Нові місця

До заброшок не дійшов. Та і передумав.
А от нові місця відкрив. Пройшовся до Сирецького дендропарку.


Українська дискотека 57

Давно не було, тому зробив танцювальний мікс. Цього разу є пара новинок і пара старих пісень у нових обробках. Вам повинно сподобатись.

"95 квартал" висміяв ЗеДепутатів:))))

Якщо вони на повному серйозі, то це класна сатира. Так висміяли депутатів "Слуги народу". Це ж президентська партія! Як?! Як вони посміли?! Даний номер мере здивував.
Хоча можливо, про президентську партію можна жартувати, а про самого президента — ні?


З'явились тумани — пішли гриби

З'явились тумани — пішли гриби. Навіть без дощу.
Думаю, мож сходити по гриби?

Парк "Сирецький гай"

Треба було десь пробздітись, бо безсоння вже замучало, а порнхаб вже не допомогає заснути.
З радістю полазив би по закинутостям, але де їх взяти? В/ч на Нивках перетворилась у будмайданчик. Овочева фабрика теж. Агрокомбінат "Пуща-Водиця" — туди ж. Так вирішив пошукати нові місця в парку "Дубки". В принципі, я вже заходив у парк. Причому давно, років 6-7 тому. Але вглиб далеко не просувався.

Правда, виявилось, що це не "Дубки", а "Сирецький гай". А я думав, що "Дубки" по обидві сторони вулиці Стеценка.

[ Ще фотки... ]

Шулявський шляхопровід: прогін над проспектом

То недоліт, то переліт. Переїзд прогону Шулявського шляхопроводу і його встановлення над проспектом Перемоги анонсували ще на минулих святкових вихідних. Але так нічого не зробили. Цього разу перестарався: пронін вже транспортували. Переїзд прогону над проспектом відбувся вчора вранці о 9-й годині. Я в інтернеті в таку рань не сиджу, тому коли побачив стрім — їхати було пізно.
Хоча, з іншого боку, а чому я себе докоряю?! У мене ж інформаторів немає.

Над проспектом Перемоги тепер є міст. Шулявський міст з боку Святошино.

Артем Пивоваров — 2000-і

Кайфова пісня! І не менш класнючий відеокліп!
По голосу і стилю вгадав, що співає Артем Пивоваров. Круто ж?! І водночас, ностальгічно.Одразу пригадуються танцювальні хіти початку 20000-х: Руки Вверх!, Вирус, DEMO, Тату, Bomfunk MC's, Eiffel 65. У відеокліпі є відсилки до легенд 2000-х.

Згадаємо 2000-і?


Вліз в ліс

Вже другий тиждень вилазка обламується. Можливо, до кінця року сталків і не буде... Троє друзів/знайомих — а вже більш, ніж пів місяця не вдається злазити разом.

Вилазка скасувалась спонтанно. Я вже одягнувся і збирався виходити з дому. Ще б трохи — і поїхав би в Київ. От тоді був облом.

А оскільки одягнувся і збирався на вихід, вирішив прогулятись хоча б по своєму місту. Щоб не було нудно — піти далі, ніж зазвичай і відкрити для себе нові місця.

Пішов у ліс, до Йосипівського ставка. Саме туди веде екологічна туристична стежка.
Красиво. І хоч осінні барви вже не такі яскраві, як наприкінці вересня, пейзажі кольорові.

Побути на самоті не вийшло. Народу біля ставка повно. Риболовів багато. Невже там щось ловиться?
А грибів нема.
[ Ще фотки... ]

Повернули борг

Писав про те, як позичив гроші. Так що товариша реабілітовано. А взагалі, здивований. Бо зазвичай, якщо не повернули борг швидко — значить і не повернуть. Особливо, якщо кажуть, що то забув, то поряд не було терміналу. А тут, аж через пів року. Причому не нагадував.

Коли вже добудують?

Поставити проліт над проспектом Перемоги збирались ще наприкінці серпня, але через конфлікт мера із керівництвом країни, чи через недофінансування, роботи призупинились.
По радіо анонсували встановлення проліту над проспектом на минулих святкових вихідних — 11-13 жовтня. Потім продовжили до 14го. А зараз пишуть, що й сьогодні проліт не насунули.

Хоча у всьому треба шукати плюси. Так залишається шанс побачити процес монтажу (якщо знов не буде переносу).

Проліт чекає на встановлення.