Кукурудзяне спагетті

Макарони і спагетті бувають не лише з пшениці, а й... кукурудзи. За виглядом як звичайні спагетті. Тільки жовті. За консистенцією як спагетті з твердих сортів пшениці. Відчувається крохмалистість, чим нагадує перетерту кукурудзу. Але найбільша відмінність — колір.

Цікаво, а горохові спагетті існують?


Сталк по епічному санаторію

Злазив нещодавно на стрьомну заброшку, в якій тусувались крішнаїти і бомжі. Під час вилазки нікого не зустріли і спокійно, неспішно все (майже все) облазили.
Цього разу пощастило знайти нового напарника.

Ну а ще відзняв невеличке відео для передачі атмосфери.


Заброшка у Києві.

Пригоди з проїздом

Їздив у Київ. По дорозі вперед обійшлося без пригод. А ось на зворотньому шляху ледве дістався. По-перше, довго чекав тролейбус потрібного маршруту. По-друге, сів у нього і... кондуктора немає, і водій квитки не видає! Проїхав декілька зупинок і вирішив пересісти на інший тролейбус іншого маршруту, траса якого далі співпадає з необхідною. По-третє, в другому тролейбусі проїхав пару зупинок і він зупинився. В мережі пропала напруга. Скільки стояти — хз. Посидів, потім вирішив піти пішки. Йти далеко, але дорога знайома.
Що цікаво, тролейбус обігнав мене за пів зупинки до кінцевої. От, абідна! Правда, зекономив би хвилини 2. Так що правильно зробив, що не став чекати.

Он скільки тролейбусів стоять!


Куди їздив розкажу пізніше.

Трансформери усюди!

От шо б там не казали, а трансформери не лише у фільмах, комп'ютерних іграх. Вони оточуюить нас навкруги в іграшках. Навіть на квитках — трансформер!


Сусід з дреллю

Сусід з дреллю — це не заїжджений анекдот, а сурова реальність. Причому сверлять кожні вихідні. Шум страшенний. Й так, що здається, стіни пробурять наскрізь. І не бояться довбати несучі стіни. Чи є від цього якісь ліки, крім як піти прогулятись?

Як в Україні збирають автівки Skoda

Відео про єдиний діючий автомобільний (по факту, автоскладальний) завод. ЗАЗ то тепер не працює.


Про авіакатастрофу в Ірані

Про авіакатастрофу в Ірані з українським літаком. Чомусь здається, що всю правду так і не розкажуть. Вже заявляють, що частину "чорних скриньок" втрачено. Та й інформація суперечлива: версії Ірану і авіакомпанії суттєво відрізняються.

Подружка

Майже 3 з половиною місяці не зустрічався з подружкою. То застудилася, то травмувала ногу - і не одужала остаточно. Якось підозріло. Були думки: може вона вагітна і не хоче цього показувати або лазити де попало в такому стані? Однак могла б розказати про це. Чого соромитись? А може, каже правду? Бо сам із розтягненням зв'язок провозився довго. Тому не хочеться її підозрювати в нещирості. Але... один чувак писав до мене в блог, щоб передав вітанні подружці. Мовляв, раніше дружили і разом лазили по заброшках. А потім якось само собою дружба зійшла нанівець.

Напередодні Нового року привітав з новорічно-різдвяними святами, хоча збирався проігнорувати. Цього року сама написала повідомлення. Так що, не все безнадійно. Але в швидку зустріч не вірю. Тому, мабуть, треба підшуковувати нового напарника для вилазок і прогулянок. А саму подружку виганяти з думок.

Ще один закинутий піонертабір і несподівана зустріч

З'їздив на закинутий піонертабір в Пущі-Водиці. При тому, що цей курортно-дачний масив я майже весь облазив і побував на декількох абандонах, конкретно в тому піонертаборі ще не був. Хоча про його існування знав давно. Але він охоронявся. Плюс — не було знімків звідти. Аж ось — натрапив на декілька свіжих відео з цього табору. Ну і вирішив сам злазити.

Звичайно, було страшно. Особливо тому, що територія розчищена і зарослів нема— відповідно, ховатись ніде. І міг бути сторож. Та якось знайшов дірку в огорожі (в яку ледве проліз). Обійшов, обфоткав усе. Обережно, не поспішаючи.

Виявилось, що відгородили частину території. Причому ту, в якій живе сторож. rofl  Самі розумієте, чому менш палєвніше.
А на виході зустрів хлопців. Думав, що приплив. А то були сталкери-відеоблогери. Так шо така несподівана приємна зустріч. Вони не знали про мене, але я про одного знав з інтернету.

Найцікавіше — напівкругла їдальня-кінотеатр і дерев'яні спальні будиночки.

Як не дивно, там були і деякі артефакти: меблі, написи часів піонертабору, путівки. Так що збереженість на мінімальному рівні, але є.

Після вилазки бєрцам настав остаточний гаплик — розтріскується і відшаровується новий шматок підошви. В одному з наступних дописів про це побалакаєм.

Щось пісня сподобалась-6

Гарна пісня. Правда, відео не підходить до пісні.