Перед Новим роком

Перед Новим роком традиційно буває сумно. Навіть цьогоріч. Хоча 2019-й був мегацікавим і насиченішим, ніж попередні роки. А якщо порівняти із 2014 і 2015м, то спокійнішим і приємнішим. В плані дружби такий самий, як і попередній. Хіба шо з одним товаришем влаштовував спільні вилазки.А сумно від чого? Від того, що як би не було, хочеться ще цікавіше і більше приємних подій. Хочеться, щоб нарешті-таки з'явилося особисте життя і людина, якій можна відкритися і зустрічатись. Хочеться більшого...

Читати далі...

Новорічна традиція перебирати хлам

В якихось країнах є традиція перед Новим роком викидати старі меблі. А у нас традиція — викидати старий хлам, щоб було місце для накопичення нового.Я таке не встрягаю. Мені цього року вистачило ревізії полиць з ліками. Ось там я відгулявся! Повикидав пусті упаковки, всі протерміновані ліки. Однак потім батько все одно поліз хазайнувати і знову все порозкидав. Тому зв'язуватись з розбиранням хламу не хочу. Хоча, буває сумно, коли викидають щось потрібне, яке випадково затесалося в непотрібне...

Читати далі...

Халтурна стоматологія

Відпала коронка. Побіг, щоб знов поставили. В результаті, заляпали сусідні зуби і коронки. Шо тут скажеш... Державна стоматологія. Раніше такої халтури не гнали. Звичайно, що не безкоштовно.Єдиний плюс: може триматиметься міцніше.

Дівич гора

Здійснилася ще одна мрія — побував на Дівич горі. Цікавий оглядовий майданчик на горі на березі Дніпра. Згори відкриваються краєвиди навколишніх сіл, міста Українка і Трипільської ТЕЦ. А ще Дніпро.Як ви і хотіли — звіт з фоточками. Причому на блогах в ЖЖ і Дрімі звіт з'явиться аж наступного року. А на юашці — ексклюзив.Шлях до гори, традиційно, непростий. В мостику купа дірок.[Приєднана...

Читати далі...

Занедбана навчально-спортивна база

Вчора, на вилазці відзняв невеличкі відео з полазки і з подорожі, до пізньої ночі монтував відео. Коротенько, але показав відвідану заброшку. Ще й ледве нагулив що то за будівлі.Відеоредактор класний — можна писати текст поверх відео. Шкода, не розібрався як запікувати)А фотозвіт, мабуть, буде ближче до ночі.

Одиночна подорож+вилазка

Знов довелося подорожувати і здійснювати вилазку самотужки. По дорозі до заброшки собаки ледве не зжерли (треба щось з собою брати для самооборони). Сходив на панорамну гору, на яку збирався піти ще декілька років тому. Пройшов до дірявому пішохідному мосту. Намотав аж 22 кілометри!!! Нафотографував і записав відео майже під зав'язку картки пам'яті. P.S.: На заброшки ходити одному не альо. Сцикотно.

Класний ремікс!

Класний ремікс! Не перестаю дивуватись як можна зробити гарний ремікс в швидкому темпі на медляк, та ще й без музики (оригінал майже акапелла).

Трансформер 3в1

Напевно, один (чи одні) іх найнезвичніших трансформерів — Junkheap, який складається аж із трьох роботів, які трансформуються у... сміттєвоз. [Приєднана картинка] Причому таку вантажівку не можна нагуглити. Якийсь мега-сміттєвоз — з двома підкатними вісями.Чому саме сміттєвоз? Ну, що роботу трапилося по дорозі — в те і трансформувався (в кінці відео).

Ноу-хау на дорогах Росії)))

Ахаха, просто ржу. На Росії посеред дороги понаставляли стовпів.

Якби радянські фільми знімали в США:)))

Ех, була колись така програма....