Сага про Україну

Два варіанти зробив, анімашку, і ось відео...lol



Україна Тимошенко. Без ілюзій...

  • 06.08.13, 20:34
          Ось і минуло два роки.Скільки було різних "передбачень". Що Юлю забудуть, що вона не зможе більше впливати на політичну ситуацію в Україні, що всі її покинуть...власне, подібні "прогнози" і зараз мусолять різні чаленкі, лещенкі, найеми. Тільки всі вони в "молоко". 
          Всі пам'ятають Юлю. Найбільш затяті майже живуть під тюрмою-лікарнею.Її вплив на українську політику мабуть більше, ніж вплив узурпатора Януковича.Всі правові міжнародні угоди, декларації, постанови приймаються з урахуванням фактору Тимошенко, та безпосередньо, з її думкою. Останнім часом, посли іноземних держав та деяки їх керівники, мабуть частіше зустрічаються з Тимошенко, ніж з Януковичем. Ситуація абсурду починає сягати свого апогею.
          І що ж далі? Всі ці міркування, що і як далі буде, здається вже всім набридли. Напрошується підхід "від зворотнього".А саме - Що треба насамперед Україні? Ідеальний, так би мовити, варіант.
          Якщо по пунктах, то вони будуть виглядати приблизно так -

          1. Україні треба зберегтися, як державі. Зберегти свою ідентичність, мову, культуру і безумовно, українську націю. Так, окрім держави Україна, ще і українська нація відчуває на собі "любов" східного сусіда, Золотої Орди. Якщо цей сусід втягне Україну в будь-який політичний союз, можна вважати, що вона закінчила своє існування. І, як наслідок, і нація "українці".Шлях до збереження України знаходиться в європейському напрямку розвитку держави.Наскільки інтегруватися до Європи, це вже друге питання.
          2. Зараз в Україні диктаторський режим. Окрім цього він ще може стати повністю фашистським. Узурпатору Януковичу зараз підпорядковані всі гілки влади. Залишилося підпорядкувати собі всі корпорації, а намагання це зробити наявні, і фашизація режиму остаточно утвердиться. Не важко зрозуміти, що таку державу не очікують в Європі. Але Європа не потрібна і Януковичу. Це верховенство права та права людини.А вони ніяк не суміщаються з фашистським, диктаторським режимом. Це крах для нього. В Золоту Орду Янукович також не піде. В першу чергу тому, що там ще більш зубасті та кровожерливі правителі, ніж він сам. І все, що непосильною працею було награбоване, за короткий проміжок часу опиниться за кремлівськими стінами. А сам Янукович, в кращому випадку, переміститься з Межигір'я до трикімнатної хрущовки.В гіршому, - автокатастрофа, діоксин, "інфаркт",..там безліч засобів, як вирішити проблему з непотрібною людиною.
          Тому, ніякого підписання угоди про асоціацію з ЄС не буде. Відповідно, і звільнення Юлії Тимошенко не буде. А провал саміту спишуть на опозицію та на ту же Тимошенко. Не буде і вступу України в ТС.Януковичу життєво необхідно бовтатися між Азіопою та Європою.Тільки в такому випадку він залишиться паханом в концтаборі "Україна", в якому мільйони рабів будуть працювати тільки на нього.
          Підсумовуючи цей пункт, очевидно наступне, - Янукович та Україна, це несумісні речі.Або Україна, в якій нема Януковича, або Янукович та, не держава, а концтабір "Україна".
          3. Для того, щоб Янукович залишився назавжди, треба робити те, що зараз роблять українці, - нічого.Щоб здихатися Януковича, треба провести чесні вибори, або взяти його під білі рученька та викинути на смітник. 
          Чесні вибори за участі Януковича неможливі. Можна сказати так, - як тільки Янукович оголосить про свою участь у виборах, і до цих виборів не виникне якійсь тригер, що підніме народ, то він, Янукович, 100%-й їх переможець(в лапках звісно, все буде сфальсифіковано).А він не виникне, ця кодла буде поводити себе дуже обережно.Тимошенко він також до виборів не допустить, про це можна забути.
          Тому, в ідеалі, залишається другий варіант  - політична анігіляція Януковича, або ще якась...Це вже від народа залежить, чи відбудеться взагалі цей варіант. А наш народ чомусь...але це інша тема.
          4. І ось при цьому, ідеальному варіанті, виникає наступне питання, а хто почистить Авгієві(читай Януковичеві) стайні? При всій повазі до Яценюка та Тягнибока, вони цього не зможуть зробити. Причин багато, цей допис для інформованих людей, тому нема сенсу всі їх перераховувати.Ці два політика, це майбутнє України.І щоб це майбутнє сталося, повинна відбутися Україна Тимошенко.Та, по великому рахунку і неозброєним оком видно, що авторитет, особисті якості, досвід Юлії Тимошенко на декілька порядків вище за всіх політиків України, разом взятих.Більше трьох років пройшло після виборів Президента, а ніхто не зміг і близько наблизитися до Юлі. І не дивлячись на вир запевнень, що ось-ось з'явиться якійсь новий, незаплямований, чистий, як сльоза, гравець на політичному полі України, він не з'явився...
          Да, Кличко. Тут нема про що говорити. Це клон Януковича, і його запасний варіант у випадку політичної анігіляції самого Януковича. Але, тоді в нього не буде адміністративного ресурсу, не буде підконтрольних судів, ЦВК, прокуратури, міліції. Будуть тільки гроши від олігархів, комунобандитів та політичного трупа Януковича. Ну, а при його недорікуватості, це буде клоун у всій виборчий кампанії.Тому ніяких шансів на перемогу в нього нема.Скоріше всього, після виборів, він остаточно здується, і як політика, його будуть згадувати в контексті невдалий, недорікуватий, провальний....
          Тому, при ідеальному варіанті, Тимошенко ідеальний наступний Президент України.

          Ось такі чотири пункта ідеального варіанту.Якщо стисло, то вони виглядатимуть так -

          - Україна в Європі
          - Україна без Януковича
          - вибори без Януковича
          - Юлія Тимошенко, Президент України

          Ну, і якщо вже вибори без Януковича, то давайте проведемо саме таке опитування, без Януковича.В такому вигляді, опитувань ще не було.
          Воно знаходиться ось тут - Вибори без Януковича. Оскільки ресурс на якому розміщено опитування, російський, то опитування зроблено закритим, і зайти на нього можна тільки з цієї сторінки.

Приєднуйтеся до спільноти
 

I.UA під Чивокуней....

          Новітній крадій Курченко, купив медіа-холдинг UMH group. В цей холдинг входить Forbes, Vogue, Корреспондент, Теленеделя, i.ua, bigmir.net, football.ua, Ретро FM, Наше радио, Europa Plus, Авторадио, Аргументы и Факты, Комсомольская правда та інші.
          Як бачите, і I.UA також. Тут давно вже цензура, сайт давно втратив привабливість, активне життя на сайті також припинилося. Особисто я, давно вже перебрався на ФБ, тут, коли-ніколи ставлю фото, а замітки вже і не пам'ятаю коли писав.
          А що таке Курченко? Це банда Януковича.
          
          Ну, і як Ви думаєте, що буде з сайтом далі?

До чого тут Захарченко?

          Всі, як здуріли. До чого, в усій цій історії, людина з погонялом "Міністр внутрішніх справ"? Дивне якесь погоняло. Можливо "Фанфарон" буде ближче до тієї ролі, яку він виконує в банді, що захопила Україну.


          Люди, придивіться, хто знаходиться за цими двома клоунами. Янукович! То чого на цих накинулися? Вони ніхто. І звати їх ніяк. 

          Журналісти, чого ви ходите до міністерства внутрішніх справ? Чого ви добиваєтеся від Фанфарона? Що ви хочете від нього почути? Він чудово виконує свою роботу. Яку йому доручив Янукович. А вас він не бачить. Як і всіх людей в Україні. Фокус його очей налаштований на хазяїна золотого унітаза в Межигір'ї. Постійно налаштований. Ніякого ZOOM, чи ширококутного полю зору це налаштування не припускає. І до його маліни, на Академіка Богомольца,  можна йти тільки з кулеметом, чи автоматом. Або хоч би з коктейлем Молотова. А ви якісь розмови з ним проводите! А те, що вас метелять бандюки звичайні та в ментовському однострої, це і ваша провина. Згадайте минулу президентську кампанію. Хтось з вас був відвертим противсіхом, хтось ломав комедію та подавав так звану "збалансовану" інформацію. Замість того, щоб на всіх каналах, на сторінках газет та інтернет-видань криком кричати, що до влади йде комуно-фашистська банда. І зрозуміло, що буде, якщо вони дорвуться до влади. Ну і дорвалися. З вашою допомогою в тому числі. А це вже наслідки.

          Депутати, на хрена ви влаштовуєте цю показуху з викликом Фанфарона та з його звітом? Ви що, не знаєте, що він скаже? Навіть не так. Що він збреше. Знаєте. Думаєте ми не знаємо? І ми знаємо. Цими діями ви нас ображаєте. Ми хочемо руху вперед, а не це тупцювання на місці.Ми хочемо реальних дій, а не переливання з пустого в порожнє. Ми хочемо створення Трибуналу з покарання банди регіонів, а не чергових окозамілюваних комісій з розслідування очевидних речей. Краще скажіть, чому ви не підтримали Данілюка? Чому ви кинули його напризволяще? Чому ви не захистили його? Всі ці лозунги, які ви виголошували на мітингу, ми вже знаємо напам'ять. А стати поряд з Данілюком, що, слабо? Скільки все це буде тривати?

          Блін, нема слів. Закінчую, бо зараз почну лаятися. 


Приєднуйтеся до спільноти
 

Поки не забулося...

        Спробую розповісти про свої враження. Буду писати те, що бачив. Якщо буде дещо не дуже гарне за деяку частину опозиції, то це не паплюження, просто все це дуже кидалося в очі, і не сказати про це неможливо. До Києва добралися без проблем. Два мікроавтобуса, один автобус побільше та п'ять легковушек. Поїздка була організована Свободою. Я спочатку хотів їхати сам, потягом. Вже і за квитки з'ясував, були вільні. До Києва харківською Шкодою, назад донецьким Хюндаєм. Але, потім в центрі побачив намет Свободи, підійшов до них та запитав, чи Свобода організовує поїздку в Київ 18 травня. Так, кажуть, підійдіть до офісу та запишіться. Пішов та записався. 

        Виїхали 18 числа о четвертій ранку. По дорозі бачили безліч величезних автобусів, на кшталт Неоплану, з антифашистами(читай - фашистами). О пів-дев'ятої добралися до Києва. Залишили авто біля метро Бориспільська та поїхали на метро до Майдана Незалежності. О десятій тридцять вишукувалися в колону та пішли до Європейської площі. Поступово там збиралися всі учасники мітингу. 

        Фото не робив, не було сил, спека стояла страшна. Тільки вистачило сил вилізти на парапет та зробити два фото. Я був спиною до УНІАНу, і ось вигляд наліво - 

Наліво


        А це вигляд направо -

Направо

           Десь о 12-30 колона рушила. Хрещатик звісно був перекритий. Повернули на Володимирську, наверх та на Софійську площу.Як видно з фото, більшість учасників представляли Свободу. І взагалі, вся акція, це був повний бенефіс Свободи. Якщо був драйв, то він був від Свободи. Лозунги "Зека геть!", "Янукович - фашист!", "Комуняку на гіляку!""Слава Україні!", "Героям слава!", "Україна понад усе!" та решта сприймалася на "ура", та скандувалися навіть киянами, що стояли на тротуарах. І це нормально. Свобода було у своєму середовище, і це був ії історичний момент, як екстра консервативної політичної сили. Віддаю їм належне та кажу "браво!"

        Тільки підійшли до площі, як почався мітинг. Першою виступила Ірина Луценко.Як для Ірини Луценко, виступ гарний. Не буду передавати зміст тексту кожного виступаючого, він всім відомий. По великому рахунку, нічого нового сказано не було. Хтось ще виступав з маловідомих. Потім надали слово О.Турчинову, він оголосив декларацію про координацію дій на президентських виборах. Яка і була одразу підписана Тягнибоком, Яценюком та Кличко. Після цього відбувся виступ основних спічрайтерів опозиції та ії лідерів. Емоцйний Іллєнко, академічна Фаріон, політично-математично виверений Тягнибок. Свобода і тут була найкращою. Кличко, це просто жах. Якщо він взагалі, в ораторському мистецтві зможе дотягнути до рівня хоч би Януковича, то це буде його найважливіша перемога в житті. Хоча, що він буде робити з цим рівнем, невідомо. Хіба що разом з Азіровим в 95 кварталі виступати. Ну, і правильний, неголений Яценюк. Все вірно говорив, але все це тільки слова....ніяких закликів до дій. 

        Вразила Батьківщина. Неприємно вразила. По-перше, не приїхала наша, полтавська Батьківщина. Було тільки чотири людини. Як вони доїхали, самі, чи за сприяння осередку, не запитував. Не було сенсу. Сама така кількість і є відповіддю на всі запитання. Власне, я і не здивувався. Полтавський осередок Батьківщини давно вже шестеріт у регіоналів. Чому їх не розженуть, не знаю. Але це не все. Як тільки почався мітинг, цілі колони Батьківщини почали покидати його. Всі вони завертали на сусідню вулицю, і підозрюю, там роздавалися гроші. Хоча, стверджувати не буду. Це були діти. Від 18 до 20 років. Наштовхує на думку, що їхня присутність була проплачена. Як це не прикро говорити. Батьківщина нічому не вчиться. 

        За УДАР нема що і сказати. Ніякі. 

        І останнє. Склалося повноцінне враження, що всі ці люди, навіть Свобода, не знають, що робити. Було чітке усвідомлення, що вони розуміють, що роблять щось не те. А що треба робити, ніхто не знає, і ніхто не говорить. Можливо це накопичення потенційної енергії, не знаю. Якщо це так, то хай так і буде, але час йде, події набувають негативного розвитку з шаленою швидкістю, а відповідної реакції на них нема. Приходить на думку атмосфера під час виступу Юлії Тимошенко та атмосфера під час виступу сьогоднішніх лідерів. Коли виступає Юля, повітря а ж дзвенить. Ії хочеться слухати безкінечно. Відчувалося, що вона знає про що говорить, і що робити. Ії пасіонарність заряджає краще за будь-які лозунги та викривальні тиради. Чого не скажеш, при всій повазі до них, а ні до Тягнибока, а ні до Яценюка, ну а за Кличка і мови нема. 

        Ну оце і все. В чотири години ми поїхали до дому, і о восьмій годині були вже в Полтаві. 

        Можливо здасться, що ця розповідь песимістична. Не розчаровуйтеся. З власного досвіду знаю, що такі відчуття завжди передують майбутнім перемогам. 

        Слава Україні!

Рідна матуся.

Любіть свою маму. Попри все.
Нема в світі дорожчої людина, ніж мама.
Робіть для мами все, що можете, і все що не можете, але робіть. 
Ніколи не заперечуйте мамі.
Ніколи не ображайте маму.
Пробачайте мамі все.
Якщо Ви живете окремо від мами, приходьте до неї частіше, телефонуйте їй.
Приносьте мамі квіти, подарунки.
Цілуйте маму, обнімайте ії.
Пам'ятайте, Ви з мамою одне ціле. Мама для Вас, а Ви для мами.
Мама ніколи не порадить Вам чогось поганого, дослухайтеся до неї.
Мама ніколи не зробить Вам боляче.
Де б Ви не були, пам'ятайте про маму
Пам'ятайте, де б Ви не були, мама завжди пам'ятає про Вас, і хвилюється за Вас.
Не буває старенької мами, є тільки улюблена мама
Завжди пам'ятайте про свою відповідальність перед мамою, і за маму.
Будьте поряд з мамою і в горі, і в радості.
Знайте, перший, хто прийде Вам на допомогу в скрутній ситуації, це буде мама.
Не забувайте, що життя Вам надала мама. Надала в муках.
Мама...Мама...Мама...


Кадиров, Кличко, Ургант

          Шота я не можу зрозуміти. Кличка всі знають? Віталія, того, що вправно чистить пики будь-кому. Індустрія така існує - професійний бокс. Там професійно вам можуть натовкти фізіономію. Якщо забажаєте звісно. Так, Віталій Кличко в цьому дока. Навіть Майкл Баффер обзиває його доктором. Він, бідолага, не знає, що Кличко такий же доктор, як Янукович проффесор. 

          Ну, і те, що Кличко ломиться то в мери Києва, то в Президенти України, також всі знають. Воно пенсія боксерська вже на носі, а капусту треба десь рубати. Ось він і вирішив рубати ії тут, в Україні. З нас, з українців. Воно звісно складно, якщо врахувати, що він не мешкає в Україні, ні хрена взагалі про неї не знає, але що поробиш, тут вже, папірці з американськими президентами понад усе. Хоча деякий час тому, він блиснув "ерудицією", назвавши українців, які боролися та гинули за Україну - фашистами. Мабуть тому, він рачки лізе до влади, щоб пояснити українцям, що захищати Україну не варто, тому що, за версією Кличка, це фашизм.
          А ще, вже в іншій країні, в Золотій Орді, є такий собі, Президент Кадиров. В нього більш радикальна "любов" до України. В грудні 2009 року він запропонував Президенту Золотої Орди Путіну наступний план дій - "Грузия, Южная Осетия, Украина – все это будет продолжаться и продолжаться. Это личная беда России. Почему мы должны постоянно страдать, если можем ликвидировать все это? Мы – великая держава. У нас есть всё: армия, технологии. Нам необходимо переходить в наступление"

          Ось так. Ліквідувати нас треба. Ми, біда для Кадирова. 

          Запитаєте, до чого тут Кличко? Справа в тому, що за три тижня до цього свого месиджу, Кадиров .приїжджав в Україну. Тоді, в Броварах, відбувався бій його співвітчизника. Цей бій проводила компанія Кличка, «К2 Promotions». Невідомо, як він опинився в Україні, чи то сам, за власною ініціативою, чи за запрошенням самого Кличка, але те, що вони сиділи поряд та мило розмовляли, то це факт.



          Так, тоді ще не було цього "дружнього" словесного па від Кадирова по відношенню до України. Але ж всім відомо, який "демократ" цей Кадиров. В Європі з ним ніхто не бажає зустрічатися. А Кличко, навпаки, намагається себе позиціонувати як демократа, прихильника європейських цінностей та декларує вступ України до Євросоюзу, як одну з програмних цілей своєї партії. До речі, на виборах до Ради, за списком УДАРу, пройшов пан Налівайченко, тодішній Голова СБУ, який прокоментував тоді вислів Кадирова наступним чином - "Такие заявления не требуют комментария от европейского государства, но я думаю, что реакция МИД не заставит себя ждать. Единственное, что я бы не преувеличивал провокационные заявления иностранцев и их важность для Украины" Ось так, для Голови СБУ не важно, що від одного з керівників Золотої Орди лунає заклик ліквідувати Україну. 
          То, про що тоді розмовляли Кличко та Кадиров? Можливо обговорювали, як Кадиров буде переходити в наступ на Україну, а Кличко буде його тут зустрічати? Хоча, можливо і про бокс вели професійну розмову.
          Саме цікаве, що це не перший контакт «К2 Promotions» з Кадировим. В серпні того ж року вона провела в чеченской столице, Грозном, фестиваль бокса. Можна сказати, що це бізнес, не більше. Але ж один з власників «К2 Promotions» є Віталій Кличко. І не просто Віталій Кличко, а политик Кличко. То, що ж це за така палка любов між українськім політиком Кличко та людиною, яка хоче ліквідувати Україну?
          Кадиров ще в одному епізоді засвідчив своє відношення до України. Впізнаєте цього перця - 


          Ось і реакція Кадирова - Рамзан Кадиров заявив, що повністю підтримує телеведучого і готовий подарувати йому квартиру у Грозному та посаду директора телекомпанії “Грозний ТВ”
          Тому я і не можу зрозуміти, що це за елкі-метелкі? Які можуть бути взагалі розмови про Кличка, мера Києва? Я вже не кажу за Кличка, Президента України. Це взагалі не вкладається в голові. Ей, клічканутие, ви хоч думали головою, коли голосували за нього? Ґа?
          Можливо хтось зараз скаже, що не треба чіпати опозицію, що треба всі зусилля спрямувати на повалення межигірського земляного зайця. А хто сказав, що Кличко опозиція? Він сам на паркані написав?Одна відома мадам також написала на паркані, що вона опозиціонерка аж до спиного мізку і що вона буде усіма своїми силами, м'язами та мускулами робити імпічмент Януковичу. Зараз ця мадама у поті чола працює на імпічментованого нею Януковича, грабує разом з ним Україну та блокує гуманітарні вантажі на кордоні. Стосовно пріоритету щодо повалення режиму Януковича, так це і не обговорюється. Це обов'язково треба робити. Але ж який сенс міняти  "господарника" проффесора Януковича на "демократа" дохтура Кличка? Для того, щоб він з квітами зустрів Кадирова, який би на танке в'їжджав в Київ? Ми що, остаточно розум втратили?
          Ось такі думки лізуть в голову. І це, тільки один епізод з "подвигів" Кличка.


Приєднуйтеся до спільноти
 

Полтава не Харків. Вставай Україно!

          Виявляється, скопіювати дурня не так то і просто. Хотів Мамай, наш голова міста, стати клоном Гепи, не вийшло. Можливо, тому що в нас нема трамваїв. Ось ця пародія на Гепа-шоу. По якості фото, мабуть видно, що телефон в мене слабенький. Тому, звиняйте...Ось барикада з автобусів перед фасадом драмтеатру. Це Театральна площа.


          З лівого боку театру, якщо стояти до нього обличчям, Мамай поставив маршрутки.


          А з правого боку вже нічого не було. Чи то маршруток не вистачило, чи то Мамай вирішив. що досить і цього. Тому на цьому, блокування а-ля Гепа скінчилося. І мітингу нічим не завадило.

          А ось мітинг вразив. Давно не було цього відчуття єднання.Люди почали збиратися біля пам'ятника Т.Г.Шевченко. Я туди йшов у потоці людей. Не знаю, що там кажуть про 8 тисяч., здається було не менше дванадцяти тисяч. Але, навіть якщо і вісім, то в порівнянні з Харковом, який втричі більше Полтави, виходить, що і людей було майже втричі більше, ніж в Харкові.
Ось збирається колона.


          Розгорнули прапор і винесли його на вулицю (тьфу-тьфу-тьфу) Леніна, перекривши її тим самим.


          Лідерів опозиції не було до 12-10. Потім з'явився Олег Тягнибок. Біля нього одразу скупчилися люди, і відбулася своєрідна прес-конференція. Тягнибок розповів яка ситуація у Верховній Раді, і відповів на запитання, які задавали люди. Один дядько почав кричати, коли нарешті приберуть пам'ятник Леніну, що йому гидко ходити по цій вулиці.


          Хвилин через п'ятнадцять підійшов Яценюк. Кличка за традицією не було, замість нього приїхав Налівайченко. Ще, хвилин через двадцять почалася хода.


          Це колона одразу за прапором України.


          Відбувалося скандування "Банду геть!", "Зека на нари" , несли ось таки транспаранти -


          Колона заполонила всю вулицю Леніна.




          Свобода була і начолі колони, і окремо була сформована колона з прапором УПА.


          Тут вже зліва драмтеатр, тільки з тильного боку. Частина колони ібійшла його з правого боку. частина з лівого. Ну і всі зібралися на Театральній площі. Хоча, всі то і не влізли. все ж таки, ті автобуси завадили.




          Далі відбулися виступи. Оголошував виступаючих Яценюк. Спочатку депутати від Полтави, Каплін та Бублик, потім керівники місцевих осередків Свободи, Батьківщини. Приємно здивував Каплін. Я не очікував від нього такого драйву, молодець.
Ну і в кінці, спочатку Налівайченко, він нічим не вразив. Потім Тягнибок.


          Ну, Тягнибок, це був головна фігура на мітингу. Його і вітали гучніше за інших, обов'язкове "Слава Україні!", "Героям слава!", і оратор він природжений. Перевершити його може тільки Юлія Тимошенко. Почав виступ з того, що розповів про свою подорож до Опішні у молоді роки і з того часу він полюбив Полтавщину (не дивно, є за що, найкраще місце на землі), про Верховну Раду, що там відбувається, про Януковича, його "подвиги" по розграбуванню України, і ще багато про що. Слухати його можна довго, і він знає про що говорити. Не дарма його рейтинг постійно зростає. Ну, і Слава Богу.
Закінчивши виступ, Тягнибок передав мікрофон Яценюку.


          Арсеній, стосовно завести народ, теж задніх не пасе, то ж люди також зустріли його оплесками. Вітали і його промову. В кінці, Яценюк закликав всіх приїхати в Київ 18 травня на заключну акцію "Вставай Україно!"

          До речі. мусора кудись поховалися. Знайшов тільки одного. Знатний екземпляр. З таким стражем порядку покой нам тільки сниться.


          І останнє фото. Не моє, це з сайта Батьківщини. Тут я потрапив в кадр. Стрілкою позначив себе, у білій сорочці. Бігав туди-сюди вздовж колони, фотографував.


То ж, акція чудова.
Настрій також

Слава Україні!


Приєднуйтеся до спільноти

Війна. Держава проти країни.

         Вже ось і Турчинов розуміє, що опозиція повинна не вести кудись народ, а йти разом з ним.
          Це класика. Якщо певна група людей проголосувала за якусь партію, то ця партія повинна стояти насмерть за цю групу людей. Стояти насмерть, це означає виконувати все, що вона, партія, обіцяла. Тому що люди проголосували не за партію, а за те, що вона декларує. В іншому випадку, люди зневіряться у своєму виборі, і відвернуться від своїх обранців.
          В той же час, і люди повинні розуміти свою відповідальність. Якщо вони бачать, що порушуються їхні права, порушуються закони, паплюжиться Конституція, то вони не повинні чекати закликів від опозиції, а повинні самі виходити на вулицю та захищати, насамперед себе. Тим самим стимулюючи і опозицію до активних дій. Ось коли опозиція може, не закликами, а буквально вести народ, тобто бути у перших рядах в колонах. Навіть, якщо порушення відбуваються в диктаторській країні, і це буде небезпечно.
          А якщо народ сидить по домівках, та чекає, що хтось вирішить їхні проблеми, то і ті депутати, за яких вони голосували, також будуть поводити себе аналогічно. Хоча, опозиція за визначенням  більш чутлива до наруги над правами своїх виборців, і робить спроби закликати людей до більш активних дій. Але, якщо вони не знаходять відгуку у своїх виборців, то і відбувається те, що зараз відбувається.
          Власне, це все, недоліки політичного росту. Як народу, так і опозиції. І щоб був результат, треба щоб дії  народу і опозиції були скоординовані, були чесні та прозорі. І головне, щоб була одна, єдина мета. Мета, яка зрозуміла всім. І молодій людині і віковій. А також шлях досягнення цієї мети. Це головні умови гармонійних відносин між народом та опозицією.
          Все, що відбувається в нашій країні, можна викладати, як беспредельний розгул фашистської  банди мародерів, яка називає себе партією регіонів та їхніх спільників - комуністичної партії. Очолює ці злочинні угрупування всім відомий гопник та ґвалтівник, Янукович. Але, якби він був тільки гопником та ґвалтівником, то в нормальній, правовій країні, він би вже сидів за ґратами. Тим більше, що це його рідний дім, він там вже два рази відбував призначені судом терміни. Біда в тому, що він опинився біля керма держави. І не просто біля керма, він ще узурпував повноваження, які йому не надавались народом під час виборів. Він зараз і закон, і суд, і міліція, і прокуратура. По суті, держави Україна нема. Є крана Україна, а держави нема. Замість держави, Україну представляє банда злодіїв, кримінальних авторитетів, крадіїв та  вбивць.
          Це аксіома. Ніхто проти неї не заперечує, навіть самі бандити не спростовують.
          В американських бойовиках, позитивний герой спочатку з'ясовує звідки відбувається керівництво злочинами, проти яких він бореться, хто їх очолює, і саме туди спрямовує свої могутні та безстрашні удари. Ну, і врешті-решт, перемагає.
          Наш випадок аналогічний. Тільки на макрорівні. Позитивним героєм є народ. Злодієм є держава. Очолює ії урка-узурпатор Янукович. Це і є мета, до якої треба дістатися. Діставшись, потрібно його ізолювати в той, чи інший спосіб.


          Наразі, у відносинах влади і народу відбувається дисбаланс. Влада знаходиться в стані війни проти народу, а народ перебуває, як йому здається, у правових відносинах з владою. Але ж це не так.  В решті-решт, і народу і опозиції треба остаточно втямити, що йде війна держави Україна проти країни Україна. І відповідно цього статус-кво, вибудовувати свою стратегію поведінки.
          Поки що держава(читай банда злодіїв, яка ії представляє), використовує, так би мовити, холодну зброю, - закони. Хоча наслідки застосування цієї зброї такі самі. як і при застосуванні гарячої зброї. Людей гноять та вбивають в міліції, у в'язницях, і просто на вулицях. Цими законами позбавляють людей джерел до існування, доступу до медичних послуг, і вони також вмирають. Все це подається владою, як законні процедури, що вводить в оману законослухняних громадян. Начебто, закон є закон. Якщо будеш протестувати, то будеш протестувати проти закону, а не проти влади. В той же час, для самої влади, закони не існують. Вони для неї, просто зброя проти народу. Також не треба слухати, а тим більше, вірити тому, що віщає влада через підконтрольні їй ЗМІ. Все, що вони говорять та роблять, кожне слово, кожна літера, кожна дія, погляд очей, будь-який рух, все спрямовано на їхній власних захист та проти нас, проти народу. Запам'ятати на підсвідомості, що вірити бандитам не можна ні в чому. Це смерті подібно.
          Тому, ще раз, йде війна. Війна проти нас всіх. Якщо використовувати метафори та аналогії, то країна Україна, це одна родина. Якщо відбувся напад на когось з Вашої родини, то Ви, без сумніву, всією родиною будете чинити опір. Тут правда на Вашому боці. На Вас здійснено напад,  Ви захищаєтеся, і обов'язково перемагаєте. В цьому не повинно бути сумніву. Так само і з країною. На країну Україна здійснено напад, і вся громада, як одна родина, повинна захищати себе. Тим більше, що напад здійснила купка боягузливих злодіїв. Навіть "злодії" до цих істот неможливо вжити. Це шестірки главаря банди, яким є Янукович.
          І тут вже чекати, що хтось інший вирішить за нас цю проблему, абсолютно не доводиться. Так, є лідери, які борються проти бандитів, які сильні духом, які мужньо переносять знущання та тортури, які їм влаштувала влада. Але без нашої підтримки, без підтримки народу, вони нічого не можуть зробити. Зараз черга народу захистити своїх лідерів та захистити себе.
          Треба в решті-решт, припинити локальні акції протесту, як то біля судів, міліції, прокуратури, біля адміністрацій, біля Верховної Ради. Необхідно збиратися до купи, визначати, що ми повинні прибрати головну проблему - главаря банди Януковича. В нього два лігва, на Банковій та в Межигір'ї. Ось туди і спрямовувати свої зусилля. І не чекати. коли хтось нас закличе. Йти самим. Поодинці, групами, організовано, стихійно. Як тільки цей рух почнеться, інформація про нього швидко розповсюдиться. І кількість людей буде зростати в геометричній прогресії.
          В такий ситуації і опозиція не буде сидіти, склавши руки. Їхня задача створювати штаби по координації спротиву бандитам. Щоб не казали, але там багато розумних людей, які здатні мислити стратегічно, яким дорога Україна та її майбутнє.

Йде війна!
Держава Україна проти країни Україна!
Янукович проти народу!

Захистити себе, свою країну, це наш святий обов'язок!!!


Приєднуйтеся до спільноти