Без критики.

          5 червня 1967 року. На Ізраїль напали 5 країн. Єгипет,Сирія, Йорданія, Ірак, Алжир.
          За шість днів Ізраїль знищив 450 літаків противника, 700 танків, 12 000 солдат.Ізраїль переміг і збільшив свою територію в три рази.
          Цей конфлікт отримав назву - Шестиденна війна.
          Не якесь там АТО, а саме "війна".
          Під час війни ніхто не критикував керівництво держави. Не було за що. Ніхто не блокував постачання армії зброї, не було армії шпіонів серед вищого та середнього керівництва в армії, не було розкрадання грошей, армією керували військові, а не поліцейський.
          В нас АТО. Хоча війна. Керівництво держави вимагає, щоб його не критикували під час війни. Хоча війни нема.
          Але, якщо Президент зрадник, то що, також не можна критикувати? Якщо Президент цілими днями обговорює з главарем агресорів плани капітуляції України. Якщо Президент нічого не робить для озброєння армії. Якщо Президент знищує національну валюту. І ще ціла валіза "якщо".
          Всі про них знають, всі про них говорять. Але критикувати Президента не можна.
          Тоді коли всі ці "якщо" наберуть юридичної сили?
          Коли сам Президент видасть указ, що він працює на Кремль? Коли Верховна Рада прийме відповідну постанову?
          Чи, можливо, коли народ чемно постукає в двері на Банковій, та запросить героя-гаранта пройти на шибеницю?
          Без критики. Бо не можна під час війни.


 

Другий фронт


      З впертістю маніяка Порошенко постійно тарахтить про другий фронт. Щоб не дай Боже, ніхто його не відкрив. Звісно, маючи на увазі народ та саму страшну для нього людину, Юлію Тимошенко. Які встромлять йому кілок в зад.
      Дивлячись на цю його метушню згадуються деякі прислів'я. На крадієві і шапка горить. Хто кричить гучніше за всіх "Тримай крадія!", - сам крадій.
      То це якраз Порошенко і відкрив другий фронт проти України. І відкрив одразу після виборів, заявивши, що він знає, як боротися з Майданом. Ну, а далі понеслася мантра про "другий фронт".
      Тому, повертаємося в 1936 рік. Ганерал Мола. П'ята колона вже в Києві. Порошенко Президент. Другий фронт проти України давно відкрито.

З Донецьком поговорив...

          З Донецьком поговорив.
          Це ми тут сидимо, тільки з інтернету та з ТВ новини отримуємо. А вони там все бачать на свої очі. Виїжджають з окупованої зони, повертаються туди. 
          Коли виїжджають, то їхні відчуття повинен передавати поет. Як в світло потрапляють, повітря зовсім інше, кругом українська символіка, дихається вільно, страху нема.
          А повертатися не хочуть. Там тьма, там жах, там постійне, цілодобове очікування чогось. 
          Мерседесів, джипів та інших крутих машин в місті вже нема. Кто виїхав, в кого забрали бандити та перегнали на продаж в Рашку.
          Також бачать, яке співвідношення сил. Кажуть, що це все брехня, що в нас нема армії. Є армія. І ії дуже багато. І техніки багато.    Але вона не воює.
          Кажуть, що всю цю шваль армія могла би розчавити за декілька днів.
          Але вона нічого не робить. Більше того, коли ще був Славянск під бандитами, то були взагалі жахливі речі. Наприклад, дається команда виїхати п'яти Градам в посадку і залишити їх там. Через деякий час приходять бандити і забирають цю техніку. Це ще до того, як москалі почали гнати свої Гради в Україну. Тобто, армія віддавала бандитам Гради, з яких вони потім били по армії. Я навіть не можу пригадати, чи були в історії війн таки випадки.
          Потрох там сприймається однозначно. Як зрадник. І це кажуть не тільки проукраїнські мешканці Донецька. Це вже кажуть ті байдужі, яких там більшість. Навіть частина тих, в кого спочатку поїхав дах, і вони голосували за ці дебільні деєнєри, і вони так само вважають. Дивуються, добре, ми ідіоти, в свій час голосували за Януковича, але чому ви обрали цього зрадника? Він же просто здає Донбас!
          Запитав в мене, чи правда, що Потрох збирається який-то закон прийняти, що остаточно продає нас Рашке.
          Коли я сказав, що цей закон підарас Порошенко вже прийняв, людина заплакала....
          Втішити ії я нічим не зміг......

Тимчасова влада


          Хто тут тимчасові? Злазь! 
          Це вже про Україну. 
          Скоро вся наша влада стане тимчасовою. 
          Президент вже став. Коли війна закінчиться і Україна збережеться, то тоді автоматично знімається табу на пред'явлення претензій к Потроху. А після всіх його подвигів, їх буде дуже багато. 
          А народ, особливо фронтовики, вже вміє розмовляти з подібною мерзотою.І тут виделка велика, від долі різних хусейнів та каддафів, до втечі за кордон. А в разі зникнення України з мапи світу, Путлер також не буде панькатися з новітнім українським кочубеем. 
           Так що, як не крути, Потрох тимчасовий. 
           За мера Києва взагалі мова не йде. Мало того, що він офіційно тимчасовий, в наступному році будуть планові вибори, так він в Києві такого вже наворотив, що і сам зрозумів. що треба робити ноги. 
           Ну і зробив. Ту вже спрацювала справжня фахова підготовка Кличка. Він відчув, що йому в пику летить кулак, і тому бігом дриснув на вибори в Раду. 
           Ну, а вибори в Раду, це буде апофеоз. Апофеоз блюзнірству, підкупу, брехні, ідіотизму. 
           Кажуть, що нова Рада буде не краща, ніж ця. Є ні, вона буде не просто "не кращою", вона буде набагато гіршою. Ця Рада буде нам здаватися зразком українського патріотизму в порівнянні з новою. Потрох протягне всю наволоч, яка існує в нашому політикумі. Ригі з першого ешелону, з другого, комунякі, зрадники всіх мастей, ось його команда. В мажоритарці він перевершить свого колишнього шефа Януковича. Поскуповує абсолютну більшість округів. Овощ буде знервовано курити біля поребрика. 
           Сподобається така Рада народу? Питання риторичне. 
           Так що зима буде гарячою. Не дивлячись на очікувану відсутність тепла в батареях.

Перемога Порошенко

          Можна сміливо констатувати, що Порошенко увійшов в раж від перемог. 
          Остаточно та безповоротно. 
          Під час першого припинення вогню він позбувся 27 українських патріотів. Потім, створивши декілька "котлів", він знищив вже декілька сотень українських воїнів. Перед цим, різними військовими хитрощами, такими, як ненадання допомоги батальйонам, відмову видавати важку зброю, він героїчно відправив на той світ більше тисячі українців. 
          Для того, щоб його перемоги набули глобального розмаху, він вирішив повернутися до вже перевіреного засобу знищення своїх ворогів, українців-патріотів. 
          Треба, щоб хуй знає хто, підписав хуй знає що, щоб він міг назвати це "постійним припиненням вогню", і вже не зупиняючись та не відволікаючись на ідіотів, що його обрали, а тепер чогось вимагають, законно та постійно косити українців всіма наявними видами зброї, які надав йому колега Путін. 
          Ну, так і сталося. Хуй знає що, хуй знає ким в Мінську підписано.    

          "Порошенко молодець", оголосив колега Путін. 
          "Угу", кивнув ОБСЕ. 
          "Тьфу", сплюнув дядя Сем. 
          І понеслася звізда, тобто ПОПа, по кочкам. 
          Позавчора, о 18-00, почався мир по-порошенко. 
          Терористи, сепаратюги, москальські військові, мирний наказ зрозуміли, та почали переможну ходу свого Головнокомандувача, Петра Олексійовича Порошенко, до нових звитяг, зрівнюючи з землею українські села та міста. 
          Тепер Порошенко вже не зупинити. 
          Тепер він вже здобуде остаточну Перемогу над українським народом, що заважав йому встановити мир, і яка золотими літерами буде вписана в аннали визначних військових баталій.

Кремлівський Головнокомандувач-фейк.

          Хто в Україні відповідає за безпеку та оборону держави? Людина, яка займає посаду Президента. Так написано в наший дебільній Конституції.
          Яке зараз прізвище у цієї людини? Порошенко. Відповідно, людина на прізвище Порошенко несе повну відповідальність за територіальну цілісність України, за безпеку ії громадян. Головнокомандувач Збройними силами України.
          Але, слухаючи та спостерігаючи за ним, можна подумати, що це або шизофренік, або кремлівський Головнокомандувач.
          Він не хоче оголошувати військовий стан, хоча вже і діти кажуть, що йде війна з москалями. В той же час, в нього самого бува проскакують фрази, що йде війна, що на Донбасі воюють кадрові москальські офіцери та солдати. І одночасно з цим каже, що в Україні нема внутрішнього конфлікту. Так, якщо нема внутрішнього конфлікту, то що тоді роблять кадрові москальські офіцери та солдати зі зброєю,з кулеметами, танками, мінометами, гарматами, градами на нашій землі, як не воюють проти України?
          Те, що Порошенко брехун, це вже ні для кого не є новиною, і всі до цього звикли. Але ця брехня вже вбиває українців. Вбиває мирних українців, вбиває українців. які захищають своє землю. І воюють за неї, і гинуть за неї. А цей брехун, мало того, що вбиває їх, він ще робить захисників України абсолютно безправними. Тому що, за його версією війни нема. І ті, герої, що взяли в руки зброю, та пішли на фронт, зробили це незаконно! Є всі підстави заарештувати їх та кинути за грати на багато років. Я вже не кажу за медичне страхування, на яке вони також не мають права.
          Він не мобілізує людей, які вчилися воювати, які пройшли відповідний вишкіл, які пройшли спецпідготовку. Таких людей десятки тисяч, і вони готові воювати за свою Батьківщину. За їхньою участю війна закінчилася би набагато швидше і з мінімальними втратами. Порошенко цього не робить. Кому це вигідно? Звісно Путіну.
          Він не видає сучасну бронетехніку та зброю добровольцям, які вже сформували безліч батальйонів і воюють на фронті. Воюють на старих бронетранспортерах, а то і взагалі пересуваються на автобусах, що вже призвело до страшних смертельних трагедій. Воюють зі старими автоматами, які заклинивают під час бою. В той час, коли на складах лежать сотні тисяч нових, в олії, автоматів, кулеметів, гранатометів. Чому він це робить? Мабуть, щоб отримати від Путіна запевнення, що заводи Рошен в Росії, він не чіпатиме.
          Він нічого не робить для тилового забезпечення армії, постачання воїнам засобів індивідуального захисту, однострою, ліків, приборів нічного бачення, коллиматорів. Все це, всю логістику армії забезпечують волонтери. Навіть вивіз тіл загиблих воїнів з зони бойових дій не організовано Головнокомандуючим, це також роблять волонтери. Якби не вони, не було би ні армії, ні добровольчих батальйонів, не було би звільнення українських міст на Донбасі, на чому Порошенко піариться по повній програмі.Хоча не має до цього абсолютно ніякого відношення.
          Неможливо зрозуміти чому величезний шмат кордону є прохідним двором. Самі пілоти кажуть, що можна тільки літаками закрити кордон за дві-три години, розкидавши міни на цьому напрямку. Вони ніяк не можуть зрозуміти, чому їм не дозволяють знищувати довжелезні колони москальської важкої техніки, коли вона знаходяться на марші. Всім відомий їхній маршрут, літаки стоять заправлені паливом, на борту повний боєкомплект, а команди на виліт нема. Коли тільки вся ця техніка дістанеться до місця призначення, коли розосередиться, тільки тоді дають завдання на ії пошук та знищення. А це набагато більш ризиковано, чому і збиваються літаки. Путін аплодує таким вчинкам Порошенка.
          Порошенко влаштовує "мирний план", єдиною метою якого є надати можливість бандитам та москальським військам зробити перегрупування та завести в Україну сотні одиниць важкої та стрілецької зброї. Мабуть, під час безкінечних телефонних перемовин з Путіним, Порошенко отримав від нього особисту подяку за таку тактичну можливість.
          Порошенко образив всі Збройні Сили України, призначивши на посаду Міністра оборони мусора-кар'єриста. Який абсолютно не розуміється на війні. Хоча вправно вихваляє свого шефа та влаштовує акції з встановленням прапорів. Мабуть, цим призначенням Порошенко хоче зробити з армії,  жандармів? Невже армія це проковтне? Невже це проковтнуть мільйони українців, проти яких він будує цю карательну систему?
          Він призначив на посаду першого заступника секретаря РНБО офіцера ФСБ Литвиненка. Який, після того, як Порошенко вичавив звідти Парубія, очолив РНБО. В кого-небудь вкладається це в голові? Секретар РНБО - працівник ФСБ, яке зараз вбиває українців!!! Путін готує лантух орденів для Порошенка.
          Першій заступник  Адміністрації Президента з силових питань, міліардер Косюк під час війни відпочиває на Сардинії.І цеж він не сам вирішив поїхати. В нього є шеф, сам Президент України. Який дав добро на цей вояж.
          Окремо треба сказати. що він жодного разу не сказав нічого про роль у цій війні фашиста та окупанта Путіна. Не те, що назвати його окупантом, він навіть згадувати його гадюче ім'я та прізвище боїться. На контрасті треба пригадати Тимошенко. Вона не стримувала себе в характеристиках, які надавала цій кремлівській тварині. І не збиралася ані зустрічатися, ані вести якісь зрадницькі перемовини з Путіним, поки він не забереться з української землі. Тільки після нашої перемоги, тільки на наших умовах і тільки у відкритому форматі. Порошенко же, за спиною народу, цілодобово щось трет по телефону з окупантом та вбивцею Путіним.
          Чомусь за нас він вирішив, що ми не готові до вступу в НАТО. Хоча така більшість вже давно сформувалася і вступ в НАТО був би підтриманий народом. Але Порошенко бреше нам в очі, що ми не хочемо вступу в Альянс. Це що, він по телефону договорився з кремлівським ублюдком про це?
          Ось невдовзі знов якісь переговори з Путіним. І з європейськими толерастами. Американців там не буде. Він припинив з ними будь-які консультації, що стосуються війни Росії проти України. Що буде на тих переговорах, невідомо. Хоча, без сумніву, можна бути впевненим, що він буде торгуватися. А якщо Путін їде на ці переговори, то мабуть по телефону вони вже сторгувалися.

          І все це тільки з інформаційних повідомлень, з розповідей бійців, волонтерів. А що робиться за лаштунками цього театру абсурду, цього конвеєру свідомого вбивства людей, неможливо собі уявити.

          Вочевидь, Порошенко не хоче брати на себе відповідальність. Не хоче захищати Україну. Він байдужий до загибелі тисяч українців. Його фальшиві псевдо-патріотичні спічи особливо огидні на фоні його справжніх, зрадницьких дій. Він не обтяжує себе прес-конференціями та брифінгами. Провів тільки одну зустріч з декількома журналістами в своєму кабінеті в стилі пізнього Януковича. Знов контраст з Юлією Тимошенко. Неможливо собі уявити, щоб в такий ситуації вона не проводила постійні зустрічі з журналістами, не давала прес-конференцій, не спілкувалася з людьми, з воїнами.
          У нас нема Президента, нема Головнокомандувача. В телевізорі з'являється якійсь фантом, фейк, кукла, яка щось шепотить, плаче, повчає нас.

          То що за блядство сидить на Банковій? Кого обрали нам 54% долбоебов?

Мустафа-джинса


         Знаєте. як визначити, що наближаються вибори? Дуже просто. Ось, є такий перець - Mustafa Nayyem. Відомий джинсовік. По яких тільки каналах він не тинявся, кому тільки не прислуговувався. І весь час крутиться біля грошових мішків. Але, головний його фах, це ніщімне мочилово Юлії Тимошенко. Все це робиться тупо, примітивно, безапеляційно,без будь-яких доказів та фактів. Я сумніваюся. що в нього є журналістська освіта. А якщо і є, то це яскравий приклад, як не треба вчити журналістиці. 

         Да, і ось на ФБ, на його стіні з'явився пост про вибори. Відповідно, машина дискредитації Юлії Тимошенко знов починає розкручуватися. Я залишив там комент, що на фотожабі. Не дослівний. але відповідає сутності оригіналу. Він його видалив. Я знов поставив. Він знов видалив. 

         Тоді я вирішив зробити цю жабу, щоб цей комент вже навічно вбудувався у мережу. Вже не видалить...)))) 

         Він давно на мене абіжений. Але блокувати не хоче. Всі подібні йому журнашлюшкі, зокрема Сірьожа Лещенко, Чаленко, Притула, Кіпіані заблокували мене. Більше того, різні луценкі, гриценкі, ще якісь горе-політики також заблокували. А Найем ні. Гордий...)))) Мабуть думає, та хто він такий цей українець , щоб я його блокував?? Я ж великий Му. Найем! Ну і добре. Хай дивиться на жабу та радіє...)))          

Дракон Порошенко

          "Навіщо ви критикуєте Порошенка, у нас зараз спільний ворог, давайте згуртуємося і дамо йому по пиці." Або,- "сплотимся".... 
          Це так карамельна вата волає, коли бачить, що пишуть люди про "подвиги" Потроха. 
          Та і сам Однотур часто-густо робить таки відозви. І хоча не каже, навколо кого треба гуртуватися, але коли бачиш ріки слез з його чистих "голубих" очей, то навіть і їжаку стає зрозуміло, що ось він!...центр гурту!...навколо Пеці треба гуртуватися!!! 
          На мене його сльози не діють, але із закликом таки погоджуюся.
           Ворог зараз у нас спільний. 
          І гуртуватися треба. І по пиці треба дати. 
          Тільки не в молоко бити. Не стріляти по горобцях. Треба бити по дракону. Точкой У. 

          А цей дракон є Порошенко. Він ще більший ворог, ніж сам Путін. Путін не маскується на відміну від Потроха. 
          Які "правильні" патріотичні спічі промовляє Однотур! Як він інтонує! Від громоподібних гасел в епіграфі до шепотіння в епілозі.А від блискавок з його очей мабуть не одна людина вже втратила зір. 
          Але це ворог. Підступний, жадібний та брехливий. Який вже особливо і не ховається. 
          І українці не тільки зір втрачають через його блискавки з очей, а і життя 
          Через його "мирний" план. 
          Через генералів-зрадників, які прокралися на своїх посадах, і яких він не звільняє. Ба більше того, повертає тих, кого ще Овощ попризначав, і кого людям вдалося викинути з теплих кабінетів. 
          Через його Рошен в Ліпецьку. Частина податків. які він там сплачує, йдуть на потреби паРашкіної армії. Купується озброєння, бомби, снаряди, кулі. Все це зараз вбиває наших воїнів. І вбиває їх безпосередньо Однотур. 
          Через свого дружбана Медведчука, який є зв'язковим з Путіним. 
          Через свою Нацраду, яка абсолютно нічого не робить, щоб припинити трансляції паРашкиного лайна на нашому ТВ.http://blog.i.ua/user/2800596/1458035/
          Через призначення ригів на всіх щаблях влади. 
          Через блокування люстрації. 
          Через цих клімкіних, ложкіних, які вже відверто закликають до "відновлення" довіри між Рашкою та Україною, до співпраці та різних інтеграцій. 

          Ось він вичавив з РНБО Парубія. Але сам Парубій не хоче говорити, чому Потрох його звільнив. Також про згуртування проти загального ворога щось теревенить, і тому не буде коментувати. 
          Не погоджуюся з Парубієм. Якщо вже ми всі бачимо, яка скотина вмостилася на Банковій, то Парубій знає набагато більше про нього. Він же всі ці мутні схеми бачив зсередини. То чому не розповісти? Це ж ворог. Такий самий, як і Путін. 

          Про обіцянки закінчити АТО за декілька годин, воякам платити 1000 грн в день, страховку в один млн гривен, продажу своїх заводі-параходів та решту я вже мовчу. Вся ця його брехня вже у всіх на зубах навязла. 

          І якщо для всіх цих луценків, томенків, бригінців, шкіряків, для стада карамельної вати, для 54% долбоебов, Потрох є Президентом, то для мене він ворог. 
          Так само, як і Овощ був для мене ворогом, а не Президентом.

Чия більшість в Нацраді з питань ТВ та радіо? України, чи Рашки?

          На Фейсбук була в мене в друзях Ольга Герасим'юк. Я в неї колись запитав, чия більшість зараз в Нацраді. України чи Рашкі. На що вона відповіла, що не розуміє запитання, і що я чудо. 
          Після цього видалила мене з друзів, що не є для мене трагедією, головне, що вона заборонила всім, окрім ії друзів, коментувати свої пости. Тобто, тепер "неправильних" та "чудних" запитань їй ніхто не задасть.               
          Саме цей факт змусив мене розчаруватися в ній остаточно. 
          Тоді я сам спробував розібратися, а яка ж таки більшість зараз в Нацраді. 
          І з'ясував. 
          Більшість належить Рашке. Через ії зіц-Президента Порошенка. 

          Дивіться самі. 

          Четвірка від Верховної Ради: 

          1.Ольга Герасим'юк. 
          Як я і писав вище. я їй вже не довіряю, тим більше, якщо згадати, що на вибори-2010 вона йшла від УДАРу. Відношу тепер до людини Порошенка. 
          2.Катерина Котенко 
          Мало інформації про неї знайшов. Поки що темна коняка. 
          3.Олег Черниш 
          Останні вісім років працював в Телерадіокомпанія "Студія 1+1". Людина Коломойського. Олігарха. Мабуть зрозуміло чиї інтереси від буде лобіювати. Не України точно. 
          4.Олександр Ільяшенко 
          Тут без питань. Представник ригів та комуняк. 
          Також відношу до людини Порошенка.

          Четвірка від Порошенка:

          1.Юрій Артеменко
          Латентний українофоб. Де він тільки не був. І в Солідарності, можливо туди вже і повернувся, і в Нашій Україні, працював заступником міністра культури в уряді Азарова.
          Ось думка журналіста про нього - http://espreso.tv/blogs/2014/08/02/kak_uznat_suschnost_nasheho_prezydenta_ot_potyttekhnolohyy
          Однозначно людина Порошенка.
           2.Владислав Севрюков
           Керував чернівецькою ТРК АСС - представництвом 5 каналу.
          Людина Порошенка.
          3.Григорій Шверк
          У минулому віце-президент UMH Group, що на той час належала нинішньому главі Адміністрації президента Борису Ложкіну.
          Людина Порошенка
          4.Оксана Головатенко
          Залишилася з минулого складу.Працювала на керівних посадах на каналі ІНТЕР, що належить Хорошковському.
          Людина Порошенка.

          Звісно аналіз поверхневий, глибоко не копав. Але думаю, і цього досить.

          Що маємо на виході?

          Шість членів Нацради однозначно люди Порошенка. І відповідно, - Рашкі.
          Двоє мутних.

          Головою Нацради, це збіговисько обрало українофоба Артеменка.

          Здається вже місяць, як працює нова Нацрада. Хто-небудь чув про якісь проривні, революційні, проукраїнські рішення цього органу? Можливо зникли дебільні москальські серіали про ментів та прокурорів? Можливо змінений телевізійний контен на користь України та українців? Хоч якісь позитивні кроки хтось побачив?

          Мабуть і не побачимо. З огляду на членів, які там знаходяться.

          Дякую, пані Герасим'юк, я і сам розібрався.

Порошенко - людина слова. І слова "не слова".

          Ось ми тут, там, кругом, вимагаємо від Порошенка, щоб він зробив те, се, щоб не робив того, сего, щоб не призначав тих, сих. Грішний, і мої п'ять копійок у вигляді злобного баритона присутні.
           А навіщо запитується?
          Взагалі-то, це Юлія Тимошенко говорила. що не буде розмовляти з Путлером, поки він не покладе Крим туди де взяв.
          А Порошенко якраз казав, що він буде розмовляти з усіма. Що ми і бачимо. Розмови, розмови, розмови....українців вбивають, а від нього розмови, розмови, розмови...
          Це Юлія Тимошенко обіцяла одразу після виборів ввести військовий стан.
          Порошенко обіцяв за місяць припинити АТО. Він припинив раніше.
          Це Юлія Тимошенко обіцяла перемогу.
          А Порошенко обіцяв "мирний план"(блять, щас матюкнуся...). Він діє. Пишуть, що вже під 300 вбитих українських воїнів. Не вірю. І без Станіславського. "Мирний план" Порошенка загубив вже не одну тисячу українців.
          Це Юлія Тимошенко обіцяла одразу після виборів подати заявку про вступ до НАТО.
          Порошенко навпаки, не збирався подавати ніякої заявки. Що він і зробив, не подав. Більше того, припинив всілякі контакти зі Штатами. Слухає тільки Рібентропшу.
          Це Юлія Тимошенко обіцяла знищити олігархічну систему влади в Україні.
          Порошенко цього не обіцяв. Свій бізнес не продав. Вже і Фірташ при справах, отримав замовлення на 1 лярд кубів газу.
          Це Юлія Тимошенко обіцяла тотальну люстрацію всієї мерзоти у владі.
          Порошенко цього не обіцяв. Навпаки, він активно повертає до влади всю погань.
          Це Юлію Тимошенко звинувачували у зв'язках з Медведчуком.
          Зараз Медведчук є головним переговірником від Порошенка.

          Довго можна перераховувати.
          Мораль цієї бувальщини така - Порошенко виконує всі свої обіцянки та необіцянки. Які до нього претензії?

          Тому, ми бачимо на чолі держави -
          Недопрезидента Порошенка,
          замість -
          Президента Тимошенко.

          І всі наїзди на Недопрезидента Порошенко необгрунтовані.

         Тому, або мовчимо в ганчирку, або Майдан....
          нафуй Недопрезидента!!!!