Дурний громадянин та Пятро Ляксеїч.


          Щойно на вулиці Києва відбулася розмова між дурним громадянином та Пятром Ляксеїчем Порошенко.Ця розмова відбилася від гори Джомалунгма, і відлунням знов прилетіла в Україну, де, модернізованим суперсачком для ловлі мотильків її вдалося зловити. Ось вона, до вашої уваги. 

- О-о-о, Пятро Ляксеїч!Здорово! Давай поговоримо. 
- Драсьте! А хто ви? 
- Громадянин України. 
- Дуже приємно, я також громадянин України. 
- Е-е..ти громадянин ого-го-го, а я так, дурний громадянин. 
- Я знаю це. 
- А звідки ти знаєш? 
- Ну як звідки. Мені що, з неба впали мої лярди доларів? Ні, завдяки вам, ви правильно голосували всі ці 23 роки, і правильно себе поводили. Думаю і зараз правильно проголосуєте за мене. 
- Ага, ось саме про це я і хочу тебе запитати. Ти кажеш, що продаси Рашен, як станеш Президентом. 
- Так. Але скоріше всього не продам, а передам в керування держави. 
- Ух ти! Молодець! А якої держави? 
- України, звісно. 
- А Україною ти будеш керувати? 
- Ну да, а як же. Я ж буду Президентом.
- А хто тоді буде керувати Рашеном? 
- Не Рашен, а Рошен. Ну як, хто, держава буде керувати. 
- А державою ти будеш керувати? 
- Та я ж, я вже казав. 
- А Рашеном хто? 
- Слухайте, дурний громадянин, відчепіться...ха-ха-ха 
- Ну добре. А скажи тоді, хто зараз керує Рашеном? І чи твій він? 
- Не Рашен, а Рошен. Я керую, а хто ж ще. Звісно мій. 
- Пятро Ляксеїч, ти зараз депутат Верховної Ради, мабуть знаєш всіх депутатів. Сергія Власенко ти знаєш? 
- Знаю, звісно. 
- А чи знаєш ти, що його Янукович позбавив мандату депутата в свій час? 
- Так, знаю. Тоді були бандити у владі, і вони незаконно це зробили. Власенко на той час не займався адвокатською діяльністю, і не мав з цього ніяких прибутків. І я боровся на Майдані, щоб усунути цю бандитську владу від влади.
- Во, во, я про це і кажу. Ти мабуть маєш на увазі 78 статтю Конституції - 

 Стаття 78. Народні депутати України здійснюють свої повноваження на постійній основі. Народні депутати України не можуть мати іншого представницького мандата, бути на державній службі, обіймати інші оплачувані посади, займатися іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю (крім викладацької, наукової та творчої діяльності), входити до складу керівного органу чи наглядової ради підприємства або організації, що має на меті одержання прибутку. 

- Так, саме її. 
- Тобто, якби Власенко займався підприємницькою діяльністю та одержував прибуток, то позбавлення його мандату було би законним? 
- Без сумніву. А до чого це ви хилите, шановний дурний громадянин? 
- Зараз. А скажи, будь ласка, правда, що ти був, як ти кажеш, в бандитському уряді Азарова-Януковича, міністром? 
- Так був, але я був чесним-пречесним міністром. 
- А як Янукович міг взяти чесного-пречесного міністра до себе, в банду? Але, це таке, я за інше.Якщо Рашен твій, і ти постійно ним керуєш, і в той же час перебуваєш на посаді міністра, а потім депутата, то ти злісно порушуєш Конституцію України. Як таке можливо? Ти і під час керування Державою збираєшся її порушувати? І чому бандитська влада не позбавила тебе мандату депутата? 
- Ну ви і правда дурний! Я не отримував заробітної платні!!! Або там, або там. 
- А до чого тут зарплатня? За весь час керування держави бандою Януковича, і тобою в тому числі, ти збільшив свої статки майже вдвічі, до 2 лярдів долларів. 
- Так то не я збільшив, то Рошен збільшив! 
- А Рашен твій? 
- Так, відчепіться від мене, ви нічого не розумієте. 
- Ну тому я і запитую в тебе, я ж дурний. Пятро Ляксеїч, ти не хвилюйся, я ж тебе підтримую, купую твої карамельки. В мене ще два питання, можна? 
- Давайте, тільки правильні питання. 
- Ну а які ж ще. В тебе є заводік в Росії, яка зараз напала на Україну та окупувала її землю. І мабуть не один заводік. Так, ось, Путін був зупинив роботу цього заводу. 
- Так, і це не добре. Відносини між країнами повинні бути цівілізованними. Економіка не повинна страждати внаслідок політичних питань. 
- Так, а ось як тільки ти зареєструвався кандидатом в Президенти, одразу завод в Росії запрацював.То що, відносини між нашими країнами вже стали цивілізованними? 
- На що ви натякаєте? 
- На що я, дурний, можу натякати? Просто спостерігаю цікаве суперспівпадіння. В тебе з Путіним прямий зв'язок? Коли ти станеш Президентом, він буде тобою керувати через цей завод? 
- Коли я стану Президентом, Рошеном вже буде керувати держава. 
- А державою хто? 
- Так, ви мене вже дістали. У вас там здається останнє запитання? Давайте. 
- Знов ти хвилюєшся. Не треба, я ж тебе підтримую, купую... 
- Знаю, знаю, купуєте цукерки, давайте запитання. 
- Так, останнє запитання. Пам'ятаєш 2010 рік, дебати між Юлією Тимошенко та Януковичем? Тоді, замість Януковича було пусте місце. І Тимошенко тоді сказала, що головне не допустити це пусте місце на посаду Президента країни.Пройшло чотири роки, як ти думаєш, вона права була тоді? 
- Без сумніву. Це були страшні чотири роки. 
- Дик, Пятро Ляксеїч, в п'ятницю також були дебати між кандидатами в Президенти. І так, як і в 2010 році, Юлія Тимошенко прийшла на них. А замість тебе було пусте місце. Скажи чесно, ти не Пятро Ляксеїч, ти Янукович? Це ти, Янукович? Ти зробив пластичну операцію?



- Так, все, мені нема коли теревені з вами розводити, я побіг.
- Хлопці, я знайшов Януковича!!! Тримайте його, он він побіг!!!



        Приєднуйтеся до 
              спільноти

Противсихі замінили межигірського Хряка.

         Хто-небудь звернув увагу на наступне? Вчора, під час виступу Юлії Тимошенко почалися дивні речі. Декілька разів комусь ставало погано, потім з'являлися міфічні титушки, яких 5-10 хвилин починали кудись волокти і потім з'ясовувалося що вони і не титушки. Можливо справді комусь ставало погано, то дай Бог їм здоров'я, але, як Юля пішла, все це дивним чином припинилося. І під час виступу Юрія Луценка і під час інших виступів. Тому, я припускаю, що це була брудна провокація, не дивлячись на те, що це набридлий всім ярлик. Але, одна річ, коли це ярлик, і зовсім інша, коли це справжня провокація.
Я роблю висновок, що це могли влаштовувати славнозвісні противсихі, спільники Хряка. Я їх не розділяю, і вважаю, що і на їх руках кров патріотів, і їх провина в тому, що Хряк став Президентом. 
         Так само і в соцсетях, на ТВ, противсихі почали брудну кампанію проти Юлії Тимошенко. Різні данилияневські, егорисоболеви, ігорилуценкі розмахують затяганими "аргументами" з архіву партії регіонів та мадам Кастрюлькіної та з піною з рота поливають Юлю брудом. Ці люди ображають всіх людей, над якими знущався та вбивав Хряк. Це продовжувачі його справи. Вони негідні навіть волосини справжніх Героїв Майдану.
         Для мене перш за все, це Україна. І авторитетів для мене нема. Але, якихось справжніх, достовірних аргументів проти Юлії Тимошенко досі ніхто не навів. Тільки брудна лайка, пересмикування, голослівні звинувачення. Мабуть, їхня мета, не допустити до влади людину, яка може витягти країну з прірви та навести в ній лад. 
          Я, як міг чинив спротив режиму банди комунофашистів. Дякувати Богу та Героям Майдану, Україна здолала їх. Але їх місце зайняли противсихі. Тепер я буду воювати з ними.

Чомусь на думку спало....

         
          Це думки в голос. Про опозицію. Про неї кажуть, що вона така, яка є і іншої нема, і в такий ситуації її не можна чіпати. Все вірно, чіпати її ніхто не збирається. Більше того, в разі президентських виборів, особисто я, в гіпотетичних парах другого туру, буду голосувати за Яценюка, а якщо це буде Тягнибок, то за нього. Відповідно, і агітувати буду. 
          Але спостерігаючи що зараз відбувається, чомусь згадується 2010 рік, президентські вибори. Який тоді сформувався політичний розклад. Можливо там розгадка цієї енігми, яка виникла внаслідок появи Майдану та всіх подальших подій на ньому. Хто скаже, що ситуація, як мінімум не мутна, хай кине в мене каменюкою. 
          Кличка згадувати не будемо, з ним все зрозуміло. Тут і освіта, а вірніше її відсутність, "інтелектуальні здібності", а також і менталітет а-ля Янукович. Якщо народ раптом з'їде з глузду та наступить ще і на ці граблі, то можна буде сміло констатувати, що Україні гайка. Або, хана...або...є ще більш влучне визначення, але воно спірне щодо фонетики, стилістики, публічності вживання, тому не будемо його озвучувати. 
           Тож, дивимося. 

2010 рік, другий тур

 Яценюк. Противсіх. Однозначний. 

Тягнибок. Здається йому, внутрішній голос підказував, що треба закликати своїх виборців голосувати за Юлію Тимошенко. Але зовнішній цьому опирався. Ну і вийшло ні риба, ні м'ясо. Пообіцяв закликати, якщо Юля щось скаже. Мабуть думав, що це іграшки - перспектива всістися на Банковій двічі несудимому відморозку. Ну і догрався. Тому, - противсіх. Вимушений. 

Гриценко. В нього було ще менше голосів в першому турі, ніж у Тягнибока, але, тим не менш. Нема що і казати, - противсіх. Однозначний. 

Парубій. Не пам'ятаю яка в нього була тоді позиція, хоч він і не брав участі в тих виборах. Якщо скажете, що був противсіхом, то те, що він зараз робить на Майдані, повністю його реабілітує. 

Оробець. І вона не брала участі в тих виборах, але зараз активна, як ніколи. Противсіх. Однозначний. 

Активно треться біля Майдану персонаж, який також не брав участі в тих виборах, але його позиція мала деяку вагу, особливо у Вінниці. Ось цей- 

Порошенко. Однозначний противсіх. Окрім того, - "весьвслезахтасоплях" та робота в уряді Овоща.. Ця суміш дозволяє порівняти його з клюєвими, ахметовими та решта. 

Ну і ще одна постать, яка не є політиком, але свій внесок в ті вибори зробила. Ось - 

Забужко. Нарцис та маніакально зациклена на своєму єго особа. І на сцену Майдану була видерлася, і по телеефірах плигає. Співає осанну Порошенку, Кличку та Богословській. Суперпротивсіх. Однозначний. 

          Окрім Яценюка та Парубія, ніхто з вищеперелічених панів та панянок не вимагає звільнення Юлії Тимошенко. 
          Завдяки противсіхам до влади прийшов Янукович, і , як наслідок, відбувається те, що відбувається. Це не докір, це загальновідомий факт, який неможливо спростувати 
          На Майдан вийшов народ. Вийшов під дубинки, гранати та кулі бандитів у погонах. А що ми бачимо від політиків? Переговори? Ніякою мірою не хочу когось з них звинувачувати. Але ж - думки. Що з ними робити?

          І як тут не згадати статтю Ігоря Лосева Кадровий резерв влади ?

         Однозначно нема питань до Юлії Тимошенко та Юрія Луценка. А також до нової сили, Правого сектору. Це справжні герої Майдану. Та власне, як і всі люди, які туди приходять, живуть та захищають Україну.
          Ну, ось такі думки. Без висновків.


Новий Рік на Майдані. 105 річниця С.А.Бандери в Полтаві.

          Ну, а як же не приїхати? Я і так не перший раз на Майдані, а Новий Рік там зустріти, це сам Бог велів. Грандіозність Майдану словами не передати. Навіть це відео, яке я поставив, не в змозі цього зробити. Просто ми пройшлися по Майдану, почитали написи та гасла, погрілися біля діжок, ну і головне, зустріли Новий Рік. Якихось епохальний сцен на відео нема, просто ми були одні з його учасників.
          Звісно, зустрів нас кусок граниту, на якому був статуй лисого гандона(вибачте, але інакше сказати неможливо).



          Далі, барикада з боку Хрещатика - 



          Кривава йолка, яка перетворилася на ялинку Майдану -



          З боку Європейської площі також барикади -



          Піднялися до Жовтневого палацу, там такий вигляд на Майдан -



           Вирішили сходити до Кабміну, але не тут то було. Там, вже біля готелю, мусора перекрили дорогу, понаставили автобусів, і таким чином, одним рипом перекрили доступ і до Кабміну, і до Верховної Ради. На Банковій нам вдалося ближче підібратися до маліни загальнодержавного гопника, хоча на Інститутській також були мусора з мусоровозами, але вони пропускали далі. Ось так виглядає Банкова -



          Ну, і дещо зняв на відео. Скільки вистачило акумулятора. Взагалі, Майдан треба сприймати як місто, або державу в державі. Тільки та держава, яка навколо Майдану, це держава фашистів, комуняк, бандитів. гопників, крадіїв, окупантів. А Майдан, це справжня українська держава. Туди люди приходять, як у Німеччині перелазили через берлінський мур. Також, начебто один народ, а держави різні. Приблизно ось така аналогія.



          А вже в Новому Році, першого січня, був на святковій ході вже в Полтаві, на честь 105 річниці С.А.Бандери. Було вже темно, особливо біля пам'ятника українським козакам, де відбувся мітинг, але дещо все ж таки видно.


Фото Майдану з 27 листопада по 3 грудня 2013 року.

          Там дуже багато фото. Навряд чи вони сюди влізли би.Тому ось, посилання на ЖЖ, я там їх поставив - Фото Майдану з 27 листопада по 3 грудня 2013 року.

Подорож по Майдану.

Був на Майдані позавчора. Враження словами передати неможливо, це треба бачити. Грандіозність та монументальність вражають. Ніякої паніки, ніякого страху нема. Все працює, як годинник. Поїсти, випити чаю, нема проблем. Інтернет, зарядка акумуляторів також є, безкоштовно. Для людей існує тільки одна мета - Зека геть!Дещо зняв на відео, не знаю, чи передасть воно атмосферу Майдану.



 Під час монтажу відео загубив один фрагмент. Ось, поставив його окремо -






Юлін Майдан




          Нарешті! Майдан! Сотні тисяч, мільйони! Всі вийшли. Студенти і пенсіонери, інтелігенція і робочій люд, бізнесмени і професори. З усіх регіонів. Здавалося би, ось воно, те чого чекали та мріяли всі українці з моменту захоплення влади бандитами в 2010 році.
          Але, відчувається неповноцінність сьогоднішнього Майдану. Нема души Майдану. Нема людини, при появі якої з'являються посмішки на обличчях, яку слухають з захопленням, яка говорить не заради порожньої  балаканини, а висвітлює всі проблеми, які існують в країні та пропонує шляхи їх вирішення. Яка в змозі взяти на себе відповідальність та приймати рішення.
          Це, Юлія Тимошенко.
          І, якщо сьогоднішній Майдан зібрався тільки за, майже, чотири роки після виборів-2010 року, то Юлія Тимошенко постійно на Майдані. І навіть не з 2010 року, а з 2004 року.
          Тоді, одразу після інавгурації, Ющенко зрадив Майдан, зрадив його ідеалам, зрадив своїм же обіцянкам. Нічтоже сумняшеся, він почав цілуватися та квасити водяру за круглим ресторанним столом з бандитами, яким обіцяв тюрми. І всю свою енергію спрямував на боротьбу з Тимошенко, яка залишилась вірна Майдану, вірна своїм зобов'язанням перед Майданом.
          Можна тільки уявити, яку силу має ця маленька жінка. Мало того, що вона тримала на собі всю лють ренегата Ющенка та його нових друзів, Януковича з бандитами, так вона ще, відчуваючи  відповідальність за країну, за її життя, за її економіку, робила все від неї залежне, щоб не сталося якихось катаклізмів та негативного розвитку подій.
          Це був її Майдан, який був продовженням Майдана-2004 року. І вона добровільно взяла на себе цю відповідальність.
          Вибори-2010 року також були  Юліним Майданом. Все, що вона говорила, попереджала, все справдилося. Але вона вже стояла одна під стелою. Чому, ті, хто зараз на Майдані, не підтримали ії? Розуму не вистачило, чи купилися на брехню Ющенка, на бруд від комунобандитів?
          Пещерське судилище також було Юліним Майданом. Чому Великий Майдан не захистив її? Чому байдуже дивився на репресії, які влаштував унітазний упир, по відношенню до души Майдану? Чому Великий Майдан зрадив її? В решті-решт він отримав репресії і по відношенню до себе. Хіба це не було очікуваним?
          Коли в тюрмі, звірі в погонах били Юлю, це також був її Майдан. Ії Майданом було цілодобове знущання над нею тюремними головорізами, відкриття все нових та нових сфальшованих кримінальних справ. Великий Майдан також не відреагував на цей садизм енакієвського виродка. Тому він і отримав розгін податкового Майдану, потім мовного міні-Майдану, потім безкінечну череду арештів та засудження за абсурдними звинуваченнями українських патріотів, потім Врадіевку,
          Звіряче побиття студентів в ніч на 30 листопада також було наслідком відмови Майдану підтримати та захистити Юлію Тимошенко. Коли новітні фашисти били Юлю, Великий Майдан ніяк не зреагував, тому і отримав цей жах 30 листопада, а потім і 1 грудня.
          Ну і ось, Великий Майдан зібрався. І що ми бачимо та чуємо? А нічого. Більше того, коли провокатори вимагають зняти фото Юлі, Майдан знов мовчить, не дає їм відсіч. Я вже не кажу про те, що Великий Майдан не ставить умову щодо звільнення Юлі. Яценюк і Турчинов пару раз намагалися зробити, а Майдан знов не підтримав, знов відвернувся від людини, яка вже дев'ять років безперервно знаходиться на Майдані.
          Зараз до Майдану додалося Євро, він став Євромайданом. А в Європі все збудовано на одній цінності, це права людини. А права людини передбачають неможливість переслідування людини за політичні переконання. І та ж Європа вже визнала, що Юлія Тимошенко є політичним в'язнем, символом політичних репресій в Україні. А Євромайдан мовчить! Як це співвідноситься, Євромайдан та байдуже ставлення до долі політичного в'язня №1, Юлії Тимошенко? Невже ці, майже чотири роки, нічому не навчили Великий Майдан?
          Можливо тому, вже 24 доби, а якихось перемог Євромайдан не здобув?

          Тому, я звертаюся до Майдану - Майдане, я знаю, в тебе є гідність, є мужність та сміливість, згадай про людину, яка вже дев'ять років стоїть під стелою, яка з ризиком для свого життя захищає твої ідеали, яку  не зламали репресії та знущання банди мародерів, крадіїв та вбивць,- звільни Юлію Тимошенко!!! Майдане, стань справжнім, могутнім Майданом!!!


    Приєднуйтесь до
         спільноти

Пандора та Кличко.

          Колись Герман сказала, що Кличко нагадує їй Януковича. Воно дійсно так. І за зростом, і за інтелектом, і за освітою, той профессор, цей дохтур(ми ще не бачили, як він пише, можливо і профессора переплюне), і в біографії обох є темні плями, один з двома отсідками та шапками досі не може розібратися, другий то визнає, що знає почившего в бозе бандита Рибку, то каже, що перший раз чує це погоняло.
          Та здається він схожий ще на одну людину, на Ющенка. Колись Ющенко назвав Кучму своїм батьком. Те саме відбувається і з Кличком. Поки що, саме батьком він не назвав Януковича, але все до того йде. Індульгенції для нього він вже почав роздавати. Хоча, це не якась таємниця, що Кличко активно співпрацює з Адміністрацією Президента, але щоб так, продемонструвати наявно, такого ще не було.
          Взагалі, все що стосується Кличка-політика, інакше, як цирком назвати неможливо. Спостерігаючи за його поведінкою в політиці, які він видає перли, можна отримати ті самі емоції, що ми отримуємо в цирку, в перервах між виступами артистів.
          Ну, а на цьому тижні він вже перевершив самого себе.
          Спочатку він влаштував істерику стосовно того, що в Податковий Кодекс була внесена поправка, яка більш чітко визначає, хто проживає в Україні. Саме "проживає". Тому що в Конституції є посилання на таке формулювання, але воно було досить розмите. Просто написано, що для того, щоб балотуватися на посаду Президента Україні, треба проживати в Україні останніх десять років. Як цей ценз визначається, ніде не написано. І ось прийняли цю поправку. Що сталося з Кличком, треба було бачити. Він сприйняв прийняття поправки, як власне гноблення та погнав своїх епігонів блокувати трибуну. Сам почав плигати через перешкоди, щоб дістатися Рибака. Так, там були порушення при прийнятті, але для бандюків у владі, це нормально, і в інших ситуаціях, коли наприклад приймалися закони, які порушують права людей, народу, Кличко так не реагував. А тут, як з ланцюга зірвався.А те, що такою поведінкою він сам визнав, що в нього нема цього цензу в десять років, мабуть до нього не дійшло. Тут нічого дивного, як ми вже казали, за інтелектом від дуже схожий на Януковича.
          Більше того, ця поправка по великому рахунку і не потрібна владі, вони і так через свої суди можуть заборонити приймати Кличку участь у виборах. Цією поправкою влада хотіла нанести удар по Яценюку. Кличко, зі своїм дутим рейтингом, їм не страшний. Навіть, якщо він і якимось чудом виграє вибори та стане Президентом. А ось Яценюк, це інша справа. Якщо Юля не буде допущена до виборів, то вона закличе голосувати за Яценюка, а це, стовідсоткова перемога на виборах. Справа в тому, що цю поправку подав депутат від "Батьківщини". Тут звісно прокол Яценюка. Зрозуміти можна, за всім не услідкуєш, коли маєш справу з наперсточниками, але команда мала би відслідковувати всі рухи, які здійснює влада.
          Ну, а Кличко, сам з себе зробив дурня. Мало того, у вирі емоцій, в той же день він почав лякати, як він каже, "можновладців", та оголосив, що буде балотуватися в Президенти. Чим звісно, страшно налякав цих можновладців. Тут запитання, компанія ще не розпочалася, а він вже ломиться на вибори. Але, коли його запитують стосовно виборів мера Києва, чому він не оголошує, що буде йти на ці вибори, то головна його отмазка, що поки не розпочнеться виборча кампанія, він висуватися не буде. Сміх, та й годі...
          Але, більш резонансна подія сталася на наступний день. І ця подія перекреслила і так його примарні шанси стати Президентом. Мало того, що з нього всі сміються, так після цього ще будуть ненавидите.
          В інтерв'ю Бі-Бі-Сі, він видав наступний шедевр -


          "Это просто позор какой-то", сказав би з цього приводу голова домкому Швондер. Але, Швондер би зрозумів в чому ганьба, а ось Кличку це не по силах.
          По пунктах, в що вляпався цей горе-політик.
          1. Важко визначити яка ідеологія і чого хоче Кличко та його куплена партія. Та і сам Кличко цього не знає. Єдине, що він повторює, як мантру, що він хоче, щоб все було хорошо, і що ми повинні йти в Європу. Але, в Європі не Президент визначає, кому йти на пенсію з награбованим у держави, а кому на нари. Там це визначає не виконавча, не законодавча, не президентська гілки влади, це визначає судова гілка влади. Це в Європі, не в нас. В нас, так, це визначає Президент. То Кличко що, вже не йде в Європу? Він хоче просто спихнути з президентського крісла Януковича та сам туди всістися?
          2. Вже майже всі в Україні ненавидять Януковича. Одні, за те, що він розграбував країну, здав ії національні інтереси, влаштував політичні репресії, інші, за те що він їх зрадив. І всі чекають, що наступна влада оформить йому третю ходку. І тут така заява. Якщо почитати коменти в інтернеті, то на сто кометів тільки одна на підтримку заяви Кличка. Решта, краще не переказувати. Те, що там пишуть вже давно не писали навіть на адресу Януковича
          3. Міфологічна складова. Те, що Кличко повний профан в усьому, окрім бокса, це всі бачать. Але, саме гірше те, що в нього нема запобіжника на випадок того, чого не знаєш. В таких випадках краще не говорити. А він говорить. Як наприклад - "журналісти, це п'ята колона". Так і у випадку зі скринькою Пандори. Якби він поцікавився, що означає ця фраза, то узнав би, що це дія з незворотними наслідками(зазвичай негативними), яку не можна скасувати. Або закрити скриньку, як каже Кличко. Тут вже треба чекати, коли це лихо пройде та живитися надією, яка знаходиться на дні цієї скриньки. Ну що тут сказати, важко, коли такі люди сунуть до керівництва державою.
          4. Янукович не відкривав ніякої скриньки. Те, що зараз робиться, це наслідки виборів. Якщо сюди приплести цю Пандору, то скринька була відкрита в 2010 році, коли Кличко та решта противсихів не підтримали Юлію Тимошенко на виборах, привівши таки чином Януковича до влади. Ось тоді і почалися ті лиха, які знаходилися в скриньці Пандори. Перебільшено та метафорично звісно, але це більше підпадає під процедуру відкриття цієї зловісної скриньки, ніж версія запропонована Кличком.
              Але, навіть якщо пристати на теорію про відкриття скриньки запропоновану Кличком, то тоді з якого боку тут сам Кличко?Що, його посадили в тюрму? Він що, два роки знаходиться за ґратами та не бачить весь цей час сонячного світла? За ним цілодобово спостерігають десятки відеокамер, а потім все це викладається в інтернет? Його цілими днями влада поливає брудом? Проти нього відкриваються всі нові та нові сфабриковані кримінальні справи? Нічого цього нема.  То яке в нього право зачиняти цю скриньку? Якщо хтось і має таке право , то це Юлія Тимошенко. І аж ніяк не Кличко, з його сибаритським засобом життя.
          5. І останнє. Те, що Кличко почав видавати індульгенції бандитам, крадіям та казнокрадам, свідчить про те, що ми бачимо чергового Ющенка. Який прийшов до влади на гаслі "Бандитам-тюрми", а потім почав з цими бандитами гульванити по кабаках та підписувати різні меморандуми. Треба віддати належне. Кличко, в цьому чесніший, вже зараз каже, що крадіїв, бандитів та вбивць він не буде чіпати, а просто відправить їх на пенсію, залишився їм все награбоване. Можливо і орден навздогін причепить.

          Що тут ще можна додати? Кличко, як був політиком-невдахою, так ним і залишився. Краще би займався тим, в чому він тямить краще за усіх - боксом. 
          Не дай Боже нам такого Президента.....


Приєднуйтеся до спільноти
 

Графіті невідомого. СМАЙЛИК.

На фото не можна менше 100х100 pіx. Тому довелося тут поставити.