момент версия БЮТа такова: это не те ответы, которые давала Юлия Тимошенко. Ок. Тогда где "те"?!
И правильно ли я понимаю, что настоящее интервью с Юлией Тимошенко все же появится на УП, но теперь уже вместе со сканами рукописного подтверждения?

А ЯК ВВАЖАЄТЕ ВИ???

0%, 0 голосів

100%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.