Воїну світла один рочок


Сьогодні виповнився рік як я "живу" на ай.юа. За цей рік я знайшов тут друзів, написав декілька заміток. Взагалі мені цей сайт дуже подобаєтьсяbravo Він має переваги перед такими гігантами як Контакт і Однокласники. Тут можна розповісти про свої проблеми, про радісні моменти, викласти свої вірші.Чого не зробиш на тих двох сайтах, тому що критика не знайомих людей найкраща критика. Тут немає знайомих чи друзів з яких я знаю в реалі, тому можу писати про все! І ніхто з моїх реальних друзів це не прочитає і не будуть це об*говорювати в мене за спиною та розпускати не правдиві чутки.

Дякую всім, хто коментував мої замітки, давав поради і кретекував! Деколи мені допомагали ваші порадиbravo Нажаль за цей рік я не став повноцінним членом великої сім*ї I.UA але я постараюсь писати цікаві блоги, додавати приколи, і все таки стати ним. А зараз запрошую всіх до святкового столу, на

природіsmile                          Горілка під столомpodmig

Питання до патріотів України

Я звертаюсь до тих людей які люблять свою батьківщину, свою мову, свою Україну. Всім нам завжди чогось не вистачає, когось не влаштовують умови праці, в когось маленька зарплата, а хтось взагалі не може знайти роботу чи придбати житло. Всі ми кажемо що за кордоном живетться краще. Так от в мене виникло питання; якби вам в Росії (ну наприклад в центрі Москви) запропонували хорошу роботу, досить пристойну зарплату і подарували трикімнатну квартиру в новобудові. Ви б погодились на такі умови і переїхали в Росію?

Я сам дового думав над цим питанням і зрозумів що якби мені випала така нагода, я б нею скористався, незважаючи на те що я не люблю росію. Тому що людина завжди тягнеця туди, де їй добре.


44%, 75 голосів

56%, 95 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Теория лжи/Збреши мені український дубляж


У Львові з'явилась аматорська студія перекладу і озвучення фільмів "Гуртом" на Українську мову! Перша їхня робота це дубляж серіалу Lie to Me (Теория лжи), в Українському варіанті "Збреши мені" (хоча як на мене "Теорія брехні" звучало б краще). Вони вже дублювали дві серії цього серіалу.

Скачати можна тут:

Перша серія http://letitbit.net/download/d32e59a6b6/Lie.to.Me.S01E01_UKR_.avi.html

Друга серія http://letitbit.net/download/59773540bc2a7ba/Lie.to.Me.s1e02.HDTVRip.ukr.avi.html або на торренті http://www.hurtom.com  неофіційний сайт http://lietome.org.ua/site/ тут є вся інформація.

Як на мене, якщо врахувати що це перша їхня робота, дубляж вийшов досить вдалийbravo letsrock  правда голоси підібрали трішки невдало, особливо головного героя. Багато хто нарікає на західний акцент, але я його не відчув. Загалом дивитися досить цікаво, деякі моменти зробили мега смішними:)

Моя маленька мрія



Ця білявка з такою милою і в одночас грізною мордочкою, зараз служить вірою і правдо моєму діду. Вона для мене особлива, тому що я з нею провів все своє дитинство. Вона не вибаглива, не капризна, дуже слухняна і працьовита, якби ви тільки знали скільки картоплі вона з села перевозила! Не кожна іномарка таке витримає. Для мене вона просто ідеальна!

Колись ця маленька біла киця стане моєю! Тоді для неї розпочнеця зовсім нове життя! Якщо на той момент в мене буде напряг з фінансами, то вона просто деякий час відпочине від важкої праці в сухому теплому гаражі, але якщо все буде пучком, то я подарую цій красуні насправді нове життя!

Перш за все я збільшу робочий об*єм її двигуна десь так до двох літрів, додам декілька кінських сил, поставлю п*яти ступінчату коробку передач і заміню вихлопну систему на більш гучну, щоб всі чули як моя кицюнька муркає! Далі вкину в багажник трішки звуку, десь так 1,5 кіловата (вистачить з неї картоплю возити) і в салон ват з 200. Салон і торпеду обіб*ю замшею, передні крісла заміню на спортивні. З зовнішним виглядом я ще не оприділився, вішати на неї обвіси якось не дуже хочеться, можливо щось на подобі цього

або цього

але кольори будуть біль світлішими. А потім буду час від часу брати участь в Drag Racing, можливо навть буду перемагатиpodmig і завжди буду всіх підвозити, як це робить мій дід! Ось така моя маленька мріяsmile

Я просто шокований!

Я просто шокований! Ця країна, тобто ті  хто пише для неї закони, зїджають з глуздуbazar ! Це ж треба до думатись, на скутер до 50 кубиків скоро потрібно буде мати права категорії А1stena  Далі матеріал ТСН.

Український уряд зобов'язав водії мопедів та моторолерів отримувати посвідчення водія категорії А1. Відтепер водійські права необхідно мати і на транспортні засоби, що мають двигун з робочим об'ємом менше 50 куб. сантиметрів. Нове положення затверджено Кабміном та підписано прем'єром Юлією Тимошенко. Згідно з документом, право на управління вказаними транспортними засобами надається особам, що досягли 16-річного віку. При цьому категорія А1 відповідає категорії А. А1 є найнижчою в ієрархії категорій.Для відкриття нижчих категорій необхідно не тільки скласти іспит на водіння, але і надати довідку про проходження 20-годинних курсів навчання на відповідному транспортному засобі.

Я собі в не далекому майбутньому планував купити якогось скутерка, бо не пройшов медкомісію на В категоріюtears . А тепер бачу буду ходити пішки довго і нудноunsmile  Якщо вже вибирати  на чому їздити без прав, то я оберу все таки авто. Комфортно, тепло і собаки за ноги не кусаютьsmile car bravo

Що це таке з почтою?

  • 27.05.09, 21:13

Якщо погано видно то там написано "Сервіс тимчасово не доступний. Ведуться технічні роботи. Працездатність буде відновлена найближчим часом."
Така фігня з шісти годин вечора, почту взагалі не можна перевірити. В когось таке вже було?

Незнаю як назвати, але тут мій вірш, правда маленький

Я хочу бути з нею,
Та вона мене не знає.
Я хочу бідійти,
Та сміливості не вистачає.
Хочу віддати їй своє тепло
І сердце теж віддати,
Хочу просто поряд бути,
І від зла її оберігати.
Та вона мене не знає,
І я боюся підійти.
Але треба щось робити,
Бо можу втрати її на завжди

Чергове ниття ще одного невдахи

  • 16.05.09, 23:59

Незнаю що зі мною робиться, цілий день хожу як в тумані. Якщо ще вранці було біль-менш нормально, то зараз взагалі, наче не свій... Якось раптом все стало пофіг, те що в мене два хвости з минулої сесії залишилось, те що треба готуватись до наступної... Навіть моя сама завповітна мрія раптом стала банальною і непотрібною забаганкою. Цілий день в голові лише вона, Незнайомка з мого університету. Її очі, її риси облича, її волося. Якесь таке відчуття... незнаю... ніби хворий на грип, але нежетю і температури чомусь немає. В голові каша, ніби хтось блендером змішав. Може це такий свинячий грип? Але навіщо тоді я думаю про неї? Навіщо хочу її побачити? Навіщо? Що я їй скажу? Я їй не потрібен! В неї своє життя, свої друзі, можливо свій хлопець, навіщо я їй? Ладно аби був такий як всі, ато звичайний невдаха, без друзів і рооботи, не гарний і не дотепний. Сумнівюсь що я їй потрібен. Але так хочеться бути з нею

Незнайомка з мого Універу

Просто дуже хочеться з кимось поділитись, а найкращий друг зараз далеко.

 Одже почну спочатку щоб все було ясно: я зараз на другому курсі в одному з унівєрів м. Луцька. Перший курс я наймав квартиру і сумліно ходив на всі пари, але мені набридла моя група (просто не люблю людей які кажуть одне, а роблять геть інше), і я написав заяву на вільне відвідування. Зараз я приїджаю на навчання два рази в тиждень і майже не бачу як мої одногрупники поливають одне одного брудом (але замітка не про це).

Через те що я рідко зявляюсь в університеті, я майже не бачу першокурсників. І ось коли я приїхав на навчання, і їхав маршуткою до свого унівєру, на одній із зупинок в автобус зайшла вона... Звичайно що я звернув на неї увагу, тому що вона була не така як всі, не наче з іншої країни. Спробою описати: темне волося, маленька на зріст-десь 160-170см, але видно що вже не школярка. Загалом звичайна дівчина, якби не одна особливість, вона мулатка. Незнаю чому але це мене найбільш  привабило і зацікавило.  Заплативши за проїзд вона пройшла далі в салон маршутки і сіла десь далеко по заду мене. Я ж повернув голову до вікна і задумався про щось своє. Яке ж було моє здивування коли вона вийшла на кінцевій (кінцева це мій універ). Вона швидко зайшла в приміщення, а я залишився на дворі бо вирішив зачекати свою одногрупницю, яку я помітив їхавши в маршутчі. Того дня я її більше не бачив, і тому якось забувся про неї. Приїхавши  наступного разу на одній з перерв я зустрівся з нею поглядом на на сходах. Мене за чарував її погляд, її облича, і якись не звичайний спокій в її очах. І я зрозумів що хочу бути з нею!

Я навіть не знаю її ім"я, знаю лише що вона навчається в моєму унівєрі на 1 курсі. Звичайно можна підійти і  сказати їй про свої почуття, але є дві проблеми.

Всі подібні історії закінчувались однаково, мені просто набридли обломи!

І друга: Я живу за 80км від Луцька і просто фізично не можу кожний день туди їздити.

Ось така історія. Галіма штука Кохання

Потрібен дорослий трьохколісний велосипед

Потрібен дорослий трьохколісний велосипед! Будь який, вантажний, інвалідний, головне щоб не дитячий. В всіх пошукових система мені находить лише дитячіangry   Колись Харківський велозавод такі виготовляв але я їх теж не можу знайтиstena  Будь-ласка підкажіть хто знає, дуже треба!