Порновистава "Медведчук-Зеленський"


Якщо за цим парканом сидить кремлівський диверсант(а там сидить вбивця Мертвечук), то, щоб туди увійти та заарештувати цього диверсанта, у державі, яка себе поважає і яка себе захищає по-справжньому, не стукають чемно у хвіртку(хай і юрба поліціянтів), а зносять цей паркан Катерпіллером і кидають Мертвечука на землю мордою в калюжу.
І не топчуться біля його охфісу, боячись посунути охорону.
Тому, - не вражає.
Навіть станіславське "Не вірю" тут не підходить. Виставам порноКварталу-95 з його малороскою пошлятиною вже давно ніхто не вірить. А те, що це вистава, зрозуміло ще з "дебатів" балагану на стадіоні. Ну а далі все більше і більше. Ось тягнеться цей марлезонський балет з Мертвечуком.
Ні, вата звісно у захваті, але у притомних людей все це викликає тільки поблажливу посмішку.
При чому спільника Мертвечука, Пецю Порошенка, ніхто не чіпає. Більше того, його відмазують від всіх злочинів. Довго будуть відмазувати, в нього все життя, це суцільний злочин. Але за все уплачено. Нашими грошима. Тому будуть відпирати його до упора. Поки не стане білосніжним та пухнастим.
А весь цей гучний тарарам, починаючи від знищення Конституційного суду, калікатурних санкцій РНБО та погонею за Мертвечуком(якого ніхто не ловить), спрямований на відволікання уваги народу від мегаафери, яку(поки що вдало), провертають Порошенко і Зеленський - крадіжка нашої землі. Під суворим контролем того ж Мертвечука, ну і звісно кремлівської потвори, Путькіна.
Щодо цих шмонів у Мертвечука, то йому це якось по барабану. Він не збирається йти в Президенти. Він і так живе, як султан, паркани та його палаци-блатхати по всій Україні. Для цього у нього і у Путькіна є краплені тузи - Порошенко і Зеленський. Ось так вони і збираються мінятися, Порошенко-Зеленський. Зеленський-Порошенко, Порошенко-Зеленський. За кремлівською калькою, Путін-Медведев-Путін-Медведев. В будь-якому разі доти, доки хтось з них, Порошенко чи Зеленський, не відкине копита. Або обидва. Або поки у народу України не прокинеться хоч би банальне відчуття самозбереження від pizdeza, який до нього підкрадається ззаду, і він сам не зачистить свою країну і державу від порошенків, зеленських, мертвечуків і всієї цієї кремлівської шобли воров.
Ну, а поки народ не дозрів до цієї зачистки, то ось і відбуваються ці порожні, з гуркотом барабанів олігархічних ЗМІ та ТВ, видовища.

Порошенко, - За Путина! За Россию!

  • 24.08.20, 23:23

          Власне, нічого неочікуваного мною, сьогодні не відбулося.
         Саме таке дійство(язик не повертається назвати це святкуванням Незалежності), і повинно бути від кремлівського дурачка Зеленського.
         Там же влаштував собі паблісіті і лицемір Порошенко.
         Це зайвий раз підтверджує мій висновок в посту нижче - Незалежності України нема.
         Якби дійсно була справжня Незалежність, то вор Порошенко не дефілював би Хрещатиком, а вже давно сидів би в тюрмі.
         Так, це мій фотошоп з плакатом в руці Порошенка.
         Але я нічого не вигадав.
         А з яким плакатом мав би йти кремлівський холуй, вбивця українців, мародер Порошенко? Ну не з плакатом же - "За Юлію Тимошенко! За Україну!".
         Так що тут все органічно, Порошенко і Путька.
         Мені цікаве інше.
         Хто ті люди, що йдуть за Порошенко?
         Якщо це українці, якщо це дійсно ветерани, то в мене до них питання, вони що, вже забули Іловайськ і Дебальцево, де Порошенко разом з Путіним вбили тисячі добровольців?
         Вони що, забули, що це Порошенко здав Путіну Луганськ і Донецьк?
         Вони забули, як Порошенко саботував на початку війни мобілізацію? Вони забули про мільйон гривень страховки, про який брехав Порошенко? Вони забули, що Порошенко так і не виконав свої обов'язки Президента та Головнокомандувача - не визнав, що на Україну напала Рашка, не повідомив, згідно процедурі, ООН? Забули, як Порошенко відправляв на фронт стару, небоєздатну та браковану технику? Забули Свінарчука і Кононенка?
         Вони що, забули, що коли вони віддавали свої життя за Україну, той же Порошенко торгував з Путіним, відпочивав на Мальдивах та на Віденських балах, відкривав нові і нові офшори. куди переправляв награбовані в Україні гроші?
         Все не перерахуєш, там цілий том запитань про "подвиги" цієї лицемірної гниди Порошенка.
         А якщо не забули і свідомо йдуть за ним, свідомо дозволяють йому піаритися на ветеранах, на нашій, хоч і вдаваній, Незалежності, то тоді вони і свідомо підтримують це гасло - "За Путина! За Россию!", яке несе агент ФСБ Лоліта(Порошенко).
         Тоді я все ж таки правий - Незалежності України нема!
#порошенко 

Джерело — https://www.facebook.com/banderivez/posts/3262042247190875?__cft__[0]=AZVPlDyc86NvDsIoiT3J5cK_1HMQHBzF10sXLaQrseQnH1RGAcTCnDVr4CeYuUMJ9QU3OjhX7Oh8irxcCJSi-y0XwtdqKFfFwncRBNPLMDXbyoyYj87PQkt1LgUc9DrKyRE&__tn__=%2CO%2CP-R

До білорусів!

  • 14.08.20, 20:09

 


І хоча в Білорусі нема олігархів, але є чиновники-мільярдери або просто кроти з Рашкі.
Про яких білоруси знають все, хто вони таки, що вони робили і звідки в них мільярди.
Так само, як ми знали, хто такий ця мразота Порошенко, що він корупціонер та брехун, яких світ не бачив, що він ненавидить країну в якій живе. Але частина українців повелася на його солоденькі обіцянки, і ви вже знаєте, що він зробив з Україною. І зараз його справу продовжує його подельник, епічний дурачок Зеленський.
Тож будьте пильні!
У вас повинна бути своя постать(чоловік чи жінка, ми не знаємо), подібна до нашої Юлії Тимошенко, яка всі ці роки не зраджувала вашій країні, боролося проти авторитарного режиму, яку постійно переслідували та кидали по в'язницях. Ось їй і довірте свою #Білорусь.

Будапештський меморандум



          А що саме цікаво, що самі українці не хочуть припинення цієї бойні за допомогою Будапештського меморандуму.
        Саме бойні. Війна, це коли йдуть бойові дії, коли перемога досягається бойовим духом, який був у українців, а у окупантів і досі нема та і не могло бути. А зараз Путін відправляє на цю бойню своє гарматне м'ясо, а Порошенко і Зеленський, своє.
        Але українці вперте обирають то мародера та кремлівського холуя Порошенка, то горохового шута, такого самого кремлівського холуя Зеленського.
        І тільки не справжнього патріота, справжнього українського націоналіста, Юлію Тимошенко.
        Задзеркалля та сюр панують в головах українців.
        Є така приказка, чорна - Рятування потопаючих, це справа рук самих потопаючих.
         В Україні вона трансформувалася в персональну ідіому, - Рятування потопаючих українців, це справа Юлії Тимошенко.
        Я схиляю голову перед Юлею Тимошенко і знімаю перед нею капелюха. Але ж рятувати потопаючих, які не хочуть, щоб їх рятували, скоро набридне і їй.
        То що тоді зроблять українці? З гаслами "Смерть ворогам!" поплигають в домовини і самі себе позакопують в могили?
        Цікавий варіант. Те, що такого ще не було в історії людства, то це точно. Завжди всі народи билися насмерть за свою свободу, за свої країни. І перемагали.
        Але не українці. Вони вирішили добровільно лягти на щит, маючи можливість повернутися з війни зі щитом.
        Натомість, поки Юлія Тимошенко буде в політиці, я буду з нею.

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/3205699949491772?comment_id=3205800816148352&notif_id=1596662938563694&notif_t=feed_comment

Ринок газу



          Там, з 1 серпня, відкрився ринок газу.
          Як повідомляє нам бригада "Порошенко-Зеленський", з прімкнувшими до них кобелевими, тепер у нас є можливість обирати собі постачальника газу.
          Постачальників багато, - один.
          Це бригада "Порошенко-Зеленський" з примкнувшими до них кобелевими і бригада "Порошенко-Зеленський" з примкнувшими до них кобелевими і ще один постачальник - бригада "Порошенко-Зеленський" з примкнувшими до них кобелевими. І ще штук 100 бригад "Порошенко-Зеленський" з примкнувшими до них кобелевими. Дійсно, багато постачальників. Всі вони знаходяться в одному приміщенні, у них одна кишеня на всіх і на всіх один офшор.
          Наскільки я зрозумів, саме цього хотіли українці. Прагнення та сподівання українців нарешті втілилися у життя.
          Я вірно зрозумів українців?

Джерело - 

https://www.facebook.com/banderivez/posts/3198967076831726?__cft__[0]=AZWN2qgBCqDQlnoltp85OchOzuqpsJNDFbk1eBlEJDAuG5j9n1gr23Kyh59_ecvrUkyx2RaWuqzag0-3yiREtCMh_xTwemaN8TFKUVTaI-u_u423S0EN77GosGkORx9w7MQ&__tn__=%2CO%2CP-R

Клон Тимошенко від Слуг олігархів.



        Альоу! Слуги Гаспод!
        З кого ви зібралися робити Юлію Тимошенко?
        З мертвечучки Верещучки? lol
        Бачите це фото? Відчуваєте аристократичність пані Юлії? Звісно не явно, ви на це не здатні, - підсвідомо.
        Посадіть в таку саму позу Верещучку, і це буде мавпа з бананом.....)))
        Але спробуйте.
        Можу вам сказати, що з цього вийде. Франкенштейн куритиме обабіч. Це буде жахлива потвора, створена з Богословської, Герман, Іріски Луценко та Монтян.
        Гарантую, ця потвора вас самих дуже сильно покусає...)))
        Хоча і після цього, ви не зрозумієте, що другої Юлії Тимошенко не буде. Вона єдина і копіюванню не підлягає. Її, небеса, космос створив.
        А ви з цивілізаційного смітника...на вас ЗЕлені мухи сидять...)))

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/3188280447900389?comment_id=3198490230212744&notif_id=1596367641221717&notif_t=feed_comment

Шмаровоз Серя Кончита

          Вчора ця погань, Серя Кончита, знов взялася гавкати на Юлію Тимошенко.

          Ця істота, невідомо, чи то мужик, чи баба, але точно є пітором по життю.

          Воно, Серя, все своє журнашлюшне життя займалося корупцією та за крадені олігархічні гроші кліпало джинсу на Юлію Тимошенко та з ще одним, миршавим клопом Муською Найманим, займалося травлею Тимошенко на всіх телеканалах.

          Зараз олігархічна мафія посадила його на хлібну посаду, де воно, вже не ховаючись, краде у нас, з нашого Бюджету, по 500 тис гривень кожен місяць. І нічого не робить. Тільки займається тією самою роботою, бігає по телеканалах та оббріхує Юлію Тимошенко.

          Я зараз не буду переказувати, що воно істерило вчора, всі, або бачили, або, за бажанням, можете подивитися.

          Єдине, можу сказати, що ось таки покидьки, як Серя Кончита, є одним зі стовпів, на яких і тримається влада кремлівсько-олігархічної мафії. Це їхня пропагандистсько-інформаційна підпірка. Таки, як Серя Кончита та інші, вірно слідують завету Гебельса, - маючи в руках ЗМІ, роблять з народу стадо свиней.

          Я можу тільки зняти капелюха перед Юлею Тимошенко за ії шалену витримку.

          Таки презервативи, як Серя, розуміють, якщо Юлія Тимошенко прийде до влади. то вони втратять не тільки ці посади, на яких вони крадуть гроші з Бюджету, а і все те, що накрали раніше. Тому. ці сері будуть рвати підметки до останнього свого кінця.

          А цей кінець таки буде.

p.s. Яскравим показником всіх, так званих "розслідувань" та "компроматів" цього обросшего шмаровоза, щодо Юлії Тимошенко, є повне фіаско в судах. Які були і яких і не було, тому що не було ніяких доказів, щоб весь його бред розслідувати. Навіть Янукович не зміг нічого провернути в своїх ручних прокуратурах та судах, спираючись на галиматью Кончити. Тому, все що ллється з його брудного роту, це все взято зі стелі на замовлення олігархів.

Джерело — https://www.facebook.com/banderivez/posts/2803302273064877?__cft__[0]=AZU5rkllWOFMlPSRY2goJLSaXPKhABS8tDookm5zaBQjr4ryDugOwcLApqtr0jwgAlEAWNBtbklME7htKvcmpZfjKJEiHgPavPCvFBH_McMu7YujiEGWKppFWgITKWkp0G8&__tn__=%2CO%2CP-R

Земля і Україна.

Ці дві світлини, це скріншоти з відео про китайське місто, яке тягнеться на 500 км і вже має населення 34 млн.








Ті, хто бачив це відео, знають, що зображено на світлинах, а хто не бачив, то пояснюю, це автотраси в Китаї, на яких сушать кукурудзу.
Вдумайтеся, китайці перекривають автотраси, а там трафік набагато більший, ніж у нас, там сотні тисячі машин та мільйони тон вантажу пересуваються, але їх перекривають, щоб сушити кукурудзу.
Це означає, що китайців стає все більше, і їм треба все більше і більше їсти. Вже навіть нема вільних місць для сушки кукурудзи, перекриваються автостради.
В найближчий перспективі, це означає, що і кукурудзи не буде вистачати, а відповідно і місця де ії вирощувати.
Як думаєте, що далі будуть робити китайці? Вірно, почнуть озиратися по боках в пошуку вільної землі в світі, і яка продається.
Всі цивілізовані країни, від США до Ізраїлю, вже зрозуміли, що свою землю не можна продавати, навпаки, вони почали скуповувати у державну власність те, що продали раніше.
Але китайці люди моторні, вони будуть шукати, поки не знайдуть таку безпорадну країну, як Україна, яка не цінує свої багатства, і громадяни якої заради вшивого штучного намиста, готові продати землю, на якій вони живуть, яка їх годує, готові продати свою країну, готові знищити себе і свої майбутні покоління.
І Україна зараз є такою. Завдяки тим же її громадянам, які обрали у владу продажне бидло, для якого сама держава Україна не є цінністю, і яке для того і прийшло у владу, щоб зірвати величезний куш з продажу нашої країни.
Звісно, тут будуть пастися не тільки китайці, на такий ласий шматок, злетяться всі міжнародні спекулянти, які мають необмежені гроші, і які не дадуть жодного шансу українцям купити свою же землю.
Все буде відбуватися наступним чином.
У дрібних власників паїв будуть забирати(за копійки звісно), їхні паї.
Фермерів, які ще є, будуть доводити до банкрутства, їхні землю будуть переходити у власність іноземних банків, і потім виставлятимуться на продаж.
Землю, яка ще перебуває у державній власності передадуть підставним фірмам, які вже свідомо будуть брати у іноземних банків непомірні кредити під залог землі, з подальшим банкрутством. І ці землі банки висталять на продаж.
А китайці ось вони. З лантухами грошей.
При чому міжнародні спекулянти наварять на цих оборудках не мільйони, і навіть не мільярди, а трильйони доларів.
Все просто.
Тільки українці залишаться з голою задницею, на своїй, вже бувшей, землі.
І ніхто їх не візьме працювати на цій землі. Вон, китайців 1,4 мільярда, всі хочуть їсти, і будуть працювати на нашій, а тепер вже їхній, землі, за копійки.
І це тільки продовольчий сектор.
А ще і наші надра опиняться в руках міжнародних корпорацій, наші ліси, водойма, все, що знаходиться на бувший нашій землі, все перейде новим хазяям.
Хоча, українцям таки виділять землю розміром 2 х 1 х 1,5 метра.
І дай Бог, щоб ці нові хазяї дали ще дощок для трун, здебільшого просто вириють яму, кинуть туди і закопають.
Як, гордий та мудрий народ українці, вам сподобалася така найближча перспектива?

Заклик до нації.



        Ви звернули увагу, яка тиша?
        Нікого не чути, всі позасовували язики в зад.
        Де грізні "націоналісти" з факелами? Сидять тихо, мабуть перераховують іудини срібняки.
        Де гібридний патріот, кремлівський холуй Порошенко? Він на низькому старті, зараз йому халява попрет у вигляді нашої землі.
        За виючого Слявіка та ублюдка Мертвечука нема що і казати, один дурак, інший патронує цю кампанію по ліквідації України.
        І тільки одна людина не мовчить, жінка. Від якої всіх ворогів України починає тіпати у пекельних судомах, яку не зламали тюрми і слово якої в тисячі разів могутніше за кулі, гранати, та бомби, якими обвішана ця погань, що ось вже 28 років гвалтує країну.
          Це Юлія #Тимошенко

Джерело - 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2760319417363163&set=a.375087939219668&type=3&theater

Рука руку миє



          Це і є Конституція кремлівсько-олігархічної Системи, яка ось вже майже 30 років панує в Україні.
          Це найкоротша в світі Конституція. Раніше вважалося, що найкоротша Конституція в Рашке - "Я начальник, ти дурак", але ні, наша ще коротша, з трьох слів, - "Рука руку миє".
          Чому ми всі ці 30 років гнівно вказуємо владі - А Конституція?! Чому ви не виконуєте Конституцію?!
          А тому що ми не знаємо, що у них існує своя Конституція - "Рука руку миє".
          І на всі наші закиди, кремлівсько-олігархічна влада сміється, тому що вона знає, що виконує Конституцію. Відповідно і всі закони виконуються ними згідно цієї Конституції. Якщо хтось у владі щось вкрав, і по закону це карається, то вони відкривають цю свою Конституцію, читають ії, і знаходять того, кому помити руку, щоб не понести покарання.
          Це стосується всієї влади. І по горизонталі і по вертикалі.
          Ця влада, це цілодобове прасування. Це для народу від них тхне брудними та кривавими грошима. А один для одного вони чисті, вони просто випромінюють Shumukh, Nabeel та Golden Delicious. Якраз тому, що дотримуються цієї своєї Конституції.
ЇЇ виконують і Президент, і Прем'єр(тільки один Прем'єр не виконувала цю корупційно-злолодійську Конституцію, це Юлія Тимошенко, за що Система і кинула її у в'язницю), і міністри, і керівники всіх структур, "правоохоронні" в тому числі, і керівництво в областях, в містах, всі абсолютно.
          Окремо в цій ієрархії стоять олігархи та Кремль. Тому що, саме вони і є творцями цієї Конституції. Вони також дотримуються Конституції, але на рівні "олігархі - держава", "Кремль - держава". Олігархі і Кремль миють руку державі(вірніше, у нас замість держави, організоване, кримінальне-корупційно угрупування), а держава, сиріч, це злодійське угрупування, миють руки Кремлю та олігархам.
          При чому, в системі дії цієї Конституції знаходяться і не владні структури. Це різноманітні активісти, мережеві боти, ряжені націоналісти. Тут же і банки і всілякі асоціації, починаючи від спортивних, закінчуючи захистом комах.
          За ці 30 років вибудована міцна система.
          Поза цією системою знаходиться народ, який не знає про існування Конституції Системи, і тільки один політик, Юлія Тимошенко, яка якраз знає про цю Конституцію, тому і не сприймає ії і весь цей час бореться проти неї та закликає і народ скинути з себе ярмо кремлівсько-олігірхічної Системи та бути вільними і заможними у своїй власній країні.
          Ось і весь сказ. Справа за народом.
          Лідер перетворення кримінальної України в цивілізовану Україну, є, - Юлія Тимошенко.

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2757705784291193&set=a.375087939219668&type=3&theater
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
53
попередня
наступна