Як допомогти Путіну забезпечити Крим електроенергією?


        Як допомогти Путіну забезпечити Крим електроенергією?
        Не знаєте?
        Порошенко і Яценюк знають.

        Перше. Не вивозити вугілля зі звільнених територій Донбаса. Яке вже видобуто та лежить готове до відправки на ТЕЦи.
        Зроблено.

        Друге. Не купувати вугілля у інших країн та повністю дискредитувати таку можливість.
        Зроблено.

        Трете. Забити баки народонаселенню, або просто тупо цю тему не згадувати, що начебто газу власного видобутку, якого вистачало раніше для всіх потреб країни(окрім заводів, що належать різним фірташам-шмірташам), тепер раптом не стало вистачати. Хоча обсяг видобутку не зменшився.
        Зроблено.

        Четверте. Влаштувати веєрні відключення електроенергії по всій Україні, спровокувавши таким чином невдоволення громадян. Благо, що Тимошенко, яка в 2000 році припинила веєрні відключення, і яка б не дала зробити цього і зараз, в уряді нема.
        Зроблено.

        П'яте. Зробити передоплату Рашке за 500 000 тон вугілля.
        Зроблено.

        Шосте. Зробити передоплату Рашке за 1 млрд кубів газу.
        Начебто сьогодні повинні зробити.

        Сьоме. Дочекатися ультиматуму з боку Рашки, що вугілля буде пропущено через кордон тільки в тому випадку, якщо Україна відновить постачання електроенергії в Крим.
        Зроблено. Вугілля на кордоні. Ультиматум є.

        Восьме. Дочекатися ультиматуму з боку Рашки, що газовий вентиль буде відкрито тільки в тому випадку, якщо Україна відновить постачання електроенергії в Крим.
        Чекаємо.

        Дев'яте. Яценюк виступає по ТВ з жахливими прогнозами, якщо ми не дамо Криму електроенергію, то в Україні настане Армагедон, Апокаліпсіс, канібалізм, голодомор, льодовиковий період та не буде інтернету. Прозондувавши таким чином суспільство, і в разі позитивної реакції, навздогін Яценюку на екрани ТВ вистрибне Порошенко з ріками сльоз, зістояннямнамайдані, згероямислава та невіддамоніп'ядінашоїземлі, тому, нумо мірший вмикаємо струм в Крим.
        Чекаємо.

        Десяте. П'ятий канал розкручує акафіст во славу Петра та Арсенія(більше Петра), як рятівників всього сущого в Україні та на всій планеті Земля.
        Чекаємо.

       Одинадцяте. Порошенко і Яценюк урочисто вмикають струм в Крим.
        Чекаємо.

       Дванадцяте. Це не афішується. Порошенко та Яценюк отримують найвищі нагороди від Путіна за врятування реноме Путіна та вірне служіння Рашке-матушке.
        Чекаємо інсайд.

ГЫМН!!!
     

Вибачте, пані Юлія....

          Давайте так. По літерах. В И Б А Ч Т Е  П А Н І  Ю Л І Я
          Так, це вам, ущербні ватні уебани, яким олігархічно-бандитсько-номенклатурне телебачення вдуло у вуха маразматично-ідіотську локшину про Юлію Тимошенко. Ви цю локшину через ніс витягли та почали її жувати. Потім ковтати, потім вона вам стала поперек горла. Але ви і тут не заспокоїлися, взяли кувалду та почали забивати ії далі, в дванадцятипалу кишку. Ця локшина вже перетворилася в каменюку, яка провокувала в кишці виразки. Ці виразки спричиняли страшенну біль, наче живіт зсередини різали ножем. 
          В цій болі ви звинувачували Юлію Тимошенко, оскільки локшина, яку ви жрали, була про неї, але ваша травна система не хотіла її приймати. Це викликало у вас ще більшу лють до Тимошенко. І хоча ви розуміли, що вас дурять, але локшина була така приваблива, така файна, вам так хотілося її скуштувати навіть ціною свого життя. І ви почали тиснути на свій живіт пальцями, намагаючись пропхати таку вам любу, таку рідну локшину далі, в шлунок. Нарешті це вам вдалося. Але це вже була не локшина. Це вже був отруйний закам'янілий шмат екскременту, який виробили гадючі шлунки Ющенка, Януковича, Азарова, Богословської, Герман, Олійника, Порошенка та решти. І ось цей шмат нарешті дістався вашого шлунку. 
          Але ви навіть не ті падлюки, ви звичайні уебани, яких ці падлюки драли і продовжують драти, і ваші шлунки не здатні перетравити цю страшну отруту. Тому, у вас вже і у шлунках з'явилися виразки, виразки страшні, з кровотечею. Це майже смерть. 
          Цей процес відбувався роками. 
          Спочатку у вас був вибір. Між Януковичем і Тимошенко. Між розграбуванням країни, смертю і між розквітом країни. Ви обрали грабунок держави і смерть. Смерть Небесної сотні, смерть своїх рідних, смерть своїх близьких. 
          Небо надало вам другий шанс. Вибір між Порошенко і Тимошенко. Вибір між занепадом України, зникненням ії, як держави та між ії відродженням. Штучні лють та ненависть до Юлії Тимошенко змусили вас зробити вибір на користь знищення вашої домівки, України. 
          І ось ви лежите нерухомо, зі страшною хворобою, в очікування смерті. Ви свідомо прийшли до цього. Ви самі обрали таку страшну для себе долю. Але у вас ще є шанс. Є шанс увімкнути нарешті свій мозок, та зрозуміти, що вас надурили. Що то була не солодка цукерка, то була отруйна локшина, яка принесла велике горе і для вас, і для країни. 
          То знайдіть в собі мужність вибачитися перед цією мужньою жінкою. Перед людиною, яка за вас всіх пішла у в'язницю, і ви навіть пальцем не поворухнули. щоб захистити ії. Яка одна, багато років боролася з мафією олігархів та номенклатури. Визнайте, що у вас величезний борг перед Юлею Тимошенко. Мафія знов при владі, і знов буде намагатися знищити ії. І у вас останній вибір. Або стати поряд з нею. Або померти. Або стати Громадянами своєї країни, або, як і належить уебанам, перетворитися на холопів. 
          Такі лідери, як Юлія Тимошенко, на дорозі не валяються.Спробуйте вмовити її повернутися до влади та підняти країну. І вибачитися перед нею. Це не принизливо. Вибачаються сильні. Зробіть це, якщо ви українці, якщо у вас ще залишилися хоч якісь крихти гідності.

Живі та легітимні 2


          Здається, ці пани, впевненим та рішучим кроком йдуть за маршрутом, який проклали їхні папіредніки.

          Ну, з Порошенко було все зрозуміло ще до виборів. Це гуру партії регіонів, один з фундаторів системи розграбування України. Янукович, в той час, коли Порошенко починав, ще перебував в яслах цієї системи. Цього не бачили тільки ті, кому Порошенко зміг начепити рожеві окуляри та гарячі шанувальники рошенівсько-ліпецької карамельної продукції. Тепер вони зможуть поспостерігати за блиском його п'ят та можливістю поміркувати, чи це вони уродилися такими дурнями, чи трансформувалися з розумних в дурнів від впливом шоколаду та пеціних гіллястих обіцянок та сліз.
          Ярема тільки зараз дозрів до статусу "Пшонка". Всі його дії цілком вкладаються в цю канву. І стосовно кришування одіозних ригів, і земельки, і хитрожопого уникнення люстрації. І якщо Пшонка малював себе в образі Гая Юлія Цезаря, то у Яреми напевно вже висить картина, де він зображений як Ромул. Останній Цезар. Або Август. Як кому завгодно. Який посидів на троні всього десять місяців. Тому, він вже знаходиться в позиції низького старту.
          Аваков, скоріше всього, як і в свій час Захарченко, виконає почесну місію, натисне тригер. Його орли, як і належить птахам, вже оприлюднили свій аллопрінінг - бити, бити без роздумів, бити всіх. Залишилося дочекатися наступного "30 листопада".

         То ж, готуємося до спостереження.Хто з попкорном, хто з АКееМом.                

Чесні шахраї.


          Ось дивлюся я на все це, і сам собі думаю, а коли ми зрозуміємо, що України вже нема? Ці хлопці ділять та тирять все з такою шаленою швидкістю, що ми навіть не встигаємо помічати за їхніми пустотливими ручонками. Як маги. Коперфілд відпочиває. І не тільки вони. На місцях відбувається те саме. По суті влади нема. Кожен, хто в шо гаразд. Відповідальності вже ніхто не боїться. Законів нема.
          Можливо хтось скаже, що я панікую. Та хотілося би. Але ми навіть і попаникувати толком не встигнемо. В один чудовий, можливо новорічний, день прокинемося, а ми ніхто. Держави нема, України нема, на руках замість грошей, купа різаних папірців з київськими князями та бувшими українськими літературними діячами. А ці два перця вже в Штатах, ходять по NYSE, розмірковуючи, а куди б його вкласти наші гроші. Мільярди наших грошей. В баксах, в баксах...
          А може вчасно зрозуміємо, та якось заподіємо цьому жахіттю?

Кіборги та 3,14дор

Кіборги з донецького аеропорту: Пане Президент, тут з території Рашкі величезна колона з важкими боєприпасами рухається в Донецьк. Знищить її, бо ці снаряди невдовзі полетять в нас.

Пан Порошенко: Вибачте, любі друзі, не можу. Перемир'я. Слава Україні!

Кіборги: Пане Президент, цими снарядами вб'є дуже багато хлопців, патріотів України!

Пан Порошенко: Вибачте ще раз, любі друзі, я з вашими вбивцями з Новоросії домовився, що не буду їм заважати доставляти з Росії боеприпасы та цими боєприпасами вбивати вас. Слава Україні!

Кіборги: Пане Президент, тоді ми самі знищимо цю колону.

Пан Порошенко: НІ!!! Як Верховний Головнокомандувач я забороняю це робити! Я дав слово Путіну! Хай спокійно їдуть та спокійно стріляють по вас. Наберіться мужності та помріть героями! Я даю всім мир, і ви повинні за цей мій мир загинути! Слава Україні!...альоу, альоу...і Героям Слава!

Це уявно-реалістична розмова кіборгів з підором.

Останні дні в аеропорту пекло.Самі кіборги кажуть, що таких обстрілів з важкої артилерії не було за весь час оборони аеропорту.

p.s.Здається дарма я ставив перед "Порошенко" визначення "пан". Мабуть "падла" більше підійде.

54%

          Люблю робити фотожаби. В них можна сконцентрувати ціле оповідання, відношення до якоїсь події, чи навіть повну доповідь цілого аналітичного центру. Звісно, якщо фотожаба вдала. На жаль, в мене таких якщо набереться 10%, то і добре. )))
          Але ось це фото, з відомого кінофільму, здається і фотошопити не треба. Поставив тільки напис та прапор. Три дні, час від часу дивився на нього, так більше нічого і не зміг додати.Аж прикро....))))Всі алегорії та асоціації начебто на видноті. 
          Це фото, на мій погляд, відображає становище, в якому опинилася наша країна. Невеселе, повинен сказати, становище. Вже багато написано про те, як людина, у якої перед виборами був рейтинг 2%, який є олігархом, який є одним з будівельників олігархічно-номенклатурної системи і проти якої виступив Майдан, який був міністром в уряді Януковича, несподівано набрала 54% і стала Президентом. Він, мабуть, і сам такого не очікував. 
          Але, що сталося, те сталося. Більше того, ці 54% підтвердили свій вибір на парламентських виборах. 
          Що можна сказати про цей ополоумевший конгломерат? Мабуть він складається з наших, доморощених ватників, які повелися на оголтелу брехню ПОПи, з ядрених противсихів та людей, що поїхали мізками внаслідок шаленої дискредитації Юлії Тимошенко. 
          Саме прикре те, що вони, скоріше всього не зміняться. І це показали парламентські вибори. Їм нема куди задкувати. По суті, ці 54% пов'язані злочином проти своєї країни, який здійснив Порошенко, негідними засобами змусивши їх проголосувати за себе. По суті, вони співучасники цього злочину. В більшості своєї, внаслідок відсутності політичної культури. 
          Але, це не знімає з них відповідальності за те, що зараз робиться в країні. За тисячі жертв, які загинули внаслідок так званої "миротворчої" політики Порошенка. Якщо не сказати, зрадницької. За обвал національної валюти, за грабунок держави, який відбувається ще більшими темпами, ніж це робив Овощ. І все це робить одна людина. За яку проголосували ці 54%. 
          А що далі буде? Окрім темряви, я нічого не бачу. І хоча дехто з цих любителів солодкого потихеньку починає скиглити, зиркати очима на свого, обраного кумира, але визнати те, що вони виявилися звичайними лохами, а тим більше, що на їх совесті і те, що зараз відбувається, навряд чи будуть спроможні. Вони вже підуть до кінця. До кінця України. І будуть радіти та плескати в долоні, коли Путін, в Києві, буде урочисто вручати Порошенку посвідчення генерал-губернатор Новоросії. Можна, звісно, тупою кувалдою пропаганди змінити їхні погляди на 180%. Як це робить Путін, як це робив Геббельс. Але в нас навіть цього механізму нема.
          А тут ще інша проблема. Якщо вдасться якимось чином, чи то внаслідок Майдану, чи імпічменту, посунути цього крадія-плакальщика з Банкової, то де гарантія, що ці 54% знов не проголосують за якого-небудь Яценюка, Тигипка, Садового, чи, не дай Боже, внаслідок тенденції(Леня 1, Леня 2, Вітя 1, Вітя 2, Петя 1..), за Петю 2, який Симоненко?
        Тож, якщо нема засобу зазирнути у майбутнє, щоб узнати, а як воно все розсмокталося, то прогнозувати щось майже неможливо. Залишається тільки чекати. А якщо будемо чекати, то все більше і більше буде насуватися апатія, песимізм і навіть повна фрустрація. А там вже зовсім поряд повний пісець. Можливо все це має ось таку назву, - еволюція?  А?
        Кошмар який-то. Я сам себе налякав до полусмерті....)))

p.s. Хоча, якщо знов повернутися до цього фото, то той, хто бачив цей фільм, повинен пам'ятати, як тільки повз пройшла красива жінка, та пішла вперед, то все почало рухатися, всі пішли за нею. ))) Ну це такий, маленький, фантастичний промінь надії....

"Вибори-2014" - фейк.

          Закон про вибори не змінений. А в Конституції написано, що вибори повинні відбуватися на пропорційній основі. Слова "мажоритарній" в Конституції нема.Цим сонцем навіть і покрутити не можна. Вибори незаконні. 

 
          Повноваження теперішнього складу ЦВК закінчилися ще влітку. Ті люди, які зараз називають себе членами ЦВК, це просто люди з вулиці. Наприклад, я можу назвати себе членом ЦВК. Або Янукович. Чи Ющенко. Чи бомж з вулиці. Статус тих 15 людей, які зараз проводять вибори і мій статус буде однаковий. Вибори незаконні. 

 
          Ось тут -http://www.president.gov.ua/documents/12306.html, написано - "Пункт 3. Заборонити використання імені та зображення Президента України для проведення передвиборної агітації." Як називається "Блок Петра Порошенка"? Вірно - Петра Порошенка. А хто це такий? Це барига, олігарх та брехун, який шляхом маніпуляцій сфальсифікував вибори та всівся своїм товстим задом в крісло на Банковій і назвав себе Президентом України. Так, як і написано і в указі Президента України. А указ Президента України обов'язковий для виконання на всій території України.
           Тому, кодлу, яка назвала себе "Блок Петра Порошенка", треба знімати з виборів. Які, самі по собі незаконні. 

          Вчора, під час "доби тиши", величний та променистий Порошенко, зі своїми вічними соплями, розповідав, як він зробить всіх щасливими, да так, що всі помруть від щастя. Звісно, після такого анонсованого бекграунду, весь народ побіжить голосувати за "Блок Петра Порошенка". Відверта та наочна незаконна агітація.
           "Блок Петра Порошенка" треба знімати з виборів, а самого Порошенко відправляти на курорт, в Качанівську колонію. 

          Якщо все це зліпити до купи, то вибори незаконні та нелегітимні. 
          І я здивуюся, якщо ніхто не подасть до суду.     
          "Вибори-2014", це фейк, фантом, галюцинація. Це тупе призначення потрібної кількості потрібних людей депутатами Верховної Ради. 

          А зараз, удар кувалдою по голові, який по інерції відіб'ється і на мізках, що в тій голові живуть. 
          Якщо Батьківщина виграє вибори з результатом 226 голосів, то вибори будуть законними. 
          Це вже просто моя істина в останній інстанції. 
          Так, ось такий я весь у подвійних стандартах. 
          А чо? Подвійні стандарти зараз у нас майже закон. 
          Чим я гірше святого біса Порошенка та іже з ним святих бісів?

Ворог №1

          Це в демократичних країнах, після виборів, всі ії громадяни говорять "це мій Президент". Включно з тими, хто не голосував за нього. 
          Україна, недемократична країна. Вона будь-яка. Олігархічна, корупційна, мафіозна, авторитарна, але тільки не демократична. 
          Якби Україна була демократична, то Порошенка не було би навіть допущено до виборів Президента. Підстав багато. А якби і було би допущено, то він ніколи не зміг би за два місяці додати до своїх 2%, ще 52%. За 23 роки 2%, а за два місяці, 54%.Такого в демократичних країнах не буває. В будь-якому разі повинен бути величезний позитивний політичний багаж, або у кандидата, або у партії, яка його висуває. Партії у Порошенка, як ми знаємо, не було. А його власний політичний багаж ледве сягав 2%. 
          Тому, це були не вибори, це була афера. 
          Президентом став аферист. 
          В зв'язку з цим, Порошенко не мій Президент. 
          Більше того, я вважаю Порошенка ворогом №1 для України. 
          Він представляє ту недемократичну Україну, ту систему, яка 23 роки грабує та знищує країну. Інтереси цієї системи абсолютно не співпадають з нашими інтересами, з інтересами країни. Саме ця система і є головним ворогом України. Саме вона поставила Порошенка начолі самої себе, зробивши йому прикриття під назвою "вибори".Він Президент системи. Яка не має до мене жодного відношення, окрім того, що захопила владу в моїй країні, та вичавлює з неї все, що можна. 
          І головний фронт, це фронт проти системи, яку зараз очолює Порошенко. А фронт проти Рашки, це вже другий фронт. Без перемоги на головному фронті, у нас не буде перемоги на другому фронті. 

          Ось така аналітика від мене, неаналітика.

Раз - Непрезидент, два - Непрезидент.

            Ще не стерлося в нашій пам'яті обличчя Януковича. Він називав себе Президентом. Так, деякий час він був ним. Легітимним Президентом.
          Але, після того, як він повернув стару Конституцію, треба було робити і вибори за цією Конституцію. Це ж елементарно, не треба бути дипломованим конституціоналістом.  Обирався за дієчою Конституцією, має ті повноваження, які в ній виписані. Повернув стару Конституцію з іншими повноваженнями Президента, будь ласка, на вибори. Але цього не було зроблено. Тому з моменту повернення старої Конституції, Янукович був Непрезидентом. Тобто узурпатором.
          І все, що він понапідписував, є нелегітимним. Чомусь про це зараз ніхто не згадує. Але, це інша історія.
          Маємо, раз - Непрезидент.
          Вибори 2014 року.
          На вибори йде олігарх Порошенко. Не будемо згадувати завдяки яким маніпуляціям, але він виграв вибори.
          Дивимося в Конституцію. Розділ 5 "Президент України", стаття 103, абзац четвертий -


          Є ще хітромудрий закон про вибори Президента, в якому написано, що обраний Президент повинен на протязі місяця передати  в управління іншій особі належні йому підприємства та корпоративні права і припинити діяльність відповідно до Конституції України. Хоча, це для самовисуванця. А для того, хто був висунутий під партії нічого не написано. Чорт ногу зламає. Це вже звична практика наших законотворців. Заплутати так, щоб можна було крутити і Конституцією і законами, як циган сонцем.
          Але ще є право. І його верховенство. Навіть сам Порошенко, вже перебуваючи в статусі Президента, пише в Твіттері -


          Те, що Конституція вища за закони, це аксіома. А те, що в законах маніпулюють нашім правом мати легітимного Президента, то якраз це і є порушення верховенства права. Всі ці передачі іншій людині, навіть родичам, це не відповідає Конституції і тому верховенству права, про яке раптом почав згадувати Порошенко
          Тому, спираємося тільки на Конституцію. Тим більше, що Президент є ії гарантом.
          А за Конституцією, перед тим, як проходити інавгурацію, Порошенко повинен був вже продати свій бізнес. Хоча, ще під час виборів, Порошенко оголосив про свої наміри порушити Конституцію, заявивши, що він не буде продавати 5 канал. Але, чомусь ані ЦВК, ані Конституційний Суд промовчали.
          І ось інавгурація.
          Голова Конституційного Суду оголошує, що Порошенко виконав всі вимоги Конституції. Порошенко кладе руку на Пересопницьке Євангеліє та клянеться на ній.
          Можливо Порошенко був продав свою бізнес-імперію, а ми просто цього не знаємо? А сам Порошенко та голова Конституційного Суду знають? Може і таке бути. Хоча ніякого оголошення ніде не було. Ні до виборів, ні після виборів.
          І ось, через декілька місяців з'являється ось це повідомлення -

Продажа

          Дивимося на число. 21 серпня 2014 року. Два з половиною місяці після інавгурації.
          Ось так. Порошенко сам визнав, що він не продав свій бізнес. Відповідно, порушив Конституцію. Так само порушив Конституцію і Голова Конституційного Суду.
          Виходить, що Порошенко порушив наше право мати легітимного Президента.
          Якщо Янукович став нелегітимним через декілька місяців після виборів, то Порошенко навіть і не набув легітимності.
          Маємо, два - Непрезидент.

          Власне, нічого дивного. Порошенко був одним з фундаторів створення олігархічно-корупційної системи в Україні. Порушення Конституції та законів України для нього норма.  Прямо зараз ми спостерігаємо чергове порушення закону на виборах у Верховну Раду України.
          Це вже навіть анекдотичний випадок. Начебто президент Порошенко, порушує указ Президента. Це УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 910/2010  Про недопущення порушень закону під час передвиборної агітації -


заборона


          А що ми бачимо в усіх містах України, на всіх розах? Ось це -


час єднатися

          Хароший мальчик Порошенко



Шаблон для Порошенко


        Шаблон для прес-конференції П.Порошенко.

        Запитання - Петро Олексійович, багато людей починають вважати вас підарасом, як і Януковича. Як ви до цього ставитися?
        Відповідь - О-о-о, Машенька(Леночка, Сонечка, Танечка і т.п.), як я радий тебе бачити! У вас дуже чудова газета. Я бував у вас, давав інтерв'ю. Здається, саме вам давав. Я досі пам'ятаю тепло вашого коліна, якого торкалося моє коліно. (під час цієї фрази треба усміхатися як можна ширше, привітно помахувати рукою, і нахилятися до кореспондента, наче для поцілунку)
      - І вашого керівника Васю(Вітю, Колю, Федю і т.п.), я дуже добре знаю. І дуже сильно його поважаю. Він один з найкращих підприємців в Україні. Пам'ятаю, ми зустрілися з ним в Париже, на бізнес-форумі. Я(обов'язково саме "я"), представив його світовій бізнес-спільноті. Всі були в захоплення і дуже дякували мені. (тут треба багатозначно посміхатися та робити представницький вигляд)
      - І взагалі, ви знаєте, преса робить дуже значущу для суспільства справу. Ви санітари політики. На вас всі рівняються. (під час цієї фрази треба зробити жест рукою, начебто вона тримає два яйця, і водити нею вправо та вліво)
      - Саме ви, відважні журналісти, передаєте нам всю інформацію з фронта, де гинуть патріоти України. (тут треба зморщити обличчя, наче вас душать сльози)
      - Вони віддають своє життя за нас з вами. Щоб наші діти жили під мирним небом...(ну, і ще хвилин п'ять про патріотизм, незалежність, недоторканість)
      - Да, а яке було запитання?А, згадав. Ви знаєте, я запитав про це у Путіна Володимира Володимировича. Він сказав, що все в порядку, я не підарас. Тому, я спокійний.

        Святік Ціголко - Наступне запитання....