Халтурна стоматологія

Відпала коронка. Побіг, щоб знов поставили. В результаті, заляпали сусідні зуби і коронки. Шо тут скажеш... Державна стоматологія. Раніше такої халтури не гнали. Звичайно, що не безкоштовно.

Єдиний плюс: може триматиметься міцніше.

Дівич гора

Здійснилася ще одна мрія — побував на Дівич горі. Цікавий оглядовий майданчик на горі на березі Дніпра. Згори відкриваються краєвиди навколишніх сіл, міста Українка і Трипільської ТЕЦ. А ще Дніпро.

Як ви і хотіли — звіт з фоточками. Причому на блогах в ЖЖ і Дрімі звіт з'явиться аж наступного року. А на юашці — ексклюзив.

Шлях до гори, традиційно, непростий. В мостику купа дірок.

Занедбана навчально-спортивна база

Вчора, на вилазці відзняв невеличкі відео з полазки і з подорожі, до пізньої ночі монтував відео. Коротенько, але показав відвідану заброшку. Ще й ледве нагулив що то за будівлі.
Відеоредактор класний — можна писати текст поверх відео. Шкода, не розібрався як запікувати)

А фотозвіт, мабуть, буде ближче до ночі.


Одиночна подорож+вилазка

Знов довелося подорожувати і здійснювати вилазку самотужки. По дорозі до заброшки собаки ледве не зжерли (треба щось з собою брати для самооборони). Сходив на панорамну гору, на яку збирався піти ще декілька років тому. Пройшов до дірявому пішохідному мосту. Намотав аж 22 кілометри!!! Нафотографував і записав відео майже під зав'язку картки пам'яті.

P.S.: На заброшки ходити одному не альо. Сцикотно.

Класний ремікс!

Класний ремікс! Не перестаю дивуватись як можна зробити гарний ремікс в швидкому темпі на медляк, та ще й без музики (оригінал майже акапелла).

Трансформер 3в1

Напевно, один (чи одні) іх найнезвичніших трансформерів — Junkheap, який складається аж із трьох роботів, які трансформуються у... сміттєвоз. lol Причому таку вантажівку не можна нагуглити. Якийсь мега-сміттєвоз — з двома підкатними вісями.
Чому саме сміттєвоз? Ну, що роботу трапилося по дорозі — в те і трансформувався (в кінці відео).



Ноу-хау на дорогах Росії)))

Ахаха, просто ржу. На Росії посеред дороги понаставляли стовпів.


Якби радянські фільми знімали в США:)))

Ех, була колись така програма....


Працюють вночі

Ха! Виявляється, що завод працює вночі на вихідних. Чого не знав того не знав. Дивно. Ну, мабуть перед Новим роком заколочують "бабки", бо після свят, зазвичай, замовлень мало.

Гіпермаркет відкрили

Гіпермаркет відкрили — покупців навалило. Перед Білогородським колом иягнучки з машин. По пішохідних переходах ходять натовпи людей:) Вся парковка перед гіпермаркетом заставлена автівками. Узбіччя з обох сторін біля гіпермаркету теж запарковане (думаю, що воно так і залишиться).
Але найбільше здивувало, що посеред тротуару — бігборд. І всі обходять по газону. Таке може бути лише в Україні і Росії.